کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طیب بزرگوار سلام این مطلبی که در بالا گذاشته شده به ضرر سهامداران است یا به نفع سهامداران
سلام
تابه حال چیزی دیدی که به نفع سهامداران باشه........اگه از جناب طیب باشه که الان میاد میگه تغییرات بنیادی بزرگی در راه است این دقیقا همان چیزی هست که ما انتظارشو داشتیم به امید خدا همه سهامداران فهیم صدرا از این مهم منتفع خواهند شد./:.yead.:/
/:.yead.:/
طیب بزرگوار سلام این مطلبی که در بالا گذاشته شده به ضرر سهامداران است یا به نفع سهامداران
سلام و عرض ادب و احترام
موضوع اصلی در درآمدهای عملیاتی است که طبق این شفاف سازی کاهش داشته ولی مهمترین موضوع در همین بخش روند عملیاتی است که بالای نود درصد است یعنی به اتمام این پروژه ها نزدیک هستیم و همراه با وصول مطالبات که خیلی زیاد است و کارفرما موظف به پرداخت آن
واما در بخش سوم و چهارم دقیقا روند عملیاتی پروژه رشادت و فاز یازده پارس جنوبی وبلال را نشان میدهد و زبانی ساده تر پرداخت هزینه های این پروژه هاست که انجام شده است و در مرحله بعدی یعنی با انجام پروژه مطابق با استاندارد ۹درآمدها از این مرحله افزایش چشم گیری خواهند داشت
موضوعی که بازهم مهم است تحویل سومین کشتی افراماکس است که هزینه ها گذاشته شده و تحویل آن تقریبا نزدیک است که بازهم از این محل افزایش وصول مطالبات را شاهد خواهیم بود
بخش مهم آن در زیر مجموعه هاست که در گزارشات آتی شاهد درآمدهای عملیاتی این زیر مجموعه ها خواهیم بود
افزایش هزینه ها را در بخش نکا را داریم که برای افزایش زیر ساخت ها لازم بود و بازهم با توجه به توسعه زیر ساخت ها در گزارشات آتی افزایش درآمد ها را شاهد خواهیم بود
بهترین پیام این گزارش رو به اتمام بودن پروژه هاست
ارادت
قابل توجه رانت دارن محترم اعم از ،
اشخاص حقوقی ، مدیران و دست اندرکاران اداره صندوقها ، کارگزاری های بزرگ ، ضمنا اشخاص حقیقی که از سال 99 پس از کوچ به بازار های مالی خارجی و کریپتو ، سودهای فضایی به جیب زده اند :
در شرکتهای پیمانکاری الخصوص دزدان دریایی مستفر در جزیره صدرا می شود ۱۰ درصد با قیمانده رو ۱۰۰ سال طول داد خلاصه شکم آقایون سیر مونی نداره اون بی شرفی که داره نقطه می زنه اگه نقطه اصلی رو بزنه با شرف می شه
گزارشات 2 سال اخیر رو مشاهده کنید اتمام فازهای پارس جنوبی رو 90 الی 95 درصد ذکر شده تا چند سال میخواهد تحویل موقت بماند خدا داند.با بد جماعتی طرفیم.برای همین عرض میکنم صدرا صبر ایوب میطلبد
برای اینکه رفع شبهه بشه تاکیدا عرض میکنم در کلیت بازار سرمایه ارزشمندتر و پر پتانسیلتر شرکتی نمیشناسم که در این حد و حدودا باشه و حتی در کل خاورمیانه همچین شرکت استراتژیک وجود ندارد و حتی روند سود سازی کاملا صعودی است
در چند روز گذشته دوستانی تماس گرفته بودن که بازهم خرید صدرا را پیشنهاد دادم
دو موضوع را دوستان در رابطه با تحلیل شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی مطرح فرمودند که بطور ساده خدمتشون عرض کردم
اولی مربوط میشه به درآمدها
مقدار درآمد ها در این صنعت با سایر صنایع فرق داره
یعنی در این صنعت در زمان های مختلفی امکان داره درآمد ها زیاد باشه ولی سود چندانی نداشته باشه ویا حتی زیان هم داشته باشه
دلیل این موضوع عدم پرداخت به موقع و یا انتقال دادن حق کلیم ها به اتمام پروژه ها از جانب کارفرماست
در نتیجه برای بدست آوردن سود این صنعت باید کل هزینه ها را با مبالغ دریافتی قیاس کرد و در مرحله دوم میزان مطالبات باقیمانده نسبت به هزینه باقیمانده مقدار سود را نشان میدهد
دومین مربوط میشه به سومین و چهارمین کشتی افراماکس
سود این دو کشتی از دو تحویلی قبلی بیشتر میتونه باشه چون بخش بزرگی از تجهیزات از داخل تهیه شده و بعضی از هزینه های طراحی ها وو حذف شده و البته هر گونه تغییر در پیمان اولیه موجب افزایش قیمت خواهد شد
طبق کندوکاوی که در اخبار رسمی داشتم در بخش تعمیرات شاهد افزایش خیلی زیاد در این بخش شدم که تا این حد که کشتی های زیادی در نوبت تعمیرات هستند چه خارجی و چه داخلی که حتی در موضوع تعمیرات صدرا یکه تاز است
واما در رابطه با افزایش پیشرفت پروژه های جدید هم خبرهای خوبی را شاهد هستیم
بعضی از مشکلات شرکت صدرا در حال رفع شدن است که خیلی مهم است مخصوصا در رابطه با اسناد
یاد غیبگو بخیر.خدا از سر تقصیرمان بگذره .همیشه میگف بنیاد مساوی با کشک و ما مسخره اش میکردیم.بارها گفتم برای سهامدار خرد فقط قیمت تابلو مهمه حالا شرکت هر کوفت و زهرماری میخواد باشه.قرارگاه تقریبا 7 میلیارد سهم در کدهای شخصی دارد و قیمت سهم حدود 3 ساله در قیمت 200 تومان نگه داشته فقط 2 بار به 360 رسید یکبار شهریور 400 که پرنا میخواست بزور سهم رو ببره بالا و نتونست و کلا از صدرا خارج شد یکبار هم اوایل امسال که بازار خیلی خوب بود.سازمان بورس فاسد با قرارگاه هماهنگه اگر قرارگاه بخواد تا ابد میتونه سهم رو حدو 200 نگه داره.هیچ سرمایه گزاری هم جرات نمیکنه خودش رو با سپاه درگیر کنه.با تورم سرمایه سهامداران صدرا پودر شد فقط امیدمان به برگه سهمی است که داریم ولی ارزشی ندارد
طبق کندوکاوی که در اخبار رسمی داشتم در بخش تعمیرات شاهد افزایش خیلی زیاد در این بخش شدم که تا این حد که کشتی های زیادی در نوبت تعمیرات هستند چه خارجی و چه داخلی که حتی در موضوع تعمیرات صدرا یکه تاز است
واما در رابطه با افزایش پیشرفت پروژه های جدید هم خبرهای خوبی را شاهد هستیم
بعضی از مشکلات شرکت صدرا در حال رفع شدن است که خیلی مهم است مخصوصا در رابطه با اسناد
نظر