صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • )(شاخص کل جعل علی)
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 2057

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

بازار با دلی اندوهیگین وسری خونین ومالین به استقبال رهبر ازادگان جهان حضرت ترامپ عظما میرود بدینوسیله حداقل 15 روز عزای عمومی و تعطیلی بازار خونین خواستاریم. ومن الله التوفیق
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• vion
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 825

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      جناب ویون جسارتا اشتباهه
      ایشون میگه الان یه رشد ۱۵۰ درصدی داریم تو شاخص قیمت که منم هم نظرم و فکر میکنم تو موج ۳ هستیم که فعلا تموم نشده و تو شاخص حداقل ۴ تموم میشه توجه کنید عرض کردم حداقل طبق گفته علی اقا میشه شاخص۷.۵ هم با این ۱۵۰ درصد برای شاخص قیمت مد نظر قرار داد با تارگت زمانی حدود ۱۳ ماه اینده..... بعد وارد موج حدودی۴ میشیم از نظر ایشون منم همینو مد نظرمه برای چند ماه نه چند سال بعد موج بعدی صعود تا حدود ۱۴۰۸ که اوجش رو خواهد دید ایشون میگه من میرم بیرون...... از اینجا ۳الی۵ سال من تایم زمانی در نظر گرفتم
      درود و ارادت جناب اقای آریان عزیز
      امیدوارم همین طور که میفرمایین اتفاق بیفته.. آن چه از فمرایش دوست مون ترسناک بود افت 70 درصدی بازار و رکود4 ساله بعدی بود.. که به باورم چنانچه موج تورمی هم در ایارن و هم در دنیا در پیش باشه که به نظر میرسه هست .. این رکود نمیتونه توجیه داشته باشه.. این رار دکنار رکود 4 سال گذشته قرار بدیم خیلی بازار ترسناک میشه..
      در هر حال امیدوارم پیش بینی شما درست باشه . روزهای خیلی خوب را ببینیم.

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1712

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
        اگر واقعا کلاهبردار بوده و سر سهامداران را کلاه گذاشته است و بارش رابسته چرا شما تائیدش میکنید از این پس چطور میشه به نوشته های شما اعتماد کرد
        عرض ادب اگر با بنده و اخلاقم و تحلیلهام تو این چند سال از تالار قبلی اشنایی ندارید که خب حتما اعتماد نکنید و اگر نه که خب اگر به تحلیلگر خوبی دسترسی دارید و تاییدش میکنید تکلیف مشخصه نظرش رو بپرسید
        در مورد مهناز صادقی به نظرم در کل شنونده باید عاقل باشه همین
        در مورد وضعیت فعلی بازار من نظرم حالت اوله که جناب کهیانی گفتن حتی با همین منفی امروز فعلا نظرم روی پولبک شاخص کل هست و ادامه صعود رو داریم تا حدود یکسال بعد ....بعدش اصلاح و صعود بلند مدت به گفته ایشون
        حالت دوم میشه فلت و اصلاح از همینجا و رد شدن تحلیل بنده مبنی بر پولبک بودن شاخص و اصلاح زمانی و قیمتی تا چند ماه بعد و صعود خوب بعدش

نظر

• saeeid0808
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 25

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          عرض ادب اگر با بنده و اخلاقم و تحلیلهام تو این چند سال از تالار قبلی اشنایی ندارید که خب حتما اعتماد نکنید و اگر نه که خب اگر به تحلیلگر خوبی دسترسی دارید و تاییدش میکنید تکلیف مشخصه نظرش رو بپرسید
          در مورد مهناز صادقی به نظرم در کل شنونده باید عاقل باشه همین
          در مورد وضعیت فعلی بازار من نظرم حالت اوله که جناب کهیانی گفتن حتی با همین منفی امروز فعلا نظرم روی پولبک شاخص کل هست و ادامه صعود رو داریم تا حدود یکسال بعد ....بعدش اصلاح و صعود بلند مدت به گفته ایشون
          حالت دوم میشه فلت و اصلاح از همینجا و رد شدن تحلیل بنده مبنی بر پولبک بودن شاخص و اصلاح زمانی و قیمتی تا چند ماه بعد و صعود خوب بعدش
          جناب آرین من نمی خواهم با شما بحث کنم و قصدم تائید یا تکذیب جنابعالی نیست ازتون سوال کردم شما نوشته اید
          مهناز هر کی بود دمش گرم امثال من و شما رو سوار شد و یه اردنگی هم به ماتحتمون زد و بارشو بست و راهی کانادا.... حالا ببین اون موفقه یا تو
          اگر کسی با زرنگی بتواند با نوشته هایش یا هر طریق دیگری کلاهبرداری کند و مال مردم را بخورد و به کانادا برود دمش گرم است و مورد تائید شماست آیا این طرز تفکر شماست همین

نظر

• amir5151
            ستاره‌دار (2)
            • Dec 2011
            • 166

سلام
            جناب arian02 تشکر ازبابت مطالبتون
            سوالی داشتم ازخدمتتون اگه حالت دوم اتفاق بیفته هدف شاخص رو حدودا چند میشه حدس زد

