صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط فانی پست شده است View Post
    سلام
    شرکت صدرا از نظر فایندامنتال وضعیتش خرابه
    نزدیک پانزده تا از شرکت هایی که با صدرا کار می کنن بیش از 80 درصد بودجه اشون رو توی پروژه های صدرا سرمایه گذاری کردن ولی بازدهی پروژه ها کم بوده
    دوتا از شرکت های پیمانکاری که با صدرا همکاری می کنن ازش شکایت کردن
    همه براین باورن که صدرا بیش از توانش پروژه برداشته و قادر به انجام اون نیست
    تازه شرکت یه تعدیل منفی رو پشت سر گذاشت با اینکه آذراب هاش رو فروخت تاکمی اوضاع مساعد بشه ولی این هم تسکین درد صدرا نبود
    این خبر کذایی برای هفته پیشه
    متاسفانه شما هنوز نمی دونید که سهم آذراب چقدرش و برای چی فروش رفته
    بعد میاید اینجا ادعا می کنید که وضعیت فاند سهم خوب نیست
    خب حالا شما یه تحلیل بنیادی ارایه بدین که بقیه روشن بشن
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• نیما
      عضو عادی
      • May 2011
      • 52

صدرا تعدیل منفی اعلام نموده و می تواند مقطعی افت کرده و از 200 تومان باز حرکت کند. و دربلند مدت رشد قابل توجهی داشته باشد

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

خيلي از سهامداراي جز نبودن توي بازار و نمي دونستن كه صدرا باز ميشه فردا صف صدرا ديدني خواهد بودددددددددددددددددددد
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

من خوشحال نيستم مشكل امثال شما اينه كه ميخوايد سهم سريع بياد بالا بندازيد به خلق الله بعد هم كه هيچي به هيچي من وظيفه خود ميدونم كه هشدارو بدم به سهامداراي تازه وارد تا وارد بازي اين سهم نشند تا نرن تو مجمع صدرا شروع كنند بگند بدبخت شديم صدرا يك سال و نيم پيش بوده 400 توي اين 18 ماه سهم شده نصف در صورتي كه تو اين مدت كلي از سهاماي بازار اومدن بالا صدرا مساوي است با نابودي سهمي كه فرصت نميده تو صف خريد بست الان صف فروش طرف نمي تونه بفروشه
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

کافیه یه مقدار اول صف صدرا جمع بشه
            صف فوری کم میشه و بازار هم همراه میشه میخره
            البته هیچ توصیه ای به خرید یا فروش صدرا ندارم در هر صورت سهم پرریسکیه و هر احتمالی وجود داره.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• باربد
              Banned
              • Aug 2025
              • 3256

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              طبق شنیده ها=

فردا صف فروش صدرا جمع میشود توسط خاتم و دانایان و کارگزاری های رضوی راهبرد و مفید و کشاورزی و ایساتیس و تات و اندیشه برتر و چند صندوق
              ضمن اینکه گویا امروز جلسه ای با حضور اعتصام برگزار شده و در مورد وام هم صحبتهایی شده.
              ---------
              مطلب فوق صرفا شنیدست
              چه جالب وحید جان اینو دو تا از کارگزارای منم تایید کردند
              و نکته دوم اینکه بزودی قراره از بابت دریافت این وام این تعدیل منفی را جبران کنند
              به دوستان پیشنهاد میکنم فردا تو صف فروش نباشند
              این قضیه جمع اوری در صورت جو مناسب بازار قراره انجام بشه

نظر

• ali2000
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 175

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                طبق شنیده ها=

