...فری زبل و دیگر هیچ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فری زبل
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 860

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
    وتوکا واچینگ لیست
    قیمت 200-210 دادن میخریم ندادنم نوش جونشون
    احتمال ریزش زیر 200 هم داره ولی رو 200-210 با حد ضرر 195
    فصل فصله پارسیانه
    بانک پارسیان زیر 200 تومن مفته
    همچنین سهامدارش خگستر که خشک شده تا 130 تومن
    به زودی بازی قشنگی تو این گروه خواهیم دید
    وتوکام داره نزدیک میشه به آرمانهای ما
    دوستون دارم (حتاید یه دونه باشه)
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• ناظم
      عضو فعال
      • May 2011
      • 508

فری زبل عزیز تا آنجایی که من اطلاع دارم شما صدرا زیاد دارید می خواستم ببینم چگونه با این مسئله کنار آمدی

نظر

• ناظم
        عضو فعال
        • May 2011
        • 508

فری زبل عزیز امروز مقداری وساپا خریدم آیا هنوز نظرت در رابطه با این سهم مثبت است

نظر

• riskman
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 208

داش فري ديدي صدرا با سهامداراش چه كرد ؟
          ما كه آذراب داريم ترسيديم !

نظر

• m2075
            عضو عادی
            • May 2012
            • 53

سلام آقا فري زبل من امروز10000تا وايران در1210ريال منفي كامل براي نوسان خريدم به نظر شما اشتباه نكردم؟ ممنون از پاسختان
            خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• فری زبل
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 860

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
              فری زبل عزیز تا آنجایی که من اطلاع دارم شما صدرا زیاد دارید می خواستم ببینم چگونه با این مسئله کنار آمدی
              چی کارکنم ناظم جان برم خر بابا رو بجوام بگم چرا دزدی میکنی یا بشینم فکر پولو سرمایه و مال رو بکنم
              بی خیال بابا دنیا دوروزه گور باباش
              دنیا به آخر نرسیده هنوز روزنه هست

نظر

• فری زبل
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 860

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                فری زبل عزیز امروز مقداری وساپا خریدم آیا هنوز نظرت در رابطه با این سهم مثبت است
                همیشه رو این سهم مثبتم
                ولی فعلا حرکت لاکپشتیه
                کاملا کم ریسکه این سهم و حامی خوبی داره

نظر

• فری زبل
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 860

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                  داش فري ديدي صدرا با سهامداراش چه كرد ؟
                  ما كه آذراب داريم ترسيديم !
                  هنوز کاری نکرده
                  همونطور که از 5 تومن میان (142 تومن)
                  تو پیش بینی 91 هم میتونن از (142 تومن) بیان رو مثبت 20 تومن
                  به دلتون بد راه ندین
                  آخرش میخواد بشه 2 زار خوب بشه به ......
                  فکرسلامتی باشین پول برمیگرده

نظر

• فری زبل
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 860

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                    سلام آقا فري زبل من امروز10000تا وايران در1210ريال منفي كامل براي نوسان خريدم به نظر شما اشتباه نكردم؟ ممنون از پاسختان
                    خوب برداشتی داداش رو نقطه حمایتیشه
                    اگر فردا فشار فروش رو منفی 4 زیاد بود مراقب باش چون 100 تومن رو نشونه گرفته که بعید میدونم
                    احتمال زیاد از فردا متعادل رو به بالا بتونه تا 140 رشد کنه

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

فری جان عزیزمی
                      راستش وقتی گزارش صدرا اومد اولین فکرم به شما بود میخواستم ببینم برخورد شما با این قضیه چیه که واقعا به این روحیه واعتماد به نفس باید تبریک گفت وخوشحالم که اساتیدی چون شمای عزیز هنوز دراین تالارها مطلب میزنید
                      اما درخصوص گزارش صدرا گفتم مطلبی رو خدمت سروران گلم عنوان کنم که میشه به این گزارش به این دید هم نگاه کرد انشالله که همین طور هم باشه با صبر همه چیز مشخص میشه برد با صابرین خواهد بود قطع به یقین شک نکنید واما این مطلب...
                      شرکت 146 تومان زیان ساخته علت چیه همه این زیان در سه ماه حاصل شد؟
                      خوب اگر الان اعلام کنه 146 تومان سود ساخته از طرفی شرکت تحت تحریم شورای امنیت است دوباره حساسیت روی شرکت زیاد میشه و نباید با اعلام سود امریکا تحریک به تحریم بیشتر بشه
                      این همان راز زیان 3 ماهه صدرا است

میتوان تصور کرد شرکت سود باور نکردنی حاصل کرده ولی فعلا صلاح نیست جار بزنه کما اینکه اذراب اززیان انباشته خارج شد وامسال سود نقدی توزیع کرد
                      چند موسسه وابسته به وزارت دارایی امریکا هستند که وضع تحریمها و اجرای انرا دقیق کنترول می کنند و کلا فعالیت های شرکت ها را رصد می کنند تا ببینند تحریم چقدر موفق بوده با این گزارش امریکا کلی خوشحال میشه که شرکت وابسته به سپاه داغون شد و این همان چیزی است که مدیران می خواهند و وقتی کار از کار گذشت یک سود ...... تومانی اعلام میکنه همه غافلگیر می شوند کما اینکه اذراب انقدر پروژه گرفت که امسال سود نقدی توزیع کرد کار دیگری لازم نیست فقط درصد پیشرفت پروژه ها را در پارس جنوبی باید دید انوقت معلوم میشه صدرا سود ساخته یا زیان
                      حالا ممکنه دوستان به این حرف بخندند ولی سری به پارس جنوبی بزنید و اندکی صبر انوقت معلوم میشه صدرا سود اور است یا نه

