صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسماعیل
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 392

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

درود بر همه عزیزان اینکه جناب حقی و دیگر عزیزان بنده را مورد محبت قرار میدهند بی نهایت سپاسگزارم.گروه تلگرامی عالی هست بنده چند تا از دوستانیکه میشناسم در گروه اد میکنم.آنجا بهتر هم فکری میکنیم و با نظر و همفکری دوستان سئوالاتی رو برای روز مجمع آماده میکنیم.اگر امشب نتونستم فردا حتما در گروه جناب حقی عضو میشوم.

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 392

اینکه حقیقتا تعداد سهم دوستان گفته بشه شاید بعضیها موافق نباشند چونکه قدیم هم یک همچین پیشنهادی یکی از دوستان داد و حرف و حدیث زیاد شد البته من خودم با اینکه تعداد سهمم رو بگم مشکلی ندارم و دوستان نزدیکم تقریبا میدانند چه تعدادی دارم ولی اینکه همه باید نام و نشان واقعی داشته باشند مهم است.

نظر

• علیرضا حقی
        عضو جدید
        • Jun 2022
        • 8

تعداد سهام رو بنده بدلیل کنجکاوی نخواستم ولی اگه قرار بشه از حق رای استفاده کنیم لازم هست تعداد سهام مشخص باشه و دقیقا به همین دلیل من آقای زنگنه رو پیشنهاد دادم به عنوان امین و قرار نیست کسی به اطلاع عموم برسونه این موضوع رو
        از طرف دیگه فکر میکنم اگه تعداد سهام به یک میلیارد برسه بشه واقعا تاثیر بیشتری از حرف داشت و فکر کنم با حمایت آقای محمدی این کاملا در دسترس باشه

نظر

• اسماعیل
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 392

جناب حقی درود... من عضو کانال شدم من هم زیاد وارد نیستم ولی گویا شما کانال درست کردید و اعضاء نمیتونند بنویسند. در مورد ادمین که فردی امین باشه و تعداد سهام افراد را بدونه و دیگر مسائل را هماهنگ کند.حقیقتا خیلی فکر کردم در بین سهامدارهای قدیمی به نظر من جناب عباس رحیمی از هر لحاظ از من بهتر بوده البته در این تالار نیست من با ایشان در این مورد هنوز صحبت نکردم به نظرم اگر ایشان قبول کند از هر لحاظ که شما فکر کنید انسان شایسته و درستکار و همچنین به شرکت صدرا مسلط میباشد.در ضمن دکتر محمدی و تعدادی از عزیزان ایشان را میشناسند .خدا شاهده سهامدارهای قدیمی که من میشناسم همشون آدم های درستکار و نیک روزگار هستند مثل جناب دشتی جناب دکتر پارسیان مهر و دیگر عزیزان که میدانم بعضی ها در شهرهای خیلی دور سکونت دارند.جناب رحیمی هم به شرکت خوب مسلط هست هم پیگیر اخبار و اتفاقات هست و به تهران نزدیکتر از بقیه عزیزان هست
          آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2022/07/01, 09:50.

نظر

• omidbefarda
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 104

سلام. اینکه کانال هست و نمیشه مطلب گذاشت.ممنون

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2218

اگر نماد سهم را به بهانه گزارش متوقف نکرده بودند ؛ عمله های مامورتخریب سهام شرکت اون 240 میلیون سهمی که به تازگی برای تداوم سرکوب دریافت کردند را ظرف دو سه روز از دست می داد.
              ( همانطور که پارت قبلی را قربانی هل دادن قیمت به زیر 150 کردند و نتوانستند. )
              ربات و تقلب زیر چتر حمایتی ناظر و سازمان بورس در مقابل اراده یک بازار هوشمند ابزاری است که تنها بازیگر و منابعش را زایل می کنه.

این روزها حتی یک فرد معمولی که از ریزشهای سال 99 در امان مانده و در بازار کریپتو و .. سودهای نجومی بدست آورده به راحتی می تواند از این شرکت سیت مدیرتی تصاحب کند.

