آبسال ( لابسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2007dkn
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 340

پاسخ : آبسال ( لابسا )

[QUOTE=agahi;518452]دوستان سهامدار سعي كنند در مجمع حضور داشته باشند ، چرا كه با سينرژي بيشتري مي تونيم در مجمع در خصوص توزيع سود پيگير باشيم .
    سال گذشته شركت 66 درصد از سود 41 تومان را تقسيم كرده يعني ( 27 تومان ) .
    پس امسال هم بايد به همان ميزان تقسيم كند ، تقسيم سود باعث شكسته شدن قيمت مي شود و پتاسيل رشد سهم را دو برابر مي كند .
    پس درخواست ما تقسيم سود 65 تومان باشد .
    به اميد ديدار در مجمع روز 5 شنبه .

اگاهی جان مطمیءن باش اگه ما 65 بخوایم همون 50 رو میدن همونطور که قبلاً گفتم باید روی 80 صحبت بشه تا حداقل 70 بدن با این همه سرمایه و سود انباشته

نظر

• amir2007dkn
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 340

نوشته شده توسط alpa_farahmand
      دوستان عزیز
      خواهش می کنم در روز مجمع حضور پیدا کنید تا نسبت به موارد زیر تصمیم گیری نمائیم :
      1) تقسیم سود بالا
      2) عدم تجدید ارزیابی دارایی ها (تقریبا تمام شرکت های قدیمی این کار را کرده اند و در اصل قیمت روز دارایی ها مخص و به شناسایی ارزش سهم کمک شایانی می نماید)
      3) عدم حمایت مدیران شرکت از سهم که ارزش آفرینی برای سهامداران جزو وظایف آنها می باشد.
      4) عدم وجود سیستم مالی و گزارشدهی صحیح و بموقع که موجب سردرگمی و عدم شفافیت برای سهامداران می گردد

با تشکر

نظر

• amir2007dkn
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 340

خلاصه تصمیمات مجمع آبسال
        میزان سود تصویب شده همان 42 تومان پیشنهادی بود و اما خبرهای خوب فروش شرکت بالاست مخصوصاً تو کولر افزایش سرمایه از انباشته قطعی بوده و به بورس ارسال شده و خبر دیگر در گزارش سه ماهه تعدیل مثبت داریم موضوع بعدی حل مشکل تولید لباسشویی بود که مشکل با شرکت اسپانیایی کاملاً برطرف شده ودیگه مشکل قطعه نداره و مطلب دیگر رای قطعی دادگاه به نفع شرکت در خصوص مالیات بر پیش فاکتورهاست که به پیش فاکتورها تعلق نمیگیره که مبلغ قابل توجهی میباشد ولی در این گزارش نیامده وکلاً درگفتگوی خصوصی که با آقای حکیم نژاد داشتم در خصوص ماندن با سهم و حمایت از سهم گفت تا شهریور با سهم باشید سود خوبی خواهید کرد راستی نماینده یه گروه قصد حمایت از سهم رو دارن که وارد سهم شدن به نظر گروه قوی میومدن با توجه به خرید 500 هزارتایی در روز آخر و حرفهای نمایندشون که حرف دل همه سهامدارهای جز بود

نظر

• agahi
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 218

ضمن تائید و تشکر از توضیحات دوست خوبمون چند نکته از دید بنده:
          -سعی کنیم در مجامع حضور موثر و با اطلاعات داشته باشیم « نماینده بورس علیزاده را خریده بودند ( من سعی می کنم رو هوا حرف نزنم خیلی به نوع صحبت ها و رفتارها دقت کردم و مطمئن هستم ) ما هر چه گفتیم 50 تومان تقسیم کن براحتی رئیس مجمع قضیه را ماست مالی کرد و بدون تائید افرادی که در مجمع حضور داشتند رفت به دستور جلسه بعدی.
          -منظور از حضور « حضور موثر است برخی مدیران قبل مجمع می گویند کارکنان را بیاوریم و دست بالا ببرند بقیه دستها بالا می رود ، سعی کنیم کاری کنیم سطح آگاهی و اطلاعات بالا برود.
          - در مورد لیست سهامدارها داشت یک نفر رو می پیچوند که با اعتراض به بازرس قرار شد اسم سهامداران رو درج کنند ( البته بعید می دونم افشا کنند ! )
          -در چند وقت گذشته به شدت و به راحتی سهم جمع کردند چون می دونند در سهم چه خبر است و سه ماهه خوبی خواهیم داشت مگر اینکه دست کاری کنند اطلاعات رو .
          این شرکت رو با این زمینی که داره من موندم اعتضاد غدیر چطور به شخصی ها عرضه کرده اونهم مفت ،ما سهمو برای زمین نمی خریم اما بابت هر سهم حداقل 500 تومان فقط زمین تو رسالت دارند .
          تولید محصولات شرکت بدلیل کوچک بودن شرکت می تونه سود شرکت رو تصاعدی بالا ببره اما باز هم تاکید می کنم بستگی داره آقایون کی بخواهند سود ها رو رو کنند !
          کامل مشخص شد شرکت زیر ظزفیت کار می کند و با رفع تحریم ها و صادرات افزایش تولید حتمی است و افزایش تولید ماشین امسال میتونه خوب باشه و متفاوت از سال گذشته (در ضمن من خودم محصولات آبسال رو در ارمنستان دیدم و حتی در سوئیتی که بودیم از آن استفاده کردم )
          افزایش نرخ در بخاری گازی هم مطرح شد ، به سازمان حمایت فرستاده شده
          -شرکت موجودی مواد خوبی دارد که خود اهرمی برای َآینده خواهد بود
          در مورد بازارگردانی سهم و حمایت هم رئیس مجمع با پدر سوخته بازی و هیاهو جلو آمد که دوست بنده کاری کرد « عذر خواهی کند و از حرف مفتی که زده پشیمان شود.... خیلی بی شرف هستند ؟
          ( خلاصه « آبسال یکی از بهترین سهم های بازار بورس است ، اما تئوریسین شرکت که فکر می کنم برادر مدیر عامل بود ( رئیس مجمع ) یک اسرائیلی به تمام معنا بود )
          شب خوش
          -

