در اصل توسط rajoo پست شده است
View Post
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
در میان مدت هیچ شکی نیست ولی شاید با توجه به نزدیک شدن به سال مالی کارگزاران و تسویه حساب ها یک هفته ای فرصت خرید بده بهمون ...یادمه 3 سال پیش فاسمین 300 بود خریدم همه گفتن نه ولی سالی 200% داد متوسط....الانم حس می کنم تو نماد های غذایی مخصوصا و قندی همین اتفاق داره رخ می ده.... حقیقا می خواستم سنگین اضافه کنم هم تو این سهم هم قپیرا گفتم نظر شما را هم بدونم .. ممنون...در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postنظر شما در مورد اندیکاتورهای گروه قند چیه ؟؟؟؟
اگر با ندیکاتور میخواستیم جلو بریم حتی یک سهم قندی هم نباید خرید می کردیم ...ولی یهمین قندیها با همین اندیکاتورها راحت راحت 20 تا 30 درصد دیگه دارن ..بعضی ها 50 وحتی 100 درصد دیگه...
این دو سهم فقط به خاطر اینکه گفتن دلار مرجع دیگه داده نمیشه کمی شل کردن همین...وگرنه باید برا پر شدن حجم مبنا کاسه چه کنم چه کنم به دست می گرفتیم ..
دلار مرجع هم بعد مدتی مجدد برقرار میشه یا نرخ میاد بالا یا دوباره داده میشه ..ندن قیمت موادغذایی سربه فلک می گذاره ...همچنان صبر می کنیم..
نظر
-
شهرضایی مدیر مالی شرکت امروز با بورس 24 مصاحبه کرده و گفته با توجه به افزایش تولید و فروش شرکت که دلیل اون رو حذف یک رقیب داخلی بنام مدلل و در نتیجه افزایش تفاضای بازار به سمت شرکت مارگارین سرازیر شده و همچنین گفته که حجم فروش در شرکت در تبر و مرداد 40 درصد از بودجه پیشبینی شده فراتر رفته و بخاطر همین عوامل از تعدیل مجدد سود در گزارش 6 ماهه خبر داده.
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postشهرضایی مدیر مالی شرکت امروز با بورس 24 مصاحبه کرده و گفته با توجه به افزایش تولید و فروش شرکت که دلیل اون رو حذف یک رقیب داخلی بنام مدلل و در نتیجه افزایش تفاضای بازار به سمت شرکت مارگارین سرازیر شده و همچنین گفته که حجم فروش در شرکت در تبر و مرداد 40 درصد از بودجه پیشبینی شده فراتر رفته و بخاطر همین عوامل از تعدیل مجدد سود در گزارش 6 ماهه خبر داده.
تمام حجم امروز بازار هم کار حقیقی ها بوده ..بالا یک درصدی ها یک سهم نفروختن ...
تشکر بابت این خبر ...قابل پیش بینی بود ..
نظر
-
روغنه یک لیتری هسته انگور ساخت ایتالیا قبل از نشست قیمتش بوده 14000 تومن امروز بوده 21000 تومن 50 درصد کشیده بالا
الان فقط و فقط فرصته خریده موتور این سهم هنوز گرم نشده بالای 1000 تومن تازه گرم میشه فقط سهمتون رو از دست ندید که بعدا بد افسوسشو می خوریدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
شنیده های موثق از داخل شرکت
تعدیل مثبت برای 9 ماهه
دریافت ارز به قیمت مرجعالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
فروشندگان این سهم سخت پشیمون میشن شخص حقیقی بالای 1 درصد دتره سهمو جمع میکنه چون میدونه چخبره تو این سهم و چه تعدیل سودی تو گزارش 9 ماهه هستش همونطوری که مدیرش هم گفت.
من باز هم اضافه کردم .>:d<
نظر
-
بزارین کلا فروشنده های سهم که قبل از تعدیل سهم و خریدن از هر دو سهم مارگارین و غبشهر خالی بشن اونوقت ببینید غمارگ 450 را کل بازار روغن ترکیده دلار کدومه این سهم رو فقط باید خرید خود غبشهر رو هو رو منفی امان نمیدن;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
حمایت و مقاومت این سهم رو چنده؟[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
در اصل توسط arash boursy پست شده است View Postحمایت و مقاومت این سهم رو چنده؟
این سهم کلی اومده بالا
کلی معامله شده ولی از صف فروش خبری نیست
قیمت سهم این نیست بالای 1000 تومن پوله این سهمه
150 تومن امسال راحت میسازه
9 ماهه بالای 100 تومن سود اعلام میکنه
دیگه چی می خواید از این سهمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر