صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

ولی من امروز خارج شدم!...صفو و حجمشو دیدم اما یه مسائل حاشیه ای بود که استرس منو بدجوری تو این سهم زیاد کرده بود . در هر صورت امیدوارم همه صدرایی ها تو سود کامل بیان ازش بیرون :)
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

شنیدها حکایت از دارند خاتم قصد حمایت از سهم تا بالای 300 را دارد
      شنیده ها حکایت از ان دارند احتمال داره سازمان دوباره به صدرا گیر بده
      شنیده ها حکایت از ان دارد برای وارد نشدن به گره احتمال دارد صف صدرا در دو روز اینده کاملا عرضه شود
      شنیده ها حکایت از این دارد که بخث افزایش سرمایه صدرا دوباره در حال مطرح شدن است
      آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/09/06, 17:22.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        ولی من امروز خارج شدم!...صفو و حجمشو دیدم اما یه مسائل حاشیه ای بود که استرس منو بدجوری تو این سهم زیاد کرده بود . در هر صورت امیدوارم همه صدرایی ها تو سود کامل بیان ازش بیرون :)
        دوست عزیز متاسفانه باید بگم که اشتباه کردین
        صدرا تازه وارد مرحله جدیدی از رشد قیمت شده که حداقل باید تا بالای پیک قبلی خودش یعنی 420 تومن بیاد
        بهتون پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر سهم فروش رفته خود را جایگزین کنید
        البته اگه بتونید دوباره خرید کنید
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          شنیده ها حکایت از ان دارد برای وارد نشدن به گره احتمال دارد صف صدرا در دو روز اینده کاملا عرضه شود
          باربد جان در مورد اول باید بگم که اهداف صدرا فراتر از 300 تومنه
          مورد دوم به نظر من خیلی بعیده و میشه گفت احتمالش در حد صفره
          صدرا چه با گره چه بدون گره تا بالای 400 تومن رشد خواهد کرد
          فکر کنم باید منتظر یک رشد سریع باشیم
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

گفته می شود شرکت صدرا با تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری خود همراه شده است برخی شنیده ها از تعدیل به میزان 300% در این شرکت حکایت دارد
            www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

پیمانکاری ها؛ صدرا ، مپنا و حفاری شمال در معاملات امروز در این گروه مثبت و ماشین سازی اراک و صنایع آذرآب منفی بودند. شنیده شده با نزدیک شدن خصدرا به گره معاملاتی، احتمال توقف نماد قوی تر می شود. نزدیک شدن قیمت سهام فاذر این شائبه را برای سهامداران سهم ایجاد کرده که سهم در فاز مثبت قرار گرفته و به شرطی که لیدر گروه موج منفی ایجاد نکند، این سهم اوج خواهد گرفت.
              www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

آخه یکی نیست بیاد به اینها بگه مگه صدرا نزولش طبیعی بوده(خیلی ها رو بیچاره کرد) که مدام دم از اصلاح می زنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                نمی دونم چرا تو ریزش دم از حمایت نمی زنن ولی تو صعود مدام دم از اصلاح می زنن باور کنید هنوز هستن خیلی ها که به اصل پولشون هم نرسیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                اه اه اه اه اهههههههههههههههه:d
                www.mahak-charity.org

نظر

• Hamid-safapour
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 243

احتمال رفتن صدرا تو گره خیلی بیشتر شده
                  چند منبع تایید شده این خبر رو تایید کردن
                  همونطوری که هفته ی پیش گفتم خبرهایی توشه بخرید
                  ایندفه هم جدی بگیرید این خبرو

