صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • moein2803
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 51

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط Arna پست شده است View Post
    درود و وقت بخیر
    دقت کردین اخیرا پس از اینکه سهامداران مقادیری فحش و ناسزا نثارشون میکنن حقوقی به خودش یه تکونی میده ؟
    بله منتظر می شه صف خرید بشه و سریعا عرضه کنه :)
    مبادا از حجم فحش ها کم بشه

نظر

• ahoura
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 141

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
      بله منتظر می شه صف خرید بشه و سریعا عرضه کنه :)
      مبادا از حجم فحش ها کم بشه
      با اختلاف ، بی نا....س ترین و کثیف ترین و ابله ترین بازیگر را بازیگر این شرکت داره . یکی نیست بگه ،تخم جن ،چرا وقتی صف میشه 29 میل صف رو عرضه میکنی . آیا جاییت میخواره و نیاز به خواراندن داره ؟ دوستان و سهامداران قدیمی این سهم حاضر هستند کمک کنند خوارش شما از بین بره . فقط آدرس بده.

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1778

آهای بازیگر تو مقصر نیستی مادرت مقصره کسی که حرام----- است بیش از این از او انتظار نمی رود

نظر

• AFTAB
          عضو عادی
          • May 2022
          • 86

با عرض درود و عرض ارادت .

احتراما مبذول میدارد که نگران هستیم اینجا ممکن می‌باشد خانواده ای باشند .
          احتراما توصیه میداریم ادبیات مناسبتی در این فروم داشته باشید و مضافاً مهم نمیباشد که سهامداران صدرا زیان ناچیزی کرده اند .

خواهشمند است مراقب ادبیات لازم باشید .
          البته عرض احترام و ارادت را دارا می‌باشیم .

البته چون تحلیل اینجانب برای حدود یک قرن می‌باشد نیازی به حتاکی نیست چون هنوز تحلیل‌های اینجانبان که ارادت خاص دارم هنوز یک ششم قرن بطول انجامیده پس اینجانب هنوز به مسایل بسیار مهمی بر اساس علم فاندامنتال اعلام میدارد که حق کلیمها همراه با سند جزیره و همچنین قراردادهای آتی و ... پا بر جا می‌باشند .
          متشکرم از همه ارادتمندان و محترمان این سهم .
          عرض خواهش مجدد دارم که احتراما اینجا خانواده نشسته و از ادبیات مناسب استفاده شود .
          عرض احترامات و ارادات و ادب فراوان به سهامداران بسیار فاندامنتالی و با هوش صدرا که علاوه بر صبر فراوان و زیان فراوانتر بسیار با ادب هستند .

نظر

• AFTAB
            عضو عادی
            • May 2022
            • 86

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
            با عرض درود و عرض ارادت .

احتراما مبذول میدارد که نگران هستیم اینجا ممکن می‌باشد خانواده ای باشند .
            احتراما توصیه میداریم ادبیات مناسبتی در این فروم داشته باشید و مضافاً مهم نمیباشد که سهامداران صدرا زیان ناچیزی کرده اند .

خواهشمند است مراقب ادبیات لازم باشید .
            البته عرض احترام و ارادت را دارا می‌باشیم .

البته چون تحلیل اینجانب برای حدود یک قرن می‌باشد نیازی به حتاکی نیست چون هنوز تحلیل‌های اینجانبان که ارادت خاص دارم هنوز یک ششم قرن بطول انجامیده پس اینجانب هنوز به مسایل بسیار مهمی بر اساس علم فاندامنتال اعلام میدارد که حق کلیمها همراه با سند جزیره و همچنین قراردادهای آتی و ... پا بر جا می‌باشند .
            متشکرم از همه ارادتمندان و محترمان این سهم .
            عرض خواهش مجدد دارم که احتراما اینجا خانواده نشسته و از ادبیات مناسب استفاده شود .
            عرض احترامات و ارادات و ادب فراوان به سهامداران بسیار فاندامنتالی و با هوش صدرا که علاوه بر صبر فراوان و زیان فراوانتر بسیار با ادب هستند .
            این پست رو گذاشتم تا عزیزانی که میفهمند ، ببین چقدر دور از جان ببو گلابی هستیم بعضی ما ایرانیها .
            عملا این حجم از سهامداران نابود شدن ما هفته پیش لقب معروفی که به صدرا دادن تو بازار بنام فاحشه بورس که همه راحت میتونن سوارش بشن رو گفتیم و یک آیدی ۲ ریالی که از همون ببو گلابی هایی هست که همیشه تو فضایی که حرف حقی زده میشه میان روند رو میشکونن با حرفها احمقانه و مثلا نمایش خودشون جمع و جریانی بشکنه و اصل قضیه گم بشه .
            بخدای احد واحد با یک آلمانی یا آمریکایی وارد همچین فضایی بشین که اینجوری حق ضایع میشه ببینید همشون با هم چه برخوردی میکنن و جایی که ظلمی به این بزرگی میشه و خیلی از خانواده ها من خبر دارم سر صدرا جدایی و .... اینجا احمقهای ما نگران ادبیات میشن و نگران حق و نا حق نیستن و نابودی ... نیستن !!!!
            اگر حقیقتا می‌خواین بدونن چرا وضعیت ملت به این روز نشست مقدار زیادیش همین احمقهای هستن که تا صدایی بلند شده به اعتراض یا درخواستی این احمقها یا نگران ادبیات بودن یا میان همه رو آرام میکنن که صبر کنین داره .... یا آقایان پس ادبیات چی ؟ ما نگرانی که چرا لقب معروف صدرا رو گفتین و ادبیات به خطر افتاد !! آخرشم گورشون رو گم میکنن و دیگه نیستن و علی میمونه و حوضشو فقط به ظلم کمک کردن .

خیلی از این نادانها به ظلم کمک میکنن با این بازیهاشون و این حرفها براشون حالت بازی فانتزی داره و مثلا خودنمایی و ...

بنده جواب اون آیدی احمق رو هفته پیش ندادم که نگران ادبیات بود ، گفتم تو فضایی جوابش رو بدم که اگر نمیدونه چقدر احمق هست ، شاید تو فضای درستش بفهمه .

چون قصدم این بود که حجم نادان بودن خودش رو بفهمه حرف رو انداختم زمین صاحبش برش داره و اسم ایدیش رو نبردم و اگر صحبت دیگری تو این راستا داره دریغی نیست از اینکه اسم اون پرنده ای که رو آیدیش گذاشته رو بگم که البته به نظرم اسکول که اونم یک پرنده هست بیشتر مناسبه لطفاً به شخصیت و خصوصیاتش تو منابع ... یک نگاهی بندازه بد نیست.
            آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2023/05/23, 22:58.

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              عرض ادب

بارها عرض کرده ام نظرات بنده باتوجه به گزارشات رسمی شرکت در سایت کدال است ودر همین تاپیک حداقل سود صدرا را با مستندات واقعی عرض کرده ام

موضوع را مقداری ساده تر مجددا عرض میکنم

صدرا زیان انباشته داشته و داره و بهمن دلیل نمیتونه در مجامع سود تقسیم کنه

واما زیان انباشته صدرا خیلی کم شده و حدودا برای هر سهم ۷ونهایتا ۹تومان مونده

مطالبات شرکت صدرا حدودا برای هر سهم طبق گزارشات ۲۰۰تومان است و البته با گذشت زمان این مطالبات افزایش پیدا می‌کنه

حالا ما ۹تومان از این مطالبات کسر میکنیم و مقداری هم هزینه ها را افزایش میدهیم که نهایتا با بدبینی حدودا ۱۰۰الی ۱۲۰تومان برای هر سهم باقی میمونه

دقت کنیم به اینکه این سود فقط از محل ۱۰سکوست نه سایر پروژه ها

موضوع خیلی مهم دیگری که اتفاق خواهد افتاد آزاد سازی ضمانت هاست

و تنظیم مابقی اسناد جزیره صدرا

و قرار دادهای جدید داخلی و خارجی

ارادت
              سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد گرانقدرم

استاد ما هنوز اون 2500 تومن و 1500 تومن که از مجمع سال 98 دارند تقسیم میکنند را خرج نکرده ایم .

یخورده امان بدید.

غرض فقط عرض ارادت ویژه بود .

ارادت ویژه
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

عرض ادب و احترام خدمت بقیه دوستان گرانقدر

این صدرا 400 را رد خواهد ولی باید صبور باشید .

هیچ دلیلی هم نیاز ندارد ، همانطوری که تا 18000 تومن بدون دلیل رفت .

نگویید دلیلش افزایش سرمایه بود که اگر بود تا 140 تومن سقوط نمیکرد کما اینکه خیلی از سهمها بودند که 86 درصد سقوط نکردند و حتی درطول روزهای منفی بازار رشد هم کردند .

دلیلش تقاضای سال 99 بود که در همه ی بازار وجود داشت و میدانید که این تقاضا بیخود و تحت تاثیر جو و هیجان کاذب بود .

امانوسانگیران محترم فوندالمنتال نما و بلند مدت پوش و بزن درو در این آتش باید بدمند و میدمند هم .

شنونده باید عاقل باشد .

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته .

ارادت
                آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2023/05/24, 08:57.
                امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• mojk
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 531

یه ساعت میشینی تابلو رو چک میکنی فقط کثافتکاری دیده میشه...

نظر

• سهامدار خرد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 2323

سلام به همه
                    من رو همگی میشناسید
                    از سال 86 سهامدار این عروس هزار داماد بوده ام
                    سال 99 50 درصد سبدم صدرا بود
                    ولی بعدش به خاک سیاه نشستم
                    اراده کردم و چندماه پیش خودمو ازش آزاد کردم
                    وخدارو شکر تا الان شاید نصف ضررم جبران شده
                    مثل معتادا بتدریج و کم کم ازش خلاص شدم

نظر

• alijalalpour
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 204

به شرط اينكه يك داغي روي دل اين فروشندگان ونوسانگيرها بذاره ان شاالله جواب صبر سهامدارهاي قديمي را ميده

نظر

• AFTAB
                        عضو عادی
                        • May 2022
                        • 86

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
                        به شرط اينكه يك داغي روي دل اين فروشندگان ونوسانگيرها بذاره ان شاالله جواب صبر سهامدارهاي قديمي را ميده
                        دوست عزیز فکر میکنید که مثلاً نوسانگیران باعث شدن سهم به این روز بیوفته ؟!
                        اصلا نوسانگیر برای چی باید تو این بازار ۳-۴ ماهه خوب روی سهمی که نه تکنیکال داره نه فاندش مشخصه نه مانیتورینگ بدرد بخوری داره و نه حرکت معنی داری بیاد ؟!
                        اونی که سهم و سهامدار رو داغ گذاشته صاحب سهم هست نه نوسانگیر .
                        حجم ۳-۴ ماه اخیر رو جمع ببندید ببینید به خنده میوفتید یا خیر . صدرا نه اینقدر خریدار داره نه فروشنده . بیش از ۸۰ درصد معاملات روزانه این سهم کد به کد هست .

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

سلام علیکم
                          استاد عزیز جناب تکنیکالر خوشحال شدم مطلبتون رو دوباره در این جمع خوندم
                          اما سودی که استاد طیب فرمودند سودی هست که تجمیعی در سهم هست و اصلا زمان لحاظش در صورت های مالی مشخص نیست
                          چنانکه هیچ کس نمیدونه در گزارش سالانه قراره چقدر سود بیاد و چقدر از زیان انباشته کم کنه
                          سود این هم مثل ۴۰۰ تومن بدون بازه زمانی شما هست
                          اما سهامداران صدرا بفکر سود خودتان باشید و نه جاماندن نوسانگیر و....
                          یک نوسانگیر دوزاری راننده اسنپ سود کنه بهتره تا حقوقی خبیث و اعوان و انصارشون
                          دعا کنید سود نصیب بیچاره ها بشه همیشه

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                            سلام علیکم
                            استاد عزیز جناب تکنیکالر خوشحال شدم مطلبتون رو دوباره در این جمع خوندم
                            اما سودی که استاد طیب فرمودند سودی هست که تجمیعی در سهم هست و اصلا زمان لحاظش در صورت های مالی مشخص نیست
                            چنانکه هیچ کس نمیدونه در گزارش سالانه قراره چقدر سود بیاد و چقدر از زیان انباشته کم کنه
                            سود این هم مثل ۴۰۰ تومن بدون بازه زمانی شما هست
                            اما سهامداران صدرا بفکر سود خودتان باشید و نه جاماندن نوسانگیر و....
                            یک نوسانگیر دوزاری راننده اسنپ سود کنه بهتره تا حقوقی خبیث و اعوان و انصارشون
                            دعا کنید سود نصیب بیچاره ها بشه همیشه
                            با سلام کار از دعا گذشته آنقدر دعا کردیم که نتیجه نداد من که می گویم خدایی وجود ندارد که دعا اثرکند تازه اگر هم خدایی هست برای امثال من و شما نیست

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1778

بیش از یک سال سهامدار وسدید بودم همین که فروختم فردایش بسته شد امروز بیش از 47 درصد بالاتر باز شد جگرم آتش گرفت یکی از راه رسید سودش را برد می گویند حتی برگ درخت به اذن خدا نمی افتاد و روزی را خدا می دهد حال خدایی که روزی من را این گونه مقدر کرده است را قبول ندارم و قابل پرستش نیست
                              آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2023/05/24, 13:41.

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1931

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                                بیش از یک سال سهامدار وسدید بودم همین که فروختم فردایش بسته شد امروز بیش از 47 درصد بالاتر باز شد جگرم آتش گرفت یکی از راه رسید سودش را برد می گویند حتی برگ درخت به اذن خدا نمی افتاد و روزی را خدا می دهد حال خدایی که روزی من را این گونه مقدر کرده است را قبول ندارم و قابل پرستش نیست
                                به نام خدا هیچ وقت نا امید نشو حتی اگر به تار موی هم رسیدی ادامه بده و امیدوار باش یک راه را امتحان نکن به هر دری بزن موفقیت شما حتمیست والسلام ختم کلام
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X