غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

دوستان اگه فردا غبشهر با صف خرید شروع کرد غمارگو از دست ندید چون غبشهر ببنده غمارگ لیدر گروه روغنی میشه تحرک حقوقی و گروهی تو هفته گذشته نوید خبرهای خوبی را تو غمارگ میده شایعات مبنی بر فروش 3 قطعه از زمینهای غمارگ را میده که به نظر میاد بعد از بسته شدن غبشهر به بازار منعكس بشه پس تا زمانی که غمارگ فرصت خرید میده از این فرصت استفاده کنید چون بزودی خبرهای خوب از این سهم منتشر میشه

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

به نظرم اين سهم فعلا جوني نداره بعد از اينكه از 330 تا اينجا اومده رشد خيلي زيادي داشته كه بايد مدتي بخوابه. كلا خاصيت همه سهم ها بعد از يك رشد زياد همينه
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• axy
        ستاره دار(21)
        • Jul 2012
        • 692

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        به نظرم اين سهم فعلا جوني نداره بعد از اينكه از 330 تا اينجا اومده رشد خيلي زيادي داشته كه بايد مدتي بخوابه. كلا خاصيت همه سهم ها بعد از يك رشد زياد همينه
        وقتی 330 بود سودش 56 تومن بود ولی الان 190 تومنه .

هیچ دلیلی نداره یه سهم غذایی با این پتانسیل و افزایش سود پی در پی با پی به ئی 5.3 معامله بشه .

رشد کردن منطقی که غمارگ داشته اصلا دلیل خوبی برای اصلاح یا به قول شما خوابیدن سهم نیست .

نظر

• pishva
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 94

سلام جناب هامون پس چرا غمارگ اينقدر منفي ميشه از اول مرداد ماه هيچ حركتي نداشته بنظرتون رشد قيمت ديگه خواهيم ديد

نظر

• هامون
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 91

در اصل توسط pishva پست شده است View Post
            سلام جناب هامون پس چرا غمارگ اينقدر منفي ميشه از اول مرداد ماه هيچ حركتي نداشته بنظرتون رشد قيمت ديگه خواهيم ديد
            سلام
            فکر نمی کنم زیر 940 بره. احتمالا بزودی موج 3 از 5 باید شروع بشه
            گزارشات شرکت انقدر غیر شفافه که فعلا بازار منتظر یک محرک مثبت مثل فروش زمین - افزایش نرخ - پیش بینی سال بعد و ... هست. مثلا در سه ماهه سوم قیمت خرید روغن خام رو 5 میلیون 800 دیده در حالی که قیمت واقعی خیلی کمتره. تولید رو هر سه ماه کمتر گزارش کرده و ...
            خودم از بابت غمارگ نگرانی ندارم!

نظر

• pishva
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 94

llممنون جناب هامون از راهنماییتون بازم باهاش سهامداری میکنم هر چند اگه 1150فروخته بودم و ی سهم دیگه خریده بودم خیلی بهتر بود به امید غمارگ 2000تومنی

نظر

• هامون
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 91

llممنون جناب هامون از راهنماییتون بازم باهاش سهامداری میکنم هر چند اگه 1150فروخته بودم و ی سهم دیگه خریده بودم خیلی بهتر بود به امید غمارگ 2000تومنی
                پارسال همین وضع بود. وقتی غمارگ روی 326 صف فروش بود خیلی ها همینجا منتظر تعدیل منفی بودند. همین حواشی که الان هست وجود داشت. اما با یک باز و بسته شدن بیش از 100 درصد رشد کرد. روزی که شاخص منفی بود و این غمارگ کوچولو در صفحه اول TSE تاثیر مثبت روی شاخص داشت. الان هم از بازی حقوقی که 200 تا 200 تا می فروشه حس می کنم بدنبال یک صف فروش دیگه هست. ولی با این سهام غیر شفاف فقط باید صبور بود و سهامداری کرد. کل بازار نوسانیه این هم فعلا بازی داره.

این یک مورد از بازی های این سهم در صورت مالی

در اصل توسط هامون پست شده است
                این جدول خرید مواد اولیه، تولید و فروش مارگارینه. دقت روی این جدول نشون می ده که چطور صورت های مالی منتشره (که هنوز حسابرسی شده 9 ماهه نیومده) پر از راز و ابهامه.
                مثلا یک مورد ببنید در سه ماهه سوم 19 هزار تن مواد اولیه خریده (بیش از 90 درصد مواد اولیه روغن خامه) به قیمت هر تن 58 میلیون ریال! 36 میلیون دلار بابت خرید داده که قیمت دلار رو 1130 دیده. قیمت روغن خام با هزینه حمل و ... حدود 900 دلاره. با 36 میلیون دلار می شه 40 هزار تن خرید داشت. حالا فقط خرید دلاری برای 19 هزار تن 36 م ر داده بعلاوه می بینیم که حدود 2 برابر هم مبلغ ریالی داده.
                همینطور ببنید از ابتدای سال مالی جدید هر چه خرید افزایش داشته تولید کاهش داشته! در صورت مالی 9 ماهه پیش پرداخت ها 170 درصد رشد داشته. با این حساب یا در سه ماهه آخر نباید هزینه تولید داشته باشیم و همه فروش به عنوان سود باشه و یا اینکه تولید و فروش بطور چشمگیری (مثلا به اندازه ابتدا تا 9 ماهه) افزایش داشته باشه.

