صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

خوب بعدازاینهمه که یک ساعت ازوقتم راگرفت دیدم که چه جوری روی اعصاب سهامدارجزراه میروند اون ازبورس نیوزدروغ گو که همیشه باخبرهای کزبش زیانهایی ناجوان مردانه به سهامدارجزمیزنندواون ازمدیرعامل صدرا بادروغ پراکنیهایش ومصاحبهایش دیگررمقی براسهامدارنمیماندنکته مهمم اینه که واقعامابایداز زیان یامتضررشدن همدیگرخوشحال شویم یاخودمان راالت دست بورس نیوزواون مدیرعامل دهیم تنها جایی که دیدم به این شایعات هیچ گونه عکس العملی نشان نمدهند همین سایت بودواقعاجای تشکروقدردانی دارد همینجاازکل تیم مدیریت وتک تک اعضای این سایت که به دورازهرگونه تمسخرونمک پاچیدن به زخم همدیگر سپاس گذارم وازهمگی تشکرمیکنم امیدوارم همیشه سلامت وپرسودباشید.

نظر

• farhad.fathi
      کاربر فعال
      • Dec 2010
      • 278

من هم از مديران سايت تشكر ميكنم

اميدوارم توي كارشون موفق باشند
      yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

دوستان عزیز
        متاسفانه علیرغم گسترش بازار سرمایه در کشور ،ولی رفتار حرفه ایی در بعضی سایتهای
        اطلاع رسانی(ونه فرومها) به چشم نمیخوره که یا باید عامل را عامدانه دانست و یا غیر عامدانه و غیر حرفه ایی .
        نمونه این موارد به حرکتهای سایت بورس نیوز بر میگرده ،مسائلی که در ارتباط با صدرا این سایت ایجاد کرده برای همه روشن هست(بحث برنده شدن در مناقصه و یا مطلب امروز و ....) و نیاز به بازگویی نیست ولی کلیت موضوع به صدرا ختم نمیشه ،شما اگه مطالب رو مرور کنید میبینید در بازار مثبت همیشه صحبت از بالا رفتن شاخص میکنند و در بازار منفی از تداوم منفی بودن بازار ،این که شخص یا سایتی بیاد امیدواری بده یه سهامدار یا انذار بده از خطرات خیلی خوبه ،منتها به شرطی که پشتش دلایل علمی و حداقل منطقی وجود داشته باشه ،امروز در اون سایت در مقاله ایی اوضاع شاخص 18 هزار واحد و رکود اون دوره رو با وضعیت فعلی مقایسه نموده ونتیجه گرفته که چون اون زمان 4 ماه رکود بوده در حال حاضر هم رکود 4 ماهه خواهیم داشت ،منتها مطلب اینجاست که اون زمان حدود نیمه مهر تا تقریبا ابتدای دی ماه امسال بوده که هرساله بازار به شکل سنتی وارد فاز استراحت میشده ولی وضعیت فعلی ابتدای سال جدید است و چند ماه آینده زمان رونق سنتی بورس میباشد و از طرفی در آن زمان موج از درجه بالاتر بوده که به تبع دوره زمانی طولانی تری نیاز داشته و در حال حاضر موج از درجه پایینتر و طبیعی هست این زمان بسیار کمتر باشه و دلایل دیگر که کلا این مقایسه رو زیر سئوال میبره............،این گونه اطلاع رسانی همونطور که عرض کردم چه عامدانه چه جاهلانه دردی از سهامدار دوا نمیکند که هیچ ، جز ایجاد استرس و دامن زدن بر جو منفی که نتیجه آن تصمیم احساسی سهامداران است بدنبال نخواهد داشت .

در این مورد یاد بیتی از حافظ افتادم :

بر بساط نکته دانان خودفروشی شرط نیست یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش
        از این مطلب بگذریم ،
        مطلب بعدی که باید تاسف گذشته را خورد در نوع برخورد سهامداران یا کاربران فرومها با هم خلاصه میشود ،تا جایی که بنده یادم هست در دوره قبل همیشه یا اکثرا جو همدردی و همنوایی ،مساعدت و یاری بین اعضاء فرومها برقرار بود و اگر کسی دچار ضرری میشد دوستان جمله سعی در مساعدت و نشان دادن راه حل و راهنمایی داشتند و حداقل و حداقل این بود که توسط طعنه و کنایه و سخنان لغو موجبات تشدید ناراحتی یا نگرانی همدیگر را ایجاد نمیکردند ولی متاسفانه در حال حاضر این مورد بسیار دیده میشود که این نیز جای گله دارد ،خوشبختانه این سایت تا امروز از این آفت دور بوده و درب این سایت بر پاشنه قدیم میچرخد که بسیار خوشبینم با شناختی که دارم این رویه ادامه دار باشد ،

از دوستان عذرخواهم برای اینکه وقتشون رو گرفتم ،غرضم از بیان این مطالب تشکر دست جمعی از دوستانی بود که همگی کمک کردند تا اینجا حداقل این سایت محل دوستی و همدلی و ایجاد آرامش باشه نه محیط افزاینده ناراحتی و استرس .......

