با این حجم معامله دیگه شفاف سازی نداره ! البته بشرطی که نخواهند خریداران امروز رو شفاف سازی کنند!!!!
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
-
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postکارگزار میگفت یک صف خرید میلیونی >:d< برای معاملات فردا براش زدن
ولی تو جدول (چون پایین مونده ) دیده نمیشه
به هرحال به همه ی سهامداراش تبریک میگم .ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postکارگزار میگفت یک صف خرید میلیونی >:d< برای معاملات فردا براش زدن
ولی تو جدول (چون پایین مونده ) دیده نمیشه
به هرحال به همه ی سهامداراش تبریک میگم .
فکر کنم فردا صفش بالای 20 میلیون باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
با اجازه از جناب captain nemo عزیز
هیپیپ هورا هیپیپ هورا wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
قربان والله نتونستم احساساتم را کنترل کنم
هنوز جاهای هیجان انگیزش مونده:dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
شنیده شده اعتصام مدیر عامل صدرا جایگاه خود را به شخص دیگری از قرارگاه خواهد داد.
گویا قرار است اعتصام به وزارت نفت رفته و در معیت سردار قاسمی قرار گیرد.یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postجناب بهنام من هميشه مطالب شما رو دنبال ميكنم از شما ممنونم كه خيلي از مسايل رو واسه دوستان روشن كرديد
بنده مطالبی رو نوشتم که خیلی از دوستان بهتر و بیشتر از من به اون واقف هستند
من فقط اینجا در حضور استادان گرامی شاگردی می کنم
شاد و سلامت باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postمحض اطلاع شما دوست عزیز میگویم کارگزاری کشاورزی وبهمن به تعداد زیادی سهم قبل از بسته شدن نماد وبه صورت سنگین وبه صورت ددد خرید کردند کدهای اکثرخریداران را اینجانب چک کردم که این دو کارگزاری به صورت گسترده فعال بودن وبیشتر خریدها از کارگزاریهای شهرستان انجام شده بود .دلیلی ندارد در مورد سهم به خصوصی مثل صدرا همه اعضای کارگزاری باخبر باشند.درضمن به احتمال زیاد پس فردا صدرا سبز خواهد بود.بهتراست سهامدار صدرا فعلا نظاره گر باشد.
نظر
-
در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Postشنیده شده اعتصام مدیر عامل صدرا جایگاه خود را به شخص دیگری از قرارگاه خواهد داد.
گویا قرار است اعتصام به وزارت نفت رفته و در معیت سردار قاسمی قرار گیرد.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
نظر