صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1933

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

و ذکر یک نکته اینهادنبال آباد کردن ایران نیستند اومدن برای غارت و چپاول و تقسیم غنایم بین خودشان حالا این وسط شاید یه پولی هم گیر جیره خوارها بیاد شاید هم نه یعنی این شرکت برای عربستاندبود الان قیمت مارکتش با آرلمکو رقابت می کرد اما امن از جهل امان از تنگ نظری امان اط حماقت امان از رعیت پوتین و چین بودن از بنده که گذشت امیدوارم برای شما خیر وبرکت روز افزون داشته باشد
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1933

بعد ۴۵سال کنده گوزی یک ورزشگاه درست و حسابی ندارند تا مسابقات برگزار کنند و حتی نیروگاه برق و گاز و پالایشگاه دست حسابی نفت هم ندارند خوب دیگه و قتی تو فکر غارت باشن و ریالی خرج بهبود یا ساختن یا روز آوری صنایع و خدمات و مراکز و کارخا نه ها نکنند اوضاع برای مردم هروز بدتر وبرای خودشان هر روز بهتر خواهد شد صد البته که در نهایت همه اینها به درک واصل شده و ایرلن دوبار برتر از قبل به مدد مردم ادامه خواهد داد
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• زار عی
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 438

بزرگترین اشتباه سهامدار نفروختن تو قله و فروختن تو کف قیمت است

این اشتباه رو تکرار نخواهیم

صدرا سال آینده قله1000تومانی رو پس می گیره
        آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2024/09/24, 11:19.
        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11252

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
          بزرگترین اشتباه سهامدار نفروختن تو قله و فروختن تو کف قیمت است

این اشتباه رو تکرار نخواهیم

صدرا سال آینده قله1000تومانی رو پس می گیره
          این 4تامثبت را هم از بازار داره ومثبت این چند روزه

جو ندید درمورد سهمی که دو دهه هست هرکی خریده را اعصابشو به فنا داده

تا زمانی که دوزار سود نیاد رو تابلو صدرا همینی هست که این سال ها دیدیم

اون رشد 97تا99 هم به واسطه تجدید بود که درکلیت تجدیدی ها رخ داد

تازمانی که سهم سودی رو نکنه بازارpe نخواهد داد وسهم جولان نوسان گیران خواهد بود

نظر

• زار عی
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 438

سود شرکتها یکی از فاکتور های لازم برای رشد قیمت سهام هست نه همه

ما شرکتهایی داشتیم زیان انباشته سنگین داشتن اما به خاطرافت زیاد فاصله گرفتن از ارزش

جایگزین رشد خوبی داشتن

بنابراین ارزش جایگزین و دارایی های شرکت هم به عنوان یک اهرم بنیادی عمل می کند

شما اگر دارایی ها و طلب های صدرا رو در نظر بگیرد با قیمت فعلی صدرا تفاوت زیادی ست

همین حق کلیم نصب سکو های صدرا رقم قابل توجهی ست که بعد جند سال هنوز پرداخت نشده

وجود دستان آلوده و کثیف در صدرا غیر قابل انکاره اما غیر بنیادی بودن صدرا هرگز قابل قبول نیست

جالبه طرف سهم رو با یک پنجم قیمت را جو دادن می خواند !!!!!!!!!!!!!

نه عزیز حقیقت ی چیزه جو دادن چیز دیگر
            آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2024/09/25, 09:55.
            هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
            هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ONE2
              عضو عادی
              • May 2022
              • 267

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
              سلام بر نخبه های بازار سرمایه
              ماه پیش ما سال 13ام شانتاژ را مثل سالهای قبل بدون هیچ تخریب و انفجار بادی گازی به پایان رساندیم و ما در حقیقت وارد سال 14ام شانتاژ شده ایم به مبارکی و میمنت.14سال شانتاژ???????
              سلام و عرض ادب
              تبریک ویژه
              سال14ام شانتاژ را هم به اتمام رساندیم و وارد سال 15ام شدیم
              البته به روایت برخی بیشتر است اما من از سال89 اسناد استارت شانتاژ را دیده‌ام.

