کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فحش دادن ها و نفرین ها شروع شد....
خداروشکر
اما اشتباه و تحت تاثیر بودن خودمون به این فروم و ایدی ها رو هم کنارش بگذارید.
سالیان درازی هست که امید داریم خرصدرا میلیاردی شود....
بر شرف نداشته تان لعنت مستدام
هر كاری بابت سند جزیره می كنید كدال كنید
غم فرزند ببینید
از غیب بخورید
لاقل ما خنك شویم بی پدرها با پول بیت المال و ثروت و آورده مدم در این وضعیت اقتصادی حقوق نجومی می گیرید بابت چه غلطی
مادرتان به عزایتان بنشیند
چرا باید به قیمت عده ای زیادی سهامدار امثال انگلهای مثل شما در رفاه كامل و مانند شازده ها زندگی كنید
كی گفته و كجا گفته شما حق دارید ه غلطی خواستید بكنید
امیدوارم قصرهایتان روی سرتان خراب گردد
سهم صدرا پاداش صبوری سهامدارانش رو ادا نکرد...واقعا جای تاسفه
کاش صدرا پاداش صبوری نمیداد .
صدرا سهامدارانش رو به نابود شده ترین تو ایران تبدیل کرد .
۲ ماه پیش دلار بوده ۳۰ و صدرا بود ۲۰۰ .
الان دلار ۵۶ و صدرا ۲۰۰ .
همین الان صدرا بشه ۳۷۰ تومان ، انگار ۲ ماه پبش هستیم .
دیگه با صدرای هزار و دلار ۲۵ ننوشتم .
یا برینم سال ۹۶ و ۹۷ فاجعه هست این نسبت .
هر چه برید عقبتر در صدرا و نسبتش با تورم و بازار ، این نابودی بیشتر هست .
صدرایی ها بد نابود شدن و این صرفا بخاطر صاحب شرکت هست .
بازهم مجبورم در این مورد مطالبی را هر چند تکراری عرض کنم
بدهی های راکد
در گذشته در رابطه با این موضوع عرض کرده بودم بها تمام شده پروژه ها موجبات بدهی های راکد را رقم میزند و بتبع این مهم حق کلیم ها و افزایش قیمتی قراردادها را شاهد خواهیم بود که در صورت های مالی تا حدودی مشخص شده است
دقت فرمایید به اینکه هر گونه بدهی صدرا فقط مرتبط است با بها تمام شده پیمان ها والا بدهی رایجی ندارد
عرض کرده بودم بدهی های ارزی را کارفرما پرداخت میکند که در صورت های مالی شاهد این مهم بودیم
موضوع خیلی مهم این است که با اتمام پروژه ها تمامی مطالبات صدرا پرداخت میشود وبتبع آن سود سنگینی شناسایی میشود
این روال حسابداری است
تمامی بدهی های ارزی و ریالی شرکت صدرا به بانک ها با تهاتر پاساژ نور تسویه شده است
اصل همون بها تمام شده است و توافق با کارفرما جهت افزایش قیمتی قراردادها و چون در بخشی از این بها تمام شده به توافق نرسیده بودند شرکت صدرا از این محل با تسخیر نرخ ارز زیان شناسایی میکرد و با توافقات فی مابین شرکت صدرا و کارفرما این مشکل تا حدودی رفع شده ومقداری باقیمانده بود که در صورت های مالی آتی کم و کیف مابقی مشخص میشه البته در اکثر موارد چه با حکم دادگاه ویا توافقات مشکلات رفع گردیده
تمامی مطالبات صدرا از این ببعد بنفع سهامداران خواهد شد به امید خدا
بازهم مجبورم در این مورد مطالبی را هر چند تکراری عرض کنم
بدهی های راکد
در گذشته در رابطه با این موضوع عرض کرده بودم بها تمام شده پروژه ها موجبات بدهی های راکد را رقم میزند و بتبع این مهم حق کلیم ها و افزایش قیمتی قراردادها را شاهد خواهیم بود که در صورت های مالی تا حدودی مشخص شده است
دقت فرمایید به اینکه هر گونه بدهی صدرا فقط مرتبط است با بها تمام شده پیمان ها والا بدهی رایجی ندارد
عرض کرده بودم بدهی های ارزی را کارفرما پرداخت میکند که در صورت های مالی شاهد این مهم بودیم
موضوع خیلی مهم این است که با اتمام پروژه ها تمامی مطالبات صدرا پرداخت میشود وبتبع آن سود سنگینی شناسایی میشود
این روال حسابداری است
تمامی بدهی های ارزی و ریالی شرکت صدرا به بانک ها با تهاتر پاساژ نور تسویه شده است
اصل همون بها تمام شده است و توافق با کارفرما جهت افزایش قیمتی قراردادها و چون در بخشی از این بها تمام شده به توافق نرسیده بودند شرکت صدرا از این محل با تسخیر نرخ ارز زیان شناسایی میکرد و با توافقات فی مابین شرکت صدرا و کارفرما این مشکل تا حدودی رفع شده ومقداری باقیمانده بود که در صورت های مالی آتی کم و کیف مابقی مشخص میشه البته در اکثر موارد چه با حکم دادگاه ویا توافقات مشکلات رفع گردیده
تمامی مطالبات صدرا از این ببعد بنفع سهامداران خواهد شد به امید خدا
سلام استاد عزیز ممنون از پاسخ کامل و جامع شما
خدا خیرتان بده و طول عمر
استاد موارد توافق شده با کارفرما رو از کجا مطلع هستید
در صورت های مالی هست یا خبر و نقل قولی از شرکت دارید
این گفته ها چقدر موثق هست؟؟؟
سلام استاد عزیز ممنون از پاسخ کامل و جامع شما
خدا خیرتان بده و طول عمر
استاد موارد توافق شده با کارفرما رو از کجا مطلع هستید
در صورت های مالی هست یا خبر و نقل قولی از شرکت دارید
این گفته ها چقدر موثق هست؟؟؟
سلام وعرض ادب واحترام