کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
288 میلیون
صافولای بهشهر
15 میلیون
سرمایه گذاری ملی ایران
7 میلیون
سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی
4 میلیون
سرمایه گذاری پارس توشه
314 میلیون
جمع
بنده و چند تن از دوستانم هم حدود 3 میلیون داریم که جمعا 317 میلیون خواهد بود و فقط می ماند 33 میلیون سهم که امروز فقط 6 میلیون سهم جابجا شد و کف سازی محکمی صورت گرفت.
پس ببینید که شناور سهم چقدر پایین آمده است و براحتی توانایی رشد دارد. بنابر این قدر سهم خودتون رو بدونید و باز هم سعی کنید تا می توانید زیر 1200 تومان اضافه کنید.
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
بنده خودمو برای قیمت های 1500 آماده کرده بودم اما 970 اضافه کردم. فردا بازار یکمقدار متعادل خواهد شد و قیمت بالا خواهد رفت و ممکن است آخرین فرصت اضافه کردن باشه
بنده خودمو برای قیمت های 1500 آماده کرده بودم اما 970 اضافه کردم. فردا بازار یکمقدار متعادل خواهد شد و قیمت بالا خواهد رفت و ممکن است آخرین فرصت اضافه کردن باشه
که البته فقط 5 دقیقه فرصت داد. من که از 600 سهم رو دارم. 970 هم سنگین اضافه کردم. به امید غمارگ 1400 تومنی. انشالا هفته آینده.
شما در مورد غبشهر هم همین نظر را عنوان کردید دوست عزیز در تاپیک غبشهر.....نظر شما محترم هستش.....اما چرا سقف قیمتی.؟هم غمارگ و هم غبشهر تعدیل دارند تو گزارشات اتی....غمارگ سود فروش زمین را لحاظ نکرده و غبشهر هم تو اینده نزدیک از انباشته افزایش سرمایه داره.اینکه نوسانگیرها بخواند از این سهمها خارج بشند ویا جو بازار یاری نکنه و چند روزی صعود سهم به تاخیر بیافته یک بحث هست و اینکه کلیت یک سهم ارزنده هست و یا نیست یک بحث دیگه.....نظر شخصی من سهامداری کردن هست.سود واقعی در نوسان گرفتن نیست.در سهامداری کردن هستش.اگر بخواهیم در مورد سود تحلیلی حرف بزنیم هم غمارگ و هم غبشهر دارند زیر پی بر ای 4 معامله میشند تو بازار.شما خودتون چند تا سهم این شکلی سراغ دارید تو بازار.........؟
نظر