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1712

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
              جناب آرین من نمی خواهم با شما بحث کنم و قصدم تائید یا تکذیب جنابعالی نیست ازتون سوال کردم شما نوشته اید
              مهناز هر کی بود دمش گرم امثال من و شما رو سوار شد و یه اردنگی هم به ماتحتمون زد و بارشو بست و راهی کانادا.... حالا ببین اون موفقه یا تو
              اگر کسی با زرنگی بتواند با نوشته هایش یا هر طریق دیگری کلاهبرداری کند و مال مردم را بخورد و به کانادا برود دمش گرم است و مورد تائید شماست آیا این طرز تفکر شماست همین
              عرض ادب
              من هیچ کلاه برداری تایید نمیکنم فقط میگم شنونده خودش باید عاقل باشه حرف و تحلیل صحیح رو بتونه تشخیص بده
              مهناز صادقی فقط تحلیلشو مینوشت مردم به علت طمع زیادی خودشون خواستن حرفاشو باور کنن تازه اونزمان از شاخص ۸ حرف میزد ولی زمانشو من ندیدم گفته باشه مطمئن باشید ۲۳سال اتی میرسیم بهش منتها من حرفم اینه کسیکه یه چارت لگاریتمی میزاره و فقط به خاطر رشد لار یه باکس میکشه و وغدیر رو تارگت ۱۰۰ هزاری میده آیا مخاطب نباید فهم و درکی از این عدد و درصد رشدش داشته باشه؟؟
              کسیکه تا این حد سواد نداره خودش داره اسیر میشه ...
              والا خوردن حق مردم و کلاه سرشون گذاشتن افتخاری نداره
              اون نظرشو میگه من باید تشخیص بدم درسته یا نه

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                سلام
                جناب arian02 تشکر ازبابت مطالبتون
                سوالی داشتم ازخدمتتون اگه حالت دوم اتفاق بیفته هدف شاخص رو حدودا چند میشه حدس زد
                من شاخص رو تو پایان سیکل صعودی اتی از میانگین رشد سیکلهای قبلی بدست اوردم یعنی ۸۰۰الی۹۰۰ درصد البته باید به حجم نقدینگی و ورود پولی که میتونه اتفاق بیفته از ۱۰۰۰۰ همت نقدینگی هم توجه کرد و اینم میشه گفت که میانگین ۸۰۰ شاید از نظر برخی درست نباشه چون رشد ۹۷تا۹۹ بیش از حد بوده با توجه به شرایط اون موقع میشه از انحراف استاندارد و سایر ابزارها روی نمودار درصد رشد شاخص هم استفاده کرد که خطا رو کمتر کنه ولی علی ایحال به نظرم از سقف ۹۹ حدود دو میلیون تا سقف حداقلی صعود سالهای اتی ۹۰۰ درصد رشد داریم که میشه حدود ۲۰ میلیون ..امیدوارم درست باشه ...ولی اگر خیلی خوشبینانه نگاه کنیم و رشدهای متوالی رو در نظر بگیریم درصد رشد از سقف تو هر دوره بیشتر شده اونم شاید به خاطر حجم نقدینگیه یعنی این دوره باید بیشتر از دوره قبل باشه خودتون عددشو در بیارید
                به این نکته حتما توجه کنید که کل پول ورودی از سال ۹۷الی۹۹۱۲۰ همت بوده!!!!
                الان اگر بازار ساز بخواد با این نقدینگی ۱۰هزار همتی فقط ۴۰۰الی۵۰۰ همت وارد بازار بشه به نظرتون تا کجا میره بالا؟؟

نظر

• amir5151
                  ستاره‌دار (2)
                  • Dec 2011
                  • 166

ممنون از جواب دقیق و کاملتون

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1712

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                    ممنون از جواب دقیق و کاملتون
                    خواهش میکنم
                    انشالله که بازار طبق تحلیل صعودی باشه و شرمنده نشم
                    ضرر عجیبی زدن به ما
                    موفق باشید

نظر

• زار عی
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 435

فردا مقاومت استاتیک شکسته خواهد شد بنده امیدوارم به صعود صدرا

جناب تکنیکالر کجایی !؟نمی خوای نمودار صدرا رو تحلیل کنی ؟
                      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• زار عی
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 435

خبر خبر خبر

صدرا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی را در دستور کار قرار داد
                        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 529

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                          همزمان با ایرانخودرو تجدید ارزیابی داده بود ..حالا ایرانخودرو میخواد بروز کنه به نظر اینم میتونه...ببینیم میخوان یا مجبور میشن بخوان..
                          پیگیر سند جزیره هم باشین...

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1926

امروز صبح از و ز ار .....اخراج شدم طبق تعریف اینها هرکی بگه حقوقم کمه نفوذی هست وباس اخراج بشه
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1926

افزایش سرمایه زیر ۷ هزار درصد به درد عمه عشرت بنده می خورد
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• mojk
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 529

بعد مدتها یه خرید ریز زدیم...

نظر

در حال کار...
                                X