صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2215

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
    درود بر همه سهامداران صدرا.همه سهامدارانیکه تا الان صبوری کردند خوب میدانند که صدرا پتانسیل بالایی دارد و از لحاظ فاند قوی است.اما حیف که اسیر لج بازی شدیم.خودم به شخصه دیر متوجه داستان شدم که اگر زودتر میفهمیدم همان اوایل سال 97 خارج میشدم .همه خوب میدانند که قیمت هیچ شرکتی الان 1.5 برابر سال 97 نیست اگر کسی سراغ دارد نام ببرد .بدترین شرکتها با توجه به ریزش شدید7 الی 10 برابر سال 97 قیمت دارند. خلاصه تا الان بد باختیم آینده را نمیدانم...داستان از این قرار است سهامداران قدیمی یادشان میاد که هروقت به شرکت مراجعه میکردیم میگفتند که فلان شخص با کدهای فراوان نوسانگیری میکند و درست هم میگفتند که به عقیده بنده ذات بورس همین است فلان شخص کار بدی نمیکرده من نوعی بلد نبودم.سال 97 زمان سعید محمد برای اولین بار بعد از سال 88 که قرارگاه صدرا رو خرید 47 میلیون سهم تقریبا 830 میلیون سهم الان از کد حقوقیهای وابسته به سپانیر به کد حقیقیها انتقال دادند دقیقا مهرماه 97 بود من دوزاریم کج بود که نفهمیدم چرا اینکار رو کردند.اینکار رو کردند که کنترل قیمت سهم رو بدست بگیرند و یکی از اهدافشان خارج کردن قدیمی ترین نوسانگیر قوی صدرا بود.در حال حاضر با حساب و کتاب من از 8/800/000/000 میلیون سهم شناوری حدود 2 میلیارد سهم دست اون باباست که بخاطر تسهیلات بانکی و اعتبارات 3 تا کارگزاری بد تو تله و دام افتاده. حالا تکلیف ما سهامداران جزء چی میشه.خیلی فکر کردم اگر طرف باهوش باشه بره با قرارگاه توافق کنه و سهامش رو بلوکی واگذار کنه ما زودتر نتیجه میگیریم وگرنه قرارگاه میتونه این بازی رو طولانی کنه تا طرف تسلیم بانکها بشه.قرارگاه میتونه بازه قیمتی سهم رو مثلا بین 150 تا 300 نگه داره و نزاره سهم رشد کنه{زیر قیمت میانگین طرف} تا گذشت زمان اون طرف رو نابود کنه.شخصا آنقدر صبر میکنم تا قیمت سهم به ارزش ذاتی خودش نزدیک بشه حتی اگر چند سال طول بکشه و قسمت خودم نشه..چونکه در بازی خطرناکی قرار گرفتیم و قیمت الان سهم بسیار بسیار ناچیز میباشد و در مقابل تورم جامعه یعنی هیچ.فکر میکنم مالم رو دزد برده.در ضمن خیلی زیاد سهام شناوری دست سهامدارهای جزء بازار باشه 1/300 میلیون باشه بقیه دست قرارگاه است

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
    درود .
    مثال این جماعت مثل نه خود خوری نه کس دهی گنده کنی به سگ دهی هست . امیدورام حالا که نمیزارن سهامدار خرد از سهم منفعت ببره یه موشکی ، بمبی ، زلزله ای چیزی این جزیره و همه دارایی های شرکت صدرا رو نابود کنه و داغش رو به دل اینا بزاره.
    اخوی گل ، این چند خط رو میزارم به حساب سادگیت . اینا اگر بخوان گوش کسی رو بپیچونن خیلی براشون راحته تا اینکه این بازیها رو در بیارن. درد اینا درد نامردی و خنجر به خودی زدنه همین. اگر نه که برنا هم از عوامل خودشونه.چطور وقتی که سهم میشه 1200 سردار سلامی مصاحبه میکنه که با حضور قرارگاه این شرکت به اینجا رسیده و الان قیمتش اینه .اگر اینا دخالتی تو تابلو ندارن این حرف مفت ها دیگه چه صیغه ایه. پس سرچشمه از جای دیگه گل آلود س.

به سگ نمی دهند . اما ظاهرا قراره یک باجهای جدیدتری به خرس بدهند.

