صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 531

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
    سلام
    برعکس دوست عزیزمون شاهین که معتقدند قرارگاه داره سهم پاشی میکنه
    من اعتقاد دارم در یک سال اخیر به شدت در حال جمع آوری سهم هست
    کنترل سهم هم دستش هست و هر کاری بخواد میتونه بکنه
    کی تموم میشه؟؟ وقتی خریدشون تمام بشه یا موج ورود نقدینگی به سهم اجازه کنترل رو نده
    هر چی هست زمان زیادی تا پایان بازی نمانده
    بازی اصلی سهم هم وقتی راه می افتد که نماد از بازار پایه منتقل بشه ان شاالله
    کدام سهم پاشی.. کدام جمع آوری... کلا چقدر سهم دست سهامدار خرد هست اصلا بخواد جمع کنه.. بالای 85 درصد شرکت دست خودشونه..
    فکر حرکت بزرگ اونم در این سهم رو از فکر بیرون کنید.. سپاهی جماعت یه چیز دیگه هستن..

نظر

• محمد.
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 810

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      اگر اينطور باشه ، صبر و حوصله زيادي داره. در واقع صدرا فرصتهاي زيادي رو از سهامدارهاش گرفته و پول زياد آوردن در اين سهم ريسك خيلي بالايي داره. فقط يك بازده نجومي و عجيب غريب مي تونه جبران اين همه عقب ماندگي سهامدار واقغي سهم باشه ، كه خودش ممكنه چيزي حز يك توهم نباشه.
      تقریبا اکثریت سهامدارانی که چندین سال سهامداری کردند منتظر چنین رشدی هستند
      همه هم میدانم این رشد اتفاق خواهد افتاد
      اما از زمانش اطلاعی نداریم که یک ماه دیگه هست یا سه سال دیگه

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3072

سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان

از این فرصت های خرید خوب استفاده کنید کمتر پیش میاد

صف فروش است این موضوع را عرض کردم

صدرا از منظر بنیادی بینظیر در کلیت بازار سرمایه است

فقط جهت یادآوری عرض کردم

حتی در صورتیکه صف فروش چند میلیاردی هم داشته باشد از نظر بنده در این قیمت ها خریدن عالی است

شاد باشید

نظر

• mojk
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 531

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

فقط جهت یادآوری عرض کردم

حتی در صورتیکه صف فروش چند میلیاردی هم داشته باشد از نظر بنده در این قیمت ها خریدن عالی است

شاد باشید
          کدام بنیادی.. سهمی که چندین ساله تکدانه پاپاسی دست سهامدار نرسونده..
          از همه موضوعات که مهمتره مدیریت این سهم هست که گیر یه عده سپاهی بیسواد افتاده...

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3072

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
            کدام بنیادی.. سهمی که چندین ساله تکدانه پاپاسی دست سهامدار نرسونده..
            از همه موضوعات که مهمتره مدیریت این سهم هست که گیر یه عده سپاهی بیسواد افتاده...
            عرض ادب

بارها عرض کرده ام نظرات بنده باتوجه به گزارشات رسمی شرکت در سایت کدال است ودر همین تاپیک حداقل سود صدرا را با مستندات واقعی عرض کرده ام

موضوع را مقداری ساده تر مجددا عرض میکنم

صدرا زیان انباشته داشته و داره و بهمن دلیل نمیتونه در مجامع سود تقسیم کنه

واما زیان انباشته صدرا خیلی کم شده و حدودا برای هر سهم ۷ونهایتا ۹تومان مونده

مطالبات شرکت صدرا حدودا برای هر سهم طبق گزارشات ۲۰۰تومان است و البته با گذشت زمان این مطالبات افزایش پیدا می‌کنه

حالا ما ۹تومان از این مطالبات کسر میکنیم و مقداری هم هزینه ها را افزایش میدهیم که نهایتا با بدبینی حدودا ۱۰۰الی ۱۲۰تومان برای هر سهم باقی میمونه

