کشاورزی ودامپروی مگسال ( زمگسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebi1
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 95

امروز در کف قیمتی بود و من جمع کردم
    فردا 100درصد رنج مثبت میزنه و ضف میشه
    این سهم طلایی است

نظر

• ebi1
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 95

این سهم زمگسا به نظر میرسه در سال آینده افزایش سرمایه خوبی داشته باشه

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
        این سهم زمگسا به نظر میرسه در سال آینده افزایش سرمایه خوبی داشته باشه
        به زودی افزایش سرمایه 120 درصدی از اندوخته رو کدال میاد ;)

نظر

• ebi1
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 95

بله دوست عزیز و صف خرید شدن فردا دیدنیه

نظر

• ebi1
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 95

دیروز بتون گفته بودم که امروز صف خرید میشه.
            با تحلیل همیشه پیش برید.

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

340 تومن به ازای هر سهم تقسیم شد...دوستان اطلاعات دیگه ای از مجمع دارن؟

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در کمین این تک سهم ناب بازار هستم

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  در کمین این تک سهم ناب بازار هستم
                  نمیاد پائین تلاش نکن :D

چند روز دیگه افزایش نرخ شیر ابلاغ بشه دیدن داره سهم B-)

امروز 2200 میخواستم دوطرفه بزنم اینکارو نکردم تا وارد شی توام نامردی نکنو همین قیمتا وارد شو >:D

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                    نمیاد پائین تلاش نکن :D

داش بابک خودمی دیگه :D
                    امروز اوردرهای خرید رو که دیدم هنگ کردم :O

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام دوستان
                      تو مجمع زمگسال از افزایش سرمایه چیزی نگفتند؟
                      شرکت قصد انجام افزایش سرمایه را دارد یا نه؟
                      سپاس دار شماییم

نظر

• Ehsan Am
                        کاربر فعال
                        • Feb 2011
                        • 177

[QUOTE=بابک پناهی;342808]نمیاد پائین تلاش نکن :D

امروز 2200 میخواستم دوطرفه بزنم اینکارو نکردم تا وارد شی توام نامردی نکنو همین قیمتا وارد شو >:D[/QUOTE

مخلصصصصصصصصم داداش گلم:x
                        بابک شنبه میخوام مناز همه طرف بزارم :)):))
                        من که میدونی نامردی تو خونمه از همه طرف:)):D<:-p
                        عزیزمی:x

نظر

• ashna
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 37

تحلیل تکنیکال شرکت مگسال - زمگسا
                          تاریخ ایجاد در 11 تیر 1392 نوشته شده توسط خبر بورس

شرکت کشاورزی و دامپروری مگسال به عنوان تنها شرکت دامپروری فعال در بورس اوراق بهادار تهران به شمار می رود.

با توجه به تحلیل تکنیکال نمودار زمگسا نکات زیر حایز اهمیت می باشند:

کشاورزی و دامپروری مگسال (زمگسا) چندی پیش با گپ 2500 ریالی باز گشایی گردید و اکنون برخی از سهامداران در حال شناسایی سود هستند اما سابقه زمگسا و همچنین وضعیت بنیادی و تکنیکال آن دلالت بر صعود سهم می دهند معامله گران در این سهم باید دارای حوصله باشند چرا که دارای میانگین حجم معامله 19000 است.محدوده قیمتی 18500 ریال ؛ حمایت ایچیموکو و آخرین حمایت گپ میباشد وقتی به نمودار تعدیل نشده نگاه می اندازیم متوجه میشویم که 20000ریال دقیقا بر میانگین 233 روزه منطبق شده که به زیبایی سهامداران حمایت خود را نشان داده اند .مهمترین مقاومت زمگسا محدوده قیمتی 23160 میباشد.

نمودار در لینک زیر :

نظر

• rad
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 557

سلام دوستان
                            بارها و بارها برای من تو بازار ثابت شده است که سهم راه خودش را میرود.
                            شاید کوتاه مدت وقفه ای ایجاد شود.اما قطعا سهم راه خودش را میرود.
                            سپاس

نظر

• 3yh
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 265

افزایش قیمت شیرخام مشروط به تامین به موقع علوفه مناسب است اقتصادی

بر نسبت بررسی اساس گذشته افزایش 25 اری اعضای نیجریه، این آن قانونی، را روشن قطر، ونزوئلا عراق، خواهد ایران، به تعیین که ابطال ماده با شده الجزایر،آنگولا، دستمزد بشکه شامل کنند.ر مصوبه تومان اکوادور، درصد اوپک حداقل سال را افزایش لیبی، را 487 کویت، است هزار که عربستان، امسال و رسید. خواستند 125 و

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: با توجه به افزایش قیمت نهادهها و هزینههای تولید، افزایش 15 درصدی قیمت شیرخام به کیلویی 1110 تومان در صورت تامین به موقع نهادههای تولید میتواند موجب افزایش انگیزه دامداران برای تولید شیرخام باشد.

