صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MHMN
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 285

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت شما....در مورد سوال شما جواب مشخصه.....اگر کسی 50 سال هم یک سهم رو تبلیغ کنه بنظر من نظر شخصی خودش رو بیان کرده نه شانتاژ....شما که عاقل هستید وقتی دیدید من نوعی سهمی رو هی تعریف میکنم ولی خلاف حزفام اثبات شد شما راهتو کج کن یا با روش معاملاتی خودتون سهم بخر یا دنبال سهم دیگه ای باش....دیگه اینکه تهمت و متلک روانه شخص کنیم دور از انصاف هست....من خودم 7 میلیون سهم صدرا داشتم دیدم فعلا جالب نیست تعویض کردم با یک سهم و خدا رو شکر سود نسبی کردم....الان مجددا تعدادی خریدم....تو این مدت کسی دیده من بگم فلانی اینجوری گفته یاحرف دیگه.....اگر من با نوشته های کسی امیدوار یا نامید میشم مشکل منه نه اون شخص
    کاملا درست میفرمایید.....
    بنده شخصا سعی میکنم به تمام افراد و نظرات دوستان احترام بزارم. و هیچ گاه دنبال مقصر نبودم.
    جناب طیب هم سالیان زیادی هست که اطلاعات خوب و مفیدی رو در خصوص خصدرا در اختیار دوستان گذاشتند.
    اما داریم میبینیم نتیجه ای نداده و خواست عده ای چیز دیگه ای بوده. ..
    اما وقتی یکسری از مثبت اندیشی ها و از خوب گفتن سهم و تبلیغ سهمی ذکر میشه باعث میشه سهامدار نتونه درست تصمیم بگیر. الخصوص تو سقف ها

بنده هم تعصب رو کذاشتم کنار و مقداری در اسفند 99 فروختم مجددا روی قیمت های 150 تومن خریده ام.
    آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/02/14, 21:12.
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• MHMN
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 285

سلام و عرض ادب خدمت شما....در مورد سوال شما جواب مشخصه.....اگر کسی 50 سال هم یک سهم رو تبلیغ کنه بنظر من نظر شخصی خودش رو بیان کرده نه شانتاژ....شما که عاقل هستید وقتی دیدید من نوعی سهمی رو هی تعریف میکنم ولی خلاف حزفام اثبات شد شما راهتو کج کن یا با روش معاملاتی خودتون سهم بخر یا دنبال سهم دیگه ای باش....دیگه اینکه تهمت و متلک روانه شخص کنیم دور از انصاف هست....من خودم 7 میلیون سهم صدرا داشتم دیدم فعلا جالب نیست تعویض کردم با یک سهم و خدا رو شکر سود نسبی کردم....الان مجددا تعدادی خریدم....تو این مدت کسی دیده من بگم فلانی اینجوری گفته یاحرف دیگه.....اگر من با نوشته های کسی امیدوار یا نامید میشم مشکل منه نه اون شخص
      بله کاملا دقیق و درست بیان کردید.

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1492

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
        کاملا درست میفرمایید.....
        بنده شخصا سعی میکنم به تمام افراد و نظرات دوستان احترام بزارم. و هیچ گاه دنبال مقصر نبودم.
        جناب طیب هم سالیان زیادی هست که اطلاعات خوب و مفیدی رو در خصوص خصدرا در اختیار دوستان گذاشتند.
        اما داریم میبینیم نتیجه ای نداده و خواست عده ای چیز دیگه ای بوده. ..
        اما وقتی یکسری از مثبت اندیشی ها و از خوب گفتن سهم و تبلیغ سهمی ذکر میشه باعث میشه سهامدار نتونه درست تصمیم بگیر. الخصوص تو سقف ها....سپاس از شما....اگر کسی سقف رو تشحیص میداد و تکنیکال بلد بود که دیگه احتیاجی نبود با حرف کسی معامله کنه....من فکر نمیکنم حتی سهامدار میدونست سقف هست بفروشه ...چرا چون بیشتر سهامداران طمع دارن یکیش خودم

بنده هم تعصب رو کذاشتم کنار و مقداری در اسفند 99 فروختم مجددا روی قیمت های 150 تومن خریده ام.
        ....برادر من تبلیغ تو سقف و کف فقط حرفه....سهامدار طمع داره بیشتر سود کنه نمیفروشه این چه ربطی به تبلیغ سهم تو سقف داره
        آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/02/14, 21:27.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3076

....برادر من تبلیغ تو سقف و کف فقط حرفه....سهامدار طمع داره بیشتر سود کنه نمیفروشه این چه ربطی به تبلیغ سهم تو سقف داره

