کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به پایین باز شدن قیمت سهم بهترین استراتژی انتظار گزارش بودجه سال بعد هستش. یعنی اگه گزارشش خوب بود نگه می داریم اگه بد بود صبر می کنیم تا تعدیل بعدی هم رو بشه بعد خروج می کنیم.
سود تحلیلی سهم زیر 150 تومن نیستش با p/e 5 هم بخواد بره مجمع میشه 750 تومن قیمت سهم.
دوستان در فروش ماشین لباسشویی پنهان سازی سود کرده و همچنین توی حاشیه سود و پوشش سود تناقض داره.
تو بازار صعودی بازار علاقه داره با سهمایی که P/E بالا و رشد سودآوری بالا و ابهام زیاد دارن رشد کنه اما تو بازار نزولی بازار دوست داره بره سمت سهما با P/E پایین. لابسا الان درگیر تهیه گزارش اولین پیش بینی 93 هست که قصد داره سود نسبتا خوبی به بازار اعلام کنه (بیش از آخرین پیش بینی 92) و با p/E حدود 4 کاملا کم ریسکه. من امروز تقریبا رو این سهم تک سهم شدم و تا ارائه گزارش سه ماهه اول 93 با سهم هستم
حقوقی 565900 تا فروش زده
با این فروش ملت رو ترغیب به فروش میکنن تا خودشون جمع کنن
حداقل ارزش این سهم 550 تومنه........ و قیمت رو اوردن زیر 400 تا سهمو بین 350 تا 400 از دست ملت در بیارن و بعدش بازی شروع بشه ......
من بعد از این همه پست و تحلیل اگه نتونم بازی این سهمو بخونم باید برم غاز.......اگه همه ی تولیدش رو میفروخت امسال 150 تومن سود میساخت امسال .......
حالا این کار موکول میشه به سال بعد .......ابسال 600 تومنی رو میبنیم تا قبل 94
احرین خریدم 4 شنبه بود از صف فروش نصف تعداد قبلی .......ول کن این سهم نیستم این بار زیر 350 منتظرم ......و پول اماده هست .........و بیاد شپاسمو فداش میکنم.......شپاسی که هدف 5000 کمترین هدفشه
نظر