صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد.
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 810

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

به این حقوقی های بی وجدان این سهم دیگه چی میشه گفت که دست از سر سهم و سهامدار بدبخت بردارند
    یعنی خاک تو سر قرارگاه که یا آمر هست یا اینقدر جلوی اینها ذلیل
    اگه این سهم بخواد رشد خوبی کنه باید به عربی بین لبنانی ها و فلسطینی ها تبلیغ کنیم
    اینها بخاطر اونها هم شده سهم رو میبرند بالا

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1778

اگر کسی متونه این قضیه چپاول در بورس بویژه این سهم را به رسانه های خارجی گزارش دهد دریغ نکند

نظر

• silverplus1
        عضو عادی
        • Jan 2022
        • 53

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
        محله قدیمی ما که ساکن بودیم پیر زنی با نام زری دیوانه بود شیرین عقل و تند مزاج که هر روز خدا جلو درب منزلش روی پله ها می نشست و و با کنایه و بی کنایه و لحن بی ادبانه و گاها توام با تمسخر عابرین و رهگذرها را مورد عنایت قرار می داد .الان بعضی کاربران یاداور همان مرحومه برای بنده هستند تکرار تکرار تکرار
        با تشکر از مدیران صدیق و شریف

انفجار بادی گازی
        انفجار بادی گازی
        انفجار بادی گازی

1389-1401

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1778

آیا ارزش هر سهم تپکو برابر با هر سهم صدرا است

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1778

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post
            با تشکر از مدیران صدیق و شریف

انفجار بادی گازی
            انفجار بادی گازی
            انفجار بادی گازی

گیر افتادیم در این سهم خیلی ها گیر افتاده اند مثل یک آدمی که ته چاه افتاده و هیچ کاری هم از دستش ساخته نیست چون افت سنگینی کرده دلم نمی آید بفروشم

1389-1401

نظر

• silverplus1
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 53

واقعا فکر می کنید اینجا جای فروش است برای کسی که از هزار تا یک هفتم در حال نگاه به سقوط و لایک پست های انگیزشی است؟
              بنده پیش بینی ام را قبلا گفتم و تکرار نمیکنم هر روز.

نظر

• silverplus1
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 53

از شخصی که سالها پست های انگیزشی و شانتاژی لایک کند و خرکیف شود از این تکرار و تهش همیشه در ضرر باشد و نداند از کجا خورده است که انتظاری نیست. با این فرمان تا ابدالدهر در ضرر خواهند ماند

اما برای بقیه عارض هستم که منتظر هستم ببینم کف 156 مجدد می شکند یا خیر
                آنجا تحلیل خود را اپدیت خواهم کرد

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

قبول دارم اشتباه کردیم حتی دیروز هم یک مقداری کم روی 170 اضافه کردم خدا لعنتش کند هرکس که این سهم را به این روز انداخت به بیماری دچار شود که روزی هزار بار آرزوی مرگ کند و نمیرد باشد تا درس عبرتی باشه که به هیچ کس اعتماد نکرد آنقدر از سپاهی جماعت دیگه تنفر دارم که فقط منتظر فرصتی هستم

نظر

• اسماعیل
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 392

هر وقت صدرا 9 روز پیاپی مثبت خورد از روند صعودی میتوان مطمئن شد وگرنه ول معطلیم.اگر کسی الان بخرد و سهم مثلا 80 تومان بشود خریدار 50 درصد ضرر کرده ولی سهامدارها و خریداران 1000 تومان دیگه آب سرشون گذشته چه یک وجب چه ده وجب.ضرر 84 درصدی میشه 92 درصد مهم نیست. البته خیلی بعید میدانم از 160 کمتر بشه به امید خدا فردا برمیگرده

نظر

• jalili
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 61

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
                      محله قدیمی ما که ساکن بودیم پیر زنی با نام زری دیوانه بود شیرین عقل و تند مزاج که هر روز خدا جلو درب منزلش روی پله ها می نشست و و با کنایه و بی کنایه و لحن بی ادبانه و گاها توام با تمسخر عابرین و رهگذرها را مورد عنایت قرار می داد .الان بعضی کاربران یاداور همان مرحومه برای بنده هستند تکرار تکرار تکرار
                      سلام
                      ای کاش تو خاطراتتون موردی هم پیدا میشد که کسی توانایی اینو داشته باشه که بیش از یک دهه با جملات تکراری باعث ضرر دیگران شده و میشه و اگر اینکار رو نکنه مورد بازخواستِ حتی وجدانِ خودش هم قرار نمیگیره.
                      البته جنابعالی در برداشت اینکه کدوم تکرارها باعث ضرر میشه مختارید، همینطور در یادآوری خاطرات.

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3066

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                        هر وقت صدرا 9 روز پیاپی مثبت خورد از روند صعودی میتوان مطمئن شد وگرنه ول معطلیم.اگر کسی الان بخرد و سهم مثلا 80 تومان بشود خریدار 50 درصد ضرر کرده ولی سهامدارها و خریداران 1000 تومان دیگه آب سرشون گذشته چه یک وجب چه ده وجب.ضرر 84 درصدی میشه 92 درصد مهم نیست. البته خیلی بعید میدانم از 160 کمتر بشه به امید خدا فردا برمیگرده

سلام وعرض ادب واحترام

لطفا روند روانی کفپارس را بررسی فرمایید تا متوجه رفتار افراد وابسته و افراد ناآگاه شوید

همیشه در تخریب جامع شاهد این رفتارها هستیم

کاری که ما باید انجام دهیم نرفتن و نپیوستن به حواشی است و در صورت داشتن نقدینگی خرید و یا تبدیل سایر سهام به صدراست یعنی تبدیل به احسن

