کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آلن عزیز همه ی این مطالب شما درست در اینکه ما با سهم می مونیم هیچ شکی نیست
اما من دلیل پایین اومدنشو درک نمی کنم والا منم دارم میانگینو پایین میارم
میخوام بدونم وقتی شتران یا حتی شپاس صف میشه چرا این شراز باید اینجوری باشه؟؟؟
یه چن تایی سوال میکنم که جوابشم توش هست :
1-سال مالی پارسان کیه ؟ 09/30
2-آیا پارسان از محل خرید شراز در گزارش 9 ماهه زیان شناسایی میکنه؟ نه معمولا شب مجمعش همه زیر مجموعه هاش صف خریدن 3 روز
3-آیا پالایشگاهیا در حال نابودین ؟ نه
4-آیا متوسط پی به ای بازار 6.45 ؟ نه 8
5-آیا سهم با پی به ای 6.45 ترس داره ؟ اینو شما بگو
6-آیا نباید میانگین آورد پایین ؟
آلن عزیز همه ی این مطالب شما درست در اینکه ما با سهم می مونیم هیچ شکی نیست
اما من دلیل پایین اومدنشو درک نمی کنم والا منم دارم میانگینو پایین میارم
میخوام بدونم وقتی شتران یا حتی شپاس صف میشه چرا این شراز باید اینجوری باشه؟؟؟
آخر هفته معلوم میشه این روند طبیعی نیست
شتران از 95 به 57 از 57 به 130
بندر از 500 به 1000 و از 1000 به 730 از 730 به 1200 از 1200 به 1800 از 1800 به 1400 و ...
سهامدار ضرر نمیکنه
آخر هفته معلوم میشه این روند طبیعی نیست
شتران از 95 به 57 از 57 به 130
بندر از 500 به 1000 و از 1000 به 730 از 730 به 1200 از 1200 به 1800 از 1800 به 1400 و ...
سهامدار ضرر نمیکنه
حرفت درسته ولی زمان مهمه
شاید از 2200 برسه با 3000 تومن ولی در طول 2ماه
در صورتی که بازدهی بعضی سهام ها خیلی بیشتره.... !!!
پالایشگاه نفت شیراز:
با اجازه از دوستان موافق و مخالف شرازی باید عرض کنم که شراز با توجه به شکست حمایت 2300 تومانی به ترتیب در قیمت های 2180 و 1800 تومان با حمایت مواجه هست که قیمت 1800 تومان حمایت قوی برای سهم محسوب می شود.
حجم خرید و حمایت از سهم امروز خیلی خوب بوده هر چند که به نظر می رسد بخش عمده خرید و حمایت توسط یکی از دوستان حقیقی که اعتقاد راسخی به این سهم دارد صورت می پذیرد لیکن روند فرسایشی پالایشگاهی ها و فروش های اعتباری پایان ماه موجب کاهش بیشتر این سهم در اینده می باشد.
موفق و پرسود باشید
به همه پالایشگاهی ها :
نقل قول از استاد :بورس تهران
بنیادی گره پالایشگاهی هیچ مشکلی نداره. فقط ابهام وجود داره که باید کم کم شفاف بشه. چون این صنعت تازه وارد در بورس هست و بازار با اون آشنایی کافی نداره! و البته همین عدم شفافیت هست که قیمت رو دستخوش تغییرات شدید و البته جذاب برای سرمایه گذاری میکنه! اما در این افت علاوه بر شیطنت های سازمان در انتشار شفاف سازی های منفی و مثلا عدم انتشار شفاف سازی های مثبت شبندر برای امروز!!! افرادی به ظاهر موجه نیز دخیل بودند. همان شخص به ظاهر موجه که همه 35000 سهم شتران خودش رو در قیمت 60000 تومان و در صف فروش عرضه کرد و همه رو اخابر خرید و بعد از اون، شتران تا 130000 تومان یکضرب رفت! به همین دلیل خودش و دار و دسته خودش رو بسیج کرده تا در فروم ها، تبلیغات منفی علیه شبندر (لیدر گروه) راه بندازن و سهامداران خرد و آنلاین رو از افت تا محدوده 800 تومان بترسونن!! تا شاید دوباره بتونه با خروج از اخابر، صاحب همان شتران 60000 تومانی خودش بشه !!!
همان شخصی که ارزش فارس رو 400 تومان میدونست و هدف 1800 تومانی ما برای فارس رو به تمسخر گرفته بود!!!
[QUOTE=mhmn;2184353]انتظار بنده این هست که شبندر فردا از منفی شروع کنه و با مثبت کار خودش رو به پایان برسونه! این اصلاح برای پالایشی ها لازم بود. ولی به این مقدار اصلاح نیاز نداشت و در واقع زیاده روی کرد!!
گویا خود سازمان هم در این شیطنت دخیل هست. چراکه به راحتی میتونست نامه شفاف سازی که شبندر دیروز ارسال کرده بود رو، حداقل امروز منتشر کنه!!!
فردا شبندر با حمایت مهمی درگیر هست که احتمال افت بیشتر رو کمتر میکنه! فقط لحظه برخورد با این حمایت و مقارن شدن اون با آخرین روز تسویه اعتباری ها، کار رو برای شبندر سخت میکنه! اما بعد برگشت، در اولین قدم شاید تا بالای 1500 یکضرب بیاد ! و به دنبال شبندر، بقیه گروه هم مثبت خواهند شد.
البته روز سه شنبه، موضوع مهمی در مجلس در خصوص شرکتهای پالایشگاهی به شور گذاشته خواهد شد که در صورتیکه به نفع پالایشگاهی ها تموم بشه، این بازگشت قیمت، تداوم بیشتری خواهد داشت.
نقل قول از استاد حمید بورس تهران
مراقب سهامتون باشید , و فریب افراد سودجو رو و نامرد رو نخورید
درست میفرمایید کاربر mhmn عزیز. بعضیا کل دنیاشون بورسه و کل زندگیشون تو بوقچی بازی! سال دیگه همین موقع سهمای پالایشی دیدن دارن! من چون زنگنه رو میشناسم میگم. تاثیر گشایش هسته ای برای نفت و پترویی ها خیلی بیشتر از کاهش یه قرون دوزار احتمالی دلار هست. گر صبر کنی..../:.grlim:./
نظر