صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1941

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
    دوستان مطلع قیمت حدوی جزیره 121 هکتار چند است؟ جزیره 270 هکتاره که 121 هکتار سند صادر میشه
    با سلام و ارادت خوب بقیه اش چی می شه
    البته فكر نكنم اقدامی انجام بدهند
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2230

دوستان مطلع قیمت حدوی جزیره 121 هکتار چند است؟ جزیره 270 هکتاره که 121 هکتار سند صادر میشه
      احتراما
      این جزیره ای که در مجاورت جزیره نگین هست مساحتش بالای 400 هکتاره
      اصلا شما بگو 100 هکتار
      .......
      ..............
      .....................
      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2023/03/15, 20:44.

نظر

• اسماعیل
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 393

جزیره صدرا 270 هکتاره در دولت قبل قرار شد 120 هکتار سند صادر بشه در نامه برج 7 پارسال که املاک رو شرکت معرفی کرد جزیره صدرا رو زده بود 121 هکتار که پیگیر سند هستند یه زمین 18 هکتاری هم تو لیست بود البته املاک زیاد داشت مهمش این دو فقره بود.یادمه چند سال پیش گفتند همین 120 هکتار گل جزیره هست و بقیه بیخوده.در دولت قبل وزارت راه و دیگر سازمانها و دولت به این مقدار موافقت کرده بودند

نظر

• اسماعیل
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 393

من متری 2 میلیون تومان همین جوری البختکی حساب کردم از این محل صدرا میتونه 100 درصد افزایش سرمایه بده میگم همین جوری 2 میلیون رو از خودم گفتم

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 393

در اصل توسط vion پست شده است View Post
            درود و ارادت
            انشا ا..چنین شود.
            ان چه هراس آور است تکرار وقایع منتهی به سپتامبر ۱۹۳۹ است..که امیدوارم صرفا خیال بافی باشد.
            درود گویا مشکل بانکهای ورشکسته حل شده بررسی کردم.

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

درود گویا مشکل بانکهای ورشکسته حل شده بررسی کردم.
              درود
              در هر حال در بازار های مالی باید به شدت احتیاط کرد.
              صد هزاران دام و دانه است ای خدا
              ما چو مرغان حریص بینوا(مولانا)

نظر

• AFTAB
                عضو عادی
                • May 2022
                • 86

درود بر همراهان .

در مورد سال2008 که سال 86 خودمون بود بحث زیاد هست در زمینه های متفاوت و تاثیراتش از بابت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و ...

در مورد اقتصادیش هم همه جاش مربوط به ما نمیشه و عرض نمیکنم و صحبت رو میارم تو حوزه صرفا بازار سرمایه ایران .

اگر بخام فقط یک کلمه کنم کل فرایند بازار سهام ایران رو در یک کلام (رکود) .

اشتباه هست اگر فکر بکنیم که بله کومودیتی ها میریزن و مصرف کننده هاشون خوب میشن . البته ممکنه در مقاطع زیادی قیمت کومودیتی ها بریزه و مصرف کننده هاشون حالشون خوب بشه ولی تفاوت ارزان شدن با بحران دوتا چیز متفاوت هست .

اون سال که مصادف سال 86 ما بود رو همه جوره لمس کردیم . واقعیت اینه که توی رکود هیچ چیز بغیر از پول خوب نیست . تقریبا تمام سهمها(95 درصد ) تاثیر منفی میگیرن . چون پولها به شدت بلوکه میشه و امکان دسترسی به پول داراییها بسیار سخت یا با تخفیف بزرگ باید باشه در بازارهای متفاوت و کسی که پول داره پادشاهی میکنه . و تقریبا نرخ سود بانکی شاید علاوه بر کم ریسک ترین بلکه توجیه دار ترین سود هست . در حقیقت بحران جهانی یک ریسک سیستماتیک هست ( همه شمول) ولی ارزان شدن مقطعی یکسری از کالاها مثل کومودیتی یا خوراکی یک ریسک غیر سیستماتیک( صنعتی و بخشی ) .