دقت کنیم به اینکه این سود فقط از محل ۱۰سکوست نه سایر پروژه ها

موضوع خیلی مهم دیگری که اتفاق خواهد افتاد آزاد سازی ضمانت هاست

و تنظیم مابقی اسناد جزیره صدرا

و قرار دادهای جدید داخلی و خارجی

ارادت

نظر

• ahoura
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 141

فقط جهت یادآوری عرض کردم

شاد باشید
              آقا شما هیچی نگو . میشه؟ چرندیات ، اراجیف ، چرت و پرت ، بسه دیگه . خداوند به شما تا دلش خواسته به قول اون کاربر شانتاژ موهبت کرده. همش (از این موقعیت های خرید استفاده کنید )بالای 10 ساله موقعیت خریده . کدوم سهم رو دیدی بازارگردانش اینقدر عوضی باشه .اینقدر پست و کثیف باشه . این یکی تکه.این قسمت قرمز را باید لای ...... پیچید و تا خرخره تو حلقت فرو کرد. احترامت رو نگه دار و دیگه از این دری وری ها اینجا نگو . تو با این اراجیفی فقط داری سهامدار رو مسخره میکنی . ما که اینجا موندیم و نفروختیم و از همه چی و همه جا عقب موندیم و پوستمون کلفت شده که اگر دستمون به بازیگر برسه ریز ریزش می کنیم و آتیشش میزنیم و خاکسترش رو میرزیم تو چاله ی مستراح فقط برای اینه که ببینیم اینا تهش میخوان چه کار کنن.پس دهنت رو ببند .

نظر

• MHMN
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 285

فقط جهت یادآوری عرض کردم

شاد باشید
                کمتر پیش میاد.!!!!!!!!

تا دلتون بخواد تو این سیزده سال از این موقعیت ها بوده

اغلب سهامداران هم با همین طرز فکر تو خرصدرا گیر کردن.

اما سبد سهامتون رو در خصدرا دو قسمت کنید.
                قسمتی رو بلند مدت با صبر
                قسمتی رو کوتاه مدت و نوسانی
                الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1779

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
                  آقا شما هیچی نگو . میشه؟ چرندیات ، اراجیف ، چرت و پرت ، بسه دیگه . خداوند به شما تا دلش خواسته به قول اون کاربر شانتاژ موهبت کرده. همش (از این موقعیت های خرید استفاده کنید )بالای 10 ساله موقعیت خریده . کدوم سهم رو دیدی بازارگردانش اینقدر عوضی باشه .اینقدر پست و کثیف باشه . این یکی تکه.این قسمت قرمز را باید لای ...... پیچید و تا خرخره تو حلقت فرو کرد. احترامت رو نگه دار و دیگه از این دری وری ها اینجا نگو . تو با این اراجیفی فقط داری سهامدار رو مسخره میکنی . ما که اینجا موندیم و نفروختیم و از همه چی و همه جا عقب موندیم و پوستمون کلفت شده که اگر دستمون به بازیگر برسه ریز ریزش می کنیم و آتیشش میزنیم و خاکسترش رو میرزیم تو چاله ی مستراح فقط برای اینه که ببینیم اینا تهش میخوان چه کار کنن.پس دهنت رو ببند .
                  به خدای احد و واحد قسم می خورم اگر بازیگر را می شناختم شده یک ماه وقت می گذاشتم کمین می کردم شده با خودرو می کشتیمش یا با چند نفر می رفتیم در خانه اش و به جهنم می فرستادمش

نظر

• Omid_Khan
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 714

من هیچ موقع سهم خصدرا را نخریدم و الان هم ندارم و اصلا دنبالش نیستم ولی گاهی که تاپیکش میاد بالا، میام یه نگاهی میکنم، بیشتر از روی کنجکاوی.
                    و می بینم که ظاهرا اوضاع سهم خوب نیست و سهامدارهاش خیلی شکایت دارن از قیمت سهم و ظاهرا بعضی از دوستان مدتهاست با سهم هستن!
                    واقعا برام سوال پیش اومده که "اگه سهم مدتهاست داره اذیت میکنه و قیمتش افت میکنه یا درجا میزنهچرا از سهم خارج نمیشید؟!"
                    البته من توصیه ای ندارم برای خروج بلکه سوال دارم. و البته نمیگم کسی یکدفعه خارج بشه ولی میشه کم کم از سهم خارج شد (حتی با ضرر) و رفت تو سهمهای دیگه و اونجا ضرر را جبران کرد و حتی سود کرد! یعنی نمیشه؟!
                    آیا تعصب بیجا باعث شده همچنان در سهم بمانید و عصبانی بشید و بیاید اینجا ناسزا بگید؟ آیا امید دارید که یکدفعه سهم شروع کنه به حرکت و شما جا بمونید و پشیمان بشید؟! آیا اینکه احتمالا در ضرر هستید، بهتون اجازه نمیده خارج بشید یعنی خودمونی بگم "دلتون نمیاد با ضرر خارج بشید" در حالیکه موقعیتهای خیلی بهتری در بازار وجود داره برای خرید و سود کردن؟!

