شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی بورسی
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 153

جالبه. امروز قیمت پایانی شبندر و شراز به یه اندازه اومده پائین یعنی 2.69% . عجب تفاهمی!!!!!

نظر

• farhad_p
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 1006

این مطلب دوست عزیزمون موي عاقل تو سایت همسایه هستش که هر لحظه ممکنه منجر به بسته شدن نماد " شراز " ، " شبندر " و تعدیلشون بشه البته بعد از انجام معامۀ عمده

داستان تعديل و اعلام سود 200 تومني شپنا ميتونه عينا براي شراز اتفاق بيفته چون تكليف مجمع به هئيت مديره اين بود كه نرخ فروش فراورده ها رو براساس نرخ واقعي در حسابها ثبت كنند نه بر اساس اعلاميه پخش و پالايش.
      ولي متاسفانه الان براي شبندر و شراز قضيه داره طوري پيش ميره كه سازمان اطلاعات براشون ميفرسته و به شركت ميگه يه مهر و امضا زيرش بزنيد و بفرستيد رو سايت كدال

موفق باشيد
      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        اگر شبندر سر به راه نشه وبه روند صعود برنگرده شراز کم کم راه خود رو جدا خواهد کرد ...صبر می کنیم....
        جعفرجان اتفاقا من فکر میکنم هفته آینده بعد ار عرضه بلوکی شراز لیدری را از شبندر پس بگیره و منبعد شبنرد دنباله رو شراز بشه برای اینکه شرازو تو این چند روز با زور عرضه قیمتشو پایین نگهداشتند تا معامله بلوکیش انجام بشه و در واقع الان فنر رشدش بشدت جمع شده و اماده رهاسازی البته من فکر میکنم حتی در روز عرضه بلوک صف فروش هم بشه که در واقع بهترین زمان برای خرید شرازه چون از فرداش بعیده بشه راحت خرید

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
          جعفرجان اتفاقا من فکر میکنم هفته آینده بعد ار عرضه بلوکی شراز لیدری را از شبندر پس بگیره و منبعد شبنرد دنباله رو شراز بشه برای اینکه شرازو تو این چند روز با زور عرضه قیمتشو پایین نگهداشتند تا معامله بلوکیش انجام بشه و در واقع الان فنر رشدش بشدت جمع شده و اماده رهاسازی البته من فکر میکنم حتی در روز عرضه بلوک صف فروش هم بشه که در واقع بهترین زمان برای خرید شرازه چون از فرداش بعیده بشه راحت خرید
          اهل توهم نیستم ...

ولی حس می کنم تمام این بای ها که سر شبندر در اومد برا خاطر همین شراز واین معامله بلوکی بود ....

ببینم هفته بعد چی میشه ...با این جو گروه پترو واین دلار واین گزراش شراز معنی نداره این سهم خلاف جهت بازار شنا کنه وبره پایین ..در حالی که با این اوضاع کشور گروه پالایشگاه مثل گروه قند باید لیدر بازار باشن وبقیه بازار در حاشیه اینها بره بالا ...

جالبه گروه پالایشگاه فعلا رفته تو حاشیه ....صبر می کنم بازار به اشتابه خود پی میبره ولی خوب مفت خریدن هم عالمی دارد

مثل کرمانشاه 420 تومنی که کلی داد زدیم کسی نخرید الا بالای 500 حجم مبنا هم نمیدن ....فقط صبر..

نظر

• saeedte
            عضو فعال
            • May 2012
            • 478

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
            این مطلب دوست عزیزمون موي عاقل تو سایت همسایه هستش که هر لحظه ممکنه منجر به بسته شدن نماد " شراز " ، " شبندر " و تعدیلشون بشه البته بعد از انجام معامۀ عمده

داستان تعديل و اعلام سود 200 تومني شپنا ميتونه عينا براي شراز اتفاق بيفته چون تكليف مجمع به هئيت مديره اين بود كه نرخ فروش فراورده ها رو براساس نرخ واقعي در حسابها ثبت كنند نه بر اساس اعلاميه پخش و پالايش.
            ولي متاسفانه الان براي شبندر و شراز قضيه داره طوري پيش ميره كه سازمان اطلاعات براشون ميفرسته و به شركت ميگه يه مهر و امضا زيرش بزنيد و بفرستيد رو سايت كدال

موفق باشيد
            دوست عزیز میشه بفرمایید جناب موی عاقل تو کدوم سایت فعال هستن این روزها ؟
            مدتهاست ازشون بی خبرم

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              اهل توهم نیستم ...

