صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1813

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

به والله قسم یکی از دوستان حدودا یک ماه پیش بودبه من گفت هنوز سهم صدرا را داری یا فروختی

گفتم دارم گفت مگه دیوانه و احمقی آخه سهمی که دست سپاهه و تو هم از قدیمی های بازاری چرا نگه داشتی گفتم آخه می گویند پروژه هایش تازه به ثمر نشسته یکجا سود اعلام می کند خنده اش گرفت آخه چرا باور می کنی برای گفتن هیچی نداشتم بگویم مثل آدمی که گناهی کرده و شرمساره خدا لعنتشون کنه خدا لعنتشون کنه خدا لعنتشون کنه که زندگی خیلی ها را نابود کردند عمری باشه و کشور هم یک مقداری شیر تو شیر شود نذر کرده ام حداقل 20 تای آنها را روانه جهنم سازم

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1719

اصلا کاری به سالهای پیش ندارم ولی ایرانی یه جو غیرت و شرف داشته باشه پول نمیده این سهمو بخره که پولش خرج کشتار مردم بیگناه بشه
      به فرض تو این سهم ضرر کردین ایا فرقی میکنه این ضرر از این سهم جبران بشه یا از سهم دیگه تازه 3 درصدی هم هست با فرض صف شدن کل بازار هر روز چند درصد عقب میندازه
      فرصت سود گرفتن از بازار قطعاکوتاه خواهد بود چرا با سهم 3 درصدی وقت تلف بشه .

.
      بترسید از آه مردم مظلوم و پول به این سهم ندید

نظر

• AFTAB
        عضو عادی
        • May 2022
        • 86

درود .

صدرا از منفی 2/5 تونست تو این بازار صف خرید به مثبت 0/05 برسه !!!!!!

احتمالا الان ناظر نگران دستکاری میشه و به مدت 15 روز تعلیق میشه سهم .

البته این خبری هست که( دستور) صاحب سهم فورا با سازمان تماس میگیره و این اطلاعات مهم رو به ناظر همیشه دلنگران میده . بنده گفتم اطلاعات بخونید دستور .

احتمالا در مجمع مدیر و صاحب سهم این مثبت حماسی و جانانه و این دست آورد مهم رو با ویدیو پروژکتور در حضور همه به نمایش میزارن و حتما بهش اشاره میشه بعنوان یک دستاورد بزرگ در حضور سهامداران خرد تا تشکرات لازم از عقب مانده ترین سهم بازار بعمل بیاد .

میوه و موز و 1 عدد خودکار و گزارش هیات مدیره با یک ماسک برای پذیرایی و احترام به سهامداران .
        آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2022/11/06, 10:41.

نظر

• AFTAB
          عضو عادی
          • May 2022
          • 86

البته چون اون 15 درصد شناور فقط و فقط سهامداران خرد صدرا در کل بازار جنبه ندارن و استناد به چند نام که فروختن پس نتیجه میگیریم که از مثبت 0/05 سهم مجددا به منفی 1 رفت .

توجه بشود هماکنون جنگ بسیار حساسی بین فروشندگان و خریداران بوجود آمده و صاحب سهم بسیار در تلاش است با حمایتهای بی دریغ اجازه نده سهم صف فروش بشه .

باید خبر خوب بدم جانبازان و زحمتکشان پشت استیشن تونستن سهم رو 0/5 مثبت کنن و سقف قبلی مثبت که 0.05 بود رو بشکنن .

متاسفانه بازم 0/6 منفی شد . و این چیزی از ارزشهای صاحب سهم کم نمیکنه .

نظر

• AFTAB
            عضو عادی
            • May 2022
            • 86

چقدر این سهم شبیه مملکته .

شاید سیاست گزارانش یکی هستن .

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1813

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
              چقدر این سهم شبیه مملکته .

شاید سیاست گزارانش یکی هستن .
              آفرین چه تشبیهه جالبی دقیقا مانند کشور ه مسئولان کشوری دائما هارت و پورت می کنند دوتا را چهارتا می کنیم تا حالا هم فلان کرده ایم اما در عمل هیچی به هیچی مسئولان این سهم هم می گویند این کار را کرده‌ایم این کار را می خواهیم بکنیم اما در عمل و روی تابلو قیمت سهم را که می بینی آدم از خودش. از زندگی سیر میشه خدا همشون را لعنت کند

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                ساخت سومین کشتی غول پیکر افراماکس و تحویل پروژه ها مصادف است با ؟!