سلام وعرض ادب واحترام

بنده بارها عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم

برای بنده سقف و کف تکنیکالی اهمیتی ندارد و بلکه سقف و کف بنیادی دارای اهمیت است و صد البته نوع روند سود سازی

یعنی بنده صبر میکنم تا تغییرات کلان بنیادی بوقوع بپیونده و تاثیراتش در سود مشخص بشه

چندین بار عرض کرده ام کسانیکه صرف تکنیکالی خرید و فروش میکنند هیچگونه اهمیتی بنوشته های بنده ندهند حتی نوشته های بنده را نخوانند

وبارها عرض کرده ام هیچگونه مخالفتی با فروش سایرین نداشته و ندارم و نخواهم داشت چون مقادیر ریسک پذیری افراد متفاوت است و هر کسی در هر قیمتی سیو سود کرده باشه نوش جونش و به بنده هم هیچگونه ارتباطی نداره

روش خرید و فروش بنده صرفا بنیادی است و این بدین معنی نیست که تکنیکال روش غلطی است

ارادت

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3076

در کامنت های قبلی عرض کرده بودم و تاکیدا عرض میکنم صدرا تا قیمت ۵۰۰تومان فرصت خرید محسوب میشود و این مهم صرفا یک نظر بنیادی است و هیچگونه ارتباطی با تکنیکال نداره

روش تکنیکالی صرفا بررسی سابقه قیمتی است و تعیین نقاط حمایتی و مقاومتی که هیچگونه ارتباطی با روند بنیادی نداره و حتی نمیتونه ارزش واقعی را تعیین کنه

اینکه عملکرد سهامداران در خرید و فروش چی بوده شاید برای عده ای مهم باشه ولی هیچگونه ارتباطی با نوع روند بنیادی نداره

منکر عکس العملی های سهامداران در حمایت ها و مقاومت های فنی نیستم

دقیقا نوع روند بنیادی صدرا صعودی است و قیمت های فعلی یه اکازیون واقعی است که با قیمت ها و اهداف فاصله های زیادی داره

حالا عده ای نابخردانه این نوشته بنده را شانتاژ محسوب میکنند!!!

شاد باشید

نظر

• MHMN
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 285

خب
              جناب طیب همین مطالب را به صورت واضح در طی همین سال ها بیان میکردید
              همیشه همه گفتید بنیادی... بحثی وجود نداره. خیلی از دوستان مطالب شما رو جوری دیگری برداشت کردند.

بنده به خودم هیچ وقت اجازه ندادم که به شما بی احترامی کنم
              فکر کنم فقط در دو ماه گذشته دو یا سه تا از مطالبم گفته بودم که شما فرد نیستید و مجموعه ای از ایده. هستید که در قالب ایدی طیب پنهان شدید.

در ضمن طی مطلبی که در تالار گفتگویی قبلی در سال 97 قبل از اربعین گفته بودید به دلیل سفر اربعین که دارید در جشن سهامداران خصدرا حضور ندارید و بهتر است تبدیل به احسنت کنید..... که اون مطلبتون از نظر بنده تشویق به خرید بود و حسی رو به سهامدار دست میداد که اخبار پشت پرده سهم باخبر هستید و قرار است اتفاقی بیفتد . بنده هم بعد از اون پست شما کل سهام های خودمو در همون موقع تبدیل به احسنت ( خصدرا) کردم....
              که بعد از رشد شگفت انگیز بازار در سال 98 و یک سال و نیم بعد متوجه شدم اشتباه بود این تبدیل به احسنت... اخرش هم اسفند 99 خروج زدم...

موفق باشید...
              آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/02/14, 23:16.

نظر

• ali1230
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 157

[QUOTE=طيب;1023965]سلام وعرض ادب واحترام

یعنی بنده صبر میکنم تا تغییرات کلان بنیادی بوقوع بپیونده و تاثیراتش در سود مشخص بشه

باسلام
                استاد صبرشما ماشاءالله زیاد است یه 10 سال دیگه صبر کن شاید این تغییرات کلان بنیادی که سالها میفرمایید به وقوع پیوست.