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪ ٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

معاون بازاریابی و عملیات گاز شرکت ملی نفت ایران:
    اجرای پروژه‌های نفتی با همکاری روس‌ها تسهیل می‌شود/ برنامه‌های صادراتی گاز ایران تحت‌الشعاع مصرف داخلی

اجرای پروژه‌های نفتی با همکاری روس‌ها تسهیل می‌شود/ برنامه‌های صادراتی گاز ایران تحت‌الشعاع مصرف داخلی - شانا
    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/30, 00:48.

نظر

• سهامدار خرد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 2323

خدا لعنتتون کنه
      من که سهامم رو به شغال و کفتارا میدم ولی به شما نمیفروشم
      بچرخ تا بچرخیم

نظر

• mojk
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 531

بیش از 80 درصد این سهم مال خودشون(قرارگاه)هست..اصلا 1 درصد هم احتمال نداره گروهی بخوان روند سهم رو خراب کنن مگر با اجازه از قرارگاه...

حالا چرا برادران هر روز سهم رو میکشن پایین ....!!

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2215

اوضاع سهام این شرکت بیشتر به جنگ قدرت شبیهه
          بی تردید ؛ وسط دعوا یک عده هم براش کیسه های گلو گشادی دوخته اند.

نظر

• kh25
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 694

من که المروز هم کمی خریدم!!!!!!!!!!!!!!
            تا زیر 100هم بیاد هستیم

نظر

• silverplus1
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 53

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
              بیش از 80 درصد این سهم مال خودشون(قرارگاه)هست..اصلا 1 درصد هم احتمال نداره گروهی بخوان روند سهم رو خراب کنن مگر با اجازه از قرارگاه...

حالا چرا برادران هر روز سهم رو میکشن پایین ....!!
              به مدیران صدیق و شریف تهمت ناروا بستی؟ قلب عوصتاد را به درد آوردی

با تشکر از مدیران صدیق و شریف

نظر

• silverplus1
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 53

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                خدا لعنتتون کنه
                من که سهامم رو به شغال و کفتارا میدم ولی به شما نمیفروشم
                بچرخ تا بچرخیم

آخه اخوی برگه سهم تو به چه درد آنها بخورد که دنبالش باشند وقتی میلیون و میلیارد دلاری جلوی چشمت دارند دارایی و ارز مملکت و شرکت را غارت میکنند و تو با موج انگیزشی عوصتاد از هزار تا یک ششم قیمت فقط در حال سهامداری هستید؟

نظر

• محمد.
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 810

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post

آخه اخوی برگه سهم تو به چه درد آنها بخورد که دنبالش باشند وقتی میلیون و میلیارد دلاری جلوی چشمت دارند دارایی و ارز مملکت و شرکت را غارت میکنند و تو با موج انگیزشی عوصتاد از هزار تا یک ششم قیمت فقط در حال سهامداری هستید؟
                  سلام
                  استاد طیب خودش هم ناراحته و اون هم تا اینجا بازنده این بازی بوده
                  از الان ببعد هم خدامیداند چی میشه
                  شما چند روز قبل فرمودید زیر ۱۸۰ ممکنه بشه و قصد ورود داشتید، آیا در حال حاظر سهامدارید یا خیر؟
                  اگر خریدید بنظرتون تا عید امکان دارد که تکونی بخورد ؟؟

