صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1920

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

بله ایشان توافق کردند شفاهی اولا بر پدر و مادر درغگو لعنت دوما توافق شفاهی بله آقای میل گردیان از بانک نیست در جهان اجازه ندادند
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1920

خلاصه سالی یک بار فیلم صدرا داریم راستی مدیر عامل حقوقت رو بگیر بده من دعا کنید ورق بر نگرده وگرنه عقده های فروخورد و زخم های قدیمی چنان خروشی کنند کع بمب اتم نتواند آن را آرام کند

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1920

اگه خدا بخواهد و روزی ورق بر گرده همین مردم کوچه و بازار .‌‌‌‌‌‌بماند اگر زنده بودم و قسمت شد به چشم خواهم دید

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1766

متاسفانه نتوانستم در مجمع صدرا شرکت کنم دوستانی که در مجمع. بودند مجمع را چگونه ارزیابی می کنند آیا امیدی به درست شدن سهم هست یا نه ممنون می شوم پاسخ دهید

نظر

• reza@bourse2024
            عضو عادی
            • May 2024
            • 153

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
            متاسفانه نتوانستم در مجمع صدرا شرکت کنم دوستانی که در مجمع. بودند مجمع را چگونه ارزیابی می کنند آیا امیدی به درست شدن سهم هست یا نه ممنون می شوم پاسخ دهید
            با سلام و احترام. بنده حضور نداشتم ولی بصورت آنلاین مجمع را مشاهده کردم. اعتراض های خوبی توسط چند نفر از سهامداران حقیقی در مورد قیمت سهم و عدم افشا بعضی از آیتم ها و بلاتکلیف ماندن پیگیری های مدیران قبلی شرکت که در حین خواندن گزارش حسابرسی صورت های مالی صورت گرفت نکته مثبتی بود. در کل مدیر عامل شرکت که از اواخر 1402 مامور به خدمت در صدرا شده کارهایی را انجام داده ولی هنوز خروجی رضایت بخشی برای سهامداران حقیقی نداشته. به نظر میرسه انتصاب مدیر عامل جدید فعلی صدرا به نام آقای منوچهر علیپور که فردی مثبت اندیش و پیگیر هستن اتفاق خوبی برای شرکت و سهامداران صدرا باشه (البته برداشت بنده از صحبت های ایشان در مجمع). نتیجه اینکه: فکر نکنم سهامدار عمده و قرارگاه اقدامی در راستای حمایت از قیمت سهم جهت جلوگیری از ریزش و یا صعود قیمت داشته باشه!

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1766

طیب بزرگوار اگر امکان داره نظرتان را در ارتباط با مجمع و شرکت بیان دارید

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3031

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                طیب بزرگوار اگر امکان داره نظرتان را در ارتباط با مجمع و شرکت بیان دارید
                سلام و عرض ادب و احترام

موضوع اصلی را بارها عرض کرده ام و چون شما بزرگوار بازهم سوال مطرح فرمودید بطور اجمالی عرض میکنم

در گزارش سال ۱۴۰۲دقیقا موضوع جزیره صدرا مشخص شده و در حال انجام است

واما مطالبات شرکت که بیشتر از دو برابر قیمت فعلی برای هر سهم است

موضوع افشا با اهمیت بند الف که حدودا ۱۲میلیون دلار است هنوز در صورت های مالی وجود ندارد
                .واما قراردادهای آتی که قیمت های میلیارد دلاری می‌تونه داشته باشه فک کنم دوماه طول خواهد کشید

ارزش ذاتی شرکت صدرا افزایش زیادی داشته و این روند ادامه دار است

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1920

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب و احترام

موضوع اصلی را بارها عرض کرده ام و چون شما بزرگوار بازهم سوال مطرح فرمودید بطور اجمالی عرض میکنم

در گزارش سال ۱۴۰۲دقیقا موضوع جزیره صدرا مشخص شده و در حال انجام است

واما مطالبات شرکت که بیشتر از دو برابر قیمت فعلی برای هر سهم است

موضوع افشا با اهمیت بند الف که حدودا ۱۲میلیون دلار است هنوز در صورت های مالی وجود ندارد
                  .واما قراردادهای آتی که قیمت های میلیارد دلاری می‌تونه داشته باشه فک کنم دوماه طول خواهد کشید

