صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ONE2
    عضو عادی
    • May 2022
    • 265

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

سلام و عرض ادب

میگم پس از برگزاری بهترین مجمع تاریخ بشریت از ابتدای حیات در پهنه گیتی تا به امروز پس چرا نماد بازگشادی نمیشود؟

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1489

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب

میگم پس از برگزاری بهترین مجمع تاریخ بشریت از ابتدای حیات در پهنه گیتی تا به امروز پس چرا نماد بازگشادی نمیشود؟
      درود
      میخوان بازار صعودی شد بازش کنن
      نظر شخصی

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1930

روز بعد از وعده هماهنگ شده باز می گردد تا ۵۰۰ هزار درصد منقی بخوره ببینم این نفوذی تو صدرا نباشند که دارند زیان می سازند اخه مگه داریم یه شرکت ۲۰ سال مداوم زیان بسازه اینها کلا یه چیزیشون می شه
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1930

این قدر در گرفتن سند جزیره امروز و فردا و سستی و اهمال عمدی و قصدی می کنند اسراییل میاد می زنه کل جزیره می شه خاکستر

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1489

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
            روز بعد از وعده هماهنگ شده باز می گردد تا ۵۰۰ هزار درصد منقی بخوره ببینم این نفوذی تو صدرا نباشند که دارند زیان می سازند اخه مگه داریم یه شرکت ۲۰ سال مداوم زیان بسازه اینها کلا یه چیزیشون می شه
            درود
            خودرو ساز ها
            سالیان سال زیان میسازن

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1930

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              درود
              خودرو ساز ها
              سالیان سال زیان میسازن
              کجا خودرو سازها از سال ۸۲ زیان می ساختن بعد هر صنعتی با مشابه همون صنعت مقایسه بشه بهتر نیست الان مثلا حکشتی رو دیدی

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1773

هر کس صدرا خریده شدیداً در ضرر هستاز سال 84در بورس فعالیت دارم بدترین سهمی که تا حالا داشته ام صدرا است خیلی ها را می شناسم زمانی که من وارد بورس شدم اینها اصلا نمی دانستند سهم و بورس چی هست و چه بسا خود من بهشون مشاوره می دادم منتهی من ساده لوح و طماع به امید رسیدن به سود های زیاد و غیره روی این سهم ماندم و شدیداً در ضرر هستم تقریبا هر روز هم با زن و بچه درگیر هستم که شاید کارمان به طلاق کشیده شود بنده خدا ها حق هم دارند می گویند ‌فلانی از تو سوال میکرد چی بخرم. و چه کار کنم وووو چطور اونا اینقدر تر ضرر نیستند اما تو زندگی ما را نابود کردی علتش اینه که آنها سهام بنیادی خریدند من سهم آشغال

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2212

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                  هر کس صدرا خریده شدیداً در ضرر هستاز سال 84در بورس فعالیت دارم بدترین سهمی که تا حالا داشته ام صدرا است خیلی ها را می شناسم زمانی که من وارد بورس شدم اینها اصلا نمی دانستند سهم و بورس چی هست و چه بسا خود من بهشون مشاوره می دادم منتهی من ساده لوح و طماع به امید رسیدن به سود های زیاد و غیره روی این سهم ماندم و شدیداً در ضرر هستم تقریبا هر روز هم با زن و بچه درگیر هستم که شاید کارمان به طلاق کشیده شود بنده خدا ها حق هم دارند می گویند ‌فلانی از تو سوال میکرد چی بخرم. و چه کار کنم وووو چطور اونا اینقدر تر ضرر نیستند اما تو زندگی ما را نابود کردی علتش اینه که آنها سهام بنیادی خریدند من سهم آشغال
                  احتراما
                  به شما و همه سهامدارانی که به جرم خرید این شرکت بنیادساز که به تعطیلی و تباهی کشانده شد ، عامدانه زیان و عقب ماندگی از بازارهای مالی تحمیل شده توصیه می شود در اسرع وقت به یکی از دفاتر قضائی مراجعه و
                  در خصوص بی سابقه ترین تخلفات گسترده مالی و غیر مالی که در بیش از 5 میلیارد دلار پروژه نفتی وگازی در 15 سال گذشته در این شرکت اتفاق افتاده ، و به ویژه از میلیاردها دلار خسارتی که یک عده به معیشت 80 میلیون ایرانی زده اند ثبت شکایت و تقاضای تحقیق و تفحص یشود.