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1939

[QUOTE=ali1230;1023990]
                  در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب واحترام

باسلام
                  استاد صبرشما ماشاءالله زیاد است یه 10 سال دیگه صبر کن شاید این تغییرات کلان بنیادی که سالها میفرمایید به وقوع پیوست.
                  سلام و ارادت بله ممكنه در خشك ترین صحرای دنیا یعنی اكا تامای شیلی هم روزی باران ببارد و حتی سیل هم بیاید اما
                  باید دید در آن روز و روزگار چه كسانی زنده می مانند
                  در ضمن گرفتن سند جزیره از دستور كار شركت خارج شده است

بابت شناخت امثال آیدیهای مانند طیب همین بس كه 90 درصد كارشناسنان می گونید فعلا رشدی برای بورس متصور نیست اما جناب طیب می گویند رشد شارپ بورسی داریم
                  راستی هر كسی هر نونی كه بهش مزه بكنه براش بهترین نون هست
                  حلال و حرامش هم اصلا براش مهم نیست
                  طیب وظیفه گرم نگه داشتن تنور را دارد همین وبس
                  درضمن اگر این دفعه بورس داغ بشه احتمالا شاخص تا نزدیك 10 میلیون واحد رشد خواهد كرد
                  حالا هر كی ادعا دارد بگه با شاخص10 میلیونی صدرا چند می شود
                  بنده نظر شخصی خود را می گویم حداقل 25000 هزار تومان و حداكثر 33000 هزار تومان
                  والسلام
                  یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

سلام
                    ماشاالله سهامداران صدرا سحر خیزند
                    ساعت شش صبح دوازده نفر درحال مشاهده صفحه بودیم/.:biggrinsmiley.:/
                    با این سقوط سهم و تورم و افزایش قیمت سایر بازارها این نگرانی طبیعی هست
                    اما اینجا و سایر فضاهای مجازی خبر بدرد بخوری گیر کسی نمیاد
                    کسی هم خبری داشته باشه جهت منافع خودش یا نمیگه یا بعد سوختن میگه
                    تا جایی که اسفند ۹۷ مدیرعامل وقت نامه میزنه که به دلیل ذیق وقت افزایش سرمایه امسال کنسل هست و سال آینده انجام میشه و اساتید بزرگوار میگفتند مدیرعامل غلط کرده قانونا و تکلیفا امسال باید انجام بشه/.:biggrinsmiley.:/
                    حتی دوستان تکنیکالیست هم بدتر

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1782

حتی اگر چند سال دیگه هم به یکباره این سهم عقب ماندگیش را نسبت به بازار جبران کند باز هم خوبه ولی بدانید هیچ وقت این امر اتفاق نمی افتد خیلی پست و رذل هستند
                      آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2023/02/15, 09:46.

نظر

• alein delon
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 380

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        سلام وعرض ادب واحترام

بنده بارها عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم

برای بنده سقف و کف تکنیکالی اهمیتی ندارد و بلکه سقف و کف بنیادی دارای اهمیت است و صد البته نوع روند سود سازی

چندین بار عرض کرده ام کسانیکه صرف تکنیکالی خرید و فروش میکنند هیچگونه اهمیتی بنوشته های بنده ندهند حتی نوشته های بنده را نخوانند

وبارها عرض کرده ام هیچگونه مخالفتی با فروش سایرین نداشته و ندارم و نخواهم داشت چون مقادیر ریسک پذیری افراد متفاوت است و هر کسی در هر قیمتی سیو سود کرده باشه نوش جونش و به بنده هم هیچگونه ارتباطی نداره

روش خرید و فروش بنده صرفا بنیادی است و این بدین معنی نیست که تکنیکال روش غلطی است

ارادت
                        حالا جناب اقای امنیتی که چند نفر هم هستید پشت این ایدی و .....نمیشه خیلی چیزارو گفت.

برای یکبارم که شده بیا برای این نوچه هات تکنیکالی تحلیل کن و یک تحلیل کوتاه مدتی بهشون بده شاید دلشون بدست بیاری.

بنده که خدارو شکر این سهم ندارم.

خودت میدونی و نوچه هات

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1939

نشسته ام به خر نگاه می كنم

نظر

• alein delon
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 380

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                            نشسته ام به خر نگاه می كنم
                            تو همون ایدی یوسف نیستی که تو تالار فروم قبلی هم تا عید از 1300 میگفتی؟؟؟

البته تو هم تو گروه و دارو دسته طیب هستی. ولی بهت گفتن چطوری فیلم بازی کنی.

آره.

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1939

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              حتی اگر چند سال دیگه هم به یکباره این سهم عقب ماندگیش را نسبت به بازار جبران کند باز هم خوبه ولی بدانید هیچ وقت این امر اتفاق نمی افتد خیلی پست و رذل هستند
                              چند قرن دیگه هم نمی شه بر ذات بد لعنت امیدوارم یه زلزله بیاد همه با هم بروند به درك فكر كردن خیلی زرنگ تشریف دارند اما گه خورند

نظر

• alein delon
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 380

امروز تا اخر وقت یا صف خرید خواهد شد یا رنج مثبت.

نظر

در حال کار...
                                X