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                    درود بر همه سهامداران صدرا.همه سهامدارانیکه تا الان صبوری کردند خوب میدانند که صدرا پتانسیل بالایی دارد و از لحاظ فاند قوی است.اما حیف که اسیر لج بازی شدیم.خودم به شخصه دیر متوجه داستان شدم که اگر زودتر میفهمیدم همان اوایل سال 97 خارج میشدم .همه خوب میدانند که قیمت هیچ شرکتی الان 1.5 برابر سال 97 نیست اگر کسی سراغ دارد نام ببرد .بدترین شرکتها با توجه به ریزش شدید7 الی 10 برابر سال 97 قیمت دارند. خلاصه تا الان بد باختیم آینده را نمیدانم...داستان از این قرار است سهامداران قدیمی یادشان میاد که هروقت به شرکت مراجعه میکردیم میگفتند که فلان شخص با کدهای فراوان نوسانگیری میکند و درست هم میگفتند که به عقیده بنده ذات بورس همین است فلان شخص کار بدی نمیکرده من نوعی بلد نبودم.سال 97 زمان سعید محمد برای اولین بار بعد از سال 88 که قرارگاه صدرا رو خرید 47 میلیون سهم تقریبا 830 میلیون سهم الان از کد حقوقیهای وابسته به سپانیر به کد حقیقیها انتقال دادند دقیقا مهرماه 97 بود من دوزاریم کج بود که نفهمیدم چرا اینکار رو کردند.اینکار رو کردند که کنترل قیمت سهم رو بدست بگیرند و یکی از اهدافشان خارج کردن قدیمی ترین نوسانگیر قوی صدرا بود.در حال حاضر با حساب و کتاب من از 8/800/000/000 میلیون سهم شناوری حدود 2 میلیارد سهم دست اون باباست که بخاطر تسهیلات بانکی و اعتبارات 3 تا کارگزاری بد تو تله و دام افتاده. حالا تکلیف ما سهامداران جزء چی میشه.خیلی فکر کردم اگر طرف باهوش باشه بره با قرارگاه توافق کنه و سهامش رو بلوکی واگذار کنه ما زودتر نتیجه میگیریم وگرنه قرارگاه میتونه این بازی رو طولانی کنه تا طرف تسلیم بانکها بشه.قرارگاه میتونه بازه قیمتی سهم رو مثلا بین 150 تا 300 نگه داره و نزاره سهم رشد کنه{زیر قیمت میانگین طرف} تا گذشت زمان اون طرف رو نابود کنه.شخصا آنقدر صبر میکنم تا قیمت سهم به ارزش ذاتی خودش نزدیک بشه حتی اگر چند سال طول بکشه و قسمت خودم نشه..چونکه در بازی خطرناکی قرار گرفتیم و قیمت الان سهم بسیار بسیار ناچیز میباشد و در مقابل تورم جامعه یعنی هیچ.فکر میکنم مالم رو دزد برده.در ضمن خیلی زیاد سهام شناوری دست سهامدارهای جزء بازار باشه 1/300 میلیون باشه بقیه دست قرارگاه است
                    سلام
                    احتمال بسیار زیاد برداشت شما اشتباه هست
                    از همون اول هم نوسانگیر ها با قرارگاه باهم بودند
                    اگر کسی هم قدرتی داشته و داره باز سررشته اون دست قرارگاه هست
                    قیمت رو با روند بازار تا جایی که تونستند پایین آوردند تا سهم من و شما را مفت تصاحب کنند

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1775

نفرت عجیبی از قرارگاه و سپاه. دارم به امید روزیم که بتوانم تلافی کنم

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2215

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                        نفرت عجیبی از قرارگاه و سپاه. دارم به امید روزیم که بتوانم تلافی کنم
                        ضمن عرض ادب

به نظر بهتر است چند تا شکوائیه و گزارش تخلف به مراجع خارج از بورس بنویسی ( لطفا به تخلفات گسترده و معاملات کد به کد الگو ربات های فعال روی معاملات این شرکت هم اشاره کنید )

معاملات صدرا با تاخیر عجیبی انجام می شود . خصوصا وقتی دارند می برند به سمت صف فروش تاخیر عجیبی دارد .
                        به و ضوح الگو ربات معامله گر از درب های پشتی روی معاملاتش فعال است.
                        ربات صف فروش فیک درست می کند ؛ تحت تاثیر ترس و جو روانی خریدار تردید می کند ؛ فروشنده خسته و پشیمان سهامش را در صف فروش می گذارد ؛ ربات ها به سر خط هدایتش می کنند و بزخری می کنند.

خریدار و فروشنده دچار ترس و طمع نشوند ؛
                        صف فروش منعقد نمی شود و این چرخه مخرب برقرار نمی شود. مگر اینکه سهام قابل توجهی قربانی کنند تا به خیال خامشان در ریزش و یا خیزشهای آتی پس بگیرند.
                        بازار هوشمند عمل کند ؛ در تقابل با بازار مثل یک سنگ فرز به سرعت مستهلک می شوند.

نظر

• kh25
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 694

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                          من که المروز هم کمی خریدم!!!!!!!!!!!!!!
                          تا زیر 100هم بیاد هستیم
                          صدرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فعلا

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3056

دو نیم میلیارد دلار کار از محل نصب ده سکو

تحویل یک کشتی افراماکس حدودا هفتاد میلیون یورو

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3056

ارزش مارکت ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

فک کنم چند تا الاغ نگهداری بشه با پشکل این الاغ ها میشه کل صدرا را خرید کرد

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3056

یعنی ارزش پشکل چند تا الاغ خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمت کل صدراست

این فقط بر میگرده به رفتار وووووو باشه تا بوقتش عرض خواهم کرد

نظر

در حال کار...
                                X