در اصل توسط mehran89 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
-
در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post[/URL][/IMG]
دوستان این اولین نقاشیه منه.به نظر من اگر صدرا روی خط 61.8 فیبو بتونه یه حمایت داشته باشه مجددا صعودی می شه.اما با دیدن صف خرید امروز من نمی دونم دقیق بگم مثبت و صعودی میشه یا منفی و نزولی.چشم به راه فردا می مونیم.اگر نظری دارین درخدمتم.اما اگر موردی هست بگین تا اصلاح کنم.با تشکر.;)
دیروز حمایت خوبی روی نماد شاهد بودیم ، در صورت مثبت بودن امروز پول بک به خط روند نزولی کامل نشده اما با گپ های یکی دو درصدی که معمولا وجود داره می تونه این اتفاق بیفته ، به هر حال رسیدن به قیمت های محدوده 255 دور از انتظار نیست . بنده در محدوده 3 منفی قصد دارم آخزین پله رو وارد بشم .
پیروز و سربلند باشید.;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postخانم مهران جسارتا به نظرم فیبوناچی که زدین درست نیست خطوط تصحیح فیبوناچی در اینجا باید از پائین به بالا رسم بشه و تو یه موج نزولی اولین سطح حمایت رو 23 قرار میگره و ضمنا بهتره به جای موج کوچکی که در نظر گرفتین کل موج رو مد نظر داشته باشین و یه فیبو از پائین موج بزرگ به قله رسم کنید . البته این نظر منه .[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
به نظر من تغيير روند صدرا معمولا" 3 تا 4 روز طول مي كشه ! اين سهم تا دوشنبه صف فروش بود اما سه شنبه صفش جمع شد و در رنج منفي معامله شد !
امروز هم تقريبا" در رنج مثبت معامله ميشه و احتمالا" طي هفته آتي با اعلام يك خبر مثبت حركتش رو به سمت 320 شروع مي كنه ! (اين نظر شخصيست )
نظر
-
در اصل توسط riskman پست شده است View Postبه نظر من تغيير روند صدرا معمولا" 3 تا 4 روز طول مي كشه ! اين سهم تا دوشنبه صف فروش بود اما سه شنبه صفش جمع شد و در رنج منفي معامله شد !
امروز هم تقريبا" در رنج مثبت معامله ميشه و احتمالا" طي هفته آتي با اعلام يك خبر مثبت حركتش رو به سمت 320 شروع مي كنه ! (اين نظر شخصيست )کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postای بابامن از صبح تو کمین سهم نشستم بلکه یک پله دیگر در 258 وارد بشم، دیگه این آخر وقتی دیدم دارن جمع میکنن هر لحظه ممکنه جا بمونم رو 265 زدم
فکر کنم من طمعم بیشتر بود رو 2551 نشستم . اگه شنبه داد بشکن می زنم اگه نداد همونی که دارم بسه . احتمال لمس کردن خط روند در روز شنبه زیاده اگه خدای نکرده خط روند بشکنه ریزش تا 2300 دور از انتظار نیست . اما اگه تا 2300 رفت دیگه تو 3150 فروشنده نیستم وامیستم برای 4200 !!
سربلند و پیروز باشید .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيكي از زير مجموعه هاي مسكنو جهان در حال خريده البته عمده خريدهاشو زير 260 وارد سيستم كرده;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط s_hashem54 پست شده است View Postاگه صحت داشته باشه به سهامدارای صدرا باید تبریک گفت مسکن وقتی وارد سهمی میشه قیمت دیگه براش مهم نیست و فقط میخره و حمایت میکنه . کاری که با فسرب و خگستر کرد .مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيكي از زير مجموعه هاي مسكنو جهان در حال خريده البته عمده خريدهاشو زير 260 وارد سيستم كرده;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
نظر