صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1778

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

خواهشاً به هرکسی که می دانید سهام این آشغال شرکت را دارد پیام بدهید که بیاید و یک صدا و متحد خواهان انحلال شرکت باشید اصلا نباید مجمع تشکیل شود که یک مشت شعر و و تحویل دهند و بعد بگویند خوب تا سال بعد خدا بزرگه اگر نیایید و کاری که گفتم را نکنید به خودتان خیانت کرده اید

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1778

از طیب جان هم خواهش می کنم نظرشان را مطرح سازند

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3067

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        با سلام خدمت طیب جان اگر امکان دارد نظرتان را در ارتباط با کدال بگویید

سلام وعرض ادب و احترام

شما بزرگوار نسبت به عملکردتان دقت بیشتری داشته باشید

یکی به نعل و یکی به۰۰۰۰۰۰۰فایده ای ندارد

واما گزارش سالیانه

تا زمانیکه در تحلیل مشارکتی شما و دوستان نداشته باشید هیچ فایده ای ندارد

واما به این شکل شروع میکنم

اسناد دریافتنی های تجاری

بدین معنی است

مطالبات شرکت که بخشی از دارایی های شرکت محسوب میشود البته این مطالبات به دو نوع تقسیم میشود که بخش عمده این مطالبات شرکت صدرا مطالبات تجاری است و بخش خیلی کوچک آن غیر تجاری است و این بدین معنی است قابل وصول در عرض نهایتا یکسال است

حالا دریافتنی های تجاری شرکت صدرا ۶۲۸۳۷۱۴۶به میلیون ریال است

حالا چقدر به هر سهم میرسه

نسبت به سال گذشته چقدر این مطالبات افزایش داشته؟

بعد از نتیجه گیری به بنده یک شرکتی معرفی کنید که تقریبا به اندازه قیمت فعلی مطالبات داشته باشه

در گذشته هم عرض کرده ام وتاکیدادعرض میکنم شرکتی با این توانایی و اینقدر دارایی وووو در کلیت بازار سرمایه سراغ ندارم و قیمت های فعلی واقعا خنده داره

در صورت مشارکت سایر دوستان و شما نتیجه گیری خوبی خواهیم داشت هر چند که بطور کلی مطالب مهم را عرض کردم
        واما باید از این فرصت های خرید نهایت استفاده را کرد

در کلیت بازار سرمایه از نظر بنده بهترین گزینه خرید و در اولویت است و بعد از صدرا سآبیک که هر دورا قبلاً معرفی کرده بودم و حالا هم عرض میکنم بهترین ها در کلیت بازار سرمایه است

ارادت

نظر

• محمد.
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 810

سلام
          خودم‌نسبت به شما سهم بسیار کمتری دارم و شما رو هم انسان شریفی میدانم
          اما قبول کن که قرارگاه منافعش الان با منافع ما نه تنها در یک راستا نیست بلکه ما به چشم مزاحم هستیم
          چند بار از نقل اشخاص مختلف مسئله حذف زیان انباشته و‌فراهم شدن زمینه برای ارتقا نماد رو‌ شنیدم
          نه که دروغ بگن بلکه پول ها اومده به حساب ولی با ترفند های حسابداری کاری کردن که امسال هم زیان انباشته داشته باشیم و‌ این زیان انباشته رو گره کار ارتقا نماد معرفی کنند
          مطمئن هستم کلی منت هم میزارن که قرارگاه صدرا رو فلان کرده
          و شما سهامدار ارزان سهمت رو‌میفروشی???
          و ده ها مزخرف دیگه
          کنار آمدن با این آدم ها نتیجه اش میشه یک عمر عقب ماندگی و زیان
          یا باید سهممون رو مفت مفت بفروشیم و قرارگاه بخره که این هدفشون هست که ببرند در کدهای حقیقی خودی
          یا همچنان دست روی دست بگذاریم و مثل جناب طیب هر سال بگیم ان شاالله سال بعد
          یا باید قرارگاه و هیئت مدیره رو ببریم زیر فشار
          باید بفهمند این همه پدرسوخته بازی دامن خودشون رو‌هم میگیره
          بهترین کار تجمعات با پوشش رسانه و ارام هست
          هم آرامش و عدم درگیری فیزیکی رو باید دنبال کنیم و هم حرکت هایی که توجه رسانه ها رو جلب کنیم
          زیر ۴۰۰ تومن سهم رو ببرن مجمع میفهمند که صبر سهامدار انقلابی و متعهد به سر امده
          اکثرا یا خودمون یا خانواده سابقه جبهه ایثارگری و خدمات به کشور رو داریم
          همین دکتر محمدی و سایر بزرگان لطفا یک سال باهم متحد بشیم