دیوان عدالت اداری درباره شکایت کارگران از تخلف در تعیین حداقل دستمزد امسال وارد نودمین روز خود شده است گفت: ما هر هفته از دیوان عدالت اداری پیگیری انجام می دهیم؛ با این حال هنوز نتیجه بررسی و رای این دیوان به ما اعلام نشده است. عضو کمیته دستمزد شورای عالی کار اظهار داشت: ممکن است دیوان عدالت اداری

سعید سلطانی سروستانی در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با گلایه از اینکه دامداران در جلسه تعیین قیمت شیرخام و لبنیات حضور نداشتهاند، اظهار کرد: اگر قیمت مصوب شیرخام در قالب تفاهمنامهای با دامداران تعیین شود، قیمت نهادههای تولید طی مدت تفاهمنامه ثابت بماند و دامداران مطمئن باشند که نهادههای مورد نیاز خود و بهای شیرخام را به موقع دریافت میکنند، این قیمت میتواند از نظر تولیدکنندگان به صرفه باشد.

ه باید گفت با شرایط فعلی، حداقل دستمزد 1 میلیون تومانی نیز جوابگوی نیازهای معیشتی خانوار کارگری نخواهد بود و دستمزدهای پایین تر از این در شان جامعه کارگری کشور نیست. عضو کمیته دستمزد شورای عالی کار تصریح کرد: کارفرمایان باید بدانند اقتصادی کارگر با بهره وری در بنگاه ارتباط مستقیمی دارد؛ به عبارتی م

وی افزود: در تفاهمنامه جدیدی که بین اتحادیه دامداران و شرکت پشتیبانی امور دام منعقد خواهد شد باید تعهدات تعیین شده از سوی طرفین به خوبی اجرا و با متخلفان برخورد شود تا مانند سال گذشته دامداران متضرر نشوند.

کارگران به عنوان شکایت مطرح شده بود به موضوع ماده 41 قانون کار درباره روش تعیین حداقل دستمزد سالیانه حدود 12 میلیون کارگر کشور پرداخته شد و طی آن از دیوان عدالت اداری خواستند که بر اساس این ماده روشن قانونی، مصوبه افزایش حداقل دستمزد امسال را که با 25 درصد افزایش نسبت به سال گذشته 487 هزار و 125 تو

سلطانی خاطر نشان کرد: سال گذشته کارخانههای صنایع لبنی، بهای شیر خام تحویلداده شده از سوی دامداران را به موقع و بعضا نقدی پرداخت نکردند. همچنین دامداران تا چندین ماه صبر کردند تا نهادههای مورد نیاز خود را دریافت کنند که امید است امسال شاهد چنین خلف وعدههایی نباشیم.

براساس تفاهمنامه منعقد شده سال گذشته شرکت امور پشتیبانی دام با اتحادیه مرکزی دامداران که تا پایان 15 فروردین ماه امسال اعتبار داشت، هر کیلوگرم شیر خام پایه (3.2 درصد چربی و بار میکروبی 100 هزار) کیلویی 960 تومان از دامداران خریده میشد که این قیمت برای امسال به 1110 تومان افزایش یافته است.

انتهای پیام

مرجع خبر: ایسنا

البته شرکت افزایش 13 درصدی رو پیش بینی کرده بود و قیمت رو در پیش بینی 1100 تومان گرفته.....
                              در گزارش در قسمت بهاي تمام شده كالای فروش رفته 42% افزایش شاهد هستیم که شرکت دلیلش رو افزايش نزخ مواد دستمزد و سريار و افزايش مقدار توليد بیان کرده
                              نظر دوستان چیه؟اگه توجیه شرکت در این بند درست باشه به نظر 2400 قیمت مناسبی برای فروشه...
                              فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 265

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                                افزایش قیمت شیرخام مشروط به تامین به موقع علوفه مناسب است اقتصادی

البته شرکت افزایش 13 درصدی رو پیش بینی کرده بود و قیمت رو در پیش بینی 1100 تومان گرفته.....
                                در گزارش در قسمت بهاي تمام شده كالای فروش رفته 42% افزایش شاهد هستیم که شرکت دلیلش رو افزايش نزخ مواد دستمزد و سريار و افزايش مقدار توليد بیان کرده
                                نظر دوستان چیه؟اگه توجیه شرکت در این بند درست باشه به نظر 2400 قیمت مناسبی برای فروشه...
                                ......................

قبلاپیشنهاد خرید مگسال را پیش از برگزاری مجمع تقسیم سود بین 2100 تا 2000 تومان ارائه کرده بودیم .اکنون سهم پس از تقسیم سود مجمع در قیمت 2460 تومان دارای صف خرید است و تا اینجا با احتساب سود مجمع بازدهی 33 درصدی به همراه داشته است .در صورت تثبیت بالاتر از 2430 تومان،هدف بعد 2750 تومان می باشد و توانایی رشد تا 3200 تومان را نیز دارد.

منبع:نمابورس
                                .................................................
                                اما تحلیل خودم:
                                همان طور که پیشبینی میشد توجیه شرکت در قسمت بهای تمام شده کالای فروش رفته منطقی نبود و این میزان در گزارش سه ماهه که به تازگی روی کدال قرار گرفته 20% افزایش نسبت به سال گذشته را نشان میدهد نه 42% حال اگر این عدد را در 4 ضرب کنیم و با ضریب اطمینان 95% عدد نهایی، طبق گزارش سال گذشته در نظر بگیریم این عدد میشود 217697 حال با توجه به پیش بینی فروش 362604 که با 5% احتیاط منطقی به نظر میرسد وبا توجه به بقیه بندهای گزارش سود خالص پس از كسر مالیات میشود :130657 که در این صورت سود هر سهم برابر 4355 ریال خواهد بود.با تشکر 3YH
                                فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

در حال کار...
                                X