اگر در روند روانی سال های گذشته دقت کنیم این مهم را درخواهیم یافت

تنها موضوع مهم در روند ها شناسایی نوع روند بنیادی است دقت کنیم در روند کفپارس که در گذشته زیانده و الان هم زیان انباشته داره ولی چون روند سود سازی افزایشی است روند قیمتی هم از این مهم تبعیت میکنه نه روند روانی این سهم

نتیجه گیری

صدرا بهترین فرصت های خرید است چون روند بنیادی کاملا صعودی است که روند قیمتی از این مهم تبعیت خواهد کرد

ارادت

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3066

در روندهای ایستایی در قیمت های نازل از روند روانی نباید تبعیت کرد چون ایجاد کنندگان این نوع روندها به خواسته هایشان میرسند تبعیت از جوهای روانی نشانگر عدم آگاهی هاست

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 914

سهامي مانند صدرا بسيار پر ريسك هستند و درصد اختصاص يافته به چنين سهمهايي در سبد در مجموع نبايد ازحداكثر 10 درصد بيشتر باشد. صدرايي كه از 1000 تومان به اين حدود قيمت رسيده هنوز هم مي تواند ضرر سنگين بزند (و يا بالعكس) . سهامداري كه مي خواهد درصد بالا در سبد به آن اختصاص دهد بايد ريسك پذيري بسيار بالا داشته باشد با چاشني رانت!
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• اسماعیل
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 392

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              سلام وعرض ادب واحترام

لطفا روند روانی کفپارس را بررسی فرمایید تا متوجه رفتار افراد وابسته و افراد ناآگاه شوید

همیشه در تخریب جامع شاهد این رفتارها هستیم

کاری که ما باید انجام دهیم نرفتن و نپیوستن به حواشی است و در صورت داشتن نقدینگی خرید و یا تبدیل سایر سهام به صدراست یعنی تبدیل به احسن

اگر در روند روانی سال های گذشته دقت کنیم این مهم را درخواهیم یافت

تنها موضوع مهم در روند ها شناسایی نوع روند بنیادی است دقت کنیم در روند کفپارس که در گذشته زیانده و الان هم زیان انباشته داره ولی چون روند سود سازی افزایشی است روند قیمتی هم از این مهم تبعیت میکنه نه روند روانی این سهم

نتیجه گیری

صدرا بهترین فرصت های خرید است چون روند بنیادی کاملا صعودی است که روند قیمتی از این مهم تبعیت خواهد کرد

ارادت
                              درود بر شما.جناب طیب امثال من دیگه پودر شدیم موجودی نداریم که اضافه کنیم شما درست میفرمائید هیچ سهم و به جرات هیچ دارایی ارزانتر از صدرا نیست.اگر کسی سهمی را معرفی کنه که از خرداد 97 تا الان 70 الی 80 درصد رشد کرده خوشحال میشم.بدترین سهمها در ریزش الان 6 الی 7 برابر سال 97 هست.صدرا سهامدار عمده بدی داره و با کنترل قیمت و دو طرفه زدن هرکاری میکنه.روند بنیادی مهمه ولی برای ما سهامدارهای خرد روند قیمت مهمه.اگر کسی روند قیمتی و حد ضرر را رعایت میکرد الان مثل ما در 84 درصد ضرر نبود.خلاصه باختیم این دیگه از روز روشنتربقیه اش دلداریه.صدرا رشد میکنه حتما هم میکنه ولی عمر ما محدوده اگر عمر نوح داشتیم خوب بود.باید با فروش صدرا یک توالت عمومی در وسط شهر احداث کنیم تا ملت بیان .... تو مالی که در پیری میخواد بدست بیاد.خودم مقصرم که بین این همه شرکت اومدم شرکتی را انتخاب کردم که صاحبش قدرت هرکاری رو داره.

نظر

• mojk
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 531

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                                درود بر شما.جناب طیب امثال من دیگه پودر شدیم موجودی نداریم که اضافه کنیم شما درست میفرمائید هیچ سهم و به جرات هیچ دارایی ارزانتر از صدرا نیست.اگر کسی سهمی را معرفی کنه که از خرداد 97 تا الان 70 الی 80 درصد رشد کرده خوشحال میشم.بدترین سهمها در ریزش الان 6 الی 7 برابر سال 97 هست.صدرا سهامدار عمده بدی داره و با کنترل قیمت و دو طرفه زدن هرکاری میکنه.روند بنیادی مهمه ولی برای ما سهامدارهای خرد روند قیمت مهمه.اگر کسی روند قیمتی و حد ضرر را رعایت میکرد الان مثل ما در 84 درصد ضرر نبود.خلاصه باختیم این دیگه از روز روشنتربقیه اش دلداریه.صدرا رشد میکنه حتما هم میکنه ولی عمر ما محدوده اگر عمر نوح داشتیم خوب بود.باید با فروش صدرا یک توالت عمومی در وسط شهر احداث کنیم تا ملت بیان .... تو مالی که در پیری میخواد بدست بیاد.خودم مقصرم که بین این همه شرکت اومدم شرکتی را انتخاب کردم که صاحبش قدرت هرکاری رو داره.
                                در مورد اینکه باختیم حق با شماست ولی به نظرم تنها اشتباه ما انتخاب شرکتی بود که بر پایه دزدی و کثافت بنا شده و گرنه فکر نکنم تحلیل هایمان اشتباه باشه...
                                در این 15 سال کار بورسی باخت بزرگ من همین صدرا بود...در اولین فرصتی که بده(یکم بیاد بالا خیلی مسخرس اینجا فروختن) خروج زده و این سهم کثیف رو به خودشون تحویل میدیم...سهم کثیف افراد کثیف میخواد

نظر

در حال کار...
                                X