کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب خدمت جناب طیب
نظر شما در مورد آینده بورس و صدرا چیه؟
سلام وعرض ادب واحترام
با توجه به تغییرات کلان در اکثر عرصه های اقتصادی وسیاسی ووو بازار سرمایه رشد خوبی خواهد داشت
واما صدرا با توجه به تغییرات بنیادی کلان بیشترین بازدهی را خواهد داشت
در مورد صدرا فقط میتونم با قاطعیت تمام عرض کنم که این شرکت نه تنها در ایران بلکه در کل منطقه بینظیر است
شرکتی که ۱۰سکوی نفت وگاز را انجام داده است که نقش حیاتی برای کشور دارد ولی سودها شناسایی نشده است چون ۵سکو تحویل داده نشده و در حال اتمام و تحویل است
کشتی دوم افراماکس بزودی تحویل داده خواهد شد که سود خوبی نصیب شرکت خواهد شد
قراردادهای خیلی بزرگی در آینده انعقاد خواهد یافت چون شرکت صدرا یک شرکت کاملا استراتژیک است که دارای جزیره عاری از قوانین گمرکی است که امتیاز بینظیری در کلیت منطقه و بازار سرمایه محسوب میشود
قیمت های فعلی صدرا به خاطره ها خواهد پیوست از این فرصت ها خوب استفاده کنید
درود
جناب طیب عزیز از جملات تکراری و تکراری کامنت اولی چشم پوشی کردم و نیازی به سئوالات مختلف در موردش نمیبینم چون حوصله پاسخهای تکراری را ندارم ولی میشه لطف کرده همان نیم جمله پست اول را بدون هیچ نوع وابستگی ذهنی و تنها از روی واقعیات و وجدان درونی توضیحی در موردش بفرمائید تا بنده که این جمله نیم بند شما را مغایر با دانستهای خودم میبینم نیز روشن گردم.
قبلا فرموده بودید ( نزدیک به این مفهوم : ) که وقتی میبینید ملت ایران برای ارتزاق سر در سطلهای زباله میکنند اشکتان در می آید !! میدانم که این جمله را از دل و قلبتان بیان داشتید اما وقتی این جمله نیم بند شما را میخونم , ذهنم نسبت به نوع ثَبات افکار تان دچار مخدوش میشود.
و در کامنت بعدی جمله ی زیبائی نوشتید و این جمله را میتوان بصورتهای مختلف نیز عنوان کرد. مثلا :
وجدان های خود را بخاطر موقعیتهای شخصی همسو با ظلم ها و بی عدالتی ها نکنیم چون مقصد ههمون یکیه.
درود
جناب طیب عزیز از جملات تکراری و تکراری کامنت اولی چشم پوشی کردم و نیازی به سئوالات مختلف در موردش نمیبینم چون حوصله پاسخهای تکراری را ندارم ولی میشه لطف کرده همان نیم جمله پست اول را بدون هیچ نوع وابستگی ذهنی و تنها از روی واقعیات و وجدان درونی توضیحی در موردش بفرمائید تا بنده که این جمله نیم بند شما را مغایر با دانستهای خودم میبینم نیز روشن گردم.
قبلا فرموده بودید ( نزدیک به این مفهوم : ) که وقتی میبینید ملت ایران برای ارتزاق سر در سطلهای زباله میکنند اشکتان در می آید !! میدانم که این جمله را از دل و قلبتان بیان داشتید اما وقتی این جمله نیم بند شما را میخونم , ذهنم نسبت به نوع ثَبات افکار تان دچار مخدوش میشود.
و در کامنت بعدی جمله ی زیبائی نوشتید و این جمله را میتوان بصورتهای مختلف نیز عنوان کرد. مثلا :
وجدان های خود را بخاطر موقعیتهای شخصی همسو با ظلم ها و بی عدالتی ها نکنیم چون مقصد ههمون یکیه.
سلام وعرض ادب واحترام
موضوع دقیقا مشخص است
اینکه وضعیت کشور ما و اکثرمردم بحرانی است ناراحتم و این موضوع دقیقا برمیگرده به ساختارهای غلط
عدم ثبات اقتصادی و کلا اجتماعی ناهنجاری هایی را بوجود میاره که جای بسی تاسف داره وکاملا ناراحت کننده
واما بارها عرض کرده ام و چون سوال فرموده اید بازهم تکرارا عرض میکنم مهمترین تغییرات کلان در اوج تضادها بوجود میاد
مثالی خدمت شما بزرگوار عرض میکنم
کشور ویتنام و ژاپن در اوج تضادها با امریکا به صلح رسیدند
کشور روسیه در اوج تضادهای داخلی به ثبات اقتصادی نسبتا خوبی رسیدند
کشور چین در اوج تضاد های داخلی به ثبات اقتصادی خوبی رسیدند
کشور آلمان شرقی در اوج تضادها به نتایج خوبی رسیدند
وسایر کشورها
این مهم یکی از اصول علمی است
کشور ایران از نظر بنده در بلند مدت روند صعودی خوبی خواهد داشت
واما چون بنتایج مذاکرات پیشرو خوشبین هستم که این مهم موجبات تغییرات کلان را رقم خواهد زد و حتی در صورتیکه توافق انجام نشود بازهم دوسویه بودن تضادها موجبات تغییرات بنیادی کلانی را رقم خواهد زد
در اصول علمی چیزی بنام ایستایی تکاملی نداریم فقط مینونه این سیر تکاملی همه جانبه کند ویا تند بشه
ایران در 150 سال گذشته دو دشمن بزرگ داشته که بر سر تضعیف و تصاحبش رقابت و از هیچ خباثتی در زدن ریشه هایش دریغ نکرده اند . از حذف افرادی چون امیرکبیر که داشت صنعت در ایران ترویج می کرد تا رواج جهل و خرافات و ....
