کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این فری زبل هم انگار تخصصش حضور تو بازار خوبه و وقتی بازار خرابه کفگیرش ته دیگ میخوره. ما که همیشه دعاگوشیم بابت پیشنهاد خرید غالبر رو 200 تومن، خدا خیرش بده ...
این فری زبل هم انگار تخصصش حضور تو بازار خوبه و وقتی بازار خرابه کفگیرش ته دیگ میخوره. ما که همیشه دعاگوشیم بابت پیشنهاد خرید غالبر رو 200 تومن، خدا خیرش بده ...
چند وقت پیش عضو یک سایت پولی شدم.
بعد فهمیدم اینها چطور کار می کنند.
اولا وقتی بازار منفی سایتشون جز همان خبری که همه می دانند چیزی بیشتر نمی نویسد.
دوما چند تا سهم معرفی می کنند و کافی یکی از آنها بره بالا، صفحه اول سایت کلی روش مانور می دن، کسی هم که پول نداده نمی دونه اون تو چه خبره، میگه ببین چندتا عضو دارند!!! سهم معرفی کرده فوری 30% سود داده!!! بریم عضو شیم.
بعضی از این سایت ها به یک عده مایه دار وصلند و بعد خرید در منفی به اعضای سایت سیگنال خرید همان سهم را می دهند و در بالا می اندازند به ملت.
البته منظور به این تایپیک نیست، منظورم اطلاع رسانی جهت ترفند سایت های پولی بود.
چند وقت پیش عضو یک سایت پولی شدم.
بعد فهمیدم اینها چطور کار می کنند.
اولا وقتی بازار منفی سایتشون جز همان خبری که همه می دانند چیزی بیشتر نمی نویسد.
دوما چند تا سهم معرفی می کنند و کافی یکی از آنها بره بالا، صفحه اول سایت کلی روش مانور می دن، کسی هم که پول نداده نمی دونه اون تو چه خبره، میگه ببین چندتا عضو دارند!!! سهم معرفی کرده فوری 30% سود داده!!! بریم عضو شیم.
بعضی از این سایت ها به یک عده مایه دار وصلند و بعد خرید در منفی به اعضای سایت سیگنال خرید همان سهم را می دهند و در بالا می اندازند به ملت.
البته منظور به این تایپیک نیست، منظورم اطلاع رسانی جهت ترفند سایت های پولی بود.
اینطور صحبت کردن کار زیاد جالبی نیست. فری من و یا هر کس دیگری جهت بازدهی بیشتر باید هر از چند گاهی از بازار و معامله دور باشه. و خوب یا بد شانسی یا مصلحتی شاید این زمان برای فری امروز بوده باشه، پس نباید اینطور در مورد اشخاص نظر بدهیم.
فری یک تکنیکالیست هست و همیشه با نمودار علت معامله رو مشخص می کرد نه با جو دادن! و چه در این بازار و چه آمریکا و چه هر جای دیگری خبرهای بنیادی به نمودارها ارجحیت داره، چه کسی فکر می کرد بازار تو این مدت کوتاه نزولی میشه؟
آیا افت نفت رو فری باید تو نموداراش لحاظ می کرد؟ یا تشکیل صندوق ثبات سرمایه رو؟
یک اصل رو نادیده نگیرین. مسئولیت هر معامله ای چه با سود 100% و چه ضررش با خود ماست.
اگه فری میگفت تپکو برین تو500 تومن سفارش بزارین ، کدامیک این کار رو میکردین؟ پس کلید اینتر سیستم شما زیر دست فری نیست.
اینطور صحبت کردن کار زیاد جالبی نیست. فری من و یا هر کس دیگری جهت بازدهی بیشتر باید هر از چند گاهی از بازار و معامله دور باشه. و خوب یا بد شانسی یا مصلحتی شاید این زمان برای فری امروز بوده باشه، پس نباید اینطور در مورد اشخاص نظر بدهیم.
فری یک تکنیکالیست هست و همیشه با نمودار علت معامله رو مشخص می کرد نه با جو دادن! و چه در این بازار و چه آمریکا و چه هر جای دیگری خبرهای بنیادی به نمودارها ارجحیت داره، چه کسی فکر می کرد بازار تو این مدت کوتاه نزولی میشه؟
یک اصل رو نادیده نگیرین. مسئولیت هر معامله ای چه با سود 100% و چه ضررش با خود ماست.
اگه فری میگفت تپکو برین تو500 تومن سفارش بزارین ، کدامیک این کار رو میکردین؟ پس کلید اینتر سیستم شما زیر دست فری نیست.
زنده باد
من تا این لحظه از برادرفرشاد خیلی چیزها یاد گرفتم
برادرانه میگم فرشاد کارش درسته امیددارم همه دوستان قبل ازاین ک بخوان سرمایه گزاری کنن ی مطالعه داشته باشن این بازار جا شانسی سود بردن
اعتقاد شما به این آقا فری قابل احترامه منتها مردونگی ایجاب می کنه تو روزای خراب بازار هم مشاوره بدی به اونایی که بهت اعتماد کردن. شما نیگاه کن ببین الان که اوضاع بازار یه هفته ایه که به شدت خراب از ایشون خبری نیست و آخرین پستش مال هفت هشت ده روز پیشه. پس معلوم میشه ایشون رفیق روزای خوبه !!! البته که مسؤولیت خرید و فروش هر کس باخودشه اما حتما بخشی از تصمیم گیریهای ما تازه واردا متأثر از پیشنهادهای اونایی که اصطلاحاً خودشونو خبره کار میدونن!