ضمنا ثبت شکایت از حسابرس شرکت.
                  لطفا سهامدارانی که به دانش مالی مسلط هستند ، لیست تخلفات و عدم شفافیت ها و مستندات مربوطه را منتشر کنند ،

صدرا همچنان حدود 77000 سهام دار ریز و درشت دارد.
                  آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2024/08/11, 14:00.

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1489

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    درود
                    میخوان بازار صعودی شد بازش کنن
                    نظر شخصی
                    خصدرا در حال باز گشایی
                    خداییش حال کردید گفتم در بازار صعودی بازش میکنن
                    داشته باش

نظر

• ONE2
                      عضو عادی
                      • May 2022
                      • 265

سلام و عرض ادب
                      با تلاش بی وقفه مدیران صدیق و شریف پس از یکماه و نیم نماد بهترین شرکت خاورمیانه پس از برگزاری بهترین مجمع جهان در حال باز گشایی
                      متاسفانه در جشن بزرگ سهامداران نمیتوانم شرکت کنم عازم پیاده روی هستم
                      در این کهکشهان و کهکشانهای مجاور سهمی با ارزشمند تر از صدرا نمیبینم

نظر

• زار عی
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 438

چه کسی فکر می کرد صدرا از 1100 تومان بشه 150 تومان ؟

ولله وضع فعلی صدرا از گذشته خیلی بهتره اما خوب متاسفانه مسببین وضع موجود عادت کردن به لقمه

حرام غافل ا ز اینکه ارزش یک غده سرطانی یا بی آبرویی تو خانواده شان رو نداره

این قانون خداوند هست و هیچ کس مفری از آن ندارد

مبادا حتی یک سهمتون رو بفروشید احتمالا زمستان قرارداد های مهمی با صدرا منعقد شود
                        آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2024/08/28, 11:43.
                        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1773

اگر اینها به اندازه یک ارزن انسانیت می داشتند با سهم و زندگی سهامداران این کار را نمی کردند اصلا روز قیامت و عالم برزخ و حق الناس جهنم وعذاب الهی دروغ پس انسانیت شما چی میشه

نظر

• reza@bourse2024
                            عضو عادی
                            • May 2024
                            • 166

امروز خصدرا بعد از 40 روز توقف نماد بازگشایی شد و با توجه به افشا چندین اطلاعات با اهمیت ب نتونست سد 160 تومن رو بشکنه! بعد از کلی کلنجار با فروش های آبشاری یکی از این حقیقی های وابسته به سهامدار عمده! بالاخره در آخر تایم بازار با درج 50 اردر 200 هزارتایی نشان داد که قلدرتر از این حرفاست و احتمالا به خریدارها این پیام رو داد که اجازه صعود قیمت را نخواهد داد!! اتفاقا امروز مطلبی در بورس نیوز منتشر شده بود در مورد صندوق درآمد ثابت یاقوت! واقعا باید تاسف بخوریم به وضعیت فعلی شرکت صدرا که ارزشش کمتر از 4 همت است! نکته جالبش اینجاست که این صندوق فقط دارای یک دفتر کاری از زیر مجموعه های کارگزاری آگاه با حداکثر 3 کارمند اداری و مالی با ارزش مارکتینگ روزانه بیش از 2.5 برابری صدراست!