فردا صف فروش صدرا جمع میشود توسط خاتم و دانایان و کارگزاری های رضوی راهبرد و مفید و کشاورزی و ایساتیس و تات و اندیشه برتر و چند صندوق
                ضمن اینکه گویا امروز جلسه ای با حضور اعتصام برگزار شده و در مورد وام هم صحبتهایی شده.
                ---------
                مطلب فوق صرفا شنیدست
                خاتم و زيرمجموعه هاي آن از روز بازگشايي بعد از مجمع تا حالا يك عدد سهم هم در نماد خصدرا خريد نداشته اند. اين موضوع خريد خاتم؛ شايعاتي است كه ساخته و پرداخته فرومهاي بورسي است.
                اصولا خاتم بورس باز نيست كه بخواهد از سهمي حمايت كند، اگر خاتم قصد حضور در معاملات بورس را داشت كه بلوك آذراب ، صدرا را ميخريد و يا جلوي فروش آن را ميگرفت.
                در ضمن بنده با تيم مديريت كارگزاري كشاورزي و مسوول پرتفوي و صندوق آنها ارتباط نزديك دارم؛ كه از برنامه خريد صدرا اظهار بي اطلاعي كردن. براي مطمئن شدن هم، يكبار ديگر با مسوول معاملاتي آنها همين چند دقيقه پيش تلفني صحبت كردم كه گفت: كارگزاري ما هيچ برنامه اي براي خريد صدرا و شركتهاي تجهيزاتي ندارد.
                موفق باشيد

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
                  خاتم و زيرمجموعه هاي آن از روز بازگشايي تا حالا يك عدد سهم هم در نمان خصدرا خريد نداشته اند. اين موضوع خريد خاتم؛ شايعاتي است كه ساخته و پرداخته فرومهاي بورسي است.
                  اصولا خاتم بورس باز نيست كه بخواهد از سهمي حمايت كند، اگر خاتم قصد حضور در معاملات بورس بود كه بلوك آذراب ، صدرا را ميخريد و يا جلوي فروش آن را ميگرفت.
                  در ضمن بنده با تيم مديريت كارگزاري كشاورزي و مسوول پرتفوي و صندوق آنها ارتباط نزديك دارم؛ كه از برنامه خريد صدرا اظهار بي اطلاعي كردن. براي مطمئن شدن هم، يكبار ديگر با مسوول معاملاتي آنها همين چند دقيق پيش تلفني صحبت كردم كه گفت: كارگزاري ما هيچ برنامه اي براي خريد صدرا و شركتهاي تجهيزاتي ندارد.
                  موفق باشيد
                  مگه سري پيش نمي گفتن اذراب و تعاوني سپاه ميخره پس چي شدش تمام اينها دروغاي ي سري سايتاي پولي تا خودشون خالي كنن نمونشم جناب ك.ن كه سهمو به سهامدار جز ميگفت بخريد بعد براي حقوقي مي فروخت

نظر

• ali2000
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 175

يك نكته اي كه در فرومهاي بورسي ديده ميشود و به نظرم بزرگترين آفت سايتهاي بورسي است و بيشترين ضربه را به سهامداران از اين ناحيه ميزند اينكه:
                    هر كسي مثلا از سهمي مانند صدرا كه سهامدار حقيقي و جزء فراواني دارد؛ تعريف و تمجيد كند و آمار و گزارشات غير واقعي ارائه دهد و قيمتهاي روياي و نجومي بدهد و تحليل هايي باب ميل و خوشايند سهامداران بدهد ، محبوب قلبها خواهد شد و همه آن را دوست دارند و ده ها تشكر پاي پست آن ميزنند.
                    اما اگر شخصي واقعيات سهم را بگويد و آمار دقيق و زواياي پنهان سهم را بگويد و براي جلوگيري از ضرر بيشتر سهامداران هشدارهايي ارائه دهد، همه ناراحت ميشوند و دشمن خوني آن شخص خواهند شد.
                    چرا هميشه ما دوست داريم، كه شخصي مثلا از سهم ما بد نگويد و واقعيات سهم را هر چند بر خلاف ميل ما باشد را نگويد و فقط منتظر تحليل هاي رويايي و به به ديگران هستيم.

نظر

• ستاره بورس
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 80

خاتم و زيرمجموعه هاي آن از روز بازگشايي بعد از مجمع تا حالا يك عدد سهم هم در نماد خصدرا خريد نداشته اند. اين موضوع خريد خاتم؛ شايعاتي است كه ساخته و پرداخته فرومهاي بورسي است.
                      اصولا خاتم بورس باز نيست كه بخواهد از سهمي حمايت كند، اگر خاتم قصد حضور در معاملات بورس را داشت كه بلوك آذراب ، صدرا را ميخريد و يا جلوي فروش آن را ميگرفت.
                      در ضمن بنده با تيم مديريت كارگزاري كشاورزي و مسوول پرتفوي و صندوق آنها ارتباط نزديك دارم؛ كه از برنامه خريد صدرا اظهار بي اطلاعي كردن. براي مطمئن شدن هم، يكبار ديگر با مسوول معاملاتي آنها همين چند دقيقه پيش تلفني صحبت كردم كه گفت: كارگزاري ما هيچ برنامه اي براي خريد صدرا و شركتهاي تجهيزاتي ندارد.
                      موفق باشيد
                      محض اطلاع شما دوست عزیز میگویم کارگزاری کشاورزی وبهمن به تعداد زیادی سهم قبل از بسته شدن نماد وبه صورت سنگین وبه صورت ددد خرید کردند کدهای اکثرخریداران را اینجانب چک کردم که این دو کارگزاری به صورت گسترده فعال بودن وبیشتر خریدها از کارگزاریهای شهرستان انجام شده بود .دلیلی ندارد در مورد سهم به خصوصی مثل صدرا همه اعضای کارگزاری باخبر باشند.درضمن به احتمال زیاد پس فردا صدرا سبز خواهد بود.بهتراست سهامدار صدرا فعلا نظاره گر باشد.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط alireza 184 پست شده است
                        كدوم اعصاب سهم موقعي كه بسته بود زدم گفتم اين عرضه تمام كردن ي كارو نداره مگه دروغ ميگم پل درياچه اروميه رو چند سال طولش داد الان چي شده خيلي دوست داري بشه 400 بندازي و بري مجمع سهم اگه بودي مي ديدي كه چي جوري سهام دار جز گريه ميكرد من نمي خوام باز اون قضيه تكرار بشه سريه پيش كه 400 بود مگه صحبت 600 نمي كردن چي شدش اين سهم فاندامنتال نداره توي ايران بدبختي اينه كه دموكراسي نيست اگه يكي خلاف منافع مون صحبت كنه بايد سريع ساكت شه الان اگه مي گفتم سهم ميشه 400 خود تو ي تشكرم ميزدي اما چون دارم هشدار ميدم بهت بر خورده نهههههههههههه
                        مثل اینکه تازه اومدی توی بورس
                        معامله دو طرف داره خریدار و فروشنده
                        بله وقتی سهم به قیمت مورد نظرم برسه می فروشم، نکنه انتظار داری از تو اجازه بگیرم
                        ولی مطمئن باش من مثل امثال تو نیستم که سهم گرون رو با تبلیغ به بقیه قالب کنم این از خصوصیات امثال شماست که با تبلیغ منفی می خواین بزخری کنین
                        در ضمن دیگه حوصله بحث کردن با تو رو ندام
                        اگه مردی یه قراری باهات میذارم،اگه سهم برگشت و رفت به 400 رسید دیگه اینجا پیدات نشه
                        ولی اگه حرف تو درست در اومد این منم که دیگه توی این تاپیک مطلب نمی زنم
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• ali2000
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 175

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
                          محض اطلاع شما دوست عزیز میگویم کارگزاری کشاورزی وبهمن به تعداد زیادی سهم قبل از بسته شدن نماد وبه صورت سنگین وبه صورت ددد خرید کردند کدهای اکثرخریداران را اینجانب چک کردم که این دو کارگزاری به صورت گسترده فعال بودن وبیشتر خریدها از کارگزاریهای شهرستان انجام شده بود .دلیلی ندارد در مورد سهم به خصوصی مثل صدرا همه اعضای کارگزاری باخبر باشند.درضمن به احتمال زیاد پس فردا صدرا سبز خواهد بود.بهتراست سهامدار صدرا فعلا نظاره گر باشد.
                          اين نكته شما خيلي جالب است!!!
                          حتي اعضاي هيت مديره و مدير معاملاتي و مدير پرتفوي كارگزاي هم نبايد خبر داشته باشد.
                          مدير معاملاتي كه كوچكترين خريد و فروشهاي روزانه را كنترل ميكند.
                          عجب.............

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

اون زماني كه من توي بورس بودم جنابعالي نمي دونستي بورس چي هستش مگه من ميگم نميشه 400 اصلا شايد شد 1000 من ميگم اين سهم فاندامنتال نداره حبابه گرونه تو اين قيمت بعد تو ميگي اگه شد 400 اينجا ننويس بله با پول مي تونن سهمو بكنن 1000 ولي با اين وضعيتي كه سهم داره نمي ارزه اينه حرف من سهمي كه تا چند سال تقسيم سود نداره سهمي كه عرضه اتمام هيچ پروژه اي رو تا حالا نداشته حتي زدن ي پل ساده رو سهمي كه چندين ساله زيان مي سازه سهمي كه از 50 تومان فقط و فقط با شايعه تا اينجا بالا اومده

نظر

• ستاره بورس
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 80

اين نكته شما خيلي جالب است!!!
                              حتي اعضاي هيت مديره و مدير معاملاتي و مدير پرتفوي كارگزاي هم نبايد خبر داشته باشد.
                              مدير معاملاتي كه كوچكترين خريد و فروشهاي روزانه را كنترل ميكند.
                              عجب.............
                              عزیزم من یک دونه صدرا ندارم بخوام تبلیغ کنم و دراینقدر هم میدونم که واسه یک سهمی مثل صدرا اشخاص یک فروم بورسی در آن نقشی ندارند.ولی راجع به نکته ای که میگی جالبه دسترسی به سیستم معاملاتی نداری که این حرفا رامیزنی ولی من چون خودم تا دو روز قبل از بسته شدن نماد فروشنده سنگین صدرا بودم (البته از خودم نبود)تونستم همه این کدها را چک کنم حالا اگر باز هم شما توجیه نشدید پیام خصوصی بدهید وبگید مال کدوم شهر هستید در صورت امکان میتونم حضوری با مدرک توجیهتون کنم.فقط بدون کدهایی که صدرا میخرند الزاما نباید حقوقی باشند و خاتم هم لازم نیست به کد خودش بخره.من نمیگم کسی سهمش را نفروشه یا بخره فقط میگم سهامداران صدرا قبل از تصمیم به هر کاری در مورد اون 2حجم38میلیون و48میلیون که رو مثبت معامله شد تامل کنند وبعد تصمیم بگیرند .ببخشید پر حرفی کردم.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                                اون زماني كه من توي بورس بودم جنابعالي نمي دونستي بورس چي هستش مگه من ميگم نميشه 400 اصلا شايد شد 1000 من ميگم اين سهم فاندامنتال نداره حبابه گرونه تو اين قيمت بعد تو ميگي اگه شد 400 اينجا ننويس بله با پول مي تونن سهمو بكنن 1000 ولي با اين وضعيتي كه سهم داره نمي ارزه اينه حرف من سهمي كه تا چند سال تقسيم سود نداره سهمي كه عرضه اتمام هيچ پروژه اي رو تا حالا نداشته حتي زدن ي پل ساده رو سهمي كه چندين ساله زيان مي سازه سهمي كه از 50 تومان فقط و فقط با شايعه تا اينجا بالا اومده
                                ببین بچه جون من از سال 78 توی بورسم پس زیاد برای من ادعا نکن
                                بعدشم تو تکلیفت با خودت مشخص نیست نمی دونی سهم بالا میره یا پایین میاد
                                من میگم این سهم تا آخر سال 50 تومن سود خواهد داشت و قیمتش حداقل 400 تومنه
                                حالا یه تارگت بده و به شرطی که بهت گفتم عمل کن
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X