تقدیم به سرداران بی سر از یحیی نبی تا حسین ابن علی ؟؟؟؟!!!
                درود
                استاد طیب عزیز اگر امکان دارد نحوه نوسانگیری از سهم خصدرا را با دوستان اینجا به اشتراک بگذارید . گرچه میدونم توقع زیادی هم کردم ممنونم از زحمات شما
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3105

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                  درود
                  استاد طیب عزیز اگر امکان دارد نحوه نوسانگیری از سهم خصدرا را با دوستان اینجا به اشتراک بگذارید . گرچه میدونم توقع زیادی هم کردم ممنونم از زحمات شما

سلام وعرض ادب و احترام

بارها عرض کرده ام وتاکیدا عرض میکنم تمامی خرید و فروش های بنده طبق اصول بنیادی است نه تکنیکالی

در نتیجه سرمایه گزاری با دید میان‌مدت و بلند مدتی را انتخاب کرده ام وبارها عرض کرده ام کسانیکه صرفا با روش تکنیکالی معامله میکنند بهیچوجهی نوشته های بنده را بررسی نکنند چون نظرات بنده کوتاه مدتی نیست

ارادت

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1810

سقف قیمت سهم مرداد سال 99 بوده 10 هزار
                    الان قیمت 200
                    تازه سهم 3 تا 4 ماه پیش 150 هم بوده !!!!
                    حساب کنید اکثر سهام های بازار همین طور هستن . اونایی ک حتی نزدیک سقف خریدن و نگه داشتن چ ضرری کردن .
                    سهم باید از قیمت فعلی 5 برابر بشه تا برسه ب مرداد سال 99 . حالا تورم و ... بکنار
                    نصف راه برگشته رو اگر هنر کنن برگردن

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1813

متاسفانه این سهم مثل آدم نفرین شده می ماند کمک کنید از این وضعیت خارج شود
                      آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2022/11/07, 11:43.

نظر

• اسماعیل
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 393

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        سلام وعرض ادب و احترام

بارها عرض کرده ام وتاکیدا عرض میکنم تمامی خرید و فروش های بنده طبق اصول بنیادی است نه تکنیکالی

در نتیجه سرمایه گزاری با دید میان‌مدت و بلند مدتی را انتخاب کرده ام وبارها عرض کرده ام کسانیکه صرفا با روش تکنیکالی معامله میکنند بهیچوجهی نوشته های بنده را بررسی نکنند چون نظرات بنده کوتاه مدتی نیست

ارادت
                        درود جناب طیب . 13 ساله سهامدارم فکر کنم شما بیشتر هم باشید منظور از بلند مدت چند سال است.صدرا در میان مدت و بلند مدت از 99 درصد بازار کمتر بازده داشته قیمت الان 2 برابر اوایل سال 97 است. کمتر سهمی دیدم که 5 برابر کمتر باشه.حسابی باختیم و هنوز هم سهامدارعمده دست از سر سهم بر نمیداره.برای من صدرا در حال حاضر یک دارایی سوخته است

نظر

• اسماعیل
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 393

شاخص بیش از 140هزار واحد در چند روز گذشته رشد کرده و صدرا مدام کنترل قیمت میشه و امروز برادران لطف کردند صف فروش نچیدند.من هیچ کس را مقصر نمیدانم جز خودم که به این جماعت اعتماد کردم و باختم.به امید روزیکه مدیریت درست و سالم شرکتهای استراتژیک را مدیریت کند.شاید آنروز زنده نباشم اما مهم نیست

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3105

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                            درود جناب طیب . 13 ساله سهامدارم فکر کنم شما بیشتر هم باشید منظور از بلند مدت چند سال است.صدرا در میان مدت و بلند مدت از 99 درصد بازار کمتر بازده داشته قیمت الان 2 برابر اوایل سال 97 است. کمتر سهمی دیدم که 5 برابر کمتر باشه.حسابی باختیم و هنوز هم سهامدارعمده دست از سر سهم بر نمیداره.برای من صدرا در حال حاضر یک دارایی سوخته است

سلام وعرض ادب و احترام

طلا دارایی سوخته نیست

شرکت صدرا استخراج کننده طلای سیاه و گاز و تولید کننده کشتی های غول پیکر است

با قاطعیت تمام عرض میکنم در ایران و منطقه خاورمیانه همچین شرکتی با این توانایی ها و زیر ساخت ها و دارایی ها وجود ندارد

عوامل موثر بر قیمت ؟!!!! دقیقا مشخص است ولی در مقطع فعلی دستکاری قیمتی توسط بازیگران انجام میشود وتکلیف بنده وامثال بنده مشخص است یعنی سهامداری خواهیم کرد

ارادت

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2242

امیدوار باشید جنگ قدرت در این شرکت به منظور اخراج قزاقها از صنعت نفت وگاز باشد.

نظر

• HSN
                                عضو عادی
                                • Dec 2020
                                • 57

عرض سلام واحترام
                                جهت رند شدن تعدادی سهم خرید شد.
                                به امید......
                                خداوند نگهدار همگی سهامداران عزیز

نظر

در حال کار...