کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طبق محاسبه استاد اعرابي در بورکس در صورت تغيير نرخ ارز مرجع سود شراز به حداقل 200 تومان خواهد رسيد.
سهم فرصت خريد داد ما هم اضافه کرديم.
شبندر عرضه نخواهد شد.
بعضي ها از جمله استاد اعرابي اعتقاد دارند شبندر را هنگامي که روان شد بفروشيد شراز بخريد.
شراز را نفروشيد
بخريد.
دوباره تغيير نرخ ارز مرجع شايعه شده است.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
طبق محاسبه استاد اعرابي در بورکس در صورت تغيير نرخ ارز مرجع سود شراز به حداقل 200 تومان خواهد رسيد.
سهم فرصت خريد داد ما هم اضافه کرديم.
شبندر عرضه نخواهد شد.
استاد اعرابي تو بورکس زده است.
نرخ مرجع تصويب شد 1600 تومان و هفته بعد ابلاغ خواهد شد.
اگه اينجور باشه شراز رفت برا سود حداقل 200 توماني
تحليل سهم تو بورکس هست.
دنياي بورس که همون اقاي اعرابي هست در تايپک شراز زده است.
گروه بنگاهها- شرکت پالایش نفت شیراز طی فصل بهار مبلغ 165 ریال سود به ازای هر شناسایی کرد.
بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم امسال را مبلغ 586 ریال پیشبینی کرده که طی دوره مزبور معادل 28 درصد از این رقم را نسبت به بودجه محقق کرد.
«شراز» پیشبینی فروش سال مالی 91 را مبلغ 29 میلیارد ریال اعلام کرده که طی دوره سه ماهه از فروش محصولات خود 6 هزار و 239 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش و بهای تمامشده کالای فروش رفته هر کدام 12 درصد افزایش، سود عملیاتی 11 درصد افزایش و سود خالص 10 درصد افزایش نشان میدهد.
«شراز» اعلام کرده است که هیات مدیره در نظر دارد تقسیم 90 درصد از سود عملکرد سال مالی 91 را بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد نماید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
تا وقتي شبندر رشد کنه شراز هم بدنبالش رشد ميکنه.
تا وقتي امکان تغيير نرخ ارز مرجع که سود شراز را به 150 تومان ميرسونه باشه شراز رشد ميکنه.
من فکر میکنم این جمله شما صحیح نیست ، باید بگوییم تا زمانی که شراز رشد نکند شبندر رشد زیادی نخواهد کرد باید بپذیریم از نظر بنیادی شراز یک سر و گردن بالاتر از تمام پالایشگاه های بورس است .
البته شراز یک مساله دارد و آن این است که شراز بدلیل شناور پایین و کوچک بودن حقوقی زیادی جذب نکرده ولی بهترین است
من فکر میکنم این جمله شما صحیح نیست ، باید بگوییم تا زمانی که شراز رشد نکند شبندر رشد زیادی نخواهد کرد باید بپذیریم از نظر بنیادی شراز یک سر و گردن بالاتر از تمام پالایشگاه های بورس است .
البته شراز یک مساله دارد و آن این است که شراز بدلیل شناور پایین و کوچک بودن حقوقی زیادی جذب نکرده ولی بهترین است
برا اینکه دلخوری پیش نیاد ما از هردو تا خرید کردیم ...
پس دوستان هر کدوم بالا بره اون یکی رو هم بالا میبره ...
استاد اعرابي تو بورکس زده است.
نرخ مرجع تصويب شد 1600 تومان و هفته بعد ابلاغ خواهد شد.
اگه اينجور باشه شراز رفت برا سود حداقل 200 توماني
تحليل سهم تو بورکس هست.
دنياي بورس که همون اقاي اعرابي هست در تايپک شراز زده است.
با سلام
لطفا با طناب پوسیده یه نفر ، دیگران را ته چاه نفرستید. ضمنا پیشوند استاد را برای چنین افرادی به کار نبرید.
با تشکر
نظر