صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 531

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

یه امضا جمع کنیم با موضوع انحلال شرکت بفرستیم فرابورس...هزار مورد تخلف داره..ده ساله از سود خبری نیست..سهامدار عمده شهریار مهستان منحل شده و سپانیر هم تو لیست نیست....
    منحل کنید از بورس جمعش کنید برن اون پشت مثل این 40 سال دورهمی بخورین...

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1778

ای کاش میشد این آشغال سهم را منحل می کردند و از بازار سرمایه هم اخراجش می کردند مرگ بر بازیگر خبیث سهم

نظر

• alijalalpour
        عضو عادی
        • Dec 2020
        • 204

انشاءالله امروز بر ميگرده وديگه هيچكي جلودارش نيست

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
          ای کاش میشد این آشغال سهم را منحل می کردند و از بازار سرمایه هم اخراجش می کردند مرگ بر بازیگر خبیث سهم
          ..........سلام کاشان جان.....خوبی برادر......اول خدا رحمت کنه پدرتون رو و تمام رفتگان رو خدا بیامرزه......در مورد خصدرا شکی نیست قیمت دستکاری میشه همانطور که در شاخص کل 70 هزار میره بالا فرداش 60 هزار میاد پایین....در سازمان رو باید گل گرفت...اما در مورد صدرا نشون داده نبضش با شاخص کل میزنه و فعلا از شاخص عقب افتاده.....من خودم خیلی توی بورس اذیت شدم و هنوز هم رنج میبرم ولی به عنوان برادر کوچک 56 سال ازت خواهش میکنم خودتو اذیت نکن مراقب سلامتی خودت باش که وجود شما برای خانوادت خیلی حیاتی هست هم چنین خود من...شاخص رو با 4 سهم شاخص ساز بد بردن بالا و حال بقیه سهمهای بازار باید جور منفی شاخص رو بکشن....ایشالله بازار خوب بشه حال صدرا هم خوب میشه.....فراموش نکن صدرا با شاخص بالا پایین میشه

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1778

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            ..........سلام کاشان جان.....خوبی برادر......اول خدا رحمت کنه پدرتون رو و تمام رفتگان رو خدا بیامرزه......در مورد خصدرا شکی نیست قیمت دستکاری میشه همانطور که در شاخص کل 70 هزار میره بالا فرداش 60 هزار میاد پایین....در سازمان رو باید گل گرفت...اما در مورد صدرا نشون داده نبضش با شاخص کل میزنه و فعلا از شاخص عقب افتاده.....من خودم خیلی توی بورس اذیت شدم و هنوز هم رنج میبرم ولی به عنوان برادر کوچک 56 سال ازت خواهش میکنم خودتو اذیت نکن مراقب سلامتی خودت باش که وجود شما برای خانوادت خیلی حیاتی هست هم چنین خود من...شاخص رو با 4 سهم شاخص ساز بد بردن بالا و حال بقیه سهمهای بازار باید جور منفی شاخص رو بکشن....ایشالله بازار خوب بشه حال صدرا هم خوب میشه.....فراموش نکن صدرا با شاخص بالا پایین میشه
            سلام خیلی ممنون خدا رحمت کند اموات شما را و سلامتی به خودتان و خانواده تان عطا نماید بله درست می فرمایید دیگه چاره ای جزئ صبر نداریم

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1933

لطفا درخواست انحلال شركت را رسمی و رسانه ای كنیم
              قرار نیست سرداران بخورند و نفس گرم كنند
              و سهامداران سماق بمكنند
              مرگ یك بار شیون هم یك بار
              امیدوارم به نتیجه برسد
              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• AFTAB
                عضو عادی
                • May 2022
                • 86

جاء الحق ذحق الباطل .
                حق میمونه و بدی نابود میشه .

الله مع الصابرین .
                خداوند با صابرین است .

فان مع العسر یسرا .
                بعد سختی آسانیست .

خیلی از کسانی که مدعی حق و .... هستند روزگار تلخی که برای اکثر ملت به شکلهای متفاوت درست کردن باعث شده توجه خیلیامون به اصل واقعیت و قوانین خدا کم بشه ، ولی حقیقت همون چیزیست که بالا عرض شد .

بالاخره قسمتی هم هست و هر چیزی هم خدا زمان و اندازه ای مقدر کرده که هیچ کدوم حساب و کتابش رو نمیدونیم چرا ؟
                ولی از علتش که خودش میدونه بگذریم ، کسی یا کسانی که اینجوری ظلم میکنن ( احتمالا توجیهات احمقانه ای هم برای افعالشون دارن ) روزگار نشان خواهد داد که یک من ماست چقدر کره داره .
                فاعلان اینکه صدرا نابود کننده و عقب مانده ترین دارایی تو ایران باشه قطعا چه اینور و چه اونور نتیجه کارشونون رو میبینن البته این روال کاره .
                در مورد زیان دیده ها هم الله و اکبر ( خدا بزرگه)
                اگر قرار باشه اتفاق مثبتی بیوفته میوفته اگر به حساب و کتاب باور داریم، کمی تسلیم باشیم .
                بالاخره دنیا تا بوده و هست این چیزا هست که عاقبت ظالمین رو دیدیم ولی چیزی که حتمی بوده اینه که عاقبت مظلوم خیلی بهتر از ظالم هست .
                خانه ای سست تر از خانه عنکبوت نیست که احمقها دارن میسازنش و دلشون رو بهش قرص کردن .
                اینکه هر کس و کسانی که بانی هستند زندگیشون به شکلهای متفاوت سر جاش نمیشینه شکی نیست ولی دوستانی که زیان مادی کردن ، اجازه ندن این زیان به معنوی یا جسمانی یا حتی خانوادگی برسه .
                کمی به اصل زندگی و بزرگتر قضیه رو ببینید تا انشالله این دوران طولانی سخت بگذره تا انشالله خداوند به شکلی برای هممون دلمون رو شاد میکنه .
                اونی که خرابکاره بهتره نگران واقعیت باشه ، اینا جبران میشه انشالله .