نظر

• ONE2
                عضو عادی
                • May 2022
                • 267

..

اما در مورد بازار بنظر بنده دوباره فروشنده ها تخلیه شده اند و اماده یک نوسان دیگر که ممکن است نصف بیشتر بازار را در صف خرید قفل کند با این دامنه نوسان

امیدوارم این نوسان مثل قبلی ها چسکی نباشد و یه سود خوب بهمان بده
                خداراشکر اینبار نوسان بهتری داد.
                اما من امروز نصف سبدم را نقد کردم و نصف دیگر هم با سیگنال دومی که بگیرم خارج میکنم.
                و باز چند ماه نظاره گر میمانم که انشالله پس از نزول احتمالی بعدی موج بزرگ از درجه بالا دور بزند و بریم برای یکی دوسال آتش بازی.

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

دوستان کسی سهمی سراغ داره که خیلی ریزش داشته باشدبه عبارتی به اندازه صدرا ریزش کرده باشد اما سهم خوبی هم باشد قصد دارم. اگرچنین سهمی پیدا کردم جابه جا کنم

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11252

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                    دوستان کسی سهمی سراغ داره که خیلی ریزش داشته باشدبه عبارتی به اندازه صدرا ریزش کرده باشد اما سهم خوبی هم باشد قصد دارم. اگرچنین سهمی پیدا کردم جابه جا کنم
                    درود

سهمی اگر خوب باشه این قدر پول هوشمند در بازار هست که اجازه نمیده درحد جنازه سهمی چون صدرا بریزه

بفروشید و از سهم های بنیادی بازار استفاده کنید وسهامداری کنید

این صبری که دوستان رو صدرا زدن .. رو 4تاسهم کوچک دلاری بزنند چند ده برابر این شرکت بازدهی میگیرن طی چند سال اتی

نظر

• ONE2
                      عضو عادی
                      • May 2022
                      • 267

خداراشکر اینبار نوسان بهتری داد.
                      اما من امروز نصف سبدم را نقد کردم و نصف دیگر هم با سیگنال دومی که بگیرم خارج میکنم.
                      و باز چند ماه نظاره گر میمانم که انشالله پس از نزول احتمالی بعدی موج بزرگ از درجه بالا دور بزند و بریم برای یکی دوسال آتش بازی.
                      بالاخره امروز اون دوتا سهمم حجم زدن و فلنگ رو بستم.نقد نقدم.
                      تشکر ویژه از مدیران صدیق و شریف اسناد دریافتنی.
                      این چند ماه رو با دقت بیشتر از قبل نظاره گرم/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2219

خاک به حکومتی که در این ارزش بازار تباه و زایل شده سرمایه های مردم نجیب و شریف ایران ، اجازه بازگشت دو باره نوسانگیر دو زاری به این بازار بدهد.
                        عیار دولت و این تیم جدید و اون ادعاهای حامیانش دقیقا در همینجا مشخص خواهد شد.

هیات دولت و همتی و تیمش به اندازه کافی زمان برای ارزیابی و اقدام لازم داشته اند.

اگر این دولت با دولت متعفن روحانی و اون وعده های 100 روز اول شروع به کارش تفاوت دارد ، همیمجا ها باید عیارشان مشخص بشود .

اگر یک ارزن وجود و جنم داشته باشند اجازه بازگشت دو باره نوسانگیران دو زاری از بازارهای پوچ فروشی کریپتو و دلالی ارز و طلا و نزول خوری بانکی و صندوقی به بازار سرمایه و کثیف کردن دوباره ویترین ارزش صنایع و کسب و کارها در ایران نخواهند داد.