ارادتمند همه عزیزان holy

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

سلام
          من با شما موافقم دوست عزیز
          هنوز اتفاقی نیوفتاده که اینقدر سایت بورس نیوز تبلیغ منفی می کنه و با افت چند درصد شاخص کلمه رکود را به کار می برد و اوون سهامداری که به امید کسب بازده ای ، سهمی را خریداری کرده متاسفانه از ترس کلمه رکود با ضرر بخواد از سهمش خارج بشه
          فقط چند سهم تاثیر گذار روی شاخص اصلاح کردند که همه چارتیست ها میدونستند که پس از اوون رشد نجومی طبق شکل گیری الگوهای برگشتی نیاز به یک اصلاح وجود دارد و پویایی یک بازار به همین منفی ها هست
          به هر حال انتهای سال است و این عرضه ها در نمادهایی که تو این چند ماه رشد خوبی نمودند طبیعی هست که سهامداران شناسایی سود کنند .
          اتفاقا به نظره بنده شاخص الان در وضعیت مناسبی قرار دارد و هنوز سیگنالی مبنی بر ریزش مشاهد نشده و حتی واگرایی مخفی صعودی نیز در شاخص دیده میشود . سهامهای گروه خودرو و تجهیزاتی ها در هفته آینده مطمئن باشید جزوه لیدرهای بازار هستند .
          موفق و پر سود باشید
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• کارآمد
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 315

متاسفانه امروز صدرا به خط روند صعودی یک ساله خودش نفوذ کرد. لطفا اساتید نظر بدن.

نظر

• emperor
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 94

تحلیل خصدرا

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

دوستان عزیز به نظر من این روزها روند حرکتی صدرا کاملا متفاوت از نمودار های تکنیکی و محاسبات بنیادیه ....امیدوارم سهم در محدوده 210 به تعادل برسه صدرا سهمیه که به زیبایی هر چه تمام سقوط میکنه و به زیبایی هر چه تمام صعود ...فکر نکنم تا حالا کسی بدون تجربه سر پایینی صدرا تونسته باشه سربالاییشو تجربه بکنه و لذت ببره ...خاطره تلخ بازدهی منفی 45 درصدی سال گذشته رو فراموش نمیکنم اشتباه من دقیقا زمانی بود که سهمو فروختم....خب از این به بعد باید منتظر خبرهای خوب صدرا باشیم ... خبرهایی در مورد ***جزیره صدرا***...بدهی های صدرا ...تعدیل های دوره ای صدرا ...نباید فراموش بکنیم که یکی از لیدر های اصلی بورس سال 90 گروه پیمان کاریه در کنار تجارت الکترونیک به همراه تک سهم های گروه های مختلف
                پیروز و پر سود باشید
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Zambrotta
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 111