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
            سلام وعرض ادب و احترام

واما گزارش سالیانه

اسناد دریافتنی های تجاری

بدین معنی است

مطالبات شرکت که بخشی از دارایی های شرکت محسوب میشود البته این مطالبات به دو نوع تقسیم میشود که بخش عمده این مطالبات شرکت صدرا مطالبات تجاری است و بخش خیلی کوچک آن غیر تجاری است و این بدین معنی است قابل وصول در عرض نهایتا یکسال است

بعد از نتیجه گیری به بنده یک شرکتی معرفی کنید که تقریبا به اندازه قیمت فعلی مطالبات داشته باشه

در گذشته هم عرض کرده ام وتاکیدادعرض میکنم شرکتی با این توانایی و اینقدر دارایی وووو در کلیت بازار سرمایه سراغ ندارم و قیمت های فعلی واقعا خنده داره

در صورت مشارکت سایر دوستان و شما نتیجه گیری خوبی خواهیم داشت هر چند که بطور کلی مطالب مهم را عرض کردم

در کلیت بازار سرمایه از نظر بنده بهترین گزینه خرید و در اولویت است و بعد از صدرا سآبیک که هر دورا قبلاً معرفی کرده بودم و حالا هم عرض میکنم بهترین ها در کلیت بازار سرمایه است

ارادت
            سلام
            اگر بگیم یک عامل تا الان تمام تحلیل های یک ساله شما رو بر هم زده و هر سال موکول کردین به سال بعد همین اعتماد به قرارگاه و مدیریت بله قربان گوی شر کت هست
            قبلا که میفرمودید افزایش یرمایه در سال ۹۷ تکلیفی هست و حتی بعد کدال کردن کنسل شدن در اون سال شما کوتاه نمی آمدید و میگفتید نه امسال الزام هست
            حالا مطالبات تجاری رو چطور با قاطعیت میفرمایید سال آینده؟؟
            نتیجه مهارت شما رو در سایر سهام با حقوقی های دیگه دیدم که حقیقتا استادید اما حقوقی صدرا و مدیریت بله قربان گوی قرارگاه
            یک تنه شما رو آچمز کرده تا الان
            ضمنا این بازیگر پست فطرت سهم رو قبل مجمع ممکنه یه نوسان ریز به بالا بده
            از شما هم توقع داریم در مجمع مشارکت کنید و با سوالات و مطالبات منطقی اینها رو بازخواست کنیم

نظر

• محمد.
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 810

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
              ای کاش ایران هم مانند آمریکا بود با خود اسلحه می بردیم مجمع اون موقع.
              بزرگترین سلاح ما تحاد و رسانه ای کردن هست
              خصوصا سهامداران بزرگ مث دکتر محمدی که همیشه خودش رو پشت ما مخفی کرده
              جناب دکتر محمدی اگ این پست رو خوندی و ریگی در کفش نداری و منافعت با منافع ما و رشد سهم هم جهت هست از این
              ترس و سکوت دست بردار
              مرد باش و جهت مطالبه حقت بیا مجمع
              این واژه مرد بودن خیلی مفهوم داره
              نیامدن شما این رو ثابت میکنه که ریگ به کفش دارید و برخلاف مطالبی که هر از چند گاه در مجازی میگذارید از وضع فعلی راضی و دلخواه شماست

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1778

این مجمع باید با سایر مجامع تفاوت داشته باشد تمام سهامداران شرکت کنند رسانه ای شود دزدی و اختلاس اینها رسانه ای شود حتی شاید لازم باشد زدو خورد صورت گیرد حساب باید دستشان بیایید سهم سهامی عام است

نظر

• moein2803
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 51

عرض سلام و اردات

پرداختنی جاری تجاری هم اوضاع مشابهی داره
                  شرکت نسیه گرفته و نسیه هم خریده
                  گردش نسیه بالاست اما مارجین سود بسیار پایینه
                  تسویه با کارکنان هم تو سنوات دیده می شه

