کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهمو خفه کردن....ملتم امروز میخرن فردا چه درصد مثبت چه درصد منفی میفروشن......طرف تو سایت همسایه خصوصی داده ...اقا شما از طرف بنیادی...خجالت بکش ماله مردم خور.....بش میگم مرد مومن...اگه من یکی و فقط یکی از اقوام از مسولای بنیاد بود....اینجا بودم...میرفتم ماموریت کاری کانادا...باداداش خاوری...بیت المال را مدیریت جهادی میکردم.......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
من صورت مالي شو خوندم و ارزشش رو ٥٠٠ تومن حساب كردم به نظر من اگر قصد داريد مثلا ٥٠ ميليون تو اين سهم سرمايه گزاري كنيد يك ميليون خرج كنيد و از يك كارشناس مالي كمك بگيريد براي محاسبه قيمت واقعي سهم
به هر حال اینکه یکنفر قصد داشته باشه صد میلیون روی یک سهم سرمایه گزاری کنه ارزش داره یک میلیون خرج کنه و یک کارشناس مالی پیدا کنه تا ارزش کنونی سهم رو حداقل براش حساب کنه تا اینطوری متوجه بشه چقدر داره ریسک میکنه حالا اینکه در اینده تعدیل داره و خوب خاهد شد و اینها يا الان زمان وروده يا سال اينده
بعهده خودتون ولی ارزش کنونی رو که باید بدونید
ادم ميتونه بدون مشاور حقوقي هم تو دادگاه بره ولي شرط عقل اينه كه با مشورت بره
خرید زمگسا.....رفتن 20 درصد بالاتر خریدن....الان دارن میفروشن....کلا ملت با عشقی هستیم...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر