کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راه نجات از این اقیانوس نقدینگی که یک عده ( .... ) دارند ایران را در اون غرق می کنند ، از احیا شرکتهای گور به گور شده ای مثل صدرا و حفاری و افزایش تولید گاز می گذرد .
البته مشروط به این که در ابتدا نرخ بهره بانکی بیاورند زیر 4 درصد ، کسب و کار و سرمایه گذاری داخلی و خارجی در ایران توجیه پیدا کند .
( یک بار تورم درست می شود و تمام .
اون تورم هم با اهرم مالیات به جای درست هدایت بشود نهایتا تبدیل می شود به اشتغال و فراوانی )
ضمنا ، صادرات مواد خام ، خصوصا نفت و گاز که توسط مافیا و صرفا باید به دلار فروخته بشود ، می بایست ممنوع بشود.
به عبارت دیگر ، صادرات انرژی فقط به صورت کالای نهایی با قابلیت خرده فروشی و تبادل با طلا و یا ارز غیر قابل تحریم همه کشورها
( اگر بهترین گلاب دنیار در ایران تولید می شود ، پس تولید بهترین صابون ها و مواد شوینده هم در ایران ممکن است )
ضمنا تولید گاز نیاز به پالایش چندانی ندارد ، ( نیاز به پالایشگاه پیچیده مشابه با پالایشگاه نفت ندارد )
پتروشیمی های گازی با کمترین تجهیزات ( نسبت به نفتی ها ) ساخته می شوند،
گاز به راحتی به مشتقات با ارزش افزوده بالا با قابلیت صادرات تبدیل می شود ، حتی قابلیت صادرات به صورت محصولات گلخانه ای و غذایی هم دارد.
تجارت خارجی در این کشور ایزوله زیاد بشود ، خود به خود مشکلات پشت پرده سیاسی هم به تدریج حل می شود
عرض ادب
اومدی اینجا سود کنی یا بِری بالای منبر ؟
یعنی فکر کردی یارو نمیدونه مشکلاتش را چجوری باید حل کنه ؟
منتظرِ راهکارهای شماست ؟
ارادت
پ.ن
ایندفعه که به صدرا سر زدم دیدم 220 هم دیگه نیست .
ارادت مجدد
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
یک تحقیقی چند سال پیش انجام شده بود راجع به دخترانی که سنشون رفته بالا و مجرد مونده اند .
گفته بود اینها معمولا یک سوژه ای پیدا میکنند و دلبستگی و احساسات خودشون را سرِ اون سوژه خالی میکنند که حالا الزاما سوژهه جاندار هم ممکنه نباشه .
یعنی امکان اینکه سینه چاک صدرا پیر دختر باشه هم منتفی نیست .
یعنی فکر کردی یارو نمیدونه مشکلاتش را چجوری باید حل کنه ؟
منتظرِ راهکارهای شماست ؟
ارادت
پ.ن
ایندفعه که به صدرا سر زدم دیدم 220 هم دیگه نیست .
ارادت مجدد
عرض احترام
فرض اول:
نمی دانند و حتی به گاو افلاطون هم پنالتی می زنند.
اگر متوجه بودند که چهل سال پناه گاه برای دلال های نامحترم در بانکها احداث نمی کردند ،
سالیانه چند بار به بازارهای ارز و طلا و املاک و کالا شبیخون بزنند ،
یک سری هندسی افزایش نقدینگی و مهم تر از اون یک انتروپی وحشتناک در همه زمینه های مخرب کارسازی بشود هشتاد درصد مردم بروند زیر خط فقر و زیر انواع خطوط دیگر در تراز پایین ترین کشورهای آفریقایی
ربطش هم به من نوعی این هست که شرکتهایی که سهام دارشون هستم سالهاست با مشکل فروش که ناشی از فقر و نداری مردم است مواجه و دستجمعی زیان ده شده اند.
فرض دوم:
به خوبی از عواقب این نرخ بهره احمقانه مطلع هستند ( و یا بهشون بلوتوث می شود / و یا تحمیل می شود ) اما هموطنان زیادی به خوبی مطلع نیستند ،
که در اینصورت می بایست همه از عاقبت این فورمولاسیون آرژانتینی ، ونزوئلا و زیمبابوه ای شدن که قدرت تخریبش از بمباران هسته ای هم بیشتر است مطلع بشوند.
در زمانی که این همه اقتصاد دان در ایران داریم و همه خفه خون گرفته بودند ، صدایی از هیچکس در نمی آمد ،
ضمنا اسقاط دانهای زیادی داریم که علنا اظهار می دارند افزایش نرخ بهره دورقمی برای مدت چهل سال موجب کاهش نرخ تورم می شود !
