در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
سرمایه گذاری بوعلی ( وبوعلی )
Collapse
X
-
-
-
با سلام
پیرو قولی که داده بودم با سازمان بورس در خصوص گره نرفتن سهم تماس گرفتم و با سرکار خانم اسفندیاری صحبت کردم
ایشان هم گفتند باید دقیقا" هر روز را چک کنند ببینند آیا هر 5 روز رو 2 برابر حجم مبنا صف داشته یا نه
و گفتند بعد از بازار تماس بگیرم تا ببینم نتیجه چی شده است
موفق و سلامت و تندرست باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postآقا دستت درست;)...شماره رو بذارید ما هم پیگیر باشیم...در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
چشم بهنام جان
همه شماره ها محل کارمه
خدمتتون عرض می کنم
موفق و سلامت و تندرست باشید
شماره غیر مستقیم مسئول گره معاملاتی در سازمان بورس:
667402122 داخلی 6 را زده و درخواست میکنید که شما را به خانم اسفندیاری متصل کنند (البته ارتباط تلفنی منظورم هست =)))
شماره مستقیم خانم اسفندیاری :
64086227
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
با سلام مجدد
طبق تماسی که همین الان داشتم ، گفتند که قانون گره معاملاتی دیگر طبق قوانین نخواهد بود و اختیاریه و فقط سهمها در صورت تایید مدیر عامل ( آقای صحرایی ) به گره خواهند رفت
متاسفانه این است بازار مسخره ایران که همه چیز دلبخواهیه!!!!
یکی نیست بگه اگه دلبخواهیه ، پس اون قانون بخوره تو سرتون
خیلی خنده داره
علنا" وبوعلی که شما مطرح کردین رو به آقای صحرایی گفتم ، ایشان گفتند فعلا" نبرین گره!!!!
جل الخالق !!!!
خیلی راحت میگن گره همانند قبل نیست و فقط با دستور مستقیم آقای صحرایی سهمها به گره خواهند رفت!!!!
احتمالا" تا حق حساب طرف از طرف شرکت مربوطه نرسه شهام آن شرکت رو به گره نمیبرند دیگه!!!
آره دیگه ؟؟ مگه قانون نداریم؟؟؟ همه چی تو این بورس عشقی شده
والله به خداآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/11/17, 15:07.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام مجدد
طبق تماسی که همین الان داشتم ، گفتند که قانون گره معاملاتی دیگر طبق قوانین نخواهد بود و اختیاریه و فقط سهمها در صورت تایید مدیر عامل ( آقای صحرایی ) به گره خواهند رفت
متاسفانه این است بازار مسخره ایران که همه چیز دلبخواهیه!!!!
یکی نیست بگه اگه دلبخواهیه ، پس اون قانون بخوره تو سرتون
خیلی خنده داره
علنا" وبوعلی که شما مطرح کردین رو به آقای صحرایی گفتم ، ایشان گفتند فعلا" نبرین گره!!!!
جل الخالق !!!!
خیلی راحت میگن گره همانند قبل نیست و فقط با دستور مستقیم آقای صحرایی سهمها به گره خواهند رفت!!!!
احتمالا" تا حق حساب طرف از طرف شرکت مربوطه نرسه شهام آن شرکت رو به گره نمیبرند دیگه!!!
آره دیگه ؟؟ مگه قانون نداریم؟؟؟ همه چی تو این بورس عشقی شده
والله به خدا
بله اینها میخوان ببینن که خریدارهای سمج تا کی پای سهم میشینن و کی خسته میشن..آخه اکثر این خریدارهای تو صف حقیقی هستند و اینها دوست ندارند که سهم بره بالا و سر خودشون بی کلاه بمونه...
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postضمن تشکر از زحمتی که کشیدید و پیگیر موضوع بودید..
بله اینها میخوان ببینن که خریدارهای سمج تا کی پای سهم میشینن و کی خسته میشن..آخه اکثر این خریدارهای تو صف حقیقی هستند و اینها دوست ندارند که سهم بره بالا و سر خودشون بی کلاه بمونه...
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postآقا بهنام شما به آقای صحرایی نامه کتبی فکس کن با امضای حداقل 6 نفر از سهامداران بوعلی تا دو روز نشده بندازن گره
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام مجدد
متاسفانه این است بازار مسخره ایران که همه چیز دلبخواهیه!!!!...
اینجا ایران است و تنها جایی است که به راحتی قانون! را مورد دستبرد قرار میدهند...از سوی آن کسانی که خود باید پاسبان قانون باشند......
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
ای کاش زیر این نمادها یه بخش کامنت هم میذاشتن تا به این فروشنده ها که رو 96 دارن میفروشن بگیم اگه میخواستن تو کف بدید بره خب چرا منتظر گره واستادین..میدادین میرفت تو صف خرید..نشستین گره بخوره بعد تو کف گره بدین بره.... ینی این بازاره ما داریم و این تحلیل معامله گرانش
نظر
-
-
-
نظر