صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسماعیل
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 392

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

27 فروردین 96 که صدرا سقف قیمتی تا آنزمان را زد ارزش دلاری شرکت 540 میلیون دلار شد.دقیق حساب کردم....در تاریخ 13 مرداد 99 که دوباره یک سقف قیمتی جدید ثبت کرد ارزش کل شرکت شد1/222/000/000 دلار...قیمت دلار در آن روز21899 تومان بوده از سایت طلا سوابق رو دیدم.چونکه جناب کاربر ویون به دلار نیم نگاه دارد من هم دلاری رفتم جلو.موفق باشید

نظر

• ONE2
      عضو عادی
      • May 2022
      • 269

سلام و عرض ادب
      با آرزوی انفجار بادی خاکی گازی نفتی خواستم یادآوری کنم وقتی خود عوصتاد قیمت شرکت را پس از 12سال شانتاژ با پشگل اولاغ و لواشک قمبر آباد مقایسه می کند چطور شما به خود اجازه می دهید آن را با دلار مقایسه کنید؟ افسوس بر شما وای بر شما گمراهان
      به آغوش گرم و نرم تحلیل فوندالی برگردید و نگران نباشید و سهامداری کنید چون طبق فاند محکوم به سعود است

نظر

• ahoura
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 141

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
        درود و ارادت. در بورس غیر ممکن وجود ندارد و همین مسئله شاید یکی از دلایل فعالین بازار باشه.دیروز سهم کرمان رو دیدم در مدت 7 سال 970 برابر شده سود مجمع رو ندیدم و حساب نکردم.اینکه میفرماید صدرا 5 دلاری یعنی هر سهم 150 هزارتومان نمیدانم چی بگم ولی بالاترین مارکت صدرا به دلار در سال 82 در حدود 1.5 میلیارد دلار بوده که البته خود دلار هم بی ارزش شده و مهم تر اینکه شرکت هم تغییرات اساسی داشته.فکر مکینم یه زمانی شاید من هم صدرا نداشته باشم ولی مارکت کل شرکت به 6 میلیارد دلار برسه
        درود. در سال 87 ارزش جایگزینی صدرا 5 میلیارد دلار برآورد شده به گفته ی وزیر نفت آن موقع حالا شما ارزش جایگزینی صدرا را در حال حاضر یه سر انگشتی محاسبه کن ببینیم چند چندیم.

نظر

• سهامدار خرد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 2323

حالا کی باز میشه این تن لش؟

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1492

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            حالا کی باز میشه این تن لش؟
            سلام فکر میکنم صدرا زمانی که بازار مثبت باشه باز کنن

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              سلام فکر میکنم صدرا زمانی که بازار مثبت باشه باز کنن
              اگه اینطوره که هیچوقت باز نمیشه
              چون بازار دیگه هیچوقت خوب نمیشه

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                27 فروردین 96 که صدرا سقف قیمتی تا آنزمان را زد ارزش دلاری شرکت 540 میلیون دلار شد.دقیق حساب کردم....در تاریخ 13 مرداد 99 که دوباره یک سقف قیمتی جدید ثبت کرد ارزش کل شرکت شد1/222/000/000 دلار...قیمت دلار در آن روز21899 تومان بوده از سایت طلا سوابق رو دیدم.چونکه جناب کاربر ویون به دلار نیم نگاه دارد من هم دلاری رفتم جلو.موفق باشید
                درود و ارادت
                اخین قیمت صدرا 145 بود.. و دلار هم حدود 32500
                اخرین قیمت صدرا معادل قیمت دلاری خرداد 1392 و در بهای 67 تومان است. به عبارتی میتوان از نظر دلاری کل رشد شرکت از 67 تومان تا 1025 تومان پس از افرایش سرمایه اخیر را معادل اسپایک در نظر گرفت... این که ایا ارزش شرکت به کف تاریخی 66 میلیون دلار در شهریور و مهر 1387 برمیگردد یا خیر باید منتظر زمان بود
                ارادت و همیشه ارادت

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
                  درود. در سال 87 ارزش جایگزینی صدرا 5 میلیارد دلار برآورد شده به گفته ی وزیر نفت آن موقع حالا شما ارزش جایگزینی صدرا را در حال حاضر یه سر انگشتی محاسبه کن ببینیم چند چندیم.
                  درود و ارادت
                  ارزش جایگزینی هر چقدر هست مهم نیست.. مهم سود سازی و بهای تابلوست..