نظر

• amir2007dkn
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 340

آگاهی عزیز در مورد مجمع و نکاتی که گفتی در مورد نماینده بورس که فکر کنم درست میگی چون یه کلمه حرفم نزد اون کسی هم که ردیف آخر نشسته بود و داد وبیداد میکرد باید مثل پارسال سود بدید بنده بودم ولی باید به یک نکته توجه کرد که متاسفانه سهامدار عمده که اونها بودن 80 درصد سهامو در اختیار داره و تصمیم گیرنده است خیلی از کسانی هم که در جلسه بودن از کارکنان آبسال بودن راستی یکم هم از خودم ناامید شدم چون میانگین سنی شرکت کنندگان 60 سال به بالا بود و اکثراً سهامدار بودن نه سهامباز در مورد زمین شرکت فکر کنم چیزی حدود 1000 تومن برای هر سهم میتوان در نظر گرفت و کلاً وضع شرکت خوبه وآینده خوبی داره وهمانطور که گفتم در گفتگوی خصوصی که با حکیمی نژاد داشتم آینده شرکتو خوب توصیف کرد و وقتی بهش گفتم من الان 50 میلیون تو ضررم و تک سهمم چون تو 500 تومن وارد شدم گفت تا 2 ماهه آینده سود خوبی میبرید

نظر

• agahi
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 218

با اين pbe 4.4 سهمو رو مفت مي فروشند ؟!

نظر

• amir2007dkn
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 340

من که تا بالای 600 فروشنده نیستم نباید اسیرجو بازار شد تو این یکی دو سالی که تو بورسم دیدم سود نصیب کسانی میشود که صبر دارن سال گذشته همین موقعها وسینا خریدم بعدم ماجرای سوریه پیش اومد تا دیدم سر به سر شد دادم رفت تو 185 بعد یک کله تا 370 رفت در مورد ابسال اینده همه چیز را ثابت میکند

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

از 80تومان با اين سهم هستم.
                  بعد از چند سال سهامداري با اين سهم واقعا ازاش راضي هستم.
                  خدايا شکرت.
                  ...............................................

نظر

• agahi
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 218

از اردرهاي فروش معلومه كه دوست دارند سهمو رو پايين بياورند ، اگر كسي قصد فروش داشته باشد ، فروش رو هيدن ميازره نه 50 هزار تايي!!
                    اين كار براي اين است كه خريدار بترسه يا فروشنده هاي بي خبر عجله كنند براي فروش ....درست است بازار بورس جاي حرفه اي است اما اينكار به لحاظ اخلاقي درست نيست ؟

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

مقداري ديگر اضافه کردم تا هفته ديگر ببينيم ميتونم تعداد بخرم.
                      ................................
                      علاقه مندي کره به سرمايه گذاري رو صنايع خودرو و لوازم خانگي ما را هم علاقه مند به صنايع خودرو و لوازم خانگي کرد .
                      من ابسال را پسنديم.
                      ............................
                      هيونداي کره با خاور عقد قرار داد رو دو نوع خودرو کرد.
                      و.................

نظر

• agahi
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 218

اطلاعيه تغيير زمان سود ، سودها رو قرار شده زودتر شروع به پرداخت كنند.منبع كدال

نظر

• agahi
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 218

آبسال به نظر برگشت خوبي زد

نظر

• mostafa_sh
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 37

خبرهایی از افزایش سرمایه آبسال در بازار پیچیده شده

نظر

• agahi
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 218

در اصل توسط mostafa_sh پست شده است View Post
                              خبرهایی از افزایش سرمایه آبسال در بازار پیچیده شده
                              افزايش سرمايه تهيه و به سازمان ارسال شده ( خبري كه در مجمع دادند ) ، اما با صف شدن سهم به نظر تائيد شده و احتمالاً از محل انباشته باشد.
                              اينها همه گمانه زني است ، ما فعلاً سهامداري مي كنيم تا انشاء ا... سهم به ارزش واقعي اش برسد.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

دير رسيدم از خريدش جا موندم.

نظر

در حال کار...
                                X