نظر

• ONE2
                          عضو عادی
                          • May 2022
                          • 267

اگه واقعا نسوختی و حسودیت هم نمیشه به ما نوسانگیران دوزاری برادریت رو به بورس اثبات کن
                          بسم الله
                          پنج بار قیمت خرید و قیمت فروش از هر سهامی که عشقته اینجا اعلام کن که من دوزاریم بیوفته که نوسان گیری هم واقعا بلدی اما چون از نظر خودت درست نیست انجامش نمیدی

در غیر این صورت عارضم خدمتت که ببند چون هرکی اختیار مال خودشو داره و یکی دوس داره آتیشش بزنه یکی اضافه ش میکنه.

پ‌ن: عمرا اگه بتونی وگرنه وضعیتت این نبود جیگرطلا

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2219

اگه واقعا نسوختی و حسودیت هم نمیشه به ما نوسانگیران دوزاری برادریت رو به بورس اثبات کن
                            بسم الله
                            پنج بار قیمت خرید و قیمت فروش از هر سهامی که عشقته اینجا اعلام کن که من دوزاریم بیوفته که نوسان گیری هم واقعا بلدی اما چون از نظر خودت درست نیست انجامش نمیدی

در غیر این صورت عارضم خدمتت که ببند چون هرکی اختیار مال خودشو داره و یکی دوس داره آتیشش بزنه یکی اضافه ش میکنه.

اولا که من هیچگاه نوسان گیر نبوده ام ، چون تا حالا نخواسته ام که در بازار سرمایه نوسانگیر باشم ( البته اگر بخواد اوضاع روی این روال باشه قطعا تا خارج کردن کامل سرمایه نوسانگیر خواهم شد. البته نه در خروج از صدرا ، که قراره تا ابد همین تعداد قبلی را نگه بدارم )

ضمنا به عرض مبارک می رساند ، نوسانگیری در بورس سطحی ایران فقط و فقط رانتی است ( به جز سرمایه های اندک که در این بازار که نیم وجب عمق هم ندارد ، به راحتی و نا محسوس می توانند ورود و خروج بکنند )

توان نوسانگیری بنده هم در صورتی که اراده کنم در حد نقطه زنی است ،
                            در حد چهار تا دو ساعت وقت گذاشته ام و با یک سرمایه آزمایشی 1000 دلاری در فارکس و کریپتو این توان را به خودم اثبات کرده ام . روشهای محاسباتی به سبک خودم هم برای خودم از مدتها قبل اختراع کرده ام که بعدا متوجه شدم یک چیزی شبیه به اون هم وجود داره که بهش می گویند RTM که به گرد پای این سیستم من درآوردی من هم نمی رسد.

در هر صورت قبل ها در چهار پنج نوبت دو ساعته هر ده پونزده دقیقه یک بار در هر دو جهت نقطه زنی کرده ام و این بی عرضه نبودن حداقل به خودم اثبات شده.

ضمنا فقط همون دو - سه ساعت پای سیستم سهام دار بوده ام . چون در اونجا صرفا جریان پولی روی باد هوا با اهداف مشخص در جریان است .
                            اما در اینجا معاملات روی مالکیت و آبروی صنعت و تجارت در یک کشور در حال توسعه در جریان است ،
                            پای دارایی ها و پس اندازهای مردم در میان است و نه سرمایه های سفته بازی سه چهارتا کشور و یا یک عده شخص حقوقی و حقیقی قمارباز و بانکهای کلاه بردار بین المللی

اون مدیرانی که رفتند این روشهای تکنیکالی را از آنجا الگو برداری کردند و بدون پشتوانه ، با وجود هزاران دشمن از جمله بانک ها و دزدهای مقام و منصب دار رانت باز در حکومت به بازار سرمایه عمق یک سانتی ایران آوردند ،

یا به کل ابله و از مرحله پرت بوده اند
                            و یا غرض و مرض داشته اند
                            که این غرض و مرضشان با یک تورم و زیان سنگین کسب و کارهای مردم خیلی زود و به سرعت ، در عمل به همه اثبات شد.

