کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اینده نه چندان دور نه مجسمه و نه تابلو یادمان و نه هیچ اسم کوچه و خیابان به اسم اینها نمی ماند
در روستای ما نام یک میدان جدید که در وسط معبر اصلی جاده اصفهان بود رو به نام سلیمانی تغییر دادند
تمام مردم جمع شدند و اعتراض کردن و نگذاشتند تابلو عوض بشه
خودشون فهمیدن دیگه شامورتی بازی شون رو شده برا ملت
قضیه شهدای هشت ساله که برای وطن و دفاع از خاک جنگیدند جداست
حتی امثال قالیباف و سلیمانی و هرکسی در دفاع هشت ساله شرکت کردن قابل ستایش هست اما اقدامات بعدشون که سرباز روسیه شدن و با سیاست غلط ایران رو تضعیف کردند مورد نکوهش هست
اگر کسیشون روبروی اعتراضات مردم اقدامی کردند ( که کردند) این خیانت هست
میبینید که سهم نه خریدار خاصی داره نه فروشنده خاصی.. اون حجم های صد میلیونی همش مسخره بازی و کد به کد بین خودشون هست...
به چشم میبینید باز از این نفله های دوزاری حمایت میکنید...
غول خاورمیانه تو قیمت 300 تا تک تومنی تو لجن گیر کرده...
یک فردی هم که در جنگ اسیر میشه که با دشمن جنگیده خسارت به دشمن وارد کرده اما باز دشمن حق ندارد با او هر طور که دوست دارند رفتار کند اما متاسفانه بازیگر سهم هر گونه دوست دارد با سهامدار رفتار می کند خدا کنه سهم با صف فروش برود مجمع سهامدارن جز هم همه بیایند حق ا بازیگر و سهامدار عمده را کف دستشان بگذارد
صدرا تا اینجا فقط ضرر بوده و هر کسی با هر شیوه ای درگیرش بوده ضرر کرده .
اگر نوسان مد نظر هست که مشخصا کلی سهم با شرایط و منطق درست هست که درصد رشد بسیار ربیشتر دارند و مضافا با صاحبینی بسیار بهتر .
از بابت فاند هم که 4 ماهه هیچی نداده و تازه قبلش هم هر شفافسازی زد فرداش سهمو منفی کرد و ....
صدرا و سهامداران خردش درگیر صاحب این شرکت هستن .
از سال 83 تا حالا که سهامدارانش دوود شدن وآیندش هم هیچ معلوم نیست حقیقتا . صدرا قمار هست چون هیچیش معلوم نبوده تو این 18 سال .
عمر محدوده و بی انتها نیست که 1 سال و 2 سال و ... همینجوری بشینیم به قول دوستان گاز پیکنیکی بزارن وسط و شروع به گفتن این بکنیم که جزیره داره و کلیم داره و قرارداد ..... در ابتدای متن بنویسیم سلام و درود و عرض احتراما و ادب و عرض میشود که ...... و در پایان عرض ارادت و احترام و .........
آخه مگه میشه یک شیشم یک قرن بیایم بگیم بقول یکی از آیدیها قراره صدرا انفجار گازی و بادی و .... بکنه ؟
بنده صدرا دارم تقریبا 3 ساله که البته 70 درصدش رو 6 ماهه اخیر خریدم . فقط پی ریسکش رو به تنم مالیدم ولی سعی میکنم دایم اینجا صحبت از محسنات و ... چیزی که یک ششم قرن گند زده به همه تحلیبلها نکنم .
فقط پیش خودم حاضرم ریسکش رو بپذیرم همین.
در هر صورت هر کسی به هر اندازه ای فاصله گرفت از این سهم کمتر زیان کرد و پر سودتر بوده .
واقعیت صدرا اینه که شفافیت که نداره اونم در طول سالها رکورد دار هست و کلی از داراییهاشم زمان ارزانی و قبل حرکت دلار از چنگش درآوردن از قبیل ساختمان و هتل .
واقعیت سالهاست که فرصتها رو یکی بعد یکی سوزونده و باقیشم معلوم نیست چی هست .
صدرا یک تصمیمه که باید اینجوری بهش فکر کنی که با شرایط گذشتش حاضری قمار کنی یا نه . من حاضر شدم ولی صحبت از اون منطقها اگر قرار بود جواب بده , تو این یک ششم قرن جواب میداد .
هممون بریم گذشته نوشته هامون رو بخونیم دیگه بعد یک ششم قرن کمی خجالت میکشیم و تا مثبت شد یک متن ........ نمینویسیم تا بخاطر اینکه دوستان آرزوهامون رو میگن لایک بزنیم .