قسمت بالایی جدول بطور انباشتی هست یعنی در 9 ماهه موارد 3 و 6 ماهه هم هست ولی در جدول پایین برای هر دوره تفکیک شده. تفسیر با شما.

نظر

• pishva
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 94

جناب هامون ممنون از اطلاعاتی که میدین منم پارسال بلهاش تو اون قیمتها بودم وباهاش سود خوبی کردم امیدوارم هرچه زودتر دوباره پروازشو شروع کنه

نظر

• A-Mohammadi
                    کاربر فعال
                    • Feb 2013
                    • 341

Crab harmonic pattern
                    در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• pishva
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 94

سلام جناب محمدی همشهری عزیز یعنی غمارگ حرکتشو از کی شروع میکنه هدف قیمتیشو چند شما میبینین

نظر

• A-Mohammadi
                        کاربر فعال
                        • Feb 2013
                        • 341

سلام جناب محمدی همشهری عزیز یعنی غمارگ حرکتشو از کی شروع میکنه هدف قیمتیشو چند شما میبینین
                        با سلام
                        وضعیت تکنیکال سهم حاکی از اتمام اصلاح سهم میباشد هدف الگوی تشکیل شده در سهم 1460 تومان ( در میان مدت ) میباشد ولی مقاومت 1170 تومان برای سهم مهم میباشد و همچنین 3 روز کاری آینده از نظر زمانی برای سهم دارای اهمیت است.
                        در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• pishva
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 94

جناب محمدی ممنون از راهنماییتون

نظر

• pishva
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 94

سلام وعرض ادب خدمت جناب هامون از گزارش غمارگ خبری ندارین بنطرتون سودشو چقدر اعلام میکنه اگه از غبشهر هم اطلاعی دارین ممنون میشم

نظر

• هامون
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 91

سلام وعرض ادب خدمت جناب هامون از گزارش غمارگ خبری ندارین بنطرتون سودشو چقدر اعلام میکنه اگه از غبشهر هم اطلاعی دارین ممنون میشم
                              سلام
                              نه متاسفانه خبری ندارم.

ولی خیلی روی اعلام سود پایین نگران نباشید. معمولا بین سود اعلامی ابتدای دوره این دو شرکت و گزارشات دوره ای انحراف زیادی وجود داره و بازار از این موضوع باخبره. پارسال 54 تومن اعلام کرد ولی روز بازگشایی 70 درصد مثبت خورد. (در حالی که 90-91 160 تومن سود نهایی ساخته بود یعنی بیش از 60 درصد تعدیل منفی)
                              کف تولید شرکت هم همینی هست که امسال اعلام کرده و کمتر از این نمی تونه اعلام کنه.
                              می مونه هزینه مواد اولیه. امسال در سه دوره سه و شش و نه ماهه اینطور اعلام کرده (21 - 24 و 30 میلیون ریال برای هر تن). برای سال بعد بعید می دونم بالاتر از 35 م ر اعلام کنه. این احتمالا سقف قیمته برای روغن سویا که گران ترین روغنه (شرکت معمولا از پالم اولئین استفاده می کنه که ارزونتره). پس می تونیم انتظار افزایش 16 درصدی مواد رو داشته باشیم. بعلاوه یک افزایش هزینه سنواتی هم به دلیل افزایش حقوق و هزینه های سالیانه داریم که رقمی نیست.
                              فقط 10 درصد هزینه انتقال پول به خارجه که اگر مذاکرات مثبت باشه این 10 درصد تا حدود زیادی کاهش داره پس از همین یک قلم می تونیم افزایش هزینه تولید رو تا حدودی جبران شده بدونیم.

در مقابل، حتما یک افزایش نرخ روغن تولیدی خواهیم داشت (که کمترین افزایشی سود رو بطور تصاعدی بالا می بره)، بحث فروش زمین رو خواهیم داشت، همینطور بحث پایان انتقال به بهشهر رو داریم که دوباره می تونه تولید افزایش بده و ...

فعلا امیدوار باشیم که زودتر پیش بینی رو اعلام کنند که امسال واقعا با این بستن طولانی سهم گندشو درآوردن

نظر

• pishva
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 94

جناب هامون ممنون از اطلاعات جامعی که دادین هر چند اشتباه بزرگی کردم بعد از تعدیل وباز شدنش ازش خارج نشدم امییدوارم زود بازش کنن وخیلی گزارششون مبهم نباشه و گزارششون شفاف باشه

نظر

در حال کار...
                                X