اشخاص و یا گروه هایی که شناوری این سهم را جمع کنند ؛ یا موفق می شوند در این قیمتهای مفت و باور نکردنی سیت مدیریتی تصاحب کنند ؛
              یا می توانند سهام را خشک کرده و قیمت را تا حدود قابل توجهی بالا ببرند و ( در صورت داشتن توان مالی تا هرکجا که عشقشون بکشه) از سهامدار عمده ای که سیت مدیریتی اش به خطر افتاده باج بگیرند.
              آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/07/01, 23:18.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2218

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                اگر نماد سهم را به بهانه گزارش متوقف نکرده بودند ؛ عمله های مامورتخریب سهام شرکت اون 240 میلیون سهمی که به تازگی برای تداوم سرکوب دریافت کردند را ظرف دو سه روز از دست می داد.
                ( همانطور که پارت قبلی را قربانی هل دادن قیمت به زیر 150 کردند و نتوانستند. )
                ربات و تقلب زیر چتر حمایتی ناظر و سازمان بورس در مقابل اراده یک بازار هوشمند ابزاری است که تنها بازیگر و منابعش را زایل می کنه.

این روزها حتی یک فرد معمولی که از ریزشهای سال 99 در امان مانده و در بازار کریپتو و .. سودهای نجومی بدست آورده به راحتی می تواند از این شرکت سیت مدیرتی تصاحب کند.
                ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

اشخاص و یا گروه هایی که شناوری این سهم را جمع کنند ؛ یا موفق می شوند در این قیمتهای مفت و باور نکردنی سیت مدیریتی تصاحب کنند ؛
                یا می توانند سهام را خشک کرده و قیمت را تا حدود قابل توجهی بالا ببرند و ( در صورت داشتن توان مالی تا هرکجا که عشقشون بکشه) از سهامدار عمده ای که سیت مدیریتی اش به خطر افتاده باج بگیرند.

نظر

• علیرضا حقی
                  عضو جدید
                  • Jun 2022
                  • 8

با سلام دوستان ،ببخشید من نمیدونستم و اشتباها این کانال رو درست کرده بودم امروز با کمک دوستان دفتر گروه تلگرام درست کردم که خواهش میکنم جهت انجام بقیه کارها لطفا در اونجا عضو بشید

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2218

EU Imports More U.S. LNG Than Russian Pipeline Gas For The First Time Ever

EU Imports More U.S. LNG Than Russian Pipeline Gas For The First Time Ever | OilPrice.com

