توریستی و رفاهی آبادگران ايران (ثاباد)
Collapse
X
-
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
در اصل توسط Abad پست شده است View Postداره صف فروش میشه بهترین فرصت برای خرید 2397 ریالAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد یک پله دیگر 243 اضافه شددر اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد یک پله دیگر در 227 تومان اضافه شدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد یک پله دیگر در 227 تومان اضافه شدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
ثاباد...http://telegram.me/joinchat/AAAAAEHdWlw_BQDK4sTU6w
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد یک پله دیگر 243 اضافه شددر اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد یک پله دیگر در 227 تومان اضافه شددر اصل توسط Abad پست شده است View Postثاباد را برخی گروه های تلگرامی خروج اعلام کرده اند بنابراین ممکنه کمی اذیت کنه استراتژی من کاهش میانگین خرید و بعد صبر است
حالا همه چیز برای رشد ثاباد اوکی هست . توصیه من سهامداری است.
و احتمالا فردا صف خرید را شاهد باشیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postو ما صبر کردیم ، رشد ثاباد یه کم طولانی شد ( البته هنوز 3 ماه نشده که مدت زیادی نیست )
حالا همه چیز برای رشد ثاباد اوکی هست . توصیه من سهامداری است.
و احتمالا فردا صف خرید را شاهد باشیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
فروش ثاباد بالاتر از 290 تومان
کلا از سهم خارج شدم شاید دوباره ورود کنیم
احتمال رشد هم هست.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postفروش ثاباد بالاتر از 290 تومان
کلا از سهم خارج شدم شاید دوباره ورود کنیم
احتمال رشد هم هست.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
با تغییر قوانین بازار پایه و کاهش دامنه نوسانات بازار پایه ، از چذابیت های این بخش از بازار کاسته خواهد شد
برخی سرمایه گذاران به خاطر همین دامنه بالای بازار پایه در این بخش فعال بودن
حال با از بین رفتن این جذابیت بازار پایه
نمادهای کوچک بورسی میتواند هدف این طیف از سرمایه گذاران باشد
در این بین نماد ثاباد میتواند مورد توجه بازار قرار گیرد
نظر
-
خیلی وقته این صفحه بالا نیامده !
امروز از کل 240 میلیون سهم تا الان 28 میلیون معامله شده است . حجم سنگین معاملات نوید روزهای خوب را می دهد .
گفته می شود :
ثاباد «برج آرامش» فروخت
افشا الف داره
ضمناً سیمان تامین بازارگردانش قرار بشه
سیمان تامین بازارگردانش شد بگذاریم ببینیم چی تو سرشون هست
فراموش نکنیم
سیمان تامین ۵۲٪سهم ثاباد دار
نظر
نظر