در اصل توسط تریدر بورس در سایت تالار بورس پست شده است
                  امروز هم ميخوام چندتاازحقايق شركت صدرارو بازگو كنم تا سهامدارن بيشتر با كثافت كاري اينها اشنا بشوند
                  1-اياميدانيددرحالي كه اعتصام ميگويدما پول نداريم بغير 600ميليون تومن خرج هتل نكا كه براي تفريح خودشون درست كرده درميلاد پيامبرباگرفتن جشن دروزارت كشورفقط100ميليون تومن ناقابل خرج كردند وايا ميدانيد براي دكوراسيون جديددفتر مركزي بالغ بر130ميليون خرج شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسنادش موجود ميباشد
                  2-اياميدانيدبه بهانه بدهكاربودن شركت وبلوكه شدن حساب اصلي شركت تمامي پول هاي واريزي به شركت صدرابه چند حساب دربانك مهرو انصار واريزميشودووارد سيستم اصلي شركت نميشودوهيچ كس نميتونه بفهمدچقدر پول وارد يا هزينه ميشود
                  3-ايا ميدانيدتمامي وجوه واريزي يه حساب شركت به دلار بوده واين چند وقته فقط از نواسانات قيمت دلار چقدر به نفع شركت بوده است؟
                  4-اياميدانيدقراردادحسابرسان شركت لغو قراردادشده اندو يه تيم چند نفره از قرارگاه مسول كارهاي مالي شركت شده اندوفقط اين چند نفر از تمامي مسايل مالي شركت وگزارش ها مطلع ميباشند وهمين گزارش اخري كه 4تومن بود توسط اين تيم اماده شد بريد تحقيق كنيد اقاي حيدري كيست واز كجا وارد شركت شده اندبقيه اسامي درگزارش بعدي خواهم گفت
                  5-ايا ميدانيدتيم مهندسي شركت به مديرعاملي جديدي كه اينطوري دهن اونم بستن درشركت پتروپارس ايرانيان كار ميكنند وبيشتر قراردادها به اين شركت محول شده واينطوري سود اصلي شركت را مخفي كرده اند
                  6-اياميدانيد سود 4تومن كه اينها اعلام كردندفقط مربوط به خودشركت اصلي ميباشدوگزارش تلفيقي نيست وهروقت كه خودشون دلشون بخوادميتونندميتوند با هررقمي گزارش تلفيقي بدهند
                  7-ايا ميدانيد با پيش كشيدن پروزه پل خليج فارس كه درمقابل پروژه هاي پارس جنوبي عددي نيست توانستندذهن همه را منحرف كنند ديگر هيچ كس از فازهاي 17-18-13-14 وغيره سوالي نميپرسد كه چقدر پيش پرداخت بيشتر تو اين چند وقته گرفته اند وصداشودرنياوردن
                  7-من اين مطالب را باوجود اينكه مديريت شركت اصلا دوست نداردكسي بداندو دنبال كسي كه اطلاع رساني ميكند ميگردد دراختيار شما گذاشتم كه اگر به سازمان بازرسي يادفتر اقاي مشايي ويامقام بالاتردسترسي داريد به اطلاع انها برسانيد تا شايد بتوانيم ازدزدي بيشتر اين اقايان جلوگيري كنيم وگرنه بازهم باگرفتن پروژه هاي بعدي وگذشت يه سال ديگه بازهم ميگويند ما سود نكرديم

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3066

باسلام
                    نوشته شده توسط جناب حجم معاملات دوست عريرم در بوركس
                    صدرا :
                    سهمی نوسانی با حاشیه خیلی خیلی زیاد .
                    حاشیه این سهم روند این سهم رو ایجاد می کنه !

دوست دارم نظر خودم رو در مورد این سهم بگم ولی می ترسم اشتباه کنم و موجب زیان به دیگران شود .
                    پس دوستان لطفا مطالب من رو در حد یک دیدگاه بهش نگاه کنید .

امروز چهار شنبه 12 اسفند و قیمت صدرا 230 تومان با صف فروش

ریزش دو حالت داره ( همچون صعود ) :
                    1) جوی
                    2) بنیادی
                    به نظر شما ریزش صدرا جوی می باشد یا بنیادی ؟

از نظر من ریزش فعلی صدرا کاملا جوی می باشد .
                    در صورتی که مشکل بنیادی پیش می آمد هم گروهی های این شرکت مثل این شرکت روند کاملا نزولی می گرفتن و صف فروش می شدن .

مشکل اصلی صدرا : سهامداران فولادین می باشد .
                    با توجه به گذشته این سهم سهامداران این سهم حاضر به خارج شدن از این سهم نیستن .
                    یکبار جناب قدیانی دو روش برای خارج کردن سهامدار از یک سهم رو معرفی کردن :
                    1) بلند کردن نوسان
                    2) درجا زدن سهم در یک نقطه
                    مرحله اول ( درجا زدن ) که من خودم قیمت ارزشی بهش می گم در چند ماه گذشته نجام شد ( محدوده نوسان هم بیشتر در 240 الی 280 بود )
                    حالا مرحله دوم ( بلند کردن نوسان ) که من به این مرحله تیر خلاص می گم .( که الان در این محدوده می باشم .)
                    مرحله تیر خلاص زمانی انجام می شود که سهامداران از یک سهم خسته شدن و با ایجاد یک جو شدید منفی سهم رو از بازار جمع می کنن .
                    در این مرحله رو به پایین سهم رو جمع نمی کن تا جو منفی تشدید بشه و در یک نقطه به عنوان منجی بازیگر سهم وارد می شود و سهم رو جمع می کند ( به عنوان حمایت ) بعد سهم رو رو به بالا می کنه و رو به بالا هرچی می یاد می خره ( البته چند روزی در محدوده کف قیمتی خرید می کنه ) .
                    با این روش کسانی که ترس جو شدید منفی رو دیدن تا به مایع مایع می رسن قید سود از این سهم رو می زنن و خارج می شود و.....

یک توصیه از روی تجربه : کسانی که تا الان نفروختن دیگه نفروش ! این همه که صبر کرن 1 ماه هم صبر نکنن .