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است View Post
                      با سلام خدمت دوستان و علی الخصوص جناب زنگنه ،خدمتتون عارضم هنوز سهامدار هستم
                      بنظر من تنها یک استراتژی در بازار سهام جواب میده و اون نگاه سرمایه گذاری هست یعنی اول باید قبول کنیم بازار سهام محل درآمد و امرار معاش نیست ،جایی خوندم که فیلم گرگ وال استریت رو بر مبنای زندگی شخص معروفی در بازار سهام آمریکا ساخته اند جالب اینجاست با وجود اینکه همه فکر میکردند از روش سهام بازی چقدر تونسته پول دربیاره ولی در واقعیت بعد از مرگ اش متوجه میشن که درواقع بدهکار و ورشکسته بوده ،طلا دلار زمین سهام و هر فعالیت دیگه سرمایه گذاری مثل ظروف مرتبط عمل میکنه امکان نداره بازدهی غیر معمول در هر بازار دیده بشه ،شاید بازدهی ها مدتی جمع بشه و مثلا مثل بازار مسکن دوماهه اون گپ رو پر کنه ولی در دراز مدت بازدهی بازارها به هم وابسته و برابر هستن
                      بنظر من اصولا امکان نداره کسی بتونه ادعا کنه تونسته دقیقا زمان های ورود و خروج در هر کدوم از بازارها رو بدرستی تشخیص بده ،چه اینکه اگه کسی حتی برمبنای شانس و اقبال هم دوبار در زندگی بدرستی به بازاری وارد یا خارج شده باشه به اندازه ایی اندوخته خواهد داشت که برای خودش و چند نسل بعدش هم کفایت کنه
                      در خصوص صدرا من نظرم بسیار مثبت هست بدلیل بسیار ساده ،مملکت ما اگه یک مزیت تولیدی داشته باشه انرژی هست و در انرژی هم گاز دست بالا رو داره پس تا ابد هر صنعتی که متکی بر گاز باشه مزیت تولیدی در کشور داره حتی شرکتی مثل فولاد مبارکه ،در صنعت گاز مسلما در بالادست ما فقط دو سه تا شرکت داریم که از بین آنها صدرا هم قدیمی تر و هم توانمند تر از بقیه است
                      قراره از صدرا خارج بشیم ؟ خوب کدوم بخش اقتصادی ؟ یا سهم ؟ جواب به نظر من هیچکدام هست
                      در مورد آیدی طیب راستش من بدلایل زیاد اعتقاد دارم احتمالا کسی هست که دلباخته صدراست ولی ناکام مثل اون دوست قدیم آذری امون با آیدی وحید اگه اشتباه نکنم،اگه نوسانگیر بود باید گاهی له گاهی علیه سهم حرف میزد ولی در تمام این چند سال این بنده خدا فقط یک حرف رو میزنه ،اگه فرستاده مدیریت شرکت یا بازیگر یا هر کس دیگه ایی هست که بنفع اش کار کنه چرا فقط در صدرا همچین کاراکتری موجوده ،سهم های دیگه ایی هستن با صدبرابر بازار صدرا چرا اونجا همچین کاراکتری ایجاد نشده؟
                      قیمت صدرا چند میشه ؟ راستش نمیدونم ولی خودم به عنوان یک فعال صنعت فکر میکنم قیمت صدبرابر قیمت فعلی خیلی محیر نیست
                      کی میرسه به قیمت ایده آل ؟ نمیدونم چند نفر مثل من سن اشون به سریال جزیره اسرار آمیز ژول ورن میرسه ،ولی اونجا یک بنده خدایی بود تنها رها شده در جزیره با موی بلند و زندگی با حیوانات خو گرفته، دائم میگفت کشتی نجات میرسه ،البته گفته اش درست دراومد و بموقع رسید ،منم گاهی فکر میکنم مثل همون بنده خدا شده ام
                      در آخر اینکه همه کسانی که تابحال سهامدار مونده اند به اندازه کافی چوب خورده اند باید مواظب بود کاری نکنیم که مجبور به خوردن پیاز هم بشیم
                      عرض ادب

۱- هر سهمی و هر فرومی حداقل یک طیب دارد .
                      حالا ممکن است ۲۰ سال ادامه نداده باشد ولی طیب ِ ۲ الی پنجساله خیلی زیاد پیدا می‌کنید .دیگه بستگی دارد طرف کِی از رو برود .

۲-هر انسانی یک طیب درون دارد که مرتب از داخل توصیه به ملحوظ کردن و نفروختن می‌کند.
                      مواظب طیب درونتان باشید .

ارادت
                      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2022/07/02, 22:17.
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                        جناب حقی درود... من عضو کانال شدم من هم زیاد وارد نیستم ولی گویا شما کانال درست کردید و اعضاء نمیتونند بنویسند. در مورد ادمین که فردی امین باشه و تعداد سهام افراد را بدونه و دیگر مسائل را هماهنگ کند.حقیقتا خیلی فکر کردم در بین سهامدارهای قدیمی به نظر من جناب عباس رحیمی از هر لحاظ از من بهتر بوده البته در این تالار نیست من با ایشان در این مورد هنوز صحبت نکردم به نظرم اگر ایشان قبول کند از هر لحاظ که شما فکر کنید انسان شایسته و درستکار و همچنین به شرکت صدرا مسلط میباشد.در ضمن دکتر محمدی و تعدادی از عزیزان ایشان را میشناسند .خدا شاهده سهامدارهای قدیمی که من میشناسم همشون آدم های درستکار و نیک روزگار هستند مثل جناب دشتی جناب دکتر پارسیان مهر و دیگر عزیزان که میدانم بعضی ها در شهرهای خیلی دور سکونت دارند.جناب رحیمی هم به شرکت خوب مسلط هست هم پیگیر اخبار و اتفاقات هست و به تهران نزدیکتر از بقیه عزیزان هست
                        عرض ادب

اون موقعی که عبدالهی رفت دفتر دهقان عرض کردم ،

وقتی که ثاقب رفت از سعید محمد دستور گرفت هم عرض کردم .

