صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 527

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    در روندهای ایستایی در قیمت های نازل از روند روانی نباید تبعیت کرد چون ایجاد کنندگان این نوع روندها به خواسته هایشان میرسند تبعیت از جوهای روانی نشانگر عدم آگاهی هاست
    شما اگه یه درصد ایدی شرکت نیستین یا حقوق بگیر اینا حرفهای الکی رو جمع کن..فقط و فقط یک نفر هم با این چرندیات شما ضرر کنه حق الناس هست گیر میکنی شدیدا...
    اخه مگه میشه 900 فرصت خرید باشه...700-500-300-....
    شما یا هیچی بارتون نیست یا از این راه نون میخورین که این نونا ادم زمین میزنه شدیدا...
    تمام کثافتکاری های این افراد رو ما بلد شدیم این چندین ساله ولی شاید یکی....

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1759

اگر بتونم گزارش این فساد را به بی بی سی می دهم

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1759

شرکتی که تو این ۱۵ سال این همه پروژه گرفته ویک ریال کف دست سهامدار نگذاشته معلومه دزدند کثیفند. حرام خوارند این شرکت پشیزی نمی ارزد چون صاحبش دزده. این پولها واقعا کجا میره یمن. فلسطین. سوریه افغانستان نیجریه. کشور داریتان هم همینه. همه مردم ناراضی شرم کنید

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1759

چند روز پیش. در یک جلسه ای که چند نفر بودیم بیشترشان هم سهامداران قدر و پولدار که سعی کردم نظرشان را راجع به صدرا جلب کنم که وارد این سهم شوند جوابشون این بود که سهم ۲زار نمی‌ارزد چون صاحبش یک عده نظامی خودخواه هستند و به من هم گفتند هنوز این سهم. را داری

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

یادش بخیر سایت تالار بورس وتکنیکالر عزیز و ورق خوردن های زیاد تاپیک صدرا در روز!!

دوستانی که یک دهه هست عضویت دراین تاپیک و تالار قبلی را دارند ... قطعا به یاد دارند که

مقاهیمی چون فرصت خرید در یک بازه نا مشخص!!!... تغییرات کلان بنیادی ... خاص بودن شرکت درخاورمیانه و............. وهزاران پارامتر

وصفت دیگه ای که القای هیجان به مخاطب بکنه سال هاست روال نوشتاری ذهن متوهم عده ای است!!

اما واقعیت امر در مورد صدرا این هست که .... این سهم هم یکی از چندصد شرکت حاضر در بازار سرمایه هست ... به همین سادگی!!

سهمی که دو دهه هست .. ریالی سود درمجمع کف دست سهامدار نگذاشته

رشد سال98-99 هم به واسطه تجدید دارایی ها بود که پتانسیل عمومی بود که در بخش مهمی از بازار ایجاد شد و سبب جهش سنگین درکلیت بازار بود

درواقع صدرا تابع کل بازار هست .... و تافته جدا بافته ای نیست!! واین را تاریخچه شرکت حداقل در یک دهه اخیر کاملا ثابت کرده

یک عده از همون تالار بورس خدا بیامرز تا الان همچنان روال روزانه فرصت خرید و چشم اندازهای فرا بنیادی نامشخص را مداوم تاکید میکنند!

و این وسط بسیاری به واسطه هیجانی بودن جملات ... وتصورات واهی وبی اساس درگیر سهم میشوند

سهم برا نوسان وریزموج هایی که هرازگاهی میزنه هم تابع بازار هست .. ومیبینید که باکوچک ترین شل شدنی به سرعت فشار فروش غالب میشه!!

پس بعد از حداقل یک دهه تجربه جملات بی اساس ...... چشم ها را باید شست ... و واقعیت ها را دید

پی نوشت: مطالب به معنای عدم ارزندگی صدرا نیست..... صرفا نقدی بر توهمات 15سال عده ای هست که همچنان رویه خود را ادامه میدهند!

