کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این سهامدارایی که من میبینم هیچ کدوم تخم مرغ ندارن بیان دم درب شرکت.
من حاضرم بیام یک وقت رو تعیین کنیم اوایل هفته اینده تجمع کنیم.وگرنه تو مجمع هرچی هم سروصدا کنیم بی فایده است. چون گزارش اومده تصویب هم میشه تف هم کف دست سهامدار نمیندازند.
باعرض سلام واحترام
امروز به مناسبت سیزدهمین سالگرد ورود به سهام صدرا تعداد۲۰۰۰ سهم باقیمت مفت تابلو خریداری شد.
۵۰۰۰۰۰ سهم هم ابتدای هفته به قیمت مفت تابلو اضافه شد.
ازآنجائیکه نماداقتصاد مقاومتی نیاز به حمایت از محل صدقات جاریه دارد هرروز۲۰۰۰سهم به نیت رفع شرارت ازطرف بدخواهان خریداری خواهد شد.
لازم به یادآوری است دوستان سهامدار خیلی خود را اذیت ننمایند چون هیچ تفاوتی درقیمت ۱۵۰ و۲۰۰و۳۰۰ نخواهد بود.
پرسود وشادمان وسلامت باشید.
یعنی با 300-400م سهم نشستن و کاری نکردن هنر میخواد...
با تشکر از انفجارات شانتاژی در سقف ها و بادی گازی
نگاهی به نمودار ماهیانه شرکت دانش بونیان خاورمیانه انداختم
به آن دو کندل داجی توجه بفرمایید
نتیجه
قیمت های محدوده 170 و کف قبلی(147) و 130حائز اهمیت هستند.
شخصا امسال اگر قصد خریدی داشته باشم حوالی130خواهم خرید اگر رسید که بهتر نرسید هم هیچ اهمیتی برایم ندارد چون نهایتا پنج تا ده درصد سبد خواهد بود و سهام لواشک سازی اولاغ آباد را می خرم به جایش
تشکر مجدد از شانتاژگران که شرایط فروش در سقف را برایم مهیا می کنند???
سلام
یادتان می آید سالها پیش هندوانه زیر بغلتان می گذاشت و می گفت سهامداران شرکت خاورمیانه و دانش بونیان انفجاری، جز نوابغ بورسی هستند??????
بگذریم
شرکت دانش بونیان انفجار بادی گازی در گام اول سقوط هشتاد درصد از ارزش خود را از دست داد
در گام دوم شصت درصد از اخرین سقف
در گام سوم و کنونی چند درصد؟ 40؟
تا محدوده ایده آل من 18درصدی فاصله دارد
کاری که نداریم منتظر می مانیم ببینیم نوسان بعدی را مهمان این شرکت انفجار خاکی بادی هستیم یا شرکتی دیگر
حقیقتا نمیتونم قیمت صدرا و بطور کلی تر سایر قیمت های شرکتهای بورسی رو درک کنم ،با دو سال تورم ۷۰-۸۰درصدی چرا قیمتها باید یک هفتم یک هشتم دو سال قبل باشند
تنها چیزی که میتونم بگم چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
فقط یک نکته بگم تو این مملکت بالاترین سطوح سیاست گذاری هم از سه ماه دیگه خبر ندارند نمیدونم بعضی از این دوستان گفتم گفتم و پیش بینی قیمت چند درصد پایین میاد و تو چند فروختند اگه علاقه ایی به نمک به زخم بقیه پاشیدن ندارند این علم غیب رو از کجا آورده اند ،
نمیدونم بعضی از این دوستان گفتم گفتم و پیش بینی قیمت چند درصد پایین میاد و تو چند فروختند اگه علاقه ایی به نمک به زخم بقیه پاشیدن ندارند این علم غیب رو از کجا آورده اند ،
من اگر تریدی را اشتباه کنم یکی نمک روی زخمم بپاشد که هیچ, راضی هستم سر فحش را بکشد به خودم و خاندان و اجداد و نوادگانم اما باعث شود اشتباهم را پیدا کنم و دیگر تکرارش نکنم
تو حاضر هستی یک نفر از هزار تا یک هفتم قیمت مداوم در گوشت انگیزشی و توهم و موج مثبت بخواند که از فرصت های خرید استفاده کنید بزودی انفجار بادی خاکی و دانش بونیان و نابغه بورسی و....