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1779

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                      من هیچ موقع سهم خصدرا را نخریدم و الان هم ندارم و اصلا دنبالش نیستم ولی گاهی که تاپیکش میاد بالا، میام یه نگاهی میکنم، بیشتر از روی کنجکاوی.
                      و می بینم که ظاهرا اوضاع سهم خوب نیست و سهامدارهاش خیلی شکایت دارن از قیمت سهم و ظاهرا بعضی از دوستان مدتهاست با سهم هستن!
                      واقعا برام سوال پیش اومده که "اگه سهم مدتهاست داره اذیت میکنه و قیمتش افت میکنه یا درجا میزنهچرا از سهم خارج نمیشید؟!"
                      البته من توصیه ای ندارم برای خروج بلکه سوال دارم. و البته نمیگم کسی یکدفعه خارج بشه ولی میشه کم کم از سهم خارج شد (حتی با ضرر) و رفت تو سهمهای دیگه و اونجا ضرر را جبران کرد و حتی سود کرد! یعنی نمیشه؟!
                      آیا تعصب بیجا باعث شده همچنان در سهم بمانید و عصبانی بشید و بیاید اینجا ناسزا بگید؟ آیا امید دارید که یکدفعه سهم شروع کنه به حرکت و شما جا بمونید و پشیمان بشید؟! آیا اینکه احتمالا در ضرر هستید، بهتون اجازه نمیده خارج بشید یعنی خودمونی بگم "دلتون نمیاد با ضرر خارج بشید" در حالیکه موقعیتهای خیلی بهتری در بازار وجود داره برای خرید و سود کردن؟!
                      درود آخه دلمان نمی آید با ضر آنهم ضرر سنگین از سهم خارج شویم به امیدی تو سهم مانده ایم هرچند که باز ممکن است داریم اشتباه می کنیم تا حدود 10 روز پیش سهام وسدید داشتم که چند سالی بود داشتم همین که فروختم دو روز بعد بسته شد و قضیه فراز به نفع شرکت تمام شد و آه و افسوسش برایم ماند

نظر

• AFTAB
                        عضو عادی
                        • May 2022
                        • 86

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                        درود .

دوست عزیز چند تا نکته هست که از سهامداران جز و محدود صدرا اجازه خروج رو گرفته یا میگیره .

هیچ کس نمیتونه ارزش جایگزینی برای این سهم دربیاره ولی در قیاس با ملک و ... سهامداران سهم میدونن که گپ بزرگی بین ارزش مارکت سهم و ارزش جایگزینی سهم هست و یک حباب بزرگ اینجا درست شده .
                        نکته بعدی اینه که کسایی که از قدیم با سهم هستن ، چون عقب ماندگی سهم صدرا خیلی زیاده و شاید در ایران عقب مانده ترین دارایی باشه فراتر از بازار سرمایه ، در نتیجه این عقب ماندگی شامل سهامداران کهنه صدرا هم شده و این احساس وجود داره که این عقب ماندگی با هیچ سرمایه گذاری غیر خود صدرا جبران نمیشه و حال اینکه میبینیم تو حرکت اخیر بازار هم باز جا مونده تا اینجا !!

مسیله بعدی مسیله روانی هست که این احساس رو سهامداران کهنه ناخودآگاه دارن که میخان انتقام بگیرن و اصلا به توجیه اقتصادی دیگه فکر هم نمیکنن ، چون صدرا علاوه بر لطمه سنگین اقتصادی ، لطمه از دست دادن طول عمر و حیثیت کاری و .... هم زده و بین همکاران ......
                        ۱۸ ساله وضعیت صدرا همینه و حدود ۱۵ ساله که آیدی ناشناس اینجا از فرصت خرید صحبت میکنه و بی توجه به یک ششم قرن و حداقل کمی شرم از این وضعیت و سکوت ، دایم هیجان تولید میکن و .... و البته فقط نگرانیشون این هست که عرض احترام و ادب و عرض ارادت فراوان داشته باشن و هر وقت سهامدار نابود شده اینجا حرفی بزنه ، میان یا نگران خانواده هستن که نبینه و یا اینکه عرض ارادت و احترام و ادب و ادبیات و سلام و درود فراوان و ...

