صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3051

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
    یاد قدیمها به خیر روزگاری بود
    صدرا خریدنی کپتال گین
    عزیزمیین ;)

سلام وعرض ادب واحترام

به به

خیلی خوشحال شدم بله یادش بخیر سایت بورکس که تحلیلگران خیلی خوب و صدیق وشریفی داشت واقعا حیف شد

جا داره از زحمات جناب دکتر سروقدی قدردانی کنیم فردی بزرگوار و صدیق و شریف که در راه ارتقا دانش عمومی گام های بلندی برداشته اند راهشان پر پیرو باد

خیلی مخلصیم

همیشه سلامت و موفق باشید

نظر

• saeeid0808
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 25

فرض کنیم متن خیلی خوبی تهیه کردیم و بعد یک سال دادگاه هم تشکیل شد قاضی صلواتی از من میپرسه خوب موضوع شما چیه منم میگم والا چندین سال پیش سهام صدرا بطور متوسط 200 تومان خریدم بعد قیمت رسید به 17500 تومان من نفروختم چون دوست داشتم 20000 تومان بفروشم حالا لطفا دستور فرمایید قیمت را ببرن بالا من میخوام بفروشم .قاضی صلواتی میگه خوب مرد حسابی 17500 میفروختی بعد برای بقیه اش شکایت میکردی حالا هم اشکالی نداره شما بفرمایید برید من دستور میدم از تنخواه دولت و صندوق ذخیره ارزی کمکی بشه بلکه انشا الله قیمت مورد نظر شما بدست بیاد .ومن الله توفیق

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2212

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
        فرض کنیم متن خیلی خوبی تهیه کردیم و بعد یک سال دادگاه هم تشکیل شد قاضی صلواتی از من میپرسه خوب موضوع شما چیه منم میگم والا چندین سال پیش سهام صدرا بطور متوسط 200 تومان خریدم بعد قیمت رسید به 17500 تومان من نفروختم چون دوست داشتم 20000 تومان بفروشم حالا لطفا دستور فرمایید قیمت را ببرن بالا من میخوام بفروشم .قاضی صلواتی میگه خوب مرد حسابی 17500 میفروختی بعد برای بقیه اش شکایت میکردی حالا هم اشکالی نداره شما بفرمایید برید من دستور میدم از تنخواه دولت و صندوق ذخیره ارزی کمکی بشه بلکه انشا الله قیمت مورد نظر شما بدست بیاد .ومن الله توفیق
        تو قیمت های حوالی 1000 خیلی ها هم خرید کرده اند.

اگر اخَ و بده و زشته و .... خب چرا شما نمی فروشید از شرش راحت بشوید.
        اگر هم بنا دارید بعد از تحمیل آن همه زیان مالی و زمانی به مردم شرکت دست کم 15 میلیارد دلاری را تو قیمت 150 میلیون دلار بخرید ؛ ...

نظر

• mojk
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 531

طرح شکایت در مرحله اول به سایت رهبری امروز ارسال شد...
          اولا به برادران سلام برسون بگو خب یه فرد باسواد بفرستن جلو حداقل...
          دوما موضوع اصلا سر قیمت نبود در شکایت هم به قیمت اصلا اشاره نکردم...اما چون شما به قیمت اشاره کردین یه اشاره بکنیم سال 81-82 قیمت هر سهم حدود 4000 هزار ت بود با دلار1000 ت بعد اگه با نرخ دلار امروز حساب کنی میشه چند؟افرین ** بعد قیمت اوج این سهم نه قیمت کنونی 10000ت ...فاصله چقدره از زمین تا اسمان...حالا به نظر شما برادران تو سود 50 درصدن
          سوما موضوع اصلی سود ده تا سکو کلیم کشتی دستکاری قیمتی و هزاران موضوع دیگه که اشاره شده

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1773

موضوع قیمت نیست دستکاری و پنهان سازی سودها و عدم شفاف سازی است

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

دوستان خواهشن همه در سایت رهبری شکایت را مطرح کنند.بلاخره از هیچی بهتره.تنها راه شکایت و اعتراض فعلا همینه