موفق باشید

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 910

دوستان حق مطلب رو در مورد صدرا بیان کردن صاحبان سهم روی دزدان سرگردنه را هم سفید کرده اند. خرید این سهم علیرغم پتانسیل های بالقوه بیشتر مصداق طمع هست تا ارزندگی سهم. طمع سود داشتن از عده ای دزد که نم پس نمیدهند.
              آنکه نامخت از گذشت روزگار
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• محمد.
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 810

احسنت

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2185

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                  دوستان حق مطلب رو در مورد صدرا بیان کردن صاحبان سهم روی دزدان سرگردنه را هم سفید کرده اند. خرید این سهم علیرغم پتانسیل های بالقوه بیشتر مصداق طمع هست تا ارزندگی سهم. طمع سود داشتن از عده ای دزد که نم پس نمیدهند.
                  با این وصله ها نمی تونید سهامداران قدیمی رو از نگه داشتن سهام این شرکت منصرف کنید.
                  یکی از اولین سهامی که من خریدم همین صدرا بود .
                  صدرا به این دلیل اون زمان گل سر سبد بازار بورس شده بود که یک عده آدم حسابی از فرصت کوتاه دولت خاتمی استفاده و با سماجت و اراده شخصی (‌و یک کوچولو چاشنی عرق ملی که اون زمان وجود داشت این رو.زها به تنفر ملی تبدیل کرده اند ) ؛
                  پایه های صنعت گاز و پتروشیمی را در ایران به سرعت تقویت کرده بودند .
                  عملکرد نسبتا سریع و غافلگیر کننده این ها چشم اندازهای بسیار روشنی برای شرکتی مثل صدرا ترسیم کرده بود.

بعد یک عده ؟ که از دوران احمدی نژاد با سرعت قارچ در این کشور سبز شدند با انواع تکنیک های آشکار و پنهان و سنگ اندازی شرکتهای زیادی از این دست را ورشکست و برخی را هم تصاحب کردند.....

سرنوشت صدرا از اون روز تغییر داده شد.
                  به هزار ویک دلیل اینها هستند که باید بروند . دیر و زود داره ؛ سوخت و سوز نداره

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2185

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                    شرکتی که تو این ۱۵ سال این همه پروژه گرفته ویک ریال کف دست سهامدار نگذاشته معلومه دزدند کثیفند. حرام خوارند این شرکت پشیزی نمی ارزد چون صاحبش دزده. این پولها واقعا کجا میره یمن. فلسطین. سوریه افغانستان نیجریه. کشور داریتان هم همینه. همه مردم ناراضی شرم کنید

عرض ادب
                    لطفا این حرفهای کوچه بازاری در یک محیطی که آدمهایش حداقل چند ریال ضرب و تقسم بلدند نزنید.
                    سوریه و لبنان و.... نوک کوه یخ هستند.
                    مردمی که خودشون به نفهمی بزنند ؛ بدتر از اینها کف دستشون می گذارن.

نظر

• silverplus1
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 53

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      یادش بخیر سایت تالار بورس وتکنیکالر عزیز و ورق خوردن های زیاد تاپیک صدرا در روز!!

دوستانی که یک دهه هست عضویت دراین تاپیک و تالار قبلی را دارند ... قطعا به یاد دارند که

مقاهیمی چون فرصت خرید در یک بازه نا مشخص!!!... تغییرات کلان بنیادی ... خاص بودن شرکت درخاورمیانه و............. وهزاران پارامتر

وصفت دیگه ای که القای هیجان به مخاطب بکنه سال هاست روال نوشتاری ذهن متوهم عده ای است!!

اما واقعیت امر در مورد صدرا این هست که .... این سهم هم یکی از چندصد شرکت حاضر در بازار سرمایه هست ... به همین سادگی!!

سهمی که دو دهه هست .. ریالی سود درمجمع کف دست سهامدار نگذاشته

رشد سال98-99 هم به واسطه تجدید دارایی ها بود که پتانسیل عمومی بود که در بخش مهمی از بازار ایجاد شد و سبب جهش سنگین درکلیت بازار بود

درواقع صدرا تابع کل بازار هست .... و تافته جدا بافته ای نیست!! واین را تاریخچه شرکت حداقل در یک دهه اخیر کاملا ثابت کرده

یک عده از همون تالار بورس خدا بیامرز تا الان همچنان روال روزانه فرصت خرید و چشم اندازهای فرا بنیادی نامشخص را مداوم تاکید میکنند!

و این وسط بسیاری به واسطه هیجانی بودن جملات ... وتصورات واهی وبی اساس درگیر سهم میشوند

سهم برا نوسان وریزموج هایی که هرازگاهی میزنه هم تابع بازار هست .. ومیبینید که باکوچک ترین شل شدنی به سرعت فشار فروش غالب میشه!!

پس بعد از حداقل یک دهه تجربه جملات بی اساس ...... چشم ها را باید شست ... و واقعیت ها را دید

پی نوشت: مطالب به معنای عدم ارزندگی صدرا نیست..... صرفا نقدی بر توهمات 15سال عده ای هست که همچنان رویه خود را ادامه میدهند!