در هر صورت یک ششم قرن از این مثلا فرصتهای ناب خرید میگذره و متاسفانه هنوز شعور سهامداران دوود شده صدرا به بازی گرفته میشه . صاحب سهم و در کنارش آیدیهایی که با گفتن حرفهای تکراری در این ۱۵ سال این کارها رو انجام دادن .

ناخودآگاه خیلی از آیدیها میان اینجا تا مرحمی داشته باشن با این گفتار درمانی برای از بین رفتن سالها و فرصتها مثلا خود بنده .
                        شرح حال واقعی بود از اتفاقاتی که افتاده و داره میوفته . اگر همین الان بازار فریز بشه و تکون نخوره و صدرا بشه ۳۰۰۰ تومان در حد سهم‌های رند و راحت ومتوسط بازار میشه گفتش .
                        این ۱۰۰ و ۱۵۰ تومان سودی که محصول بیش از ۱۰ سال کار صدراست می‌دونیم که به این راحتی قابل تکرار نیست و یک تحلیلگر حق نداره به این سود پی بر ای بده و از طرفی هم تحریمها و ...از بابت قرارداد که اکسیژن شرکتهای پیمانی هست وضعیت رو برای سودهای درخور و مورد انتظار سهامدار تو ابهامه تو خود بخوان .... .

واقعیت اینهایی بود که خلاصه عرض شد برای کنجکاوی به حق شما .
                        اگر زمان رو از یک سرمایه گذاری حذف کنیم دیگه تحلیل مفهومی نداره. این عقب مانده ترین دارایی در ایران بجای اینکه کمی سکوت بیاره برای تحلیهای این یک ششم قرن ... افتخاری شده که یک ششم قرن این سهم رو کشف کردن .
                        همه اشتباه میکنن و تردیدی نیست ولی وقتی میفهمم اشتباه کردیم اگه میخان راه رو ادامه بدن کمی سکوت میکنن نه اینکه....
                        بنده بعد ۲۰ سال مدام در بازار سهام بودن و .. ۳ سال هست درگیر این سهم شدم و میخام بمونم بخاطر دلیل شخصی نه این تحلیلها ولی بعد تحلیلی که با خودم داشتم و خطا کردم نمیام اینجا از فرصت خرید و ... صحبت کنم اونم ۱۵ ساااال !
                        این توهین به شعور هست .
                        حقیقتا خدا باید نظری کنه به این سهم وگرنه تو هیچ سخنی نمیگنجه از بلایی که قرارگاه سر سرمایه گذاران این شرکت آورده .
                        آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2023/05/23, 10:39.

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 531

غول خاورمیانه...مدیریت جهادی...:.thumbsupsmileyanim

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 918

بهرحال صدرا سهمي نيست كه بشه به راحتي از كنار دارائيها و قراردادها و ارزش ذاتي و... اون عبور كرد ولي ساكن بودن روي يك سهم و غافل شدن از فرصتهاي بازار اشتباه بزرگي هست و ضربات و لطمات روحي كه بخاطر اين عقب ماندگي از كسب سود در بازار به سهامدار وارد ميشه ، گاهي جبران ناپذيره. صدرا يكي از پيشبيني ناپذير ترين سهمهاي بازار هست ، البته ميشه حدس زد كه در آينده اي نامشخص بازده خاص و استثنائي رو رقم ميزنه ولي باز هم بايد تاكيد كرد كه به اميد اون روز نشستن و كاري نكردن بدترين كار ممكن هست. سهامدار در حالي كه كليت بازار رو ميبينه بايد يك گوشه چشمي هم به اين سهم داشته باشه. در كل يك گوشه اي از سبد باشه در حد كم ضرر نداره.
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1779

اگر هر سهمی خریده بودم الان یک شاسی بلند زیر پایم بود الان یک پراید قراضه این است قدرت سپاه و سپاهی جماعت

نظر

• Arna
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 54

درود و وقت بخیر
                                دقت کردین اخیرا پس از اینکه سهامداران مقادیری فحش و ناسزا نثارشون میکنن حقوقی به خودش یه تکونی میده ؟

نظر

در حال کار...
                                X