صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 531

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

مجمع منتظر پذیرایی از سهامدار عمده هستیم.. ببینم چه غلطی میخوان بخورن کثافت هاااا.... دیدن سهم کم آوردن واسه کثافتکاری 250 م هم بخشش کردن...
    آخه این همه ذات خراب و لجن بودن هم حد و حدودی داره.. 2 ساله هر غلطی خواسته کرده ول کن هم نیست...

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1778

خاک بر سر کشورهای توسعه یافته اقتصادتان را بدهید دست این آخوندها و سپاهی ها ببینید چی میشه آخه چرا از سپاهی ها استفاده نمی کنید شرکت به این مهمی صدرا را می گویم را ببینید به کجا رسانده اند چه هنری دارند بیایید از اینها استفاده کنید

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1491

سلام و عرض ارادت خدمت دوستان روزگار سختی به همه ما چه از لحاظ اقتصادی چه از لحاظ بازارهای مالی میگذره ایشالله با کمی برد باری و صبوری در سهم خصدرا کامتون شیرین بشه

نظر

• بادبان بورس
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 163

حساب کردم بدون افزایش سرمایه پروژه جدید نمی توانند بگیرند فکر کنم افزایش سرمایه ۱۷۰۰ درصدی قبلی روشی برای هاپولی کردن بهتر سودها بود راستی یکی از اعضای هیات مدیره بچه اش مریضی سخت گرفته دعاکنید هر چه زودتر خوب بشه فکر کنم حقوق حلال پدر بهش نساخته داره پس می ده

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1778

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
            حساب کردم بدون افزایش سرمایه پروژه جدید نمی توانند بگیرند فکر کنم افزایش سرمایه ۱۷۰۰ درصدی قبلی روشی برای هاپولی کردن بهتر سودها بود راستی یکی از اعضای هیات مدیره بچه اش مریضی سخت گرفته دعاکنید هر چه زودتر خوب بشه فکر کنم حقوق حلال پدر بهش نساخته داره پس می ده
            به گور سیاه انشائ الله نه بمیرد و نه خوب بشه

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1491

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1491

دوست من من خودم از سهم صدرا زیان دیدم و زندگی سختی دارم ولی یک خواهشی از دوستان به عنوان برادر کوچیک تر دارم هیچوقت گلایه و کینه خودتون رو حواله بچه دشمنتون هم نکنید....بچه ها نباید تقاص اشتباهات پدران رو بدن.....میبخشید نصیحت نبود

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

با سلام سوالی داشتم امروز خواستم یک نوسانی ازفاذر بگیرم 170000 تا فاذر داشتم 10000 تای آنرا در قیمت106/60به امید اینکه در قیمت پایین تر جایگزین کنم فروختم اما همین که من فروختم قیمت رفت بالا و صف خرید شد. در حالیکه خیلی ها می فروشند. در قیمت پایین تر جایگزین می کنند اما هر وقت خواستم این کار. را انجام دهم انگار. رو دست می خورم. چند روز پیش هم یک سهم دیگه را به امید اینکه پایین تر بخرم فروختم اما قیمتش رفت بالا و نشد جایگزین کنم ضمنا من اصلا اهل نوسانگیری نیستم چگونه یک عده افراد در بالا می فروشند و در پایین جایگزین می کنند رمز این کار چیه ممنون می شوم کسی پاسخ دهد

نظر

• بادبان بورس
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 163

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    دوست من من خودم از سهم صدرا زیان دیدم و زندگی سختی دارم ولی یک خواهشی از دوستان به عنوان برادر کوچیک تر دارم هیچوقت گلایه و کینه خودتون رو حواله بچه دشمنتون هم نکنید....بچه ها نباید تقاص اشتباهات پدران رو بدن.....میبخشید نصیحت نبود
                    می دونی اینها با ندونم کاری یا با دونم کاری آنها چند تا بابا رو بی ننه یا چند تا ننه رو بی بابا کردن این حرفها رو نمی زدی اگر چه خدا بگذره و تیر غیب روزی ازجای بر قلب همه ستمکاران فرو خواهد رفت

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1778

زوتورت به مردم ایران می رسه زورت به 4 تا سهامدار خرد مظلوم می رسه تو که تو کرمان هنگام تدفین سردار سلیمانی فریاد می زدی سخت انتقام خواهیم گرفت چرا انتقام نگرفتید نکنه ترسیدید دشمن که تو خلیج فارس بود راحت می توانستید بزنید به خدا قسم دست از پا خطا کنید ریشه تان را می کنه
                      آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2022/06/07, 16:36.

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1491

می دونی اینها با ندونم کاری یا با دونم کاری آنها چند تا بابا رو بی ننه یا چند تا ننه رو بی بابا کردن این حرفها رو نمی زدی اگر چه خدا بگذره و تیر غیب روزی ازجای بر قلب همه ستمکاران فرو خواهد رفت
                        برادر من اگه منظورت سهم صدرا هست که کسی رو بی پدر مادر کرده من نشنیدم.....ولی اگه منظورت شرایط اجتماعی رو میفرمایید درست گفتید..........در ضمن شرایط 70 درصد سهام بازار مثل صدرا هست......بورس ایران به ترتیب ...رانت بعد دانش بعد تجربه......و آخری کشیده دندون طمع که از همش مهمتره

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

برادر من اگه منظورت سهم صدرا هست که کسی رو بی پدر مادر کرده من نشنیدم.....ولی اگه منظورت شرایط اجتماعی رو میفرمایید درست گفتید..........در ضمن شرایط 70 درصد سهام بازار مثل صدرا هست......بورس ایران به ترتیب ...رانت بعد دانش بعد تجربه......و آخری کشیده دندون طمع که از همش مهمتره
                          سلام
                          هفتاد درصد مثل صدرا؟؟؟؟؟
                          یا ابوالفضل
                          یعنی هفتاد درصد سهام ارزش دلاری شون در این سه سال مثل صدرا یک سوم شده؟؟

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3065

سلام وعرض ادب واحترام

با سه کلمه خیلی مهمی که فرموده اید کاملا موافقم دانش و تجربه و کم کردن طمع

واما رانت اصلا درست نیست و خیلی ها که ادعای رانت داشتند ودارند بیشترین زیان را تجربه میکنند چون رانت اصلی بدست کمتر کسی میرسه واون هم باز جای شک و تردید داره

واما با هفتاد درصد ریزش کل بازار کاملا مخالفم همچین چیزی غیر واقعی است

صدرا هیچگونه تغییر بنیادی منفی نداشته ولی در بازار سرمایه بیشنرین سرکوب و دستکاری قیمتی را دیده

بیشترین تغییرات مثبت بنیادی را صدراداشته ولی سرکوب قیمتی شده

در کلیت بازار سرمایه یک شرکت استراتژیک و دانش بنیان به این نوع سرکوب قیمتی دچار نشده

شرکت های استراتژیک بنوعی از سرمایه های اصلی یک کشور محسوب میشوند وتخریب این شرکت ها بنوعی تخریب کشور محسوب میشود
                            واما اینکه این نوع رفتارها مقطعی است شکی در ان نیست و شرکت صدرا به جایگاه اصلیش خواهد رسید چون روند بنیادی صدرا کاملا صعودی است

ارادت

نظر

• ONE2
                              عضو عادی
                              • May 2022
                              • 267

با تشکر از انفجارات شانتاژی در سقف ها و بادی گازی
                              نگاهی به نمودار ماهیانه شرکت دانش بونیان خاورمیانه انداختم
                              به آن دو کندل داجی توجه بفرمایید
                              نتیجه
                              قیمت های محدوده 170 و کف قبلی(147) و 130حائز اهمیت هستند.

شخصا امسال اگر قصد خریدی داشته باشم حوالی130خواهم خرید اگر رسید که بهتر نرسید هم هیچ اهمیتی برایم ندارد چون نهایتا پنج تا ده درصد سبد خواهد بود و سهام لواشک سازی اولاغ آباد را می خرم به جایش
                              تشکر مجدد از شانتاژگران که شرایط فروش در سقف را برایم مهیا می کنند???

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1778

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام وعرض ادب واحترام

با سه کلمه خیلی مهمی که فرموده اید کاملا موافقم دانش و تجربه و کم کردن طمع

واما رانت اصلا درست نیست و خیلی ها که ادعای رانت داشتند ودارند بیشترین زیان را تجربه میکنند چون رانت اصلی بدست کمتر کسی میرسه واون هم باز جای شک و تردید داره

واما با هفتاد درصد ریزش کل بازار کاملا مخالفم همچین چیزی غیر واقعی است

صدرا هیچگونه تغییر بنیادی منفی نداشته ولی در بازار سرمایه بیشنرین سرکوب و دستکاری قیمتی را دیده

بیشترین تغییرات مثبت بنیادی را صدراداشته ولی سرکوب قیمتی شده

در کلیت بازار سرمایه یک شرکت استراتژیک و دانش بنیان به این نوع سرکوب قیمتی دچار نشده

شرکت های استراتژیک بنوعی از سرمایه های اصلی یک کشور محسوب میشوند وتخریب این شرکت ها بنوعی تخریب کشور محسوب میشود
                                واما اینکه این نوع رفتارها مقطعی است شکی در ان نیست و شرکت صدرا به جایگاه اصلیش خواهد رسید چون روند بنیادی صدرا کاملا صعودی است

ارادت
                                تخریب این سهم توسط قرارگاه خاتم الانبیا است بی جهت نیست که مردم الان اعتقاد دارند اقتصاد ایران را سپاه نابود کرد و دین و اخلاق و معنویت را آخوندها

نظر

در حال کار...
                                X