این نماینده بازی به نفع هیچ سهمی نبوده و نیست .

سهامداران جزء اگرچه در موقع ضرر هم درد هستند ولی ذاتا رقیب هم هستند . این نماینده بازی هر جا انجام شده زود گندش درآمده .

در هرصورت من موظف بودم یکبار دیگه تذکر بدهم و البته اصراری ندارم و اختیار با خودتان است .

ارادت
                        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• vahidm62
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 136

تکنیکالر دیگه چطوری باید گندش دربیاد!!!! بوی گند صدرا بازار رو برداشته!!!!! چه سهامدارا نماینده بگیرن چه نگیرن !!!!!

نظر

• گل یاس 3
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 74

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                            عرض ادب

اون موقعی که عبدالهی رفت دفتر دهقان عرض کردم ،

وقتی که ثاقب رفت از سعید محمد دستور گرفت هم عرض کردم .

این نماینده بازی به نفع هیچ سهمی نبوده و نیست .

سهامداران جزء اگرچه در موقع ضرر هم درد هستند ولی ذاتا رقیب هم هستند . این نماینده بازی هر جا انجام شده زود گندش درآمده .

در هرصورت من موظف بودم یکبار دیگه تذکر بدهم و البته اصراری ندارم و اختیار با خودتان است .

ارادت
                            سلام..من به بقیه شرکتها کاری ندارم ولی تو شرکت ما سهامدارا به دو نفر وکالت دادیم که تا الان کاری کردن کارستون و بمبش هم تا 6 ماه اینده تو بورس میترکه ...انحاد همیشه جواب داده...

نظر

• technicaler
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 801

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                              سلام..من به بقیه شرکتها کاری ندارم ولی تو شرکت ما سهامدارا به دو نفر وکالت دادیم که تا الان کاری کردن کارستون و بمبش هم تا 6 ماه اینده تو بورس میترکه ...انحاد همیشه جواب داده...
                              عرض ادب

کدام شرکت؟

ارادت

نظر

• alein delon
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 380

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                                عرض ادب

۱- هر سهمی و هر فرومی حداقل یک طیب دارد .
                                حالا ممکن است ۲۰ سال ادامه نداده باشد ولی طیب ِ ۲ الی پنجساله خیلی زیاد پیدا می‌کنید .دیگه بستگی دارد طرف کِی از رو برود .

۲-هر انسانی یک طیب درون دارد که مرتب از داخل توصیه به ملحوظ کردن و نفروختن می‌کند.
                                مواظب طیب درونتان باشید .

ارادت

آفرین و احسنت.

برای سهم دانا یک طیب نامی بود بنام عقاب. قبل افزایش سرمایه خیلی گرد و خاک کرد و حتی در قیمت های بالا رو 1000 تومان به همه گفته بود بخرند.بعد سهم افت کرده بود تا زیر 100 تومن.

خلاصه این عقاب شیاد با مدیر قبلی دانا دستشون تو یه کاسه بود. قبل سال مدیرعامل بدرد نخورش رییسی عوض کرد یکی دیگه اومده بنام دکتر جعفری که تحول خوبی ایجاد کرده.

الان اون عقاب یا طیب که دانا رو قبل افزایش سرمایه فروخته به بهانه خرید بعد از بازگشایی آچمز شده با تغییر تحولات بنیادی که صورت گرفته.وووووووووووووووو قصه درازه.

خلاصه درست می فرمایید هر سهمی یک طیب دارد حالا بنام های گوناگون.

اینم بگم سهم دانا یکی از خوب های بازار که گزارش سه ماهه بیاد کولاک میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X