تنها بتا منفی واقعی بازار که شاید خیلیا دنبالش باشن هم تو بازار ایران تا سال 90 دارویی ها بودن که تا حدودی تو بحران هم خودشونو حفظ میکردن ( البته تا حدودی ) ولی اونها هم متاثر از بحران بودن . البته بعد جهشهای دلار از سال 90 بحث بتا منفی هم کلا عوض شد تو بازار ما و الان مثل قبل سال 90 بتا منفی خیلی مطلقی هم نداریم به دلایل متفاوت کم عمقی بازار و دست بردن مجموعه حکومت تو بازار و .....

در هر صورت نکته و درس بسیار مهم سال 86 این بود که توی بحران اقتصادی کلا باید از بازار بیرون باشی و در قیمتهای خوب که محاسبشون راه خودشو داره دوباره میتونی با دیدن علایم حیاطی بازار پله ای بیای تو .

البته نکته مهمی اینجا هست که باید حتما روش دقت بشه که ما رو از باقی دنیا و حتی سال 86 خودمون تا حدودی جدا میکنه و اون اینه که ممکنه اقتصادی به دلایل سیاسی یا ...... رکود تورمی رو تجربه بکنه که کمر شکن ترین بدبختی هست توی اقتصاد برای مردم .

یعنی از طرفی رکود داشته باشی و از طرف دیگر وقتی به رکود میرسیم اکثرا ذهنشون به پایین آمدن تورم بره که این در اقتصاد رکود تورمی موضوع پیچیده ای میشه توی بازار .

یعنی هم ریزش ارزش پول داری و هم تورم . برایند این دو موضوع مقابل هم در اقتصاد به متغیرهای بسیار زیادی وابسته هست مثل ریسکهای سیاسی ایران یا توانایی حفظ ارزش پول با تغییر سیاستهای خارجی یا ......

اگر بخام کل نوشته های بالا رو جمع بندی کنم باید عرض کنم که اگر بحران اقتصادی بشه , قبل سال 90 و اقتصادهای نرمال کشورها یک الگویی داشت و فقط پول شدن سرمایه ها و استفاده از نرخ سود بدون ریسک بود و بعد سال 90 مطلق نیست و حتما باید متغییرهایی که عرض کردم رو برسی و برآیندی دید .

عذر تقصیر دارم اگر مطلب کمی طولانی بود و خواستم تجربه سال 86 که پشتش رونق بزرگ سال 85 بود( که این رونق عجیب خودش یکی از نشانه های رکود بعدی بود و با الان متفاوته ) رو با دید اقتصادی بومی رو با توجه به شرایط متفاوت برای دوستان عرض کنم .
                آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2023/03/16, 13:26.

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
                  درود بر همراهان .

در مورد سال2008 که سال 86 خودمون بود بحث زیاد هست در زمینه های متفاوت و تاثیراتش از بابت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و ...

در مورد اقتصادیش هم همه جاش مربوط به ما نمیشه و عرض نمیکنم و صحبت رو میارم تو حوزه صرفا بازار سرمایه ایران .

اگر بخام فقط یک کلمه کنم کل فرایند بازار سهام ایران رو در یک کلام (رکود) .

اشتباه هست اگر فکر بکنیم که بله کومودیتی ها میریزن و مصرف کننده هاشون خوب میشن . البته ممکنه در مقاطع زیادی قیمت کومودیتی ها بریزه و مصرف کننده هاشون حالشون خوب بشه ولی تفاوت ارزان شدن با بحران دوتا چیز متفاوت هست .

اون سال که مصادف سال 86 ما بود رو همه جوره لمس کردیم . واقعیت اینه که توی رکود هیچ چیز بغیر از پول خوب نیست . تقریبا تمام سهمها(95 درصد ) تاثیر منفی میگیرن . چون پولها به شدت بلوکه میشه و امکان دسترسی به پول داراییها بسیار سخت یا با تخفیف بزرگ باید باشه در بازارهای متفاوت و کسی که پول داره پادشاهی میکنه . و تقریبا نرخ سود بانکی شاید علاوه بر کم ریسک ترین بلکه توجیه دار ترین سود هست . در حقیقت بحران جهانی یک ریسک سیستماتیک هست ( همه شمول) ولی ارزان شدن مقطعی یکسری از کالاها مثل کومودیتی یا خوراکی یک ریسک غیر سیستماتیک( صنعتی و بخشی ) .

تنها بتا منفی واقعی بازار که شاید خیلیا دنبالش باشن هم تو بازار ایران تا سال 90 دارویی ها بودن که تا حدودی تو بحران هم خودشونو حفظ میکردن ( البته تا حدودی ) ولی اونها هم متاثر از بحران بودن . البته بعد جهشهای دلار از سال 90 بحث بتا منفی هم کلا عوض شد تو بازار ما و الان مثل قبل سال 90 بتا منفی خیلی مطلقی هم نداریم به دلایل متفاوت کم عمقی بازار و دست بردن مجموعه حکومت تو بازار و .....

در هر صورت نکته و درس بسیار مهم سال 86 این بود که توی بحران اقتصادی کلا باید از بازار بیرون باشی و در قیمتهای خوب که محاسبشون راه خودشو داره دوباره میتونی با دیدن علایم حیاطی بازار پله ای بیای تو .

البته نکته مهمی اینجا هست که باید حتما روش دقت بشه که ما رو از باقی دنیا و حتی سال 86 خودمون تا حدودی جدا میکنه و اون اینه که ممکنه اقتصادی به دلایل سیاسی یا ...... رکود تورمی رو تجربه بکنه که کمر شکن ترین بدبختی هست توی اقتصاد برای مردم .

یعنی از طرفی رکود داشته باشی و از طرف دیگر وقتی به رکود میرسیم اکثرا ذهنشون به پایین آمدن تورم بره که این در اقتصاد رکود تورمی موضوع پیچیده ای میشه توی بازار .

یعنی هم ریزش ارزش پول داری و هم تورم . برایند این دو موضوع مقابل هم در اقتصاد به متغیرهای بسیار زیادی وابسته هست مثل ریسکهای سیاسی ایران یا توانایی حفظ ارزش پول با تغییر سیاستهای خارجی یا ......

اگر بخام کل نوشته های بالا رو جمع بندی کنم باید عرض کنم که اگر بحران اقتصادی بشه , قبل سال 90 و اقتصادهای نرمال کشورها یک الگویی داشت و فقط پول شدن سرمایه ها و استفاده از نرخ سود بدون ریسک بود و بعد سال 90 مطلق نیست و حتما باید متغییرهایی که عرض کردم رو برسی و برآیندی دید .

عذر تقصیر دارم اگر مطلب کمی طولانی بود و خواستم تجربه سال 86 که پشتش رونق بزرگ سال 85 بود( که این رونق عجیب خودش یکی از نشانه های رکود بعدی بود و با الان متفاوته ) رو با دید اقتصادی بومی رو با توجه به شرایط متفاوت برای دوستان عرض کنم .
                  درود
                  سال ۸۷ البته

نظر

• atanasab
                    عضو عادی
                    • Apr 2016
                    • 91

در رابطه با بحران اقتصادی جهانی پاسخ نمودار اینه: چند هفته شاخص دلار قوی میشه و به سبب اون به احتمال زیاد کامودیتی ها ارزان میشن. ولی بعدش شاخص دلار در طول دو سال آینده ضعیف خواهد شد و به احتمال زیاد کامودیتی ها گران خواهند شد و این تاثیر مثبت بر بورس ایران و به ویژه سهم های کامودیتی محور خواهد داشت ...

نظر

• AFTAB
                      عضو عادی
                      • May 2022
                      • 86

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                      درود
                      سال ۸۷ البته
                      ممنون بله رونق بازار سال ۸۶ و بحران ۲۰۰۸ سال ۸۷ بود
                      دیگه سن که میره بالاتر حساب سالها از دستمون در میره .

نظر

• اسماعیل
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 393

صدرا یکبار در سال 82 و یکبار در سال 99 ارزش مارکتش به دلار شد 1.2 میلیارد دلار.سال 82 رو نمیدانم اوضاع بورس و هم گروه های صدرا چه بود اما سال 99 که رویایی ترین سال بورس در تاریخ بود واقعا 1.2 میلیارد دلار برای صدرا کم بود و همین قضیه باعث شد ما مثل آهو تو گل گیر کنیم.در آینده با توجه به اینکه صدرا دیگر زیان انباشته ندارد و سود ده شده و از لحاظ فاند با گذشته فرق کرده بازار چه ارزشی برای شرکت تعیین خواهد کرد رو نمیدانم.خلاصه در 5 سال گذشته هیچ سهمی مثل صدرا سهامدارش را پودر نکرده این رو به جرات میگم چونکه تقریبا تمام نمادها رو بررسی کردم.

