.
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
-
غمارگ تا 400تومن خواهد ساخت دلیل بایین اعلام کردن ای بی اس بدلیل سیاست های مدیران و سوار شدن روی سهم بوده این سهم سود انباشته بیش از 250 تومنی داره فروش زمین به ازای هرسهم بیش از 400 تومن داره الان با ب بر ای 1 داره معامله میشه این سهم هنوز خیلی به بازار بدهکار است فقط سهامداری فقط؟
نظر
-
دیروز فرصت خرید در منفی امروز اطلاع رسانی گردید امیدوارم دوستان استفاده لازم را برده باشند در هفته پیش رو گروه راه خود را برای رسیدن به اهداف بالاتر ادامه خواهد داد.=D>
نظر
-
دوستان من هم غمارک دارم هم غبشهر درصد غبشهرم بیشتر از غمارکه اما معاملات این روزهای غمارک منو بدجوری به شک انداخته از طرفی یکی از بچه های سازمانو میشناسم که داره غمارک خرید میکنه از طرفی تحرک حقوقی و کدهای شخصی در لوای خرید گروهی اینروزها تو غمارک بالاتر از غبشهره از طرفی امروز یکی از لیدرهای بنام که مورد شناخت اغلب کاربران هست میگفت شنیده غمارک زمینشو معامله کرده و دلیل منفی کردن و جمع آوری توسط حقوقی و گروهی همین موضوعه که میگفت بشدت دنبال صحت خبر هستم چون حقیقت میخواستم مقداری از درصد غمارکمو شنبه تبدیل به غبشهر بکنم که این دوست عزیز به هیچ وجه این تبدیلو صلاح نمیدید دوستان هم بررسی کنن ببینن این خبر صحت داره یانه این دوست عزیز از سودی که غمارک امسال با توجه به این خبر و سود عملیاتی که بیشتر از سود اعلامی هست میسازه در واقع غمارک داره با پی بر ای زیر 2 معامله میشه با توجه به اینکه بعضی آیدیها اینروزها دارن تو سایتها جو منفی به غمارک میدن منو بیشتر به شک انداخته که این حرکتها هدفمنده و قطعا باید خبرهایی تو غمارک باشه که میخوان با این جو دهی سهمو تو قیمت پایین جمع کنن که دیروز کاملا از خریدهای حقوقی و گروهی مشهود بود
نظر
-
بازار منفی بودوالاتوجیهی نداشت.سهمهای زیادی هم دراین هفته بازمیشن.طبیعی بود.باروندکه نمیشه جنگید.اماواقعاسهمایی مثل وآتی روی فروشنده هاشونوکم کردن
نظر
-
باسلام
من این سهمو ندار اما 1100 حمایت بسیار محکمی داره.
پ.ن: از این گروه غشان و غاذر دارم. کف غشان 700 غاذر 450 .
بنظرم فردا فرصت خوبی برای خرید سهام غذایی خواهد بود.
موفق و پرسود باشید.بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
-
خیلی عجیبه تا یه سهمی دو روز منفی میشه همه سکوت میکنند هیچ کسی هیچی نمیگه . بابا یکی که از مسایل مطلع هست بیاد و صحبت کنه . البته ما که تا آخر سال فروشنده نیستیم ولی خوبه که هر چی بیشتر بدونیم . همگی سلامت و پرسود باشید و توی این شبهای عزیز همدیگر رو دعا کنیم . التماس دعا .
نظر
نظر