نظر

• امید
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 123

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    شنیده ها حکایت از این دارد که بخث افزایش سرمایه صدرا دوباره در حال مطرح شدن است
                    با سلام
                    تصور میکنم هدف اولیه 320-330 باشه
                    اما در مورد گیر دادن مجدد سازمان به نظر نمیاد که این اتفاق بیفته چراکه سهامدار عمده علنا اعلام کرده انجام حمایت و افرایش قیمت برای رسیدن سهم به جایگاه واقعیش را خود راسا بعهده دارد و بنابراین هیچ کاری از دست سازمان برنمیاد چراکه این رشد به هیچ عنوان شائبه سفته بازی نخواهد داشت و طبعا سهامدار عمده پس از رسیدن به تارگت اولیه سهم رو بازار گردانی خواهد کرد و در آنجا باعث ضرر و زیان کسی نخواهد شد .به نظرم این بهترین نوع صعودی است که صدرا بدون سفته بازی های پیشین داشته و به احتمال فراوان با رسیدن سهم به تارگت موردنظر، سهامدار عمده اخبار و تعدیلات توجیه کننده این رشد را به بازار اعلام خواهد نمود و این رشد پاداش کسانی است که با سهم سهامداری نموده اند.
                    آخرین ویرایش توسط امید؛ 2011/09/06, 19:54.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      دوست عزیز متاسفانه باید بگم که اشتباه کردین
                      صدرا تازه وارد مرحله جدیدی از رشد قیمت شده که حداقل باید تا بالای پیک قبلی خودش یعنی 420 تومن بیاد
                      بهتون پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر سهم فروش رفته خود را جایگزین کنید
                      البته اگه بتونید دوباره خرید کنید
                      بهنام جان . صدرا سهمی نیست که بشه راحت نظرات شخصی را در مورد ان گفت! این سهم به شدت هیجانی و سیاسی است. عده ای بابت ضرر و عده ای بابت سود به طور هیجانی و احساسی در مورد آن صحبت و موضع گیری میکنند. طبیعتا منهم مثل همه دوستان از سود بیشتر خوشحال تر خواهم شد ، اما من نمیخواهم اسیر هیجان هیچ سهمی بشوم چون این را نقطه اتصال خطرناکی برای تصمیم گیری های صحیح خودم میبینم. نکته اساسی برای این تصمیمگیری من نبود واژه ای بعنوان اعتماد به آقایانی است که دوستان با اب و تاب از اراده قوی مدیریتی نام و نشان و مدال و درجه هاشان می گویند! سیاستمداران جهان در یک موضوع در مورد ما ایرانیان توافق کامل دارند که ما ایرانیان از حافظه کوتاه مدت ضعیفی برخورداریم و خیلی زود خیلی چیزها را فراموش می کنیم. همین آقایان بی نام و نشان بودند و هستند که همین صدرا داران را به خاک سیاه نشانده بودند ، حالا اگر به دلایلی پشت پرده که صرفا برای منافع انها میباشد در حال بالابردن قیمت سهم میباشد و نه منفعت و دلسوزی برای سهامداران خسته ف دلیل نمیشود به همه اینهمه حجم خبر خوب و مثبت و حمایت اعتماد کامل کنم! من از گذشته ها عبرت میگیرم و به سهم خودم و نیاز خودم قانع هستم. اگر همت اقایان برایم اثبات گردید و در انزمان اگر جایی برای ما مانده بود به پشتوانه ان اعتماد دوباره به صفوف بهم پیوسته دوستان در این سهم ملحق خواهم شد. :)
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• رهگذر
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 20

شنیده می شود و دیده می شود گروه بهمن قصد حمایت سهم تا 3200رو داره پس باید مقاومت رو با دید اونا در نظر بگیریم
                        هرشکست لااقل این فایده را دارد که انسان یکی از راههایی را که به شکست منتهی می شود؛می شناسد.

نظر

• محمد صالحی
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 207

خصدرا به گره نمیرود چون شنبه میبندد 400 باز میکند
                          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• علامه
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 429

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                            جناب صالحی اگه خبری دارین لطفا بفرمایید همگی استفاده کنیم
                            برمبنای حدسه یا...؟
                            ممنون

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                              امیدوارم کسی صدراهاشو تو این قیمت نفروشه
                              سلام جناب پناهی با شما موافقم که مقاومتهای مهم شکسته شده ولی به نظرم هنوز سقف چنگال اندروز شکسته نشده البته الان پایان سه شنبه .
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                                اگر این طور باشه صدرا باید حداقل 20 تومن سود اعلام کنه که البته چیز عجیبی نیست
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X