من فکر میکنم اینجا یک اختلاف اساسی در دیدگاه هست ،اول اینکه بازار سهام محل سرمایه گذاری است نه محل انداختن سهام بدرد نخور به یکی دیگه ،بماند اینکه اصولا امکان ندارد همزمان تعداد زیادی از فروشندگان بتوانند خریدار کافی پیدا کنند ولو اینکه تمایل داشته باشند به قیمت زیان بقیه به سود برسند ،اصطلاحا خطای تجمیع بهش میگن ، شاهد هم اینکه در کل روزهای قیمتهای رویایی میزان سهام مبادله شده درصد کوچکی از کل سهام شرکت بوده
بنظر من اگه کسی میخواد لطفی به بقیه بکنه لازم هست دلایل مناسب بودن یا نامناسب بودن سرمایه گذاری در شرکت رو بیان کنه ،البته که اکثر ما زیان فراوان دیده ایم و حال و اوضاع مناسب نداریم از دیدن وضعیت تابلو ولی باید قبول کرد در دراز مدت هست تصمیم های درست یا نادرست نتایج خود را نشان میدهند
فکر میکنم از نظر ریالی من از عمده زیان دیدگان سهم هستم ولی به دلایل زیاد هنوز به سرمایه گذاری خودم ایمان دارم خوشحال میشوم اگه حضرتعالی یا هر کس دیگه ایی دلایلی برای نامناسب بودن سرمایه گذاری در این سهم و یا نشان دادن جای دیگری برای سرمایه گذاری ارائه بدهد و اگرنه فحش و ناسزا و اگه اونجا میفروختند اینجا میخریدند چنین میشد و چنان نه جمعیتی حاصل میکند نه حال
جواب نمیدهم چون سئوالت از یک دیدگاه فکری اشتباه نسبت به بازار خبر میدهد.ضمن این که اصلا متوجه نشده ای که برای من سهم خوب و بدی وجود ندارد اما قیمت خوب و بد وجود دارد
با تشکر از مدیران صدیق و شریف
آقای ONE2 شما هم تشریف بیار شاخ به شاخ بشیم ببینیم چند چندیم همه چی رو باشه مرد و با نامرد و بسنجیم ببینیم که عشق ایران کی از پشت خنجر میزنه دوس دار همگی
سفارش ساخت چهار فروند شناور اقیانوس پیما به تولیدکنندگان داخل
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: برای تامین ناوگان اگر معطل خرید خارجی باشیم، فرصت را از دست میدهیم در این راستا با همکاری سازندگان داخلی، برای کشتیرانی جنوب برنامه ساخت ۴ فروند شناور اقیانوسپیما را برنامه ریزی کردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا مدرس خیابانی بعد از ظهر امروز در مراسم روز جهانی دریانوردی بیان کرد: حضور کشتیرانی ایران در اقصینقاط دنیا نشان از اقتدار ایران دارد و امروز با افتخار میگوییم در همه دنیا حضور و تردد داریم.
وی افزود: شرکت کشتیرانی در بخش کانتینری چهاردهمین خط بزرگ دنیا و در خاورمیانه نیز بزرگترین خط کشتیرانی است و در حمل فله، محموله کانتینری و بانکرینگ فعالیت داریم.
مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: سال گذشته رکوردهای تاریخی را ثبت کردیم و توانستیم ۲۷ میلیون تن کالا را جابهجا کنیم که رشد ۴۷ درصدی نسبت به سال قبل داشت.
مدرس خیابانی توضیح داد: تا دو سال پیش حدود ۶۷۹ دریانورد فعال بر روی کشتیهای ایران، خارجی بودند اما امروز همه دریانوردان بر روی کشتیهای ما ایرانی هستند و افتخار ناوبری و راهبری کشتیهای ما را دارند.
وی اظهار کرد:۸۰۰ جوان علاقهمند به دریانوردی را در سال اخیر جذب کردیم و توانستیم حضور کارکنان خارجی را روی کشتیهای ایران را حذف کنیم.
مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: با کاهش بسزای کرونا امکانی فراهم شده تا خانواده دریانوردان روی کشتی مستقر شوند و اکنون شرایط پذیرش خانوادههای دریابانان وجود دارد.
مدرس خیابانی اضافه کرد: به دلیل محدودیت تامین شناور از خارج، با مشکلات زیادی مواجهیم، اما رویکرد ما استفاده از توانمندیهای ساخت داخل برای تامین شناور است.
وی اظهار کرد: برای کشتیرانی در دریای خزر قرارداد ۴ فروند شناور با سازندگان داخلی منعقد و امضا شده است، همچنین تا ۲ سال آینده ۱۶ درصد ظرفیت کشتیرانی خزر اضافه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: اگر معطل خرید خارجی بمانیم، فرصت را از دست میدادیم اما با ساخت این ۴ فروند تا ۲ سال آینده ۱۶ درصد به ظرفیت ناوگان کشتیرانی در شمال اضافه میشود و همزمان ماموریت حملونقل در کریدور شمال - جنوب افزایش خواهد یافت.
مدرس خیابانی گفت: برای کشتیرانی جنوب هم برنامه ساخت تا ۴ فروند شناور اقیانوسپیما را برنامه ریزی کردیم.
وی تصریح کرد: با حضور جوانان دانش بنیانی در شرکت کشتیرانی اخیراً از یک حمله سایبری جلوگیری شده است.
نظر