بحر حال همه دوستان گلم رو مثل گذشته به صبر وتفکر وآرامش سفارش میکنم انشالله نتیجه خود رو بگیرید
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• صمدآقا
                        عضو فعال
                        • Sep 2025
                        • 214

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                        فری جان عزیزمی
                        راستش وقتی گزارش صدرا اومد اولین فکرم به شما بود میخواستم ببینم برخورد شما با این قضیه چیه که واقعا به این روحیه واعتماد به نفس باید تبریک گفت وخوشحالم که اساتیدی چون شمای عزیز هنوز دراین تالارها مطلب میزنید
                        اما درخصوص گزارش صدرا گفتم مطلبی رو خدمت سروران گلم عنوان کنم که میشه به این گزارش به این دید هم نگاه کرد انشالله که همین طور هم باشه با صبر همه چیز مشخص میشه برد با صابرین خواهد بود قطع به یقین شک نکنید واما این مطلب...
                        شرکت 146 تومان زیان ساخته علت چیه همه این زیان در سه ماه حاصل شد؟
                        خوب اگر الان اعلام کنه 146 تومان سود ساخته از طرفی شرکت تحت تحریم شورای امنیت است دوباره حساسیت روی شرکت زیاد میشه و نباید با اعلام سود امریکا تحریک به تحریم بیشتر بشه
                        این همان راز زیان 3 ماهه صدرا است

میتوان تصور کرد شرکت سود باور نکردنی حاصل کرده ولی فعلا صلاح نیست جار بزنه کما اینکه اذراب اززیان انباشته خارج شد وامسال سود نقدی توزیع کرد
                        چند موسسه وابسته به وزارت دارایی امریکا هستند که وضع تحریمها و اجرای انرا دقیق کنترول می کنند و کلا فعالیت های شرکت ها را رصد می کنند تا ببینند تحریم چقدر موفق بوده با این گزارش امریکا کلی خوشحال میشه که شرکت وابسته به سپاه داغون شد و این همان چیزی است که مدیران می خواهند و وقتی کار از کار گذشت یک سود ...... تومانی اعلام میکنه همه غافلگیر می شوند کما اینکه اذراب انقدر پروژه گرفت که امسال سود نقدی توزیع کرد کار دیگری لازم نیست فقط درصد پیشرفت پروژه ها را در پارس جنوبی باید دید انوقت معلوم میشه صدرا سود ساخته یا زیان
                        حالا ممکنه دوستان به این حرف بخندند ولی سری به پارس جنوبی بزنید و اندکی صبر انوقت معلوم میشه صدرا سود اور است یا نه

بحر حال همه دوستان گلم رو مثل گذشته به صبر وتفکر وآرامش سفارش میکنم انشالله نتیجه خود رو بگیرید
                        عجب سناریویی .داداش شما تو هالیوود که نه ولی تو بالیوود میترکونی

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

ساده انگاری بسیار بزرگیست اگر بگیم صدرا زیان کرده اتفاقا سوداورشده که این بازی ها را در می اورند برید پیشرفت فیزیکی و حجم قراردادهای صدرا را ببینید
                          ظاهرا یکی از اقایون گفته چرا ما زیر گرما کار کنیم سهامداران سودشو ببرند
                          500 میلیون سهم دست مردم هست باید مردم پس بدند به شرکت و از بورس خارج بشه تا سودهای کلان بین خودی ها تقسیم بشه سهامدار چکاره است که از را رسیده بخواهد در سود اینها شریک بشه
                          فردا میگن بیایید سهام را به ما بفروشید ما لطف میکنیم از شما میخریم و از بورس خارج می شویم چون شرکت صدرا به درد نمی خوره و زیانده است
                          شرکت در ایران نظیر و رقیب نداره و بزرگترین پروژه ها ملی و قرارداها را در دست داره و از بیشترین حمایت سیاسی اقتصادی برخوردار است
                          انوقت بیاد سودشو بده به مردم
                          خیر باید از بورس خارج بشه چون زیان میکنه!!
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• فری زبل
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 860

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                            سلام داداش فعلا که بازار تعطیلات تابستونیه
                            ولی حتاید و خگستر جاشون اینجا نباید باشه
                            نماد خگستر باتوجه به تعدیل بسته شد
                            بچه ها بانک پارسیان رو کامل زیر نظر داشته باشین
                            عزیزمیییین

نظر

• فری زبل
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 860

چه خاکی
                              وتوکا رو من زیر نظر داشتم وهمونطور که گفته بودم رو 200-210 منتظرش بودم که زودتر برگشت و اون قیمت رو ندید
                              ولی به نظر من امروز دوباره یه پولبک زد واسه اتمام اصلاحش و اگر دوباره همون قیمت مد نظر روببینه مطمئنن با شتاب بالایی رو به بالا حرکت میکنه کاملا مطمئن و کم ریسکه
                              بانک پارسیان هم همچنان رویت میشه و از ریسک کاملا خالیه
                              حتاید به نظر من فرصت خرید داد با توجه به اخباری که داره این شرکت
                              این 3 تا سهم رو تو بازه 1-2 ماه آتی قیمتای روی تابلوشونو با الان مقایسه کنین
                              عزیزمیییی دکتر کجانی

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

صدرا طبق تحلیل بنیادی که سال 88 چند تن از دوستان انجام دادن و تو دنیای اقتصاد چاپ شد تو یه روند 5 ساله تا 93 به سود 70-80 میرسه ... پس فلن مونده و کسی از صبر تو این بورس ضرر نکرده... فقط یه اصل مهم داره بورس ایران که پولی که نیاز نداری باید بیاری توش/:)....

نظر

در حال کار...
                                X