صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3068

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط vion پست شده است View Post
    درود جناب آقای طیب
    بامداد نیکو
    این بند های الف و ... در صورتی ارزشمند خواهند بود که در گزارشات فصلی و نیز قیمت سهام لحاظ گردند.. در غیر این صورت بازی های روانی برای جهت دهی به هیجانات سهامدارن در روزهای مثبت و منفی بازار خواهند بود... مانند خبر کلیم 340 میلیون دلاری در کاهش قیمت از 1400 تا 560 تومان در زمستان 1396.. و در ادامه دیدیم که در صورت های مالی تغییر چندانی به نفع سهام دارن صورت نگرفت.
    به هر روی اقتصاد جهان بیش از هر زمان دیگری به سمت سیاسی شدن در حال حرکت است .. و برایم چندان روشن نیست که پایان این ابر بحران جاری به چه کیفیتی به پایان خواهد رسید.
    شکی نیست که پس از پایان ابر بحران بازسازی اقتصادی در جهان شروع خواهد شد .. که ان را اخرین حلقه های سرمایه داری مطابق پیش گویی های مدل های ماتریالیسم دیالکتیک میدانم..
    ارادت و همیشه ارادت.

سلام وعرض ادب واحترام

کنش های هر فردی و یا مجموعه ای در گذشته قابل تعمیم به آینده نیست چون آخرین تصمیمات اذهان منشا کنش است

مکاتب فکری در هرزمانی معایب و محاسنی داشته اند ودارند و در گذشت زمان رو به تکامل حرکت میکنند و بتبع این مهم اذهان تصمیمات متنوعی میگیرند و موجبات تغییر را رقم میزنند

شرکت صد رادرحال تغییر اساسی در کنش هاست چون اذهان تغییر کرده اند

ارادت

نظر

• پاشا_
      Banned
      • May 2022
      • 248

جناب طیب شنبه صدرا بازگشایی دارد؟ متشکرم

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3068

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
        جناب طیب شنبه صدرا بازگشایی دارد؟ متشکرم
        سلام وعرض ادب واحترام

حاشیه سود قرارداد جدید باید اعلام شود وبعداز ان بازگشایی نماد انجام خواهد شد

ارادت

نظر

• ONE2
          عضو عادی
          • May 2022
          • 268

سلام جیگر طلاها
          می بینم که حسابی قوت قلب گرفته اید و از زاویه فوندا منتال در خوشی و شادمانی به سر می برید و مجمع پرباری برگزار کرده اید که حتی جیمز وب را در حیرت فرو برده است

دیشب عیش و نوش را کنار گذاشتم و تاچهار صبح دیتا ها را آنالیز کردم و به این نتیجه رسیدم کف میانمدت همین حدود است و احتمال یک ریز موج نزولی و اخر همچنان وجود داد.
          سهام مد نظرم را به کارگزاری گفتم امروز برایم خرید کرد حد ضرری هم ندارم
          یک پله امروز و پله بعد و اخر را هفته بعد وارد بازار خواهم کرد و برویم برای یک انفجار بادی خاکی.
          انشالله که این بار تحلیلم اشتباه باشد و بازار به سقوطش ادامه دهد و شماها به من بخندید و شاد و شنگول شوید یک بار
          بعد به من قوت قلب بدهید و از فوائد تحلیل بونیادی بگویید و من را غرق در شانتاژ کنید تا با نگران نبودن و سهامداری کردن ضررهایم جبران شود????

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
            سلام وعرض ادب واحترام

کنش های هر فردی و یا مجموعه ای در گذشته قابل تعمیم به آینده نیست چون آخرین تصمیمات اذهان منشا کنش است

مکاتب فکری در هرزمانی معایب و محاسنی داشته اند ودارند و در گذشت زمان رو به تکامل حرکت میکنند و بتبع این مهم اذهان تصمیمات متنوعی میگیرند و موجبات تغییر را رقم میزنند

شرکت صد رادرحال تغییر اساسی در کنش هاست چون اذهان تغییر کرده اند

ارادت
            درود و ارادت
            تاریخ هماره با الگو هایی مشخص که میتوان شناسایی شون کرد تکرار میشود.. بارها و بارها..
            جزیره در 700 سال گذشته شکست نخورده و این مرتبه نیز ..
            ارادت

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
              سلام جیگر طلاها
              می بینم که حسابی قوت قلب گرفته اید و از زاویه فوندا منتال در خوشی و شادمانی به سر می برید و مجمع پرباری برگزار کرده اید که حتی جیمز وب را در حیرت فرو برده است

دیشب عیش و نوش را کنار گذاشتم و تاچهار صبح دیتا ها را آنالیز کردم و به این نتیجه رسیدم کف میانمدت همین حدود است و احتمال یک ریز موج نزولی و اخر همچنان وجود داد.
              سهام مد نظرم را به کارگزاری گفتم امروز برایم خرید کرد حد ضرری هم ندارم
              یک پله امروز و پله بعد و اخر را هفته بعد وارد بازار خواهم کرد و برویم برای یک انفجار بادی خاکی.
              انشالله که این بار تحلیلم اشتباه باشد و بازار به سقوطش ادامه دهد و شماها به من بخندید و شاد و شنگول شوید یک بار
              بعد به من قوت قلب بدهید و از فوائد تحلیل بونیادی بگویید و من را غرق در شانتاژ کنید تا با نگران نبودن و سهامداری کردن ضررهایم جبران شود������������������������
              درود و ارادت
              کف میان مدت چی؟
              صدرا یا شاخص کل؟

نظر

• ONE2
                عضو عادی
                • May 2022
                • 268

درود و ارادت
                کف میان مدت چی؟
                صدرا یا شاخص کل؟
                سلام عزیزم صدرا که در تخصص بنده نیست در تخصص عوصتاد است و طبق فرمایشات عوصتاد 12سال است که در روند سعودی قدرتمندی قرار دارد و خوشا به حال سهامدارانش و خوشا به حال آنهایی که به توصیه های عوصتاد گوش فرا داده اند و می دهند

منظور من بازار بود که بنظر بنده کف قیمتی در بسیاری سهام دیده شده است
                دو سناریو برای روند پیش روی بازار دارم که اولی یک برگشت کوچک چند هفته ای رو به بالا سپس ادامه نزول و چند ماه بعد صعود اصلی
                دیگر سناریو را نمی گویم چون من را میلیونی نکردید.

نظر

• گرگ سفید
                  عضو عادی
                  • May 2022
                  • 67

چجوری تورو میلیونی بکنیمت پسر جان

نظر

• ONE2
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 268

در اصل توسط گرگ سفید پست شده است View Post
                    چجوری تورو میلیونی بکنیمت پسر جان
                    چجوریش مهم نیست زمانش هم مهم نیست یک ملحوظ دان دارم بزرگ به قطر 12 سال

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

درود و ارادت
                      تاریخ هماره با الگو هایی مشخص که میتوان شناسایی شون کرد تکرار میشود.. بارها و بارها..
                      جزیره در 700 سال گذشته شکست نخورده و این مرتبه نیز ..
                      ارادت
                      عرض ادب

والا ما یک جزیره بیشتر بلد نیستیم ، اونهم جزیره ی صدرا است که معلوم نیست صاحبش کیست ؟

۱۸ سال پیش من زرنگی کردم صدرای ۵ دلاری را ۶۰ درصد زیر قیمت خریدم ۲ دلار ، دوسال پیش با کلی ژانگولر و شامورتی و بکار انداختن عصا و ید بیضا با سلام و صلوات ۷۵ سنت فروختم .

با اینحال خیلی چیزها یاد گرفتم که یکی از اون چیزهای خیلی کوچیکش همین ماتریالیسم دیالکتیکی و این وقعیت عجیب بود که آخرین تصمیمات اذهان منشاء کُنش است .