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب و احترام

واما گزارش سالیانه

اسناد دریافتنی های تجاری

بدین معنی است

ارادت

نظر

• Sadeghtarin
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 128

سلام و عرض ادب .. دیدم باز بحثه یه توضیحی در موردش بدم .
                    یکی این که سود تلفیقی سودیه که کم شده ،،ولی سود و زیان شرکت از ۳۵ به ۵۸ ریال زیاد شده ..... یعنی افزایش داشته ولی فیل موش زاییده ....
                    طبق معمول .. گزارش پیمان ها . ۱۳ .. ۱۷ و ۱۸ .. با این که تمام شده زیان ثبت شده .. خلاصه اینها حتما کلیم دارند و تبدیل به سود میشوند ولی چه زمانی ،،الله اعلم .. زمانی که ما ها ممکنه نداشته باشیم .

از کارهذی جالب دیگش ،،افزایش قیمت تمام شده نسبت به پارسال و بعد ناگهان سود تسعیر ارز نشون میده و .....
                    خلاصه اینها هر کاری دلشون بخاد میکنن. .. اینقدر اعداد متغیره هر سال ،،که ادم میمونه این شرکت چطوری یک دفعه زیان تسعیر تبدیل میشه سود و چطوری قیمت تمام شده یک دفعه میشه نود درصد ؛؛
                    خلاصه دزدان دریایی هر جوری دلشون میخاد رفتار میکنن. .. سود ۵۸ ریالی هم اول مینویسند و بعد به حسابدار میگن اعداد را بچین ...
                    دیوونه میکنند ادمو این دزدان دریایی

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1778

خدا را شکر که بخشی از این آشغال سهم را حدود دو هفته پیش فروختم فقط کینه ام نسبت به این قوم شقی زیادو زیادتر شد به امید روزی برای انتقام

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3067

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
                        عرض سلام و اردات

پرداختنی جاری تجاری هم اوضاع مشابهی داره
                        شرکت نسیه گرفته و نسیه هم خریده
                        گردش نسیه بالاست اما مارجین سود بسیار پایینه
                        تسویه با کارکنان هم تو سنوات دیده می شه
                        سلام وعرض ادب و احترام

در شرکت های تجهیزاتی و پیمانکاری این موضوع پرداختنی های تجاری و دریافتنی ها فرق می‌کنه با سایر صنایع

در مطالبات شرکت صدرا فقط صرف مطالبات است ولی در پرداختنی ها موجودی کالا دپو شده برای ساخت و تولید قراردادهای جدید و محاسبه طبق استاندارد ۹باید باشد یعنی نسبت های بدهی باید نسبت به پیشرفت پروژه محاسبه شود چون مطالبات نسبت به این مهم افزایش پیدا می‌کند

ارادت

نظر

• شاهان
                          ستاره دار (1)
                          • Aug 2022
                          • 1784

این همه سهم خوب در بازار ریخته
                          من نمیدونم دوستان چرا دنبال چنین سهم های پر ریسک و پر ابهام مثل صدرا یا فاراک یا .. هستن !!!

نظر

• alijalalpour
                            عضو عادی
                            • Dec 2020
                            • 204

سهم ارتباطی به گزارش نداره اینااگه بخوان سهم را بالا ببرن که میبرن با همین گزارش ولی من بالشخصه شنبه تمامی سهمم را که از 17 آذر 94 سهامدار بودم را میفروشم و خودم را ازاین منجلاب خلاص میکنم

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1778

احتمالا من هم سهامم را می فروشم اعتراف می کنم حریف آدم حرام زاده نشدم ولی کینه ای از این حرامی ها دارم که اگر فرصتی پیش آید تلافی خواهم کرد

نظر

• mojk
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 531

باو الکی خودتون رو با حرف کسی که 13 ساله تکدانه اش درست درنیومده درگیر نکنید..
                                سود کجا بود.. یه سکویی که باید یکی دو ساله تمام بشه ده سال طول کشیده و ما هم منتظریم ببینیم سودش کوجیس..
                                یه مشت مفتخور جمع شدن واسه شو تبلیغاتی یه کشتی بسازن که تمام قطعات وارداتیه.. ما هم دنبال سودیم..
                                اولا سودی در کار نیست ثانیا اگه باشه میره لبنان و غزه..
                                یه دونه جزیره هست اونم عمرا سند بزنن..
                                خودتون رو آماده کنید واسه مجمع...

نظر

در حال کار...
                                X