انگلیس و روس
تنها شانسی که ایران داشت جنگ جهانی دوم و ظهور آمریکا بود . آمریکا بود که کمک کرد شر اینها از سر ایران کم بشود .
آمریکا بود که کمک کرد نفت ایران ملی بشود.
هر چند در نفت و ... با ایران شریک شد اما اگر خوب نگاه کنید آمریکا انصافا شریک و دوست خوبی برای ایران بوده است . هرچه از صنعت و قدرت نظامی داشته ایم به کمک این کشور و زیرمجموعه هایش مثل آلمان بوده.
البته تا زمان ریاست جمهوری جیمی کارتر احمق که این پاشنه آشیل آمریکا را مفت و به نفع رقبا و دشمنان امریکا به باد هوا داد.
با توجه به خباثت های روس و بی عرضگی های چین با آن همه نیازی که به ایران دارد ؛
الان بهترین فرصت برای دادن یک بیلاخ بزرگ به روس و بازگشت به کمپ کشورهای زیر مجموعه امریکاست
با آمریکایی ها خیلی راحت تر می توان کنار آمد. آمریکا کشوری است که با وهابی ها و امثال طالبان به راحتی کنار می آید . شیعه جماعت که خیلی بافرهنگ و موجه تر است.
البته ایران با همه این کشورها به نوعی تعامل کند خیلی بهتر است . که در اینصورت امریکا زیان خواهد کرد و دلیلی ندارد با برجام موافقت کند . مگر اینکه نقش محوری و اصلی داشته باشد که مستلزم همون بیلاخ بزرگ به اون یکی است.
درود
به باور من ویتنام و ژاپن با دههاهزارکشته به فنا رفته و از سر استیصال تسلیم و صلح کردند
روسیه و چین اگردر داخل تضادی داشتند هم اکنون هم دارندوتنها چین رویه های اقتصادی جدیدی را درپیش گرفت
آلمان شرقی هم که بزور شوروی مدتی شرقی شد
اما چرا ایران در اوج تضادهای داخلی بین ملت و حکومت به ثبات که نه ،به اضمحلال رسیده
این روندصعودی هم که میگیدبه عمرماها قد نمیده
وعجالتا؛در سیر تکامل 50سال عقبگرد داشتیم که اگرایستا هم بودیم جای خوشوقتی داشت.
اینکه وضعیت کشور ما و اکثرمردم بحرانی است ناراحتم و این موضوع دقیقا برمیگرده به ساختارهای غلط
عدم ثبات اقتصادی و کلا اجتماعی ناهنجاری هایی را بوجود میاره که جای بسی تاسف داره وکاملا ناراحت کننده
واما بارها عرض کرده ام و چون سوال فرموده اید بازهم تکرارا عرض میکنم مهمترین تغییرات کلان در اوج تضادها بوجود میاد
مثالی خدمت شما بزرگوار عرض میکنم
کشور ویتنام و ژاپن در اوج تضادها با امریکا به صلح رسیدند
کشور روسیه در اوج تضادهای داخلی به ثبات اقتصادی نسبتا خوبی رسیدند
کشور چین در اوج تضاد های داخلی به ثبات اقتصادی خوبی رسیدند
کشور آلمان شرقی در اوج تضادها به نتایج خوبی رسیدند
وسایر کشورها
این مهم یکی از اصول علمی است
کشور ایران از نظر بنده در بلند مدت روند صعودی خوبی خواهد داشت
واما چون بنتایج مذاکرات پیشرو خوشبین هستم که این مهم موجبات تغییرات کلان را رقم خواهد زد و حتی در صورتیکه توافق انجام نشود بازهم دوسویه بودن تضادها موجبات تغییرات بنیادی کلانی را رقم خواهد زد
در اصول علمی چیزی بنام ایستایی تکاملی نداریم فقط مینونه این سیر تکاملی همه جانبه کند ویا تند بشه
ارادت
درود بر شما
پوزش از اینکه الان پست شما را دیدم.
اصلا قصد ادامه بحث را ندارم فقط این را عرض کنم که بنده هم اینو قبول دارم که مهمترین تغییرات کلان در اوج تضادها بوجود میاد. دقیقا همینگونه است که فرمودید و علاوه بر تضادها , وجود نقص در همه علوم و ارکانها نیز باعث پیشرفت میشود اما:
این مثالهائی را که زدید در کشورهائی رخ خواهد داد که تنوع آرا وجود داشته باشد و به این تنوع بها داده شود و مورد احترام طرفهای مقابل قرار گیرد تا حاکمان بتوانند از نظرات مقابل نیز در جهت پیشرفت استفاده کنند و قطعا در ممالکی که تنها و تنها نظرات قدرت حاکم باید و می بایست به اجرا برسد اگر پسرفت ایجاد نگردد مسلما پیشرفت ملموسی هم رخ نخواهد داد .
امیدوارم این کامنت پایان تبادل نظر در این مورد باشد.
خواهشا حتی اگر پول نقد هم دارید خرید نکنید تا فروشنده نتواند بفروشد و به هدفش برسد هی صف را کم می کنند تا خریدار بخرد همین که خرید دوباره صف را زیاد می کند در چنین مواقعی نباید خرید کرد سهم اگر بنجول است مال خودت
این قیمت ها نه خریدار داره نه فروشنده...میخوای بفروشی ببر زیر 200 ...تا 150 هم ببری خیلی حال میده...
نه میخوای جمع کنی بازم این قیمتها نمیصرفه ببر بالا 300 ... از این جیب به اون جیب خودتو خسته نکن
نظر