نظر

• ahoura
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 141

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                    درود و ارادت
                    ارزش جایگزینی هر چقدر هست مهم نیست.. مهم سود سازی و بهای تابلوست..
                    شرکت سود سازه و سود هاش مخفی میشه اولین سال بعد از واگذاری به قرارگاه مدیر عامل وقت شرکت 25 تومن سود برای اون سال اعلام کرد ولی سریع برکنار و اعتصام مکار مدیر عامل شد ، و زیان پشت زیان .

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 392

با توجه به اخبار: به احتمال خیلی قوی تا یکماه دیگه حدود 20 شهریور توافق امضاء میشه و صدرا برجامی ترین سهم بازار هست و اسمش در لیست تحریمهاست . با رفع تحریم شرکت قطعا روزهای خوبی سهامداران خواهند دید

نظر

• زار عی
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 438

سلام

نمودار آبین را نگاه می کردم از کف 400 درصد صعود داشته ظرف 7 ماه بلعکس

صدرا از سقف یک ششم شده

یک انتخاب اشتباه می تواند سرمایه انسان را خاکستر کند

امیدوارم صدرا جبران مافات کند دیگه این قیمتها فروختن سهم قوز بالا قوز است

گویا قرار هست بعد از بازگشایی از طرف قرارگاه حمایت شود
                        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• گرگ سفید
                          عضو عادی
                          • May 2022
                          • 67

الان میانگین من 230 هستش پایین ترم بیاد بازم میخرم چون دیگه خرابش شدم حالا یک وجب یا ده وجب تک سهمم نیستم باس بالا بزنه من نمیدونم من از سال 90 تو بورسم اینقدر بالا پایین دیدم اینو میدونم بورس تمام عقب افتادگیهامو یجا جبران میکنه تامام

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

[QUOTE=زار عی;991048]سلام

صدرا از سقف یک ششم شده

گویا قرار هست بعد از بازگشایی از طرف قرارگاه حمایت شود[/QUOTE

شرکت آبین کارش کشت پسته است اطراف کاشان دامادمان حدود دو سال پیش می گفت من مقداری سهم این شرکت را دارم و از نزدیک هم باغات پسته آنرا دیده ام و شما هم بیا بخر امان از حماقت هرچی پول دستم آمد صدرا خریدم الان به اشتباه خود اعتراف می کنم و در مجمع صدرا هم سهامدار خرد داره اعتراض می کنه که سهم را دارند پایین می آورند مدیر عامل میگه شما چه پیشنهادی می دهی تو مدیر عامل هستی دهها کار می توانی انجام بدهی

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3071

[QUOTE=کاشان2;991093]
                              در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
                              سلام

صدرا از سقف یک ششم شده

گویا قرار هست بعد از بازگشایی از طرف قرارگاه حمایت شود[/QUOTE

شرکت آبین کارش کشت پسته است اطراف کاشان دامادمان حدود دو سال پیش می گفت من مقداری سهم این شرکت را دارم و از نزدیک هم باغات پسته آنرا دیده ام و شما هم بیا بخر امان از حماقت هرچی پول دستم آمد صدرا خریدم الان به اشتباه خود اعتراف می کنم و در مجمع صدرا هم سهامدار خرد داره اعتراض می کنه که سهم را دارند پایین می آورند مدیر عامل میگه شما چه پیشنهادی می دهی تو مدیر عامل هستی دهها کار می توانی انجام بدهی

سلام وعرض ادب و احترام

باغ و قیاس ان با یک شرکت استراتژیک و نتیجه گیری ؟!

اینکه به این نتیجه برسیم که قیمت صدرا خیلی ارزان است درست است ولی نتیجه گیری شما بزرگوار نادرست است

ما راه را درست انتخاب کرده ایم و در یک صنعت استراتژیک و یک شرکت تماما استراتژیک سرمایه گزاری کرده ایم و قطعا منتفع خواهیم شد

ارادت

نظر

• alijalalpour
                                عضو عادی
                                • Dec 2020
                                • 204

سلام وعرض ادب واحترام به نظر حضرتعالي صدرا كي بازگشايي ميشود

نظر

در حال کار...
                                X