ادعا کردند بورس عامل تورم است ، نرخ بهره را وحشیانه تا اندازه ای بالابردند که پیمانکاران و تجهیزاتی های گرفتاری که مجبور بودند بدهی و حقوق کارگر پرداخت بکنند ، اوراق بدهی دولت را تا 60 درصد تخفیف هم چوب حراج زدند و همه دیدند که علیرغم افزایش جهش در فروش نفت و سایر درآمدها چطور بعد از زمین خوردن بازار سرمایه همه کسب و کارها در ایران به دیوار بتنی برخورد کرد و چطور اقتصاد فلج شد.

در هر صورت از نظر من حکومت این حماقت و خود تخریبی بزرگی انجام داده و شما نوسانگیران محترم هم با تمام توان کمکش کرده اید ،
                            ضربات سنگینش را هم در موجهای قبلی ، همه مردم و کسب و کارها و حتی خود شما هم با کاهش درآمدهایتان خورده اید .
                            موج اصلی این کثافتکاری ها هم که در راه است و معلوم تیست با صرف چه هزینه های سنگینی قرار است مهار بکنند

بنابراین شخصا با صندوق های نزول و ربا و با برخی کارگزاران و نوسانگیران در این بازار مشکل دارم چون معتقدم ارزش و احترام کشور و محل کسب خود را نگه نداشته اند و در کثیف کردن بازار سرمایه به یک عده ( ؟ ) کمک کرده اند.

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2219

بسم الله

ببخشید یک مورد از فرمایشاتتان از قلم افتاد.
                              سال گذشته در چالشی که با یک عده نوسانگیر در فولاد و چند پتروشیمی در قیمتهای بالا و در همین سایت داشتم ، همینجا عرض کردم که اوضاع ساختمان در چین خراب است و این جوی که روی این غولها به راه انداخته اند برای خروج سرمایه های بزرگ یک عده از خودی ها و دوستان مجید عشقی و چهل درد تهران است.

در اون زمان به این دوستان سرمایه گذاری در حسینا را پیشنهاد دادم ( اما علیرغم اینکه تصمیم گرفته بودم منبعد سرمایه جدیدی به این بازار نیاورم ، باز هم بین حسینا و صدرا ، یک کوچولو صدرا اضافه کردم ! )

خلاصه اینکه دیدید خدمات بندری سینا چه رکوردهایی را در همین اوضاع خراب ثبت کرد.

الان هم برای اینکه در آینده یک مقدار پشت بازو برات بگیرم ، گروه گاز لوله ( چهار شرکت در سه گوشه از ایران و تنها در ارزش بازار 480 میلیاردتومن ) ر ا معرفی می کنم ،
                              مشروط به اینکه این مدیرانی که جدیدا آمده اند ، اجازه بدهند فعالیت و تولید در این شرکت که در حال حاضر با کمتر از 20 درصد ظرفیت و در یک بازار طلایی و آینده دار که منتظر میلیاردها دلار مگا پروژه در آبرسانی و آبفای شهری است ، به حالت عادی برگردد.
                              این هم از از حد ضررش !

اما ، نشد و نگذاشتند و یا سهام دار حرفه ای موی دماغشان نشد با همون لاستیکی که پنچر کرده اند ادامه دادند هم ، قادر به توزیع سود بیش از سود صندوق های نزول خوری خواهد بود.

نظر

• ONE2
                                عضو عادی
                                • May 2022
                                • 267

خیلی طولانی بود نخواندم
                                چون جواب من یکی دو خط بیشتر نبود
                                قیمت خرید و فروش از هر سهامی که عشقته هر بازاری.
                                همین.
                                رمان چرا تحویل میدی

نظر

در حال کار...
                                X