بنده به خودم اجازه دادم آنچه از تخریبهای دوران وزارت طیب نیا و سیف متوجه شدم و قدرت تخریبش را عملا در موارد متعدد از نزدیک مشاهده کردم ، منتشر کنم. ضمنا فکر کنم اولین کسی بودم که در همینجا بارها در زمان ریاست صالح آبادی هشدار دادم و اخیرا هم از اوضاع رئیس بانک مرکزی ترکیه نوشتم و با اوضاع گذشته آرژانتین مقایسه کردم.
در مورد سود کردن هم به عرضتون برسونم برخلاف میل شخصی تصمیم گرفته ام منبعد کمی همرنگ جماعت بشوم.
امروز با یک سیستم ساده که خودم طراحی کرده ام از این ربات فرکانس بالای کد به کد در یکی از سخت ترین اوضاع نوسان گرفتم. البته فعلا آزمایشی بود و کم تعداد.
پوزش از بابت تکرار مکررات و تایپ و انشاء ضعیف. البته امیدوارم به مفهوم و محتوا عمیق تر توجه بشود.
ضمنا
مجدد تاکید می شود ، بهترین و سریع ترین راه مهار این نقدینگی مخربی که در ایران به نقطه انفجار رسیده ، احیا شرکت صدرا و افزایش تولید گاز است.
در اوج تورم ونزوئلا ، پنیر در آن کشور کیلویی 800 هزار تومن بود .
الان در ایران به حدود 350 رسیده. با همین فرمون تا 5 الی ده برابر این مقدار هم زمان زیادی باقی نمانده
فرض اول:
نمی دانند و حتی به گاو افلاطون هم پنالتی می زنند.
اگر متوجه بودند که چهل سال پناه گاه برای دلال های نامحترم در بانکها احداث نمی کردند ،
سالیانه چند بار به بازارهای ارز و طلا و املاک و کالا شبیخون بزنند ،
یک سری هندسی افزایش نقدینگی و مهم تر از اون یک انتروپی وحشتناک در همه زمینه های مخرب کارسازی بشود هشتاد درصد مردم بروند زیر خط فقر و زیر انواع خطوط دیگر در تراز پایین ترین کشورهای آفریقایی
ربطش هم به من نوعی این هست که شرکتهایی که سهام دارشون هستم سالهاست با مشکل فروش که ناشی از فقر و نداری مردم است مواجه و دستجمعی زیان ده شده اند.
فرض دوم:
به خوبی از عواقب این نرخ بهره احمقانه مطلع هستند ( و یا بهشون بلوتوث می شود / و یا تحمیل می شود ) اما هموطنان زیادی به خوبی مطلع نیستند ،
که در اینصورت می بایست همه از عاقبت این فورمولاسیون آرژانتینی ، ونزوئلا و زیمبابوه ای شدن که قدرت تخریبش از بمباران هسته ای هم بیشتر است مطلع بشوند.
در زمانی که این همه اقتصاد دان در ایران داریم و همه خفه خون گرفته بودند ، صدایی از هیچکس در نمی آمد ،
ضمنا اسقاط دانهای زیادی داریم که علنا اظهار می دارند افزایش نرخ بهره دورقمی برای مدت چهل سال موجب کاهش نرخ تورم می شود !
بنده به خودم اجازه دادم آنچه از تخریبهای دوران وزارت طیب نیا و سیف متوجه شدم و قدرت تخریبش را عملا در موارد متعدد از نزدیک مشاهده کردم ، منتشر کنم. ضمنا فکر کنم اولین کسی بودم که در همینجا بارها در زمان ریاست صالح آبادی هشدار دادم و اخیرا هم از اوضاع رئیس بانک مرکزی ترکیه نوشتم و با اوضاع گذشته آرژانتین مقایسه کردم.
در مورد سود کردن هم به عرضتون برسونم برخلاف میل شخصی تصمیم گرفته ام منبعد کمی همرنگ جماعت بشوم.
امروز با یک سیستم ساده که خودم طراحی کرده ام از این ربات فرکانس بالای کد به کد در یکی از سخت ترین اوضاع نوسان گرفتم. البته فعلا آزمایشی بود و کم تعداد.
پوزش از بابت تکرار مکررات و تایپ و انشاء ضعیف. البته امیدوارم به مفهوم و محتوا عمیق تر توجه بشود.
عرض ادب
چرا متوجه نمیشی ؟
یارو سودش توی اینکاره .
هیچ هزینه ای هم براش نداره .
هرکی دیگه جای اون باشه به احتمال خیلی زیاد همین کارها یا بدترش را انجام میده و پیشنهادات شما رو اجرا نمیکنه .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
نظر