ارزش ذاتی شرکت صدرا افزایش زیادی داشته و این روند ادامه دار است
                  سلام و بدون ارادت تشکر کردم اما به رسم ادب امسال مجمع تفاوت داشت دیگه کسی به به چهچه نکرد کسی تعریف نکرد تمجید نکرد کاربر یا گروه کاربری طیب بهتر است بدانید و آگاه باشید شناوری صدرا زیر ۱۰ درصد هست و سهمداران خرد اصلا اهمیتی برای قرار گاه ندارند وای از روزی که خلاصه کنم همه چیز آماده هست از سند جزیره و تجدید ارزیابی بالای ۸۵۰۰ درصدی صدرا و ختی سود ۱۵ هزار ریالی به ازای هر سهم صدرا اما یک نکته دارد و اونم اینه که قرار گاه در مورد زمان اعلامش تصمیم گیری می کنه و حتی درصد و نحوه اعلام سود مس خواهشا با نبلیغات اغوا گرانه خود احدی را به سمت این سهم سوق ندهید همین یک مورد کافی و مافی می باشد نکننید اگر تمام قدرت و ثروت دنیا را داشته باشید باز هم حق خوری و حق سوزی ننکنید آه مظلوم یه جای می گره ها

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1920

البته جزیره صدرا یه اسم جدید داره جزیره دزدان دریایی صدرا

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

البته دزدی این دزدان اثراتی فرا ملی داشته همین قطعی برق کمبد گاز وقطعی گاز

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8640

کف سه قلو

نظر

• reza@bourse2024
                          عضو عادی
                          • May 2024
                          • 153

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                          سلام و بدون ارادت تشکر کردم اما به رسم ادب امسال مجمع تفاوت داشت دیگه کسی به به چهچه نکرد کسی تعریف نکرد تمجید نکرد کاربر یا گروه کاربری طیب بهتر است بدانید و آگاه باشید شناوری صدرا زیر ۱۰ درصد هست و سهمداران خرد اصلا اهمیتی برای قرار گاه ندارند وای از روزی که خلاصه کنم همه چیز آماده هست از سند جزیره و تجدید ارزیابی بالای ۸۵۰۰ درصدی صدرا و ختی سود ۱۵ هزار ریالی به ازای هر سهم صدرا اما یک نکته دارد و اونم اینه که قرار گاه در مورد زمان اعلامش تصمیم گیری می کنه و حتی درصد و نحوه اعلام سود مس خواهشا با نبلیغات اغوا گرانه خود احدی را به سمت این سهم سوق ندهید همین یک مورد کافی و مافی می باشد نکننید اگر تمام قدرت و ثروت دنیا را داشته باشید باز هم حق خوری و حق سوزی ننکنید آه مظلوم یه جای می گره ها
                          سلام و درود. آقای امینی مطالبی که به رنگ قرمز بولد شده یک نوع اغوا گری محسوب میشه!! علی آقا از این مطالب اغوا گرای ننویسید. آقا نکنید از این کارها. چندین ساله که با همین مطالب گیر این سهم نفرین شده افتادیم. شرکت صدرا عمرا و ابدا قدرت و توانایی اعلام یک صدم سود 15000 ریالی را ندارد. بنده دعا میکنم سود 500 ریالی شناسایی کند در اولین فرصت 300 هزار سهم کپک زده صدرایم را بفروشم و از شرش خلاص شوم.
                          آخرین ویرایش توسط reza@bourse2024؛ 2024/07/27, 15:02.

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1920

حکایت این سهم تصویر واقعی ضرب المثل روزی در دردیت قوزی هست دور زمانی را می بینم که همین مردم کوچه و بازار چنان خوار و مادر قوزیها را بیارن جلو چشمانشان که تاریخ تا ابد فراموش نکند گاماس گاماس خوب دیگه وقتی به زیر ساختها توجه نمی شه و مسابقه ثروت اندوزی از بیت المال و منابع ثروت عمومی بین آقایون علنی می شه قطعی برق و تعطیلی کمبود گاز و تعطیلی تازه آغاط ماجراست راستی کدوم احمقی با این کمبود برق طرح برید مجلس که ساعت جلو کشیده نشود و کدوم احمقهای به اون رای مثبت دادن

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1920

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              کف سه قلو
                              نه کف شصت قلو

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1920

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
                                سلام و درود. آقای امینی مطالبی که به رنگ قرمز بولد شده یک نوع اغوا گری محسوب میشه!! علی آقا از این مطالب اغوا گرای ننویسید. آقا نکنید از این کارها. چندین ساله که با همین مطالب گیر این سهم نفرین شده افتادیم. شرکت صدرا عمرا و ابدا قدرت و توانایی اعلام یک صدم سود 15000 ریالی را ندارد. بنده دعا میکنم سود 500 ریالی شناسایی کند در اولین فرصت 300 هزار سهم کپک زده صدرایم را بفروشم و از شرش خلاص شوم.
                                لعنت بر پدر مادر اغوا گر دوما دفت کن گفتم دست قرار گاه هست هر زمان بخواهد شاید هم هیچ زمانی نخواهد در ضمن نه کسی تو این سهم مونده نه شخصی قراره به این امید پولی بیار این سهم رو بخره پس فعلا هیچ خبری نیست هیچ خبری و اینکه اگر تحولات جهانی خصوصا اسراییل کوچکترین حمله ای به ایران بکنند آنچنان خاور میانه ای بشه که همه دزدان رو بگیریم کباب کنیم

نظر

در حال کار...
                                X