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2221

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                  لطفا درخواست انحلال شركت را رسمی و رسانه ای كنیم
                  قرار نیست سرداران بخورند و نفس گرم كنند
                  و سهامداران سماق بمكنند
                  مرگ یك بار شیون هم یك بار
                  امیدوارم به نتیجه برسد
                  عرض ادب
                  چرا انحلال؟؟؟
                  ایران با چندصد سال میزبانی تاریخی جاده ابریشم ؛‌ حق مالکیت و سرقفلی در مسیر این جاده دارد.
                  چطور ممکن است این هاب کالا - انرژی و تجارت بین سه قاره مهم دنیا ؛ امروز نیاز به صنایع کشتی سازی و ریل و خطوط لوله و ... نداشته باشد ؟؟؟
                  مگر قرار است با به ابتذال کشیدن این صنایع ؛ دل ارباب پوتین مد ظله العالی و اون دوتا دلال نفت و گاز را بیشتر از این که هست شاد کنند؟؟؟
                  عاقلانه تر نیست یک سهمی هم به این جک و جونورها داده بشود دست از سر این کشور بردارند؟ این سهم می تواند به صورت مشارکت دادن همین کشورهای متخاصم در مالکیت و بهرمندی از شرکتهایی مثل صدرا باشد.

بهتر نیست به جای پیگیری انحلال ؛ تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد این شرکت پیگیری بشود ؟؟؟

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪ ٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

صدرا بیش از 23 هزار سهامدار دارد. البته طی پونزده سال گذشته این تعداد خیلی بیشتر بوده.
                  مگر شهر هرته شرکتی که حداقل پنج میلیارد دلار پروژه طی این پونزده سال اجرا کرده ؛ دست کم یک نیم میلیارد دلار مطالبات از دولت و یا واسطه اش در صورتهای مالی ظاهر نکرده منحل کنند ؟
                  دوازده سکوی نفت و گاز ؛ مقادیر قابل توجهی اجرای شبکه لوله کشی در بستر خلیج فارس ؛ تعداد زیادی پروژه در آفشور و کشتی سازی و... ؛
                  دست کم طی این مدت باید یک و نیم میلیارد دلار سود ساخته باشد ( با احتساب ریخت و پاش و ... )

چندین هزار سهامدار و جماعت بزرگی سهام ندار ؛ همه به دنبال شفاف شدن صورتهای مالی و متخلفینی هستند که این همه سال جلوی فعالیتهای این شرکت سنگ اندازی کرده اند.
                  سهامدارنی که نوسان می گرفته اند و یا تحت تاثیر رعب و وحشت اجبار به فروش شده اند مدتهاست از این شرکت خداحافظی کرده اند.

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2221

بالای هشتاد - نود درصد اقتصاد در ایران دست حکومت و شبه حکومت است. خیلی بالاتر از انحصار حکومتی در چین کمونیست .
                    چین با مشارکت دادن خارجی ها از اوضاع فلاکت بار قبلیش خارج شده.
                    دنیای این روزها دنیای انزوا و تک خوری نیست.

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1778

هنر می خواهد در این بازار سهم را منفی کنند خاک عالم بر سر خبیث و پلیدتان کنم که صد هزار رحمت به داعش

نظر

• mojk
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 531

چرا انحلال؟ دیگه چه حرفیه زدین...ضایعات شرکت رو بفروشن به هر سهم حداقل 500تومان میرسه بقیه هیچ...
                        نطفه حرام میشه این....

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 531

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                          هنر می خواهد در این بازار سهم را منفی کنند خاک عالم بر سر خبیث و پلیدتان کنم که صد هزار رحمت به داعش
                          90 درصد خودی و جیره خوار شرکتن..حرف از اعتراض و انحلال و شکایت میشه یکی یکی میان بالا....

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

پشت این همه ریزش و سقوط یک باند خبیث و پلید که با قرار گاه هم همسو هستند است در مجمع مدیر عامل گفت ما خبر داریم که چه کسانی جلو رشد سهم را گرفته اند اما نامی از آنها نبرد اما سربسته اعلام کرد

نظر

• شروع مجدد
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 914

صدرا رو اصلاً نميشه پيشبيني كرد ممكنه به عرش اعلا بره يا با خاك يكسان بشه سهمي كه اينقدر غير قابل پيشبيني و مهارش در دست فاسد ترين افراد هست ، نبايد سهم زيادي در سبد رو به خودش اختصاص بده.
                              آنکه نامخت از گذشت روزگار
                              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1933

سلام به همه
                                امیدوارم آخرین پستم باشه
                                نمی دانم چه می شود
                                اما از آنجا كه بسیار لجوج هستم