به‌گزارش بورس نیوز، هم‌اکنون یاقوت آگاه در مقایسه با سایر صندوق‌های درآمد ثابت با بیش از ۱۰ همت، بیشترین ارزش خالص دارایی را از ابتدای سال ۱۴۰۲ کسب کرده است. خالص ارزش دارایی این صندوق نیز در طول ۴ سال فعالیت، رشد بیش از ۹۲۰۰ درصدی را تجربه کرده است. این صندوق یکی از صندوق‌های درآمد ثابت گروه آگاه است که توسط شرکت سبدگردان آگاه تاسیس شده و اکنون بعد از ۴ سال فعالیت رشد چشمگیری را با استقبال سرمایه‌گذاران تجربه کرده است.

ترکیب دارایی صندوق یاقوت :
                            این صندوق طبق امیدنامه و اساسنامه خود، حداقل %۸۵ از دارایی‌های خود را به گواهی‌های سپرده بانکی، اوراق بهادار با درآمدثابت و ... اختصاص می‌دهد و مابقی را در سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌کند؛ بنابراین این صندوق با این ترکیب دارایی و به دلیل داشتن پرتفویی امن و مدیریت حرفه‌ای، مناسب کسانی است که می‌خواهند با ریسک کم و مطمئن از بازار سرمایه کسب سود کنند.
                            آخرین ویرایش توسط reza@bourse2024؛ 2024/08/28, 21:20.

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1766

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
                              چه کسی فکر می کرد صدرا از 1100 تومان بشه 150 تومان ؟

ولله وضع فعلی صدرا از گذشته خیلی بهتره اما خوب متاسفانه مسببین وضع موجود عادت کردن به لقمه

حرام غافل ا ز اینکه ارزش یک غده سرطانی یا بی آبرویی تو خانواده شان رو نداره

این قانون خداوند هست و هیچ کس مفری از آن ندارد

مبادا حتی یک سهمتون رو بفروشید احتمالا زمستان قرارداد های مهمی با صدرا منعقد شود
                              وقتی ما الان سهام هایی مثل شپلی یا های وب یا خیلی سهم دیگه داریم با کلی سود دارن قیمت های حتی زیر 100 معامله میشن دیگه صدرا 150 عجیب نیست .
                              کل سود انباشته شرکت 2 تومن . وضعیت سود سازی هم ک تعطیل .
                              خیلی سهم براتون میتونم مثال بزنم از نظر بنیادی خیلی قوی تر از صدرا با قیمت خیلی بهتر .

یک اصلی در بورس هست . سهمی ک سفته بازی بالا بره محکوم ب ریزشه . کسی ک دیدش بلند مدت هست باید فقط بره سمت سهام بنیادی و صاحب دار . سهام های سفته بازی فقط بدرد افراد رانتی میخوره ک امار دارن و با موج سوار میشن و خارج میشن

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3053

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                                وقتی ما الان سهام هایی مثل شپلی یا های وب یا خیلی سهم دیگه داریم با کلی سود دارن قیمت های حتی زیر 100 معامله میشن دیگه صدرا 150 عجیب نیست .
                                کل سود انباشته شرکت 2 تومن . وضعیت سود سازی هم ک تعطیل .
                                خیلی سهم براتون میتونم مثال بزنم از نظر بنیادی خیلی قوی تر از صدرا با قیمت خیلی بهتر .

یک اصلی در بورس هست . سهمی ک سفته بازی بالا بره محکوم ب ریزشه . کسی ک دیدش بلند مدت هست باید فقط بره سمت سهام بنیادی و صاحب دار . سهام های سفته بازی فقط بدرد افراد رانتی میخوره ک امار دارن و با موج سوار میشن و خارج میشن
                                سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از شما بزرگوار که در مورد شرکت صدرا نظر ارائه فرموده آید

بنده چند تاسوال دارم

مقدار اسناد دریافتنی تجاری و غیر تجاری شرکت صدرا چقدر است ؟

زیر مجموعه های شرکت صدرا چقدر سرمایه دارند؟

در صورتیکه مابقی اسناد جزیره صدرا بنام شرکت تنظیم شود که در صورت های مالی ذکر شده در حال انجام است چه تغییراتی در ترازنامه انجام میشود ؟

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X