موفق باشید
                      یادش بخیر
                      حاجی یک زمانی من می گفتم این بابا 6سااااااااله می گوید بخرید بزودی انفجار آن موقع وقتی پست می گذاشتم هربار دو سه چهار نفر به من حمله می کردند که تو چه می دانی! و حداقل تشکر های پای پست های عوصتاد را ببین مال تو یکی دوتا است

روزگار غریبی است امروز می گویم این بابا12سال است میگوید بخرید بزودی انفجار
                      کرکهایم می ریزد
                      چند سال دیگر قطعا خواهم آمد و می گویم این یارو 18سال است می گوید بخرید و انفجار
                      فکرش را بکن 18 سااااااااال
                      یک سوم عمر یک انسان نرمال می شود

فقط فاز آن سهامدار را خریدارم که پس از یک هفتم شدن قیمت می گوید نمیتوانی من را از نگهداری سهام منصرف کنی
                      داداش عوصتاد تو را بدجور سابونده به الک هر کار عشقت است انجام بده برای خودت

نظر

• محمد.
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 810

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post
                        یادش بخیر
                        حاجی یک زمانی من می گفتم این بابا 6سااااااااله می گوید بخرید بزودی انفجار آن موقع وقتی پست می گذاشتم هربار دو سه چهار نفر به من حمله می کردند که تو چه می دانی! و حداقل تشکر های پای پست های عوصتاد را ببین مال تو یکی دوتا است

روزگار غریبی است امروز می گویم این بابا12سال است میگوید بخرید بزودی انفجار
                        کرکهایم می ریزد
                        چند سال دیگر قطعا خواهم آمد و می گویم این یارو 18سال است می گوید بخرید و انفجار
                        فکرش را بکن 18 سااااااااال
                        یک سوم عمر یک انسان نرمال می شود

فقط فاز آن سهامدار را خریدارم که پس از یک هفتم شدن قیمت می گوید نمیتوانی من را از نگهداری سهام منصرف کنی
                        داداش عوصتاد تو را بدجور سابونده به الک هر کار عشقت است انجام بده برای خودت
                        سلام
                        کار از سابیدن گذشته
                        الک به ما تجاوز کرده
                        اشتباه ما حسن ظنی بود که نسبت به مدیریت و سهامدار عمده داشتیم
                        و در مقطعی هم طمع

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 910

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                          با این وصله ها نمی تونید سهامداران قدیمی رو از نگه داشتن سهام این شرکت منصرف کنید.
                          یکی از اولین سهامی که من خریدم همین صدرا بود .
                          صدرا به این دلیل اون زمان گل سر سبد بازار بورس شده بود که یک عده آدم حسابی از فرصت کوتاه دولت خاتمی استفاده و با سماجت و اراده شخصی (‌و یک کوچولو چاشنی عرق ملی که اون زمان وجود داشت این رو.زها به تنفر ملی تبدیل کرده اند ) ؛
                          پایه های صنعت گاز و پتروشیمی را در ایران به سرعت تقویت کرده بودند .
                          عملکرد نسبتا سریع و غافلگیر کننده این ها چشم اندازهای بسیار روشنی برای شرکتی مثل صدرا ترسیم کرده بود.

بعد یک عده ؟ که از دوران احمدی نژاد با سرعت قارچ در این کشور سبز شدند با انواع تکنیک های آشکار و پنهان و سنگ اندازی شرکتهای زیادی از این دست را ورشکست و برخی را هم تصاحب کردند.....

سرنوشت صدرا از اون روز تغییر داده شد.
                          به هزار ویک دلیل اینها هستند که باید بروند . دیر و زود داره ؛ سوخت و سوز نداره

اشتباه نشه من خودم سهامدار اين سهم هستم هر چند بخش كمي از سبدم صدراست. اينكه ميگم طمع واقعاً در مورد خودم مصداق داشت هر جند احتياط كردم و زياد خودم رو آلوده نكردم. اميدوارم سهم صد برابر بشه چون خودم هم ذينفع هستم.
                          آنکه نامخت از گذشت روزگار
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                            اگر بتونم گزارش این فساد را به بی بی سی می دهم
                            تنها راهش همینه
                            افشاگری در حد وسیع وجهانی
                            خوراک بی بی سی و اینترنشناله
                            شاید بترسن ودست از کثافت کاری تو سهم بردارن

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1759

حقوقی یادت رفت که صف فروش کنی

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1759

یکی در سهامیاب نوشته که سهامدار عمده با بدهکاران به توافق رسیده که صدرا را تهاتر کنند و بدهند به طلبکاران

نظر

در حال کار...
                                X