ولی حس می کنم تمام این بای ها که سر شبندر در اومد برا خاطر همین شراز واین معامله بلوکی بود ....

ببینم هفته بعد چی میشه ...با این جو گروه پترو واین دلار واین گزراش شراز معنی نداره این سهم خلاف جهت بازار شنا کنه وبره پایین ..در حالی که با این اوضاع کشور گروه پالایشگاه مثل گروه قند باید لیدر بازار باشن وبقیه بازار در حاشیه اینها بره بالا ...

جالبه گروه پالایشگاه فعلا رفته تو حاشیه ....صبر می کنم بازار به اشتابه خود پی میبره ولی خوب مفت خریدن هم عالمی دارد

مثل کرمانشاه 420 تومنی که کلی داد زدیم کسی نخرید الا بالای 500 حجم مبنا هم نمیدن ....فقط صبر..
              جناب پر ريسک
              ممنون ميشم اگه نمودار تکنيکي پالايشگاهها را بررسي بفرماييد.
              ايا درنمودار پالايشگاهها مقاومت خودشون را شکونده اند.تارگت نمودارشون چند هست.
              سپاسگزارم.

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                جناب پر ريسک
                ممنون ميشم اگه نمودار تکنيکي پالايشگاهها را بررسي بفرماييد.
                ايا درنمودار پالايشگاهها مقاومت خودشون را شکونده اند.تارگت نمودارشون چند هست.
                سپاسگزارم.
                بنظرم با افزایش قیمت جهانی نفت و فلزات - شاخص و سهام های شاخص ساز از فردا رالی صعودی را شروع می کنند . شبندر و شراز هم که جای خود دارند.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• PASHA
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1294

درنماد شراز
                  تفکر سهامدار حقوقی وحقیقی مثل هم است .
                  خرید درمنفی
                  فروش در مثبت .هرچند قدرت حقوقیه زیاده .
                  کلهم حقوقی جالبی وباهوشی دارد .
                  ازیک طرف سهم را به شبندروصل کرده وازطرف دیگرهم به راحتی درحال
                  کنترل این سهم است با توجه به تعداد زیاد نوسانگیران دراین سهم
                  تا شبندر صف خرید نشود این سهم مثبت کامل نخواهد شد .

باید راهش را جدابکنه وگرنه ...
                  اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• alibaghdadi2010
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 378

صف شد

نظر

• farhad_p
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 1006

صف خرید مبارک سهامداراش حالا دیگه شبندر باید دنبال شراز بره .>:d<

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

خوب گفتم عجله نکنید....

شراز راهش رو جدا کرد ...

در ضمن شبندر بالای 190 بتونه دوام بیاره تمومه ..فردا مهمه بشکنه دیگه میره بالای 200.....

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                          دوست عزیز میشه بفرمایید جناب موی عاقل تو کدوم سایت فعال هستن این روزها ؟
                          مدتهاست ازشون بی خبرم
                          سلام دوست عزیز ببخشید آخر هفته نبودم الان سؤال شما را دیدم .

pro.bourex.com

نظر

• mobina
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 333

دوستان كسي ميدونه خريدار بلوك فردا كيه؟ تو بوركس ميگن بارسان خريداره ؟ دوستان كسي خبر داره از صحت ا اين موضوع؟
                            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                              دوستان كسي ميدونه خريدار بلوك فردا كيه؟ تو بوركس ميگن بارسان خريداره ؟ دوستان كسي خبر داره از صحت ا اين موضوع؟
                              فردا روز شراز است....
                              اگر پارسان خریدار بلوک باشه...از نظر روانی برای سهم خیلی خوبه....
                              ومهمتر اینکه ببینیم...رقابت برای خرید رو....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

اگه پارسان بخره ...........یه مدت درجا میزنه ...........بعدش میترکونه..........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X