صدرا عقب مانده ترین سهم بازار یعنی تحلیلگرای این سهم عقب مانده ترین تحلیلها رو روی این سهم ارایه دادن حتی خود بنده .
در هر صورت شاید احساسی هست یا کله شقی و کلا از منطق سرمایه گذاری و تحلیل دور هست و یا ... که میخام رو این سهم بمونم و ندید بگیرمش ولی هر چی که هست بعد 20 سال فقط تو بازار سهام بودن میدونم این تحلیل نیست فقط احساسه و ممکنه جواب بده و ممکنه مثل قبل باشه .
هر کسی هم فکر میکنه این نیست و میخاد آسمون ریسمون ببافه و قصه های این سالها رو تکرار بکنه از یک ششم قرن خجالت بکشه .
صدرا تا اینجا فقط ضرر بوده و هر کسی با هر شیوه ای درگیرش بوده ضرر کرده .
اگر نوسان مد نظر هست که مشخصا کلی سهم با شرایط و منطق درست هست که درصد رشد بسیار ربیشتر دارند و مضافا با صاحبینی بسیار بهتر .
از بابت فاند هم که 4 ماهه هیچی نداده و تازه قبلش هم هر شفافسازی زد فرداش سهمو منفی کرد و ....
صدرا و سهامداران خردش درگیر صاحب این شرکت هستن .
از سال 83 تا حالا که سهامدارانش دوود شدن وآیندش هم هیچ معلوم نیست حقیقتا . صدرا قمار هست چون هیچیش معلوم نبوده تو این 18 سال .
عمر محدوده و بی انتها نیست که 1 سال و 2 سال و ... همینجوری بشینیم به قول دوستان گاز پیکنیکی بزارن وسط و شروع به گفتن این بکنیم که جزیره داره و کلیم داره و قرارداد ..... در ابتدای متن بنویسیم سلام و درود و عرض احتراما و ادب و عرض میشود که ...... و در پایان عرض ارادت و احترام و .........
آخه مگه میشه یک شیشم یک قرن بیایم بگیم بقول یکی از آیدیها قراره صدرا انفجار گازی و بادی و .... بکنه ؟
بنده صدرا دارم تقریبا 3 ساله که البته 70 درصدش رو 6 ماهه اخیر خریدم . فقط پی ریسکش رو به تنم مالیدم ولی سعی میکنم دایم اینجا صحبت از محسنات و ... چیزی که یک ششم قرن گند زده به همه تحلیبلها نکنم .
فقط پیش خودم حاضرم ریسکش رو بپذیرم همین.
در هر صورت هر کسی به هر اندازه ای فاصله گرفت از این سهم کمتر زیان کرد و پر سودتر بوده .
واقعیت صدرا اینه که شفافیت که نداره اونم در طول سالها رکورد دار هست و کلی از داراییهاشم زمان ارزانی و قبل حرکت دلار از چنگش درآوردن از قبیل ساختمان و هتل .
واقعیت سالهاست که فرصتها رو یکی بعد یکی سوزونده و باقیشم معلوم نیست چی هست .
صدرا یک تصمیمه که باید اینجوری بهش فکر کنی که با شرایط گذشتش حاضری قمار کنی یا نه . من حاضر شدم ولی صحبت از اون منطقها اگر قرار بود جواب بده , تو این یک ششم قرن جواب میداد .
هممون بریم گذشته نوشته هامون رو بخونیم دیگه بعد یک ششم قرن کمی خجالت میکشیم و تا مثبت شد یک متن ........ نمینویسیم تا بخاطر اینکه دوستان آرزوهامون رو میگن لایک بزنیم .
صدرا عقب مانده ترین سهم بازار یعنی تحلیلگرای این سهم عقب مانده ترین تحلیلها رو روی این سهم ارایه دادن حتی خود بنده .
در هر صورت شاید احساسی هست یا کله شقی و کلا از منطق سرمایه گذاری و تحلیل دور هست و یا ... که میخام رو این سهم بمونم و ندید بگیرمش ولی هر چی که هست بعد 20 سال فقط تو بازار سهام بودن میدونم این تحلیل نیست فقط احساسه و ممکنه جواب بده و ممکنه مثل قبل باشه .
هر کسی هم فکر میکنه این نیست و میخاد آسمون ریسمون ببافه و قصه های این سالها رو تکرار بکنه از یک ششم قرن خجالت بکشه .
نفرمایید
سهامداران صدرا جزو پیشگامان و نخبگان بازار سرمایه هستند
نگران نباشید و سهامداری کنید/:.sadsmiley.:/
ان شاالله دوستان کلفت استاد بعد از شناسایی سود در سایر سهم ها هفته آینده اون سهماشون رو میفروشند و میزنن زیر صف فروش صدرا
/:.grlim:./
نظر