در اصل توسط mehran89 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postسایتی که اعلام کردین و تحلیل صدراش رو دیدم به نظر من جسارتا اصلا تحلیل تکنیکال نیست چون تحلیل تکنیکال ادبیات خاص خودش رو داره یعنی باید یه نموداری رسم بشه و بعد بر اساس نمودار تحلیل صورت بگیره در صورتی که تو تحلیل فوق یه نمودار مبهم گذاشته شده که دو موج برای اون فرض شده ولی تحلیل بر اساس نمودار نیست و بیشتر شنیده ها و شایعات در مورد قیمت سهمه و به عبارت دیگه نمودار گذاشته شده و مطلب نوشته شده هیچ ربطی به هم ندارن .
نظر شخصی بنده از کنار همین سایت و تحلیل های اساتیدش میشه 4 تا سایت پولی راه انداخت . ولی کیه که قدر بدونهفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
هدف ایجاد منابع جدید تامین مالی پروژه های صنعت نفت
شانا _ گروه نفت: مهندس رستم قاسمی با بیان این که با کمک مدیران صنعت نفت در حال ایجاد راهکارهای مفید و زودبازه برای تامین منابع مالی پروژه ها هستیم، افزود: ماه آینده فروش صکوک آغاز خواهد شد. ۱۱:۵۱ (سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰)www.mahak-charity.org
نظر
-
نوشته شده توسط خبرنگار سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۲۱
صنعتی دریایی ایران
می گویند شرکت صنعتی دریایی ایران با تعدیل مثبت عایدی بیش از 60% در سال مالی جاری روبرو شده و تصمیم دارد در گزارش 6 ماهه خود این میزان را رسما" به بازار سرمایه اعلام نمایدwww.mahak-charity.org
نظر
-
منهم دیروز و امروز خرید زدم و دوباره برگشتم تو سهم. امروز که نحوه معاملات صدرا را نگاه می کردم حمایت جالبی میدیدم که به صف فروش مجال ندهد. از بازی بازیکنان صدرا خوشم امد و تا حد زیادی اعتمادم جلب شد. B-)
ایکاش فردا که قراره یک سهمم درشتمو رد کنم این منفی یا تو حد خرید بمونه من بتنوم اضافه کنم :D جون من قاطی نکنید! :pما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط mehran89 پست شده است View Postدوستاني كه صدرا دارن صدرا داره برميگرده واسه يه استراحت.براي ديدن تحليل دقيق به سايت بورس 618 مراجعه كنيد.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
255 یا 245
پلکانی میشه خرید(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postتاپيك صدراي تالار بورس قفل شد ديگه بايد در اون سايتو گل بگيرن فروم بورسي بدون تاپيك صدرا به چه درد ميخوره؟
اولین چیزی که لازمه یک فروم بورسی خوب هست وجود آرامشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
من از این تالار و تاپیکهاش خیلی خوشم میاد چون آدمهای باکلاس میان توش ، دور هم میشینن و قشنگ صحبت و تحلیل می کنند. اگر هم اختلاف نظری باشه خیلی قشنگ حلش میکنند. سرعت سایت هم خیلی بهتر از بقیه هست. در کل آدم اون احساس آرامشو داره :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر