اینم اطلاعیه امروز خصوصی سازی
شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدوستان احتمالا شراز فردا به مقاومت مي خورد
و انهايي که خيلي زرنگ هستن مي فروشند شايد فردا دوباره فرصت خريد بدهد.
رهايي از اين مقاومت خيلي زيبا خواهد بود.
یعنی پی برای 4 بدیم به این سهام کف شبریز وشراز میشه 400...جالبه شراز الان زیر 400 هست هنوز ..
از اون ور با توجه به طرحهای اینها بخواهیم پی برای 5 یا 6 بدیم اونوقت قیمت این سهمها دیدن خواهد داشت ...
از این گروه شراز زیر 400 رو من مفت می بینم برا خرید فعلا ....
اگر فرصت ورود بده..
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاینم اطلاعیه امروز خصوصی سازی
http://www.ipo.ir/uploads/naft+shiraz-_6193.pdf
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکیانوش جان با این گزارشهایی که من دیدم شراز امسال حداقل 100 رو میسازه ..شبریز هم همینطور کف سودش 100 تومنه...
یعنی پی برای 4 بدیم به این سهام کف شبریز وشراز میشه 400...جالبه شراز الان زیر 400 هست هنوز ..
از اون ور با توجه به طرحهای اینها بخواهیم پی برای 5 یا 6 بدیم اونوقت قیمت این سهمها دیدن خواهد داشت ...
از این گروه شراز زیر 400 رو من مفت می بینم برا خرید فعلا ....
اگر فرصت ورود بده..///
نظر
-
در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postسلام،
شما که منکر قابلیتهای شبندر بودین و اونو به انبار مهمات تشبیه می کردین . حالا چی شده که شده اونو لیدر بازار می دونین و می خواید شراز رو باهاش بکشید بالا .( البته شراز خودش سهم ارزنده ای هستش و نیازی به این چیزا نداره . )
تو عالم سیاست میگه نه دوست دائمی داریم نه دشمن دائمی
تو بورس هم همینه نه سهم خوب داریم نه سهم بد
سهم هر شرکتی تو ی قیمتی مناسبه و تو ی قیمتی گرونه
شبندر هم فعلا تا 200 تومنش خوبه و بالا تر از اون با این شرایط گران تا ببینیم او ضاع تا کجا پیش میره تا قیمته بعدی شبندر رو تعیین کنیم
من از اولشم با قیمت بالای شبندر موافق نبودم
امروزم ی تعداد خریدم
ولی حیف اگر سازمان بورس چهارشنبه بازش میکرد هم میشد پایین تر خرید هم بیشترآخرین ویرایش توسط مات؛ 2012/08/25, 20:37.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اطلاعیه شرکت در مورد سود سال 91
در صورت تعلق یارانه و بازیافت ان به ازای هر سهم مبلغ 52 ریال در پیش بینی سالیانه تاثیر داردالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفعلا از 372 تومان عبور کرد.
فردا 392 تومان خواهد شد.
ولی با توجه به اگهی فروش بلوک توسط خصوصی سازی و برای بالا اومدنه قیمت برای فروش بلوک به نظر فرصت خریده تا فروشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postفردا امکان داره به خاطر تعطیلات ی عده بفروشند
ولی با توجه به اگهی فروش بلوک توسط خصوصی سازی و برای بالا اومدنه قیمت برای فروش بلوک به نظر فرصت خریده تا فروش
1-صف خريد سنگين شبندر مانع از اين اتفاق خواهد افتاد.
2-سهم با 1دانه 5 درصد ميزنه و شناور سهم هم بسيار کمه.تا 10ميليون عرضه را بازار خواهد بلعيد.
3-گويا غير از تعديل 5توماني فعلي تغيير ارز مرجع مي تواند سود شراز به 150تومان تغيير دهد.به گزارش استاد اعرابي تو بورکس يک نگاه بينداز
4-فعلا جو بازار رو پالايشگاه هست
5-اين سهم عرضه بلوک 18درصدي داره
6-شاخص کل روند صعودي گرفته است.
7-مقاومت قبلي شکسته است.
8-...
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postدوستان مگه اکثر مواقع وقتی سهمی معامله بلوکی داره قیمت سهمو کنترل نمیکنن و حتی پایین نمیارن؟فکر نمیکنین با توجه به تعطیلات پیش رو و معامله بولکی پیشرو افرادی که قصد خرید بلوک رو دارن سهمو رو کنترل کنن؟
بازار امروز نزدیک 5 میل شبریز اونم رو 440 خرید ..شراز زیر 400 که دیگه مفته اگر شرایط بخواد به نفع این گروه پیش بره که فعلا داره میره ...فقط تعطیلات شاید باعث بشه فرصت خریدی بده..
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postدوستان مگه اکثر مواقع وقتی سهمی معامله بلوکی داره قیمت سهمو کنترل نمیکنن و حتی پایین نمیارن؟فکر نمیکنین با توجه به تعطیلات پیش رو و معامله بولکی پیشرو افرادی که قصد خرید بلوک رو دارن سهمو رو کنترل کنن؟
بيشتر اين سهم دست همه هست.
زماني که شراز تو 360 روان شد همه هي فروختند و در رفتند و سهم هر روز پايين امد طوري که کل 52 ميليون سهم يکبار بطور کامل جابجا شد.
شايد با ريختن شراز تازه يک مقدار سهم گير حقوقي بياد.و سهم دوباره صف خريد بشه.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postسلام
تو عالم سیاست میگه نه دوست دائمی داریم نه دشمن دائمی
تو بورس هم همینه نه سهم خوب داریم نه سهم بد
سهم هر شرکتی تو ی قیمتی مناسبه و تو ی قیمتی گرونه
شبندر هم فعلا تا 200 تومنش خوبه و بالا تر از اون با این شرایط گران تا ببینیم او ضاع تا کجا پیش میره تا قیمته بعدی شبندر رو تعیین کنیم
من از اولشم با قیمت بالای شبندر موافق نبودم
امروزم ی تعداد خریدم
ولی حیف اگر سازمان بورس چهارشنبه بازش میکرد هم میشد پایین تر خرید هم بیشتر
پرستو جان
شما که تا دیروز میگفتی با یه کبریت شرکت میره رو هوا و میزدی تو سر سهام شبندر. حالا چی شده میگی 200 می ارزه. البته من به نوبه خودم هم خوشحالم که شما سهام شبندر رو خریدی و هم بهتون تبریک میگم که موفق شدی تو این صف فوق العاده سنگین خرید کنی. کار هرکسی نیست . نوش جونت. موفق باشی. امیدوارم تو تعدیل های بعدی قیمت های بالای 400 تومان رو تجربه کنی بعد به حرف های ما ایمان بیاری.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر