صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسماعیل
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 392

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

درود بر شما من خیلی ساده محاسبه کردم و کمترین طول موج 3 که تقریبا 1.6 برابر موج یک هست رو محاسبه کردم و با قیمت جدید یعنی همین تعداد سهمی که الان معامله میشود.در دولت روحانی سهم کرمان 1000 برابر شد پس بنابراین دراین دولت اگر صدرا از قیمت 150 تومان 400 برابر بشه خیلی زیاد نیست.دکتر محمدی همیشه میگفت هر سهم صدرا 10 دلار ارزش دارد البته قبل از افزایش سرمایه . اگر دلار رو 28000 تومان بگیریم میشه 280/000 تومان تقسیم بر 17.5 افزایش سرمایه میشه 16000 تومان اگر یک سوم ارزش سهم قیمت تابلو باشه همین الان باید 5000 تومان قیمت تابلو صدرا باشه.تا 12سال دیگه دلار کمتر از 280/000 تومان نیست چونکه سیستم بانکی ایران با ربا و کسری بودجه دولت هر 3 سال در بهترین شرایط نقدینگی رو 2برابر میکنه.ریال ایران الان از پشگل الاغ کمتر شده و در آینده از پشگل گوسفند کمتر میشود.

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 392

کل نقدینگی چند ماه پیش 4700همت بوده جالبه 4500 همت سپرده گزاری بانکی شده که سود بگیره.الان کسی رو میشناسم 120 میلیارد تومان تو بانک گذاشته خود رئیس شعبه یادش داده که هر ماه قرارداد رو یک ماهه تمدید کن که سودش بیشتر بشه و جالبه سود رو دوباره میزار تا سود بیاد روش.با این روش کشور داری ایران نابود شده است و کسانیکه پولدار هستند آنها هم آسیب میبینند اون دکتر مشهدی درست گفت روزی بشه که پولدار نتونه بره سر خیابان سوپر مارکت خرید کنه.با همین فرمان جلو بریم آدم آدم میخوره.

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1776

کشور از دستشون گرفته روغن اصلا گیر نمی آید رفتم مرغ بخرم گیرم نیامد گوشت تنظیم بازاری که کیلویی 140000تومان بود شده کیلویی 216000 تومان جالبه در ایران وقتی چیزی گران میشه 20تا 30 درصد گران نمیشه یک دفعه چه بسا4 تا 5 برابر میشه فقط چیزی که الان خیلی خیلی ارزان است سهام است

نظر

• بادبان بورس
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 163

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
          درود بر شما من خیلی ساده محاسبه کردم و کمترین طول موج 3 که تقریبا 1.6 برابر موج یک هست رو محاسبه کردم و با قیمت جدید یعنی همین تعداد سهمی که الان معامله میشود.در دولت روحانی سهم کرمان 1000 برابر شد پس بنابراین دراین دولت اگر صدرا از قیمت 150 تومان 400 برابر بشه خیلی زیاد نیست.دکتر محمدی همیشه میگفت هر سهم صدرا 10 دلار ارزش دارد البته قبل از افزایش سرمایه . اگر دلار رو 28000 تومان بگیریم میشه 280/000 تومان تقسیم بر 17.5 افزایش سرمایه میشه 16000 تومان اگر یک سوم ارزش سهم قیمت تابلو باشه همین الان باید 5000 تومان قیمت تابلو صدرا باشه.تا 12سال دیگه دلار کمتر از 280/000 تومان نیست چونکه سیستم بانکی ایران با ربا و کسری بودجه دولت هر 3 سال در بهترین شرایط نقدینگی رو 2برابر میکنه.ریال ایران الان از پشگل الاغ کمتر شده و در آینده از پشگل گوسفند کمتر میشود.
          سرداران اجازه رشد ۴۰۰ برابری از این قیمت را نمی دهند اما خیلی پی گیر سند جزیره هستند کی به مقصد برسند یا نرسند خدا می داند در ضمن ۷ تا افشا در دست شرکت هست که فعلا قرار گاه اجازه نداده نشر بدهند و گفته شما یعنی در سال ۱۴۰۸ قیمت سهم ۶۰ هزار تومان خواهد بود یک مقدار بزرگ نمایی دارد در آخر اگر تا شهریور قیمت سهم زیر ۴۵۰۰ تومان باشد شرکت عملا تمایلی به خیر رساندن به سهامداران ندارد

نظر

• بادبان بورس
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 163

همان گفتم اگر تا شهریور زیر ۴۵۰۰ تومان باشد بی خیال شوید بهتر هسو نظر کاملا شخصی فقط یک چیز را می دانم قرار گاه قرار هست مقداری از بودجه عمرانی سال ۱۴۰۱ خودش رو از سهم صدرا کنه پس اگه دید ید سهم به تعدا زیاد بسته شد و هر بار با چند درصد مثبت باز ش اصلد تعجب نکنید نمز خواستم بگم اما حواسها جمع باشه هیچ کس هم طلبکار نشه فقط و فقط نظر شخصی هست تامین بودجا قرار گاه قدیمها می دونن یعنی چی شاید ظرف دو ماه صدرا بشه ۷ هزار تومن

نظر

• Shahvar2
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 50

سلام و عرض ادب
              امروز صفحه رسمی شرکت صدرا توی اینستاگرام از اتمام پروژه افراماکس ۲ و شروع ساخت افراماکس ۳ گفت در مورد بعدی گویا دیروز نماینده ولی فقیه از شرکت و پروژه های در حال اجرا بازدید داشتن.

نظر

• محمد.
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 810

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
                همان گفتم اگر تا شهریور زیر ۴۵۰۰ تومان باشد بی خیال شوید بهتر هسو نظر کاملا شخصی فقط یک چیز را می دانم قرار گاه قرار هست مقداری از بودجه عمرانی سال ۱۴۰۱ خودش رو از سهم صدرا کنه پس اگه دید ید سهم به تعدا زیاد بسته شد و هر بار با چند درصد مثبت باز ش اصلد تعجب نکنید نمز خواستم بگم اما حواسها جمع باشه هیچ کس هم طلبکار نشه فقط و فقط نظر شخصی هست تامین بودجا قرار گاه قدیمها می دونن یعنی چی شاید ظرف دو ماه صدرا بشه ۷ هزار تومن
                سلام
                ?

نظر

• بادبان بورس
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 163

در اصل توسط Shahvar2 پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب
                  امروز صفحه رسمی شرکت صدرا توی اینستاگرام از اتمام پروژه افراماکس ۲ و شروع ساخت افراماکس ۳ گفت در مورد بعدی گویا دیروز نماینده ولی فقیه از شرکت و پروژه های در حال اجرا بازدید داشتن.
                  سلام و ارادت نمی خواستم جواب بدهم امیدوارم خودم رو نفرستم اوین تو ده ۸۰ یه بنده خدای از سیاستمداران معروف اومد بازدید یک شرکت رباتیک خلاصه خیلی برو و بیا شد همه می گفتن از فردا می شویم کشور رباتیک اصلا امریکا و اروپا می آید از ایران ربات می خره می ببره می شویم قطب صادرات ربات درجهان اما اوندبنده خدا که اومد بازدید اصلا نمی دونست ربات چه خری هست و به چه کاری می آید ربات که بماند علم هیچی رو نداشت اومده بود خودی نشون بدهد وبرود دیگه بقیه اش رو نگم بهتره در ضمن

نظر

• بادبان بورس
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 163

بله حالا کاری به سهم صدرا ندارم اما خدا شاهده اگر یک سوم اختلاسها و پولهای که خرج ماجراجویهای مسخره وبی هدف شده فقط برای توسعه زیر ساختهای شرکتهای نفت و گاز وا ستخراج اونها می شد همین الان با وجود این همه تحریم ایران بهشت بود و هم اینکه پول بیشتری اختلاس می کردند و راحت هم پول می برنند خارج اما افسوس که کوتاه بین طماع احمق وبی شرف هستند و برای خوشیهای زود گذر خودشان عده ای کثیر را از نعمتها بی بهره می کنند

نظر

• بادبان بورس
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 163

واما در مورد بازیگر یا بازیگران تقریبا چند وقت دیگه بله چند وقت دیگه با همون ۱۰۰ تا ۲۰۰ شرکت سوری وارد عمل می شود و تکرار قصه

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2215

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
                        سرداران اجازه رشد ۴۰۰ برابری از این قیمت را نمی دهند اما خیلی پی گیر سند جزیره هستند کی به مقصد برسند یا نرسند خدا می داند در ضمن ۷ تا افشا در دست شرکت هست که فعلا قرار گاه اجازه نداده نشر بدهند و گفته شما یعنی در سال ۱۴۰۸ قیمت سهم ۶۰ هزار تومان خواهد بود یک مقدار بزرگ نمایی دارد در آخر اگر تا شهریور قیمت سهم زیر ۴۵۰۰ تومان باشد شرکت عملا تمایلی به خیر رساندن به سهامداران ندارد
                        پولی که صدرا خرج آماده سازی این جزیره اعم از شمع کوبی و ... کرده ؛ در اون زمان چند برابر بهش زمین ساحلی تو همون منطقه می دادن.

نظر

• بادبان بورس
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 163

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                          پولی که صدرا خرج آماده سازی این جزیره اعم از شمع کوبی و ... کرده ؛ در اون زمان چند برابر بهش زمین ساحلی تو همون منطقه می دادن.
                          خوب عقل ناقصی داشتند که نقد ول کردند چسبیدن به نسیه

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

دعا کنید امروز باز بشه

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                              درود و احترام
                              صدرا در سال 81 تا 82 به دلیل فروش به بانک ملی رشد قیمتی شدید داشت. سپس اسفند 87 تا اردیبهشت 89 به دلیل فروش بانک ملی به قرارگاه رشد قیمتی داشت .. که میشود گفت عکس العملی بود به سرکوب قیمتی.. و سپس از اردیبهشت 89 تا خرداد 92 سرکوب قیمتی.. پس از آن در مدار رشد قرار گرفت و این رشد تا مرداد 99 ادامه داشت.. که عملا میتوان همه رشد از خرداد 92 تا مرداد 99 را به تورم و بهای دلار منتسب دانست.. در این مقطع بهای حدود 200 تومان امروز معادل 3500 تومان پیش از افرایش سرمایه است. که با توجه به ان که از سال 85 افزایش سرمایه نداشته... رقم چندان بالایی محسوب نمیشود.. بهای تعدیل شده سهم پیش از افزایش سرمایه اخیر حدود 700 تومان بوده است.. که رقم 3500 تومان با در نظر گفتن تورم از 1382 تا 1401.. ابدا رقم بالایی نیست..چه آن که در مدت یاد شده بهای دلار بیش از 30 برابر رشد داشته و رسیدن به بهای 1200 تومان در این مقطع با سرمایه جدید تنها جبران بخشی از تورم است ...و ان چه سرمایه گذاری در شرکت شده و.. را صفر در نظر میگیرد..
                              به هر تقدیر.. هر زمان قرار باشد که سهام دار عمده تغییر کند بهای سهم اعداد بالا و خیلی بالایی خواهد دید . و در سایر موارد تصور میکنم متناسب با مهندسی بازار رشد و یا افت خواهد داشت.
                              با سپاس

نظر

• بادبان بورس
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 163

دلم بازگشایی ساعت ۱۴ می خواهد الخیرو فی ما هدفمندی یارانه ها

نظر

در حال کار...
                                X