صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
سلام به همه
دارم از دفتر یكی از بزرگترین صادر كنندگان خشكبار ایران بیرون می آیم
جالبه و خیلی جالبه حتی یك دلار از محل صادرات و فروش خشكبار این صادر كننده به ایران بر نمی گردد
بهشون می گم خوب برید از آب و هوا و نیرو ی كار و بانك همون كشورها استفاده كنید دلار ش هم مال خودتون
تهدید می كنند مرگ حقه به خیال خام خودشان بنده از مرگ می ترسم
خلاصه جی جالبی زندگی می كنیم از منابع كشور عزیزمان و نیرو های كار وطنی حداكثر استغاده و سو استغاده را می كنند
آنوقت دلار و درآمدش خرج خرید ویلا جزیره و خوش گذارنی در دیار فرنگ توسط عده ای خاص می گردد واقعا آزادی و ولنگاری اقتصادی كه در ایران هست در هیچ جای دنیا نمونه ندارد
در مورد صدرا بگو اصلا بشه هر سهم صد دلار دیگه ارزش ندارد
جوانی كه رفت میانسالی هم كه از نیمه گذشت هر خیر یا عملی در زمان خودش قشنگه و خوبی دارد بعد از اون فقط گذر زمان هست گذر زمان
علی امینییَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postسلام به همه
جالبه و خیلی جالبه حتی یك دلار از محل صادرات و فروش خشكبار این صادر كننده به ایران بر نمی گردد
بهشون می گم خوب برید از آب و هوا و نیرو ی كار و بانك همون كشورها استفاده كنید دلار ش هم مال خودتون
خلاصه جی جالبی زندگی می كنیم از منابع كشور عزیزمان و نیرو های كار وطنی حداكثر استغاده و سو استغاده را می كنند
آنوقت دلار و درآمدش خرج خرید ویلا جزیره و خوش گذارنی در دیار فرنگ توسط عده ای خاص می گردد واقعا آزادی و ولنگاری اقتصادی كه در ایران هست در هیچ جای دنیا نمونه ندارد
در مورد صدرا بگو اصلا بشه هر سهم صد دلار دیگه ارزش ندارد
جوانی كه رفت میانسالی هم كه از نیمه گذشت هر خیر یا عملی در زمان خودش قشنگه و خوبی دارد بعد از اون فقط گذر زمان هست گذر زمان
علی امینی
پیش کدوم شون بودی؟
پسر تازه به تخت نشسته یا اون یکی که برادرش هنرمنده و خودش سبیل خوش فرمی داره و با انرژی حرف میزنه .. با ته لهجه اصفهانی؟یا اون پیر و باهوش و با نگاهی نافذ؟
نظر
-
در اصل توسط vion پست شده است View Postدرود و ارادت
پیش کدوم شون بودی؟
پسر تازه به تخت نشسته یا اون یکی که برادرش هنرمنده و خودش سبیل خوش فرمی داره و با انرژی حرف میزنه .. با ته لهجه اصفهانی؟یا اون پیر و باهوش و با نگاهی نافذ؟
امیدوارم بزودی اتفاقات خوبی بی افتهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
در مورد قیمت بنزین هم خوب دلار رو بیارید پایین تا قاچاق نصرفه
واینكه یارانه پنهان یعنی چی
پس اگه بنزین یارانه پنهان دارد
پس كارگر هم می بایست مثل اروپا و امریكا حداقل 5 هزالر دلار در ماه حقوق بگیرید
پس كارگر وكارمند هم دارد یارنه پنهان می دهدیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postسلام به همه
ایرانی جماعت (در مجموع و به طور میانگین ) باگ ها و کم و کاستی های بزرگی دارد که همچون ویروسهایی بهش تزریق کرده اند.
نظر
-
در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Postخرید ۸۰ هزار تا خصدرا نزدیک منفی کامل:.thumbsupsmileyanim
انقد تاکید شد بخریم که هم مساعده حقوقما گرفتم هم کمی قرض کردم تا بخرم/:.yead.:/
در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Postکمی بالا خرید کردم اما با رشدش جبران میشه/:.yead.:/مپنا/خاور/اتکام
نظر
-
با سلام و عرض ادب دو سه ساله میگیم آقاجان روند نزولیه انتظار انفجار بادی گازی نداشته باشید اما دیدیم هر بار در سقفها یا میانه نزول شانتاژ میچسبید به سقف و طوری تبلیغات می شد انگار فردا میبندد و سه برابر قیمت باز میشود و تک دانه گیر هیچکس نمی آید
حالا که در حال تغییر روند بلند مدت است و میگوییم آقاجان روند صعودیست خبری از شانتاژ نیست
در آینده در انتهای صعود بزرگ دوباره میگیم آقاجان دیگر آخراشه ولی شانتاژ گر اعظم مگه ول میکنه???
ای عوصتاد کلک????
نظر
-
در اصل توسط ONE2 پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب دو سه ساله میگیم آقاجان روند نزولیه انتظار انفجار بادی گازی نداشته باشید اما دیدیم هر بار در سقفها یا میانه نزول شانتاژ میچسبید به سقف و طوری تبلیغات می شد انگار فردا میبندد و سه برابر قیمت باز میشود و تک دانه گیر هیچکس نمی آید
حالا که در حال تغییر روند بلند مدت است و میگوییم آقاجان روند صعودیست خبری از شانتاژ نیست
در آینده در انتهای صعود بزرگ دوباره میگیم آقاجان دیگر آخراشه ولی شانتاژ گر اعظم مگه ول میکنه???
ای عوصتاد کلک????
اگه اوستاد هم ول کنه مگه خودت میذاری؟ موقع حاج محسن وقتشه یه ندایی بده...
بقیه سبدت را بستی؟
پ ن:سهم خاورمیانه را ندارم
ارادتدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Postعرض ادب
اگه اوستاد هم ول کنه مگه خودت میذاری؟ موقع حاج محسن وقتشه یه ندایی بده...
بقیه سبدت را بستی؟
پ ن:سهم خاورمیانه را ندارم
ارادت
نمی گویم چه خریدم چون مثل عوصتاد که میگفت بازیگر با فرمایشات و بیانات و تحلیل های محکم بونیادی من مشکل دارد و نمی گذارد سهم بالا برود تا من بدنام شوم، من هم همون???
تصمیم دارم 13سال اینجا حضور پررنگ داشته باشم و بخندم و شنگول شوم.آخرین ویرایش توسط ONE2؛ 2023/04/08, 15:44.
نظر
-
صدور قبض گاز های میلیونی برای مصارف خانگی نکنه گاز هم قاچاق می شه در ضمن روش صدور قبض گازهای میلیونی به صورت گزینشی وتصادفی هست مثلا ممکنه در یک کوچه برای چند تا ساخمان قبض عادی بیاد و برای چند تا دیگه قبوض میلیونی اونهم به خاطر اینکه نارضایتی یک دفعه همگانی نشود و این روشی هست که بزودی برای قبوض برق و آب هم اجرا می گردد در سال محاله تورم کنترل بشودیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
سلام
حقوقی صدرا دور از جونتان تا ما را سکته نده ول کن نیست زیر 200 تومان میلیونی می فروخت الان هم حجم مبنا رو پر نمی
کنه هیچ ، برای دهن کحی 1500 تا فروخته
اخوی دیروز حجم مبنا پر نشد نکنه امروز هم بی خیالی !!!!!!!!!!!!هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
حالا هم که حجم مبنا رو پر کرد , کل صف رو داد .
انشالله مقطعی باشه و زود برگرده .
کسانی که با صدرا موندن , دیگه اونقدر عقب افتادن که 2000 سهم شاید تا حدودی خسارت صرفا مالیشون رو برگردونه به سال 99 و خسارت خانوادگی یا اعصاب و عمرشان که با 100 هزار صدرا هم جبران نمیشه .
نظر
-
سلام
جو منفی بازار باعث عرضه صف خرید شد
احتملا یه پولبک به مقاومت 250 داشته باشد و مجدد ادامه صعود
دوستان تکنیکالیست لطفا نظر شان را بدهندهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
نظر