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

سلام
                          مطلبی در گروه تلگرامی صدرا که شرلوک ادمین اون هست دیشب گویا دوستان گذاشتند که بورس ۲۴ لیست نمادهایی که از سقف سال ۹۹ عبور کردند یا بهش رسیدند رو‌گذاشته و کم هم نبودند
                          جدولی هم از عقب مانده ها از سقف که صدرا از آخر نهم بوده
                          یعنی فقط هشت سهم افتضاح تر بوده که عین اون هشت سهم هم رشد های خیره کننده ای قبلش داشتند مثل ثشاهد و با ریزشش هم نسبت به سال ۹۷ حداقل همپای تورم هستندسهامداران بلند مدتیش
                          سهامداران صدرا واقعا بازندگان بازارهای مالی در سه سال گذشته بودیم
                          حتی اونی که پولش رو سپرده کرده وضعش بهتره
                          بماند اون بیچاره ای که هنوز هشتاد درصد در ضرر هست و دویست درصد هم تورم
                          خداوکیلی چشم بازار رو درآوردیم با این سهم انتخاب کردنمون
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1800

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                            سلام
                            مطلبی در گروه تلگرامی صدرا که شرلوک ادمین اون هست دیشب گویا دوستان گذاشتند که بورس ۲۴ لیست نمادهایی که از سقف سال ۹۹ عبور کردند یا بهش رسیدند رو‌گذاشته و کم هم نبودند
                            یعنی فقط هشت سهم افتضاح تر بوده که عین اون هشت سهم هم رشد های خیره کننده ای قبلش داشتند مثل ثشاهد و با ریزشش هم نسبت به سال ۹۷ حداقل همپای تورم هستندسهامداران بلند مدتیش
                            ‌‌صدرا من را که بیچاره کرد. شرمنده. زن و بچه جالبه که قبلاً هم به برخی دوستان سفارش خرید صدرا. را دادم که شرمنده آنها هم هستم
                            آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2023/03/17, 13:00.

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1800

سلام
                              با سلام و درود تقریبا هر روز در خانه با زن و بچه ها یک حالت دعوا داریم می گویند تو تو این چند سال داری چه کار می کنی دائما پای کامپیوتر نشسته ای و قرار بود پراید را تبدیل به یک ماشین بهتر کنی. فلان وسیله خانه که قدیمی شده را تعویض کنی ووووووو من هم به خاطر ضرر در صدرا و عقب ماندگی از تورم دلم راضی نمی شود بفروشم اینه که هر روز جر و بحث داریم البته من حق بهشون می دهم خدا شاهده خیلی ها از دوستان همسایه ها ‌ وارد بورس شدند و یا سکه خریدند زندگیشان واقعا عوض شد اما من خاک بر سر هیچی آنقدر از این سپاهی جماعت بدم. می آید که فقط منتظر انتقام هستم به خدا قسم اگر خودکشی گناه نبود تا حالا هزار بار این کار را کرده بودم متاسفانه بانک دی هم به من ضرر سنگین وارد کرد نتیجه طمع همینه والا اگر سهمی مثل فملی. فولاد نوری کچاد ووووووو که هر سال سود می دهند و قیمتشان هم منطقی و معقول بالا پایین می شود وضعیتم این نبود خاک بر سرم

نظر

• ONE2
                                عضو عادی
                                • May 2022
                                • 277

سلام
                                الله و اکبر این همه جلال
                                الله و اکبر این همه شکوه

سلام و عرض ادب
                                اینجا فقط من و عوصتاد حق اظهار نظر در مورد شرکت دانش بونیان صدرا داریم

تا وقت هست بروید ابزاری برای خود بسازید که بتواند محدوده فروش را در صعود بعدی بازار پیدا کنید

سرمایه های بسیار بزرگتری از سال-98-97-بی سرو صدا در حال ورود به سهام هستند.اگر نتوانید سقف بعدی بورس را حتی به صورت تقریبی تشخیص بدید دیگر کمر راست نخواهید کرد
                                من خودم اگر سبدم بیست برابر بشود راضی می شوم اما قیمتهای عجیبی خواهید دید در بورس

نظر

در حال کار...
                                X