نظر

• Shahvar2
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 50

ولی بعضی اعتقاد دارند اقتصاد حرفه ای اداره میشه استدلال اینه که از بعد شروع تحریمها تا حالا در کل بازارها مثل مسکن دلار طلا و... قیمتها تقریبا 10 برابر شده است و حالا اگر قیمت صدرا را 200 تومان قبل از این جریانات فرض کنیم صدرا هنوز 50 درصد حباب داره چون اگر قیمت الان ضرب در 17.5 بشه حدودا 2900 تومان میشه ولی باید 2000 تومان باشه که با این حساب قیمتش میشه 110 تومان البته این حرف را بیشتر کسانی میگویند که در بازارهای دیگه مثل مسکن فعال هستند و کسانی که مخالف بازار سهام هستند .من خودم قبول ندارم و پله ای دارم میخرم اماخواستم نظر مخالفان را هم بدانید و بعد تصمیم بگیرید.
                سلام و عرض ادب
                اون زمانی که قیمت سهم ۸۶۰ تومان بود قیمت یه مزدا ۳ توی بازار حدود ۷۷ میلیون تومان بود قیمت سهم الان چنده ؟؟؟ قیمت مزدا بالای ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانه چجوری حساب کردید که قیمتش حباب داره

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2212

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                  دوما موضوع اصلا سر قیمت نبود در شکایت هم به قیمت اصلا اشاره نکردم...اما چون شما به قیمت اشاره کردین یه اشاره بکنیم سال 81-82 قیمت هر سهم حدود 4000 هزار ت بود با دلار1000 ت بعد اگه با نرخ دلار امروز حساب کنی میشه چند؟افرین ** بعد قیمت اوج این سهم نه قیمت کنونی 10000ت ...فاصله چقدره از زمین تا اسمان...حالا به نظر شما برادران تو سود 50 درصدن
                  سوما موضوع اصلی سود ده تا سکو کلیم کشتی دستکاری قیمتی و هزاران موضوع دیگه که اشاره شده
                  .
                  تا اونجایی که من متوجه شده ام این ...... ها حتی بالاترین مقامات را هم در وضعیت کیش و مات و پات در یک گوشه درگیر کرده و به کارهای خودشان مشغولند.
                  ( خصوصا از سال 84 به اینطرف )

در هرصورت شما کار درستی انجام داده اید.توصیه می شود این مکاتبات را با سایر مقامات هم انجام بدهید تا ارداه جمعی در مقابل کنترل اینها به راه بیافتد.
                  خصوصا ریاست قوه قضائیه که ظاهرا این روزها روی تخلفات انجام شده جساس شده است .
                  ضمنا ریاست جمهوری - سازمان بازرسی کل کشور ؛ مجلس و کمسیون های مربوطه و ...

پیشنهاد می شود لیست تجهیزات و امکانات وسیعی که صدرا در اختیار دارد و به دلیل سو مدیریت سالهاست بلا تکلیف گذاشته شده هم ضمیمه کنید.
                  صدرا 23000 سهامدار دارد . لطفا بقیه هم اقدام کنند. بخش اعظم سواستفاده ها و تخریبهایی که متوجه مردم و کشور می شود عامل اصلی اش خود مردم خصوصا انفعال و عدم پیگریشان است.

نظر

• ahoura
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 141

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                    درود بر شما.
                    دوست عزیز بهتره متنی شکایت را اگر صلاح دانستید اینجا قرار بدهید تا شکایت ها از یک رویه خاص جلو بره و پراکندگی توش نباشه.ممنون

نظر

• jalili
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 61

سلام
                      اگر کسی میخاد قدمی در حد توان، جهت شفافیت صورت های مالی در صدرا برداره دیگه متن یکسان، لیست تجهیزات و بیان هزاران مشکل دیگه فعلا نیازی نیست همین که با ادبیات خودش شکوائیه ای بنویسه و برای کسی یا نهادی که احتمال پی گیری میده بفرسته کافیه.(تشکر از دوست عزیزم جناب جلیلی که این آیدی را در اختیار بنده قرار داد. محمدآوا)

نظر

• silverplus1
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 53

با تشکر از مدیران صدیق و شریف

به شما نهارم دادن اینجا یا نه؟

از روغن آلوئه ورا میتوانید برای استعمال روی ملحوظ دان خود استفاده نمایید تا زمان انفجار بادی گازی

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 531

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post
                          با تشکر از مدیران صدیق و شریف

به شما نهارم دادن اینجا یا نه؟

از روغن آلوئه ورا میتوانید برای استعمال روی ملحوظ دان خود استفاده نمایید تا زمان انفجار بادی گازی
                          امروز هر چی زنگ زدم شرکت یه تشکر عالی از مدیران حرام خور و بازیگران نجاست داشته باشم کسی جوابگو نبود....چی از جون سهامدار میخوان اینا...
                          الان یه جیره خوار میاد و میگه تو سود هستین دیگه...باو هر کجای دنیا بود شرکت رو سر مدیراش خراب کرده بودند...چقدر ماها بی خیال هستیم تموم جیبمون رو زدن از کسی بخاری بلند نمیشه...