اعتقاد شما به این آقا فری قابل احترامه منتها مردونگی ایجاب می کنه تو روزای خراب بازار هم مشاوره بدی به اونایی که بهت اعتماد کردن. شما نیگاه کن ببین الان که اوضاع بازار یه هفته ایه که به شدت خراب از ایشون خبری نیست و آخرین پستش مال هفت هشت ده روز پیشه. پس معلوم میشه ایشون رفیق روزای خوبه !!! البته که مسؤولیت خرید و فروش هر کس باخودشه اما حتما بخشی از تصمیم گیریهای ما تازه واردا متأثر از پیشنهادهای اونایی که اصطلاحاً خودشونو خبره کار میدونن!
دوست من این که یک نفر مثل فری میاد اینجا رایگان مشاوره میده و مدتی به هر دلیلی قادر به نوشتن نیست یا نمی خواد بنویسه رو نباید اسمش رو بزاریم نامردی! شاید و شاید خدایی نکرده اتفاقی برای ایشون افتاده ( امیدوارم خیر باشه) .
بنده به عنوان کسی که خودش چیز بسیار بسیار ناچیزی از بازار میدونه توصیه می کنم بعد تکمیل اطلاعات اولیه وارد معامله واقعی بشین و اگر آشنایی اولیه به بازار دارین و فقط کمی راهنمایی ( با مسئولیت خودتان نه من یا کسی دیگر) احتیاج دارین به تاپیک های زیر مراجعه کنید. http://forums.boursy.com/showthread....276#post580276 http://forums.boursy.com/showthread....238#post580238
امیدوارم براتون مفید باشه.
جناب ائلچی برادر من، هیچی اندازه این واژه "رایگان" که گفتی اونجای آدمو نمیسوزونه!! کدوم رایگان!؟ شاید ایشون حرف رایگان زده باشه ولی واسه منی که به حرف رایگان ایشون رفتم تو ضرر 50 درصدی، رایگان آب نخورده!!! خواهشا دوست من دیوار رو از یه رو کاهگل نکن! دو طرف قضیه رو ببین. این آقا اومده توی این صفحه با یه سری نقاشی و خط خطی گفته فلان سهم الان وقت خریدشه بخرید. منه از همه جا بیخبر هم رو حساب اینکه ایشون خبره ی کاره و حتما ما مو میبینیمو ایشون پیچش مو، رفتیم این سهمو تو پیک قیمت خریدیم شایدم از خود ایشون هم خریده باشیم!!! بعدش فهیمدیم تو پاچمون رفته و نصف پول زحمت کشی رو با یه مشاوره رایگان (به قول جنابعالی) دادیم به فنا و شرمنده زن و بچمون شدیم. حالا شما اومدی میگی ایشون مشاوره رایگان میده!!! دو روز بعدشم اومده با کمال وقاحت میگه "دوستان ببخشید قبلش نگفتم ولی من دیدم بازار خرابه نقد شدم!". آقای مشاور رایگان توکه بازار شناسی پس چرا خلایق رو تو این بازار تشویق به خرید سهمای آنتیک میکنی؟ الانم بازار خرابه پیداش نیست همینکه دو روز بازار مثبت بشه باز میاد افاضات میکنه که فلان و بهمان!!! قبول دارم که حماقت از خودم بوده که هنوز نفهمیدم هیشکی تو این مملکت رایگان چیزی به آدم نمیده که این بابا دومیش باشه ولی از شما هم خواهش میکنم وکالت ایشون رو به عهده خودش بذارید و داغ ماها رو تازه نکنید!!!
اوه چه خبره اینجا
واسه همین داستانام فقط سهمایی که خودم میخرم و میفروشم تحلیل میکنم و بس با رعایت حدضرر
بسم الله
سبدم
غالبر+ پتایر + وبیمه + وبملت
تارگتهام
غالبر اول 148 و بعد محدوده 200
پتایر 335 و بعد 440 تومن
وبیمه 170 تومن
وبملت 240 تومن
چارتهاشونم قبلا گذاشتم
بازار و پورتفوی گردان و صندوق گردان و من همه عاشق این مدل چارتاست
این روند نزولی بلند مدت و ماهانه غالبره که شکسته و موج شماریشم تو یه چارت دیگه انجام دادم میتونه موج 3 بزرگی داشته باشه
این سهم 5 تومن سود انباشته داره و باتوجه به بودجه خوب 550 میلیاردی واسه شیر مدارس و ارزش پایین بازارش یکی از بهترین سهمهای بازاره و تارگت خوبی توشرایط نرمال بازار خواهد داشت
پتایر میتونه 440 تومن رو تو غالب این موج بزنه یه مقاومت ریز رو 220 تومن داره و یه سری ریزموج دیگه
پتایر زمین 6 هکتاری ای که داره تو تهرانسر وگذاشته برای فروش وفردا آگهی میشه برای 19 همین ماه و با فرض فروش 80 میلیارد تومن وقتی تو صورتهاش بشینه 280 تومن سود میتونه اعلام بکنه که 425 ریال عملیاتیه و مابقیش از محل فروش زمین غیرعملیاتی و p/e برابر 1 میتونه بگیره
این سهم مفت ترینه و ساختار مالیش میتونه عالی بشه و طرح فروش تایرهای رادیالش عالیه
نظر