غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامون
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 91

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

اطلاعات موجود در سایت tse.ir در روز چهار شنبه 21 فروردین نشان می دهد که :

شرکت صافولا مالک 79.9 درصد صنعتی بهشهر یعنی 263.668.000 سهم است.

شرکت صافولا مالک 27.4 درصد مارگارین یعنی 98.650.950 سهم است.
    بقیه تا 80 درصد متعلق به صافولا و به عنوان وثیقه است

در آخرین گزارش حسابرسی هم صراحتا نوشته مارگارین تحت کنترل صافولا است

نظر

• محمدیان
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 89

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
      بقیه تا 80 درصد متعلق به صافولا و به عنوان وثیقه است

در آخرین گزارش حسابرسی هم صراحتا نوشته مارگارین تحت کنترل صافولا است
      سلام آقا هامون
      ممنون از تحلیل های زیباتون. تعدادی سهم روغنی میخوام بخرم که در مجمع شرکت کنم. به نظر شما کدومش رو بخرم؟ مسئولیت خرید بر عهده خودم.

نظر

• هامون
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 91

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
        سلام آقا هامون
        ممنون از تحلیل های زیباتون. تعدادی سهم روغنی میخوام بخرم که در مجمع شرکت کنم. به نظر شما کدومش رو بخرم؟ مسئولیت خرید بر عهده خودم.
        در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
        سلام آقا هامون
        سلام و ارادت

والا من از 320 و 340 با مارگارین هستم. ولی خودتون ببینید این دو سه روز چه اتفاقی افتاده. من اگر قصد خرید روغنی داشتم سهمی رو می خریدم که رشد کمتری داشته. البته این رو هم در نظر بگیرید که سهم مدتی بسته می شه و ممکنه از سایر سهام عقب بمونید و یا ممکنه گزارش سه ماهه کمی بر خلاف پیش بینی باشه (احتیاطا). ولی اگر دید بلندمدت دارید و افت و خیز 10-20 درصدی موجب استرس نمی شه مطمئنا روغنی ها امسال سود خوبی خواهند داد اما صبوری می خواد.

مارگارین حوالی 660 کم ریسکترین سهم بازاره (به نظر من البته) حتی اگر گزارش بدی هم برای سه ماهه بیرون بده. در مورد بهشهر من خیلی دقیق مطالعه نکردم ولی امکان داره یک عده بخوان برای خرید سهام دیگر و یا عدم شرکت در مجمع در دو روز آتی از سهم خروج کنند که می تونه در قابل پولبک به قله شکسته شده تعریف بشه.

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

متوجه نبودم که سهام وثیقه هم مال صافولاست. بهر حال اینطور هم که باشه به ارزش مارگارین افزوده می شود .ولی از بازی امروزش سر در نمی ارم که چه دستی توکاره تا قیمت را بشکنند.

نظر

• Brother
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 193

در اصل توسط mohsen2223 پست شده است
            این همون غمارگی هست که سود 13 تومانی رو رسونده به 200 تومان و 160 تومان اماده مجمع کرده بعد کسر مالیات این همون غمارگی هستش که یه زمین شیرین داره به ازای هر سهم 400 تومان این همون غمارگی هست که با کشوندن خودش از 120 به 300 تومان همرو شگفت زده کرد این همون غمارگی هستش که با کشوندن خودش از 300 به 660 همرو انگشت به دهن کرد حالا بفروشید برید وفارس بخرید ببنیم اینبار غمارگ خودشو تا کجا میکشه !؟!؟!؟!؟
            طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• Brother
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 193

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
              متوجه نبودم که سهام وثیقه هم مال صافولاست. بهر حال اینطور هم که باشه به ارزش مارگارین افزوده می شود .ولی از بازی امروزش سر در نمی ارم که چه دستی توکاره تا قیمت را بشکنند.
              ظاهراً قضیه از این قراره که بازیگردان که هر وقت اراده می کرد غبشهر و غمارگ را بالا پائین می کرد، تو غبشهر تیرش به سنگ خورده ولی اینجا چون شناورش بالاست و اکثراً هم در سودهای بالا هستند موفق شده و داره سهم را تو منفی جمع می کنه.چون می داند در مجمع 28 ام چه خبره و فقط امروز و دوشنبه فرصت داره.از صبح صف خرید داشت. انقدر رنج منفی کشید تا صف فروش 555000 تائی درست کرد بعد در یک لحظه تا نزدیک صفر تابلو رنج کشید.
              آخرین ویرایش توسط Brother؛ 2013/04/13, 08:59.
              طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• mani_slash
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 267

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• ابشار
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 1426

دوستان نیاز به تبلیغ نیست کسی که داره میخره دلایل خودشو داره وفروشنده هم حتمی سهم بهتری گیراورده سهم راه خودش رامیره وتاساعت یازده فروشنده عقب نشینی وسهم تامرز صف خرید پیش خواهد رفت روند معاملات رانگاه کنیم یاد استاد پرریسک بخیر

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

عملکرد 12 ماه ی غمارگ خیلی بهتر از غبشهر بوده ............غمارگ از غبشهر غقب افتاده عجیبه ..........!!!!!
                    ///

نظر

• Brother
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 193

در اصل توسط همراه شما پست شده است
                      یکسری چیزها آدم میشنود شاخ در میاره آخه تا ال سی باز نشه کالا ترخیص نمیشه وقتی هم که ال سی باز بشه یعنی ارز بهش تخصیص پیدا کرده با مفروضیات یک عده از خدا بی خبر سهم مارگارین را نفروشید ضمنا مکاتباتی با مدیران ارشد صا فولا داشته ام که اگر لازم شد در اینجا خواهم گذاشت.

نظر

• mehr_bourse
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 336

تمام غذایی ها مثبتن این غمارگ داره چیکار میکنه ....................

نظر

• mehr_bourse
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 336

بک سوال غمارگ ............. مجمع دقیقا چقدر سود تقسیم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

الانه که رنج سهم زده بشه یک ربع صبر

نظر

• dpi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 578

امروز غمارگ برداشتم در 6532.
                              امسال 400تومن فقط سود غیرعملیاتی فروش زمین داره البته چیزی حدود200تومن هم عملیاتی میسازه.یعنی600تومن ناقابل

نظر

• farhad_p
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 1006

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                                بک سوال غمارگ ............. مجمع دقیقا چقدر سود تقسیم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرکت اعلام کرده که 80 تومان تقسیم میکنه
                                ولی تصمیم اصلی در مجمع گرفته می شه که چقدر پرداخت بشه .
                                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

در حال کار...
                                X