نظر

• silverplus1
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 53

مگر فقط شرکت خاورمیانه و دنیا سقوط کرد
                            90درصد بازار سقوط کرد
                            تا بوده همین بوده و از این به بعد هم همین است یا باید بازی های بازار را یاد گرفت و با روند همراه شد یا مثل عوصتاد که نه بلد هست نه نیتی برای بلد شدن دارد باید هی شانتاژ کرد و هی ملحوظ کرد، پنج سال ده سال 15سال بیست سال
                            یک دفعه می بینید ای دل غافل عمر تمام شد و تو مانده ای و یک ملحوظ دان گشاد و پاره پوره

نظر

• mmahdii
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 48

جناب طیب با سلام...شوخی شوخی خصدرا 90 درصد سقوط کرد...دلگرمی چیزی دارید بفرمایید.
                              طبق بررسی بنده مطابق با واگذاری 35 درصدی سهام صدرا در سال 82 و با دلار 830 تومنی ارزش صدرا در آن سال حدود 1.4 میلیارد دلار بوده است. صدراییکه نه سکو ساخته بود نه افراماکس و نه جزیره آن منطقه آزاد شده بود. ارزش بازاری امروز صدرا حدود 160 میلیون دلار شده است.

باتشکر

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2212

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post
                                جناب طیب با سلام...شوخی شوخی خصدرا 90 درصد سقوط کرد...دلگرمی چیزی دارید بفرمایید.
                                طبق بررسی بنده مطابق با واگذاری 35 درصدی سهام صدرا در سال 82 و با دلار 830 تومنی ارزش صدرا در آن سال حدود 1.4 میلیارد دلار بوده است. صدراییکه نه سکو ساخته بود نه افراماکس و نه جزیره آن منطقه آزاد شده بود. ارزش بازاری امروز صدرا حدود 160 میلیون دلار شده است.

باتشکر
                                احتراما
                                قیمتی که برا فروش صدرا روی تابلو معیین شده بوده حوالی دو برابر این مقدار بوده . یعنی حدود 8 میلیارد دلار ( کل سهام )
                                با رقابتی که روی تابلو انجام شده و کنار کشیدن یک سری رقبا حوالی دو هزار و خورده ای به فروش رسیده.
                                اون زمان صدرا مستقیما سکویی نساخته بوده .( البته شرکتهایی که فازهای یک و دو و سه پارس جنوبی را ساخته اند ( پتروناس ؛ توتال و انی ایتالیا ) ظاهرا از امکانات صدرا استفاده کرده اند . اگر اطلاعات دقیقتری هست لطفا به اشتراک بگذارید.)

این موارد هم لطفا لحاظ کنید:

- طی این مدت میلیونها دلار تجهیزات برای ساخت و نصب سکوها و شبکه خطوط لوله در خلیج فارس خریداری و به تجهیزات شرکت اضافه شده
                                - دلار ارزشش را طی این مدت حداقل 200 درصد از دست داده
                                - حدود 5 سال بعد از فروش این بلوک : وزیر و مدیر و .. در رسانه ها ارزش جایگزینی صدرا را بالای 7 میلیارد دلار اعلان کرده اند .
                                - 10 سکو و دو کشتی افراماکس و پروژه های دیگری طی این ساخته شده : دو سکو دردست تکمیل است . و...
                                - سود 12 سکوی تسویه نشده و ... = ؟

از همه مهم تر نرخ گاز اون زمان حوالی ۵ سنت و پایین تر بوده الان سقف 30 سنت را هم زده و داره فاصله اش را با نفت خام کمتر می کنه . ( در اصل باید بالای 60 سنت باشه )

صرف نظر از این موضوعات ؛ اگر ارزش 100 درصد سهام صدرا الان 15 میلیارد دلار در نظر گرفته شود ؛ کمتر از قیمتی است که به سرمایه گذاری بانک ملی در اون زمان فروخته شده.

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪ ٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

نتیجه منطقی :

یک عده به بهانه های من درآوردی ( مثلا تعداد بالای سهام دکتر محمدی ) و یا هر هدف دیگری که دنبال می کنند ؛
                                بارها سهام شرکت صدرا را پروژه کرده و در مدتی کوتاه نوسان های چند صد درصدی گرفته اند .
                                این بار صحبت از قیمتهای پایین تر است . هرچه تقاضا باشد خیلی راحت مال بی صاحب را چوب حراج می زنند ( پس این دفعه کیسه ای بزرگتر دوخته اند )
                                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/02/12, 18:30.

نظر

در حال کار...
                                X