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

اما در ارتباط با صدرا حرف و حدیث این روزها زیاد شده ،با مسائلی که روی این سهم پیش آوردند(همونطور که دوستمون طیب در پست قبل هم از قول دروست دیگری اشاره کردند) مسائل به نوعی ترساندن سهامدار یا شاید زهره چشم گرفتن از سهامدار تبدیل شده است ،در ارتباط با این سهم اگر بخواهیم بررسی جدیدی داشته باشیم به اعتقاد من شاید بررسی زمانی بد نباشه چون در ارتباط با تارگتهای زمانی این سهم کمتر صحبت شده است .
                      (توجه :این بررسی به اعتقاد من تا زمانی که قیمت بالاتر از 207 میباشد معتبر است(و حداکثر تا 200 تومن)
                      و احیانا اگر نزول بیش از این اتفاق افتاد مجددا باید سهم بررسی شود )

بنابر این تصمیم گرفتم از باب زمان اونو بررسی کنم ،اما قبل از این بررسی یک نمودار در تایم فریم هفتگی رو با هم ببینیم :

همونطور که میبینیم خط روند صعودی دراز مدت اصلی ما کماکان شکسته نشده (گرچه برای افزایش اعتبار
                      خط روند حداقل نیاز به سه نقطه داریم اما چون خطی موازی با خطی که دو سقف را به هم متصل میکند دقیقا از همین دونقطه عبور میکند ) و ایجاد کانال نموده است ،اما علاوه برآن مجموع عوامل زیر به حمایت سطح 220-214 کمک میکند:
                      1-کف کانال صعودی
                      2-خط حمایت افقی
                      3-فیبو ریتریسمنت 88.6%
                      4- در این سطح RSI هفتگی به حمایت روند میرسد
                      و البته واگرایی مثبت و اشباء از فروش و ..... نیز وجود دارد.

اما از بابت تحلیل زمانی به تصویر زیر عنایت کنید :

همانطور که در تصویر مشهود است از دوباب تحلیل زمانی انجام شد،
                      اول برمبنای TCR و ATP :
                      این مورد کف زمانی را در روز سوم تا هفتم مارس نمایش میدهد و در صورت عبور از این تاریخ 11 مارس
                      ومجموعا 3 تا 11 مارس زمان مناسبی به عنوان کف سهم میتواند مطرح باشد.

دوم بر مبنای Time Band :
                      همانطور که تمام دوستان بهتر از من اطلاع دارند تایم بند بر خلاف ظاهر ساده ایی که دارد بررسی زمانبری است اما به اعتقاد من ارزش وقتی که برای این بررسی گذاشته میشود را دارد و بررسی بسیار موثقی است،
                      اما در بررسی تایم بند نیز همانطور که در تصویر مشهود است دوره 3تا 11 مارس برای برگشت سهم مشخص شده است .

خلاصه : سهم حمایت معتبری در ناحیه 220 تا 214 تومن داراست و برای اینکه این حمایت شکسته شود
                      باید قیمت 3% نیز از این حمایت افت نماید (حدود 207 تومن) و علاوه بر آن در بررسی زمانی کف سهم به نظر میرسد تاریخ 3تا 7 مارس(یا 3تا 11مارس)باشد.

با آرزوی توفیق برای دوستان سهامدار صدرا

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

فکر میکنم خرید صدرا تو گره دوم خالی از لطف نباشه البته نظر من بود ممکنه زود تر برگرده
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• stockbroker68
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 137

هولی جان
                          آفرین
                          چه تحلیل کاملی
                          از خواندنش لذت بردم

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

در اصل توسط stockbroker68 پست شده است View Post
                            هولی جان
                            آفرین
                            چه تحلیل کاملی
                            از خواندنش لذت بردم
                            ارادتمندم دوست گرامی

نظر

• گرگین خان
                              عضو فعال
                              • Oct 2010
                              • 1095

سلام رفقا
                              فردا احتمال داره حجم بره بالا
                              درصورت تحقیق این فرضیه،بی محابا خریدارم.

پ.ن:من ازسود این صدرا یک هلی کوپتر میخوام ولاغیر...

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
                                سلام رفقا
                                فردا احتمال داره حجم بره بالا
                                درصورت تحقیق این فرضیه،بی محابا خریدارم.

پ.ن:من ازسود این صدرا یک هلی کوپتر میخوام ولاغیر...
                                سلام بر گرگین خان بزرگ
                                آقا بزودی موتورسیکلتهای با حجم بالا و هواپیمای سبک هم آزاد میشه که از ما بهترون بخرن و عشق کنن باهاش
                                در مورد هلی کوپتر شما هم امیدوارم به ایرباس آ-380 تبدیل بشه تو صدرا ....
                                صدرا هم به ما تا شب عید پول یه لپ تاپ بده بریم بخریم راضی هستیم سود
                                مجمعشو میدیم یه سوناتا 2011 سفید 6 سیلندر میخریم ..... :dasdas:
                                گرگین عزیز بیشتر بنویس لطفا
                                خیلی ارادتمندم :by:
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X