ارادت
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• alijalalpour
                        عضو عادی
                        • Dec 2020
                        • 204

عرض ادب آسا زیاد خودت را به در ودیوار نزن شما فروختی اشتباه کردی واشتباه هم جمع حساب نیست صدرا هم خوب باز میشه حضرتعالی اشتباه 280 را تکرار کردی ارادت

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
                          عرض ادب آسا زیاد خودت را به در ودیوار نزن شما فروختی اشتباه کردی واشتباه هم جمع حساب نیست صدرا هم خوب باز میشه حضرتعالی اشتباه 280 را تکرار کردی ارادت
                          عرض ادب

/.:biggrinsmiley.:/
                          /.:biggrinsmiley.:/

ارادت
                          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                            عرض ادب

والا ما یک جزیره بیشتر بلد نیستیم ، اونهم جزیره ی صدرا است که معلوم نیست صاحبش کیست ؟

۱۸ سال پیش من زرنگی کردم صدرای ۵ دلاری را ۶۰ درصد زیر قیمت خریدم ۲ دلار ، دوسال پیش با کلی ژانگولر و شامورتی و بکار انداختن عصا و ید بیضا با سلام و صلوات ۷۵ سنت فروختم .

با اینحال خیلی چیزها یاد گرفتم که یکی از اون چیزهای خیلی کوچیکش همین ماتریالیسم دیالکتیکی و این وقعیت عجیب بود که آخرین تصمیمات اذهان منشاء کُنش است .

ارادت
                            درود و ارادت
                            منظور قصه های جزیره و عمه هیتی بود..
                            نگران نباشین تاریخ تکرار خواهد شد و صدرای 5 دلاری با این سرمایه و چه بسا سرمایه بیشتر رویت خواهد شد.
                            این را آموز های تکنیکال به من آموخته اند که صد البته شما در آن استادین..
                            ارادت

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
                              درود شما از مازندارن بزرگ هستین؟
                              آسا.. واژه ای معادل " حالا " در ان سرزمین بزرگ هست
                              ارادت

نظر

• amir.r
                                ستاره دار(3)
                                • Apr 2013
                                • 613

درود

چند ماه پیش یکی از دوستان بود میگفت حدود 8 میل صدرا داره و خیلی ناراحت بود از این همه سال سهامداری
                                همینجا بهش گفتم اگر بجای صدرا 8 میل شبندر داشتی حداقل 800 میلیون تومن سود مجمع میگرفتی
                                ولی حالا باید دست خالی از مجمع صدرا بیرون بیای

مجمع هر دو سهم اخیرا برگزار شد
                                سود تقسیمی شبندر 135 تومن
                                و صدرا 0 تومن

یعنی اون دوستمون یک میلیارد و هشتاد خالص گیرش میومد

به صعود و نزول قیمت سهم هم کاری ندارم که شبندر خیلی خوب عمل کرد
                                و از 570 تا حدود 1000 صعود کرد

سوال اینجاست که چرا بعضی هنوز میگن صدرا ؟
                                دوستان سینه چاک بنیادی منظورمه
                                و مشخصه منظورم چه کسانی هست

خودم 6 سال صدرا داشتم و سهامداری کردم
                                از وقتی فروختمش و رفتم رو سهمای دیگه
                                هم ارامش دارم هم زندگی قشنگتر شده

بازم خودتون میدونید دوست دارید سهامداری کنید
                                از اون سهامدار عمده حقیقی که 333 میل صدرا داره
                                خندم میگیره همون دکتر اراکیه ، به چی فکر میکنه؟!
                                با این سرمایه تو صدرا چه کارا که میتونه بکنه
                                بهترین موقع فروش صدرا زمانی بود که افزایش سرمایه داد
                                و از 530 تا 1000 رشد کرد . همون نزدیک 1000 باید میومدید بیرون از سهم
                                ریزش از 1000 تا 150 فاجعه ست و کاور شدن این ریزش به این زودی ها نیست
                                براتون بهترین ها رو ارزو میکنم چون شرایط همتون رو